επειδη μπορω να ταξιδευω κυριως χειμωνα , για φετος(δεν ''εκατσε περσι) λεω να παω το γυναικακι μου να δει τα εξης σε ενα 12ημερο...(μονοτοσομπορωναλειψωδυστυχως)...ειναι περιπου 8700 με 9000χλμ...(θα βγουμε και λιγο εκτος)
ναυπλιο-ηγουμενιτσα-μπριντεζι-μπαρι-ριμινι-μπολονια-παρμα-πιατσεντζα-γενοβα-νικαια-μονπελιε-βαρκελωνη-μαλαγα-γιβραλταρ....
και επιστροφη --->
σεβιλλη-σαλαμανκα-μπαγιον-τουλουζη-ναρμπον-σετ-μονπελιε-νικαια-γενοβα-μπρεσκια-βενετια-ζαγκρεπ-βελιγραδι-νις-θεσ/νικη-ναυπλιο.
αυτος ειναι ο αξονας που θα κινηθουμε και σε μερικα σημεια θα βγαινουμε εκτος δρομολογιου ...
κοιταω να ''κλεψω'' 3-4 μερες ακομη ,ωστε να βγει και πιο ανετα και να δουμε κατι περισσοτερο...
σημ. το ταξιδι το αποφασισα επειδη παραγγειλα καινουργια λαστιχα...![]()
:ZZZ:
Φύγαμε...
Αγαπητέ magelane....
Καταρχήν να εκφράσω το θαυμασμό μου για αυτό σου το ταξιδιωτικό!!! Εξαιρετικές , το λιγότερο, εικόνες, που δένουν υπέροχα με την πολύ ώριμη και σωστή περιγραφή σου.
Από την άλλη, σε ζήλεψα, σε "μισησα", σε θαυμασα. Σίγουρα σε εκτίμησα πολύ ως ταξιδευτή.
Τα νησιά φερόε και την ισλανδία τα έχω ήδη ξεκινήσει...και τα έχω αναβάλει δυο συνεχόμενες χρονιές με τελευταία φέτος...λόγο κόστους. Αρχικά έλεγα να πάω αεροπορικώς και να νοικιάσω μοτοσυκλέτα, αλλά το κόστος βγαίνει σχεδόν το ίδιο με το να πάω με μοτοσυκλέτα. Απλά δυστυχώς εμένα με πιέζουν βασανιστικά και απογοητευτικά πολύ οι μέρες.
Δεν ξέρω, ίσως κάποια στιγμή πουν θα έχω χρόνο, χρήμα..... και δεν θα είμαι απλά ένας άφραγκος ξεμωραμένος γεροξεκούτης. Αλλά και πάλι γιατί όχι?
Να σαι καλά. Σε υπερ υπερ ευχαριστώ για άλλο ένα καταπληκτικό οδοιπορικό που μοιράστηκες μαζί μας!
Respect
I search, therefore I travel...
Να σ'ευχαριστησω κι'εγω Αλέξη για την ανάγνωση και τα καλά σου λόγια. Αυτό που είπες για την Ισλανδία είναι σωστό. Δηλαδή είτε ενοικιάσεις μηχανή εκεί η πας με την δικιά σου ένα και το αυτό από θέμα κόστους.. Ο παράγοντας χρόνος παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για τέτοιους μακρινους προορισμούς.. Εύχομαι να σου κάτσει την επόμενη φορά. Να είσαι καλά να ταξιδευεις όπου αγαπάς..
Τα γράψανε όλα οι προηγούμενοι οπότε θα αρκεστώ σε αυτό :
Every turn reveals some other road !!!
![]()
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Σε ευχαριστω και παντα τετοια ταξιδια![]()