Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 301

Θέμα: ΛΑΔΩΝΑΣ - ΦΟΛΟΗ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από XLGeorge Προβολή μηνύματος
    Ετσι ακριβως! Ελπιζω να μην πηρε κανενα στο λαιμο του
    Θα είχε γίνει πρωτοσέλιδο φαντάζομαι, με την φόρα που έχουν πάρει αυτά τα πράγματα.

Αποδεικνύεται πάντως για ακόμα μιά φορά ότι είμαστε οι χειρότεροι (μάλλον οι πιο απείθαρχοι) οδηγοί στον "πολιτισμένο κόσμο" αλλά ταυτόχρονα και τόσο καλά εκπαιδευμένοι στα απρόοπτα που τέτοια πράγματα δεν οδηγούν σε καραμπόλες. Φαντάσου το αυτό σε αμέρικαν χάιγουεϊ τι θα είχε γίνει... Μίλια fender benders...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν γυρνούσα με 120, θα έπεφτα κάτω από τα 4.

Κανείς δεν ανέφερε τον παππού με το σταματημένο αυτοκίνητο στη ΜΕΣΑΙΑ λωρίδα της ΝΕΟ, με ανοιχτή πόρτα, αυτός να στέκεται δίπλα (ναι, στη μέση του αυτοκινητοδρόμου) και απλά να κουνάει το χέρι. Ήταν σε "δυνατό" σημείο, μεγάλη ευθεία, πριν από αριστερή καμπή, όπου μαζεύονταν μπόλικα χιλιόμετρα. Ελπίζω να μην τον "έφαγε" κανείς και να μην "έφαγε" κανέναν.
    ναι λεμε, σεβασμο στους μεγαλυτερους!! ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ, δεν τσουλαγε να το παει δεξια. αν καρφωνοταν επανω του κανενας, θα εκλεινε καποιο σπιτη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreastwin Προβολή μηνύματος
    ναι λεμε, σεβασμο στους μεγαλυτερους!! ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ, δεν τσουλαγε να το παει δεξια. αν καρφωνοταν επανω του κανενας, θα εκλεινε καποιο σπιτη.
    τα είπαμε στην ταβέρνα, δεν τα γράψαμε όλα εδώ μέσα. Περνώντας δεξιά του, είδα ότι είχε πρόβλημα στο εμπρός δεξί μέρος, σαν να είχε σπάσει το ψαλίδι; Κάτι έφταιγε και ο τροχός δεν ήταν "σωστά" μέσα στον θόλο. Για αυτό και ενώ αρχικά σκέφτηκα "σταματάω δεξιά να βοηθήσω" μετά που κατάλαβα ότι με σπρώξιμο δεν θα πάει άκρη συν το ότι θα είμαι/είμαστε εκτεθειμένοι και στημένοι σαν ανθρώπινες κορίνες περιμένοντας το στράικ για πολύνεκρο είπα "του αγενή ανθρώπου η μάνα δεν έκλαψε" και έφυγα, παραβλέποντας το γεγονός ότι η μάνα μου έχει πεθάνει εφτά χρόνια σχεδόν και δεν θα έκλαιγε έτσι και αλλιώς.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχω βιντεάκια περίπου 2,5 ωρών (1h20m προς Φολόη και 1h10m η επιστροφή). Έκοψα τα πολύ βαρετά σημεία από το πρώτο και το έκανα γύρω στα 40 λεπτά. Πάλι είναι τεράστιο. Και το δεύτερο κάπου τόσο θα βγει. Τι να κάνω;!
    Life begins at 45°.

Έχω βιντεάκια περίπου 2,5 ωρών (1h20m προς Φολόη και 1h10m η επιστροφή). Έκοψα τα πολύ βαρετά σημεία από το πρώτο και το έκανα γύρω στα 40 λεπτά. Πάλι είναι τεράστιο. Και το δεύτερο κάπου τόσο θα βγει. Τι να κάνω;!
    Ταινία...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    τα είπαμε στην ταβέρνα, δεν τα γράψαμε όλα εδώ μέσα. Περνώντας δεξιά του, είδα ότι είχε πρόβλημα στο εμπρός δεξί μέρος, σαν να είχε σπάσει το ψαλίδι; Κάτι έφταιγε και ο τροχός δεν ήταν "σωστά" μέσα στον θόλο. Για αυτό και ενώ αρχικά σκέφτηκα "σταματάω δεξιά να βοηθήσω" μετά που κατάλαβα ότι με σπρώξιμο δεν θα πάει άκρη συν το ότι θα είμαι/είμαστε εκτεθειμένοι και στημένοι σαν ανθρώπινες κορίνες περιμένοντας το στράικ για πολύνεκρο είπα "του αγενή ανθρώπου η μάνα δεν έκλαψε" και έφυγα, παραβλέποντας το γεγονός ότι η μάνα μου έχει πεθάνει εφτά χρόνια σχεδόν και δεν θα έκλαιγε έτσι και αλλιώς.
    και με σπασμενο ψαλιδι μπορουσε να το παει εκτος δρομου στα δεξια,αλλα για να μη φαει για λιγο τον θολο για πεντε μετρα που θα το κουναγε, εβαλε σε κινδυνο για μεγαλο στραικ΄.τελος παντω ολα καλα,αφου γυρισατε ολοι οκ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ταινία...

Σκέφτηκα να το τρέξω στο 2x και να βάλω μουσική για να μην ακούγεται το ΜΤ σαν δίχρονο, αλλά δε μου άρεσε το αποτέλεσμα. Μάλλον. Meh...
    Life begins at 45°.

Βάλε το στο 1/2 και κάνε τον Αγγελόπουλο.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Βάλτο σε ένα στικακι να ρθω να το πάρω
    Throttle that mysterious friend of ours

Moderator
    Φρεσκο υλικο ευγενικη χορηγία του μεσιε gayrou

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bscap0000.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	104,0 KB 
ID:	379473

Όνομα:	bscap0007.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	379474

παρακατω ακολουθει σκληρο καγκουρουλικο υλικο προσοχη!!!

Όνομα:	bscap0002.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	104,2 KB 
ID:	379475

Moderator
    και η καλυτερη ολων με την απονομη του βραβειου "καλα ρε ξεκαβαλησες και τραβας βιντεο ενω εχουμε αργησει??"

Όνομα:	bscap0011.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	103,4 KB 
ID:	379476

Τα βιντεο ακομα δε τα χω πιασει καλα καλα γαμω το τρεξιμο μου μεσα

Υγ:Γαυρε δεν ανεβασα απ τις κανονικες για να χεις την τιμη οταν θες εσυ αυτες ειναι απο τα βιντεο

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παίξε όπως σου κατέβει Θόδωρε.
    Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ τώρα ούτως ή άλλως.

Τελικά τα 2 βιντεάκια (πήγαινε, έλα) των 40 λεπτών το καθένα, τα έκανα περίπου 15λεπτα και μετά σκέφτηκα "ε δεν τα κάνω ένα ενιαίο 30λεπτο, αφού έφτασα ως εδώ;" και τα έκανα. Το θέμα είναι να φανεί η διαδρομή, τα τοπία και αν έκοβα περισσότερο, δε θα φαινόταν τίποτα. Επίσης οι ρυθμοί είναι σχετικά τουριστικοί, καθώς δεν πήγαμε για να ξύσουμε τα αυτιά μας, οπότε δεν υπάρχουν "highlights". Δεν υπήρχαν στιγμές, οδηγικά, που μπορούσα να ξεχωρίσω και έπρεπε οπωσδήποτε να μείνουν στο βίντεο, ενώ μπορούσα να αγνοήσω όλες τις υπόλοιπες. Ο ρυθμός είναι σχεδόν ο ίδιος, από την αρχή ως το τέλος (με εξαίρεση την κούραση της επιστροφής). Οπότε απλά αφαίρεσα τα πολύ βαρετά κομμάτια, τα πολύ αργά ή τις μεγάλες - σχεδόν - ευθείες. Φυσικά, δεν κάθισα να παρακολουθήσω 2,5 ώρες βίντεο (από το αρχικό υλικό) λεπτομερώς. Τα έβλεπα στο FF κάθε φορά και έσβηνα κομμάτια που δεν είχαν συνεχείς ελιγμούς. Δεν έχω κάτσει να δω καν το τελικό αποτέλεσμα ολόκληρο, οπότε ελπίζω να μην έχει ατέλειες.

Ανεβαίνει από χτες το βράδυ. Λογικά θα είναι έτοιμο το απόγευμα. Αναμείνατε.
    Life begins at 45°.

Moderator
    Τελικά τα 2 βιντεάκια (πήγαινε, έλα) των 40 λεπτών το καθένα, τα έκανα περίπου 15λεπτα και μετά σκέφτηκα "ε δεν τα κάνω ένα ενιαίο 30λεπτο, αφού έφτασα ως εδώ;" και τα έκανα. Το θέμα είναι να φανεί η διαδρομή, τα τοπία και αν έκοβα περισσότερο, δε θα φαινόταν τίποτα. Επίσης οι ρυθμοί είναι σχετικά τουριστικοί, καθώς δεν πήγαμε για να ξύσουμε τα αυτιά μας, οπότε δεν υπάρχουν "highlights". Δεν υπήρχαν στιγμές, οδηγικά, που μπορούσα να ξεχωρίσω και έπρεπε οπωσδήποτε να μείνουν στο βίντεο, ενώ μπορούσα να αγνοήσω όλες τις υπόλοιπες. Ο ρυθμός είναι σχεδόν ο ίδιος, από την αρχή ως το τέλος (με εξαίρεση την κούραση της επιστροφής). Οπότε απλά αφαίρεσα τα πολύ βαρετά κομμάτια, τα πολύ αργά ή τις μεγάλες - σχεδόν - ευθείες. Φυσικά, δεν κάθισα να παρακολουθήσω 2,5 ώρες βίντεο (από το αρχικό υλικό) λεπτομερώς. Τα έβλεπα στο FF κάθε φορά και έσβηνα κομμάτια που δεν είχαν συνεχείς ελιγμούς. Δεν έχω κάτσει να δω καν το τελικό αποτέλεσμα ολόκληρο, οπότε ελπίζω να μην έχει ατέλειες.

Ανεβαίνει από χτες το βράδυ. Λογικά θα είναι έτοιμο το απόγευμα. Αναμείνατε.
    Μεσιε...τα θελω εε..αν κατεβουμε κρικο φερε στικακι και θα σου φερω τα δικα μου και του γαυρου

Life begins at 45°.

Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΛΥΜΠΙΑ-ΦΟΛΟΗ-ΝΕΔΑ
    από ggs στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2011, 11:27
  2. Ολυμπία-Φολόη-Νέδα
    από ggs στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 3