Τόλη μπράβο, εξαιρετική δουλειά, τώρα το βλέπω. Ρε τρελέ, έβαλες Dimmu Borgir (κομματάρα μπαιδεγουέι);![]()
Τόλη μπράβο, εξαιρετική δουλειά, τώρα το βλέπω. Ρε τρελέ, έβαλες Dimmu Borgir (κομματάρα μπαιδεγουέι);![]()
Life begins at 45°.
πολυ καλο το βιντεο! εχει γελιο γενικα αλλα ειδικα εκει με το πορσε και πορτες ειναι η κορυφη νομιζω.
καλο πασχα σε ολους και απο βδομαδα θα προσφερω και εγω μερικες φωτο και με την πρωτη ευκαιρια να κοψω ραψω ενα βιντεο...
το βιντεακι τα σπαει... εξαιρετικο..
![]()
τελικα ηταν πορσε, η πορτες?![]()
Θανκς παίδες.
Ναι οι Dimmu ειναι οτι πρέπει για την εξοχή το γραφείο τη δουλέια κτλ.
Ηταν πόρσε που φόρτωνανε πόρτες.
Φίου φίου φι φι φίου
Τόλη..για άλλη μια φορά πολύ καλό βίντεο και φοβερή βόλτα..Πολύ κρίμα που τηνα έχασα...μπράβο παιδες![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Καλησπέρα κι από μένα,
ευχαριστώ για την όμορφη μέρα που περάσαμε στην Χαμενειάδα. Πολύ ωραία παρέα, όμορφα τοπία κ πολύ γέλιο! Μπράβο στα παιδιά/διοργανωτές που ασχολήθηκαν κ μας βοήθησαν όπου χρειαζόταν!
Special thanks to est για την ενημέρωση κ την πρόσκληση σε αυτή τη βόλτα!
Στέφανε aka φωτογράφε θα ήθελα κ τις φωτογραφίες μου στο γρασίδι δίπλα από το τρόπαιο αν γίνεται μιας κ δεν έχω πολλές φωτό με τον Πήγασο γενικότερα.
Ο καλύτερος/δυσκολότερος γρίφος ήταν ο γυρισμός τελικά.... ωραιότατη κ η Θήβα επίσηςνα ξέρετε!
Χάρηκα που είχα κ καλή παρέα στην επιστροφή αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν κ θα ψαχνόμουν πως να γυρίσω!
Τα λέμε στην επόμενη.
ΥΓ βίντεο δεν μπορώ να δω... κάτι κανω λάθος!
You can't get what you want, till you know what you want.
Να σαι καλά Vael. Βίντεο δε βλέπεις επειδή δεν έχεις το λινκ ή έχεις το λινκ και δε βλέπεις το βινδεο;
Edit. Σου έστειλα το λινκ του βινδεο σε vroom. Από κινητό ή ταμπλετ δε το εμφανίζει και δε ξέρω πως αλλάζει αυτή η ρύθμιση.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 12/04/2017 στις 22:33.
duhhh.copy/paste δλδ χαλόόυυυυυ!
Φίου φίου φι φι φίου
αμα ήσαν λινουκσάς δε θα επέτρεπες τέτοιο πράμα κάτι να δουλευει μόνο του.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 13/04/2017 στις 08:00.
Φίου φίου φι φι φίου
μμμ πολύ καλό το gps του γαύρου.Εχει και mode εξερευνώ τη γύρω περιοχή
Αυτη η gopro γιατί γράφει σε μωβ απόχρωση;
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 13/04/2017 στις 08:00.
Φίου φίου φι φι φίου
Α μόνο σ'εμένα δούλεψε κατ' ευθείαν χωρίς μαντζούνια και βοτάνια; Κοίτα να δεις που θα συμπαθήσω τα W10...