Σελίδα 19 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ

Μια και στους επόμενους μήνες ο γιος μου θα βρίσκεται στο Χαιδάρι.
    Οπότε.........αν το θέλει ο κύριος,κάπου θα σας πετύχω.
    Καλά εγώ γέρος ξυπνάω από τις 6 και γράφω, ΕΣΥ..??

ΥΓ. Ότι και να πεις έχεις δίκαιο για τη Λεπτοκαρυά,ΟΜΩΣ ήμουν πολύ φρέσκος
    από την εντατική και την ανακοπή για τέτοιες βόλτες.Τώρα μετά από 2 μήνες σχεδόν,
    βρίσκω τις δυνάμεις μου και ιατρών επιτρεπόντων και καιρού φυσικά,αύριο μάλλον
    ετοιμάζω το τενερέ,μπαταρία πλύσιμο κ.λ.π. ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ..!!
    Όχι τίποτε άλλο αλλά να πείσουμε και τον φίλο μας που ρωτούσε εάν είναι δικό μου
    και άλλα παρόμοια ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ..!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 07/04/2017 στις 06:31.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ

Μια και στους επόμενους μήνες ο γιος μου θα βρίσκεται στο Χαιδάρι.
    Οπότε.........αν το θέλει ο κύριος,κάπου θα σας πετύχω.
    Καλά εγώ γέρος ξυπνάω από τις 6 και γράφω, ΕΣΥ..??

ΥΓ. Ότι και να πεις έχεις δίκαιο για τη Λεπτοκαρυά,ΟΜΩΣ ήμουν πολύ φρέσκος
    από την εντατική και την ανακοπή για τέτοιες βόλτες.Τώρα μετά από 2 μήνες σχεδόν,
    βρίσκω τις δυνάμεις μου και ιατρών επιτρεπόντων και καιρού φυσικά,αύριο μάλλον
    ετοιμάζω το τενερέ,μπαταρία πλύσιμο κ.λ.π. ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ..!!
    Όχι τίποτε άλλο αλλά να πείσουμε και τον φίλο μας που ρωτούσε εάν είναι δικό μου
    και άλλα παρόμοια ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ..!!
    Γέρος και γω μάλλον τότε, αλλά μπροστά σου παιδάκι λέμε...

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ότι το παπάκι είναι η λύση στο πρόβλημα τους..??
    Από πολύ δύσκολο έως αδύνατον το βλέπω.
    Άλλη γεννιά,με άλλη νοοτροπία και άλλη φιλοσοφία.
    Μόνο αν έτρωγαν κανέναν μπίστο περίεργο θα αναρωτιόντουσαν...!!!
    Ή αν είχαν κανένα κουφό τρακάρισμα......αν τους πλάκωναν καμμιά 200αριά+ κιλά.
    Από τη στιγμή που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί στην κίνηση
    της πόλης ένα ελαφρύ χαμηλό ευκολοδήγητο όχημα είναι πολύ λιγότερο
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ από οποιαδήποτε ΜΗΧΑΝΗ ή ΣΚΟΥΤΕΡ,εγώ..........
    ΣΗΚΩΝΩ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και παραδίνομαι αφήνοντας τον καθέναν
    στη μοίρα του...!!!!
    Αυτοί ψάχνουν αναρτήσεις,φρένα και πάει λέγοντας.......
    Εγώ μετράω 3 τρακαρίσματα στην πόλη,με ΕΥΤΥΧΩΣ τεράστια κωλοφαρδία,
    απώλειες......ράμματα στο πρόσωπο την πρώτη φορά,
    ένα σπασμένο δάχτυλο ποδιού τη δεύτερη,και 1 σπασμένο και ένα ραγισμένο πλευρό
    την τελευταία.
    Επίσης κάποιες χύμες στην πόλη λόγω οδοστρώματος,και μία λόγω μαλακίας.
    Ήμουν με ένα παπάκι Σουζούκι 50άρι δίχρονο FZ νομίζω το λέγανε και είχα μπροστά
    στην ποδιά ένα σκληρό κουτί με ένα ζευγάρι παπούτσια,ε κάποια στιγμή χρειάστηκε να
    αλλάξω κατεύθυνση και καταλαβαίνεις κόλλησε το γόνατο στο κουτί και στην ποδιά,
    δεν έστριψα και πάρτον κάτω,έφυγα καμμιά 10 μέτρα τσουλίθρα,ήταν και κατηφόρα,τα αυτοκίνητα
    από πίσω είχαν θέαμα,αλλά σηκώθηκα ατσαλάκωτος,πήρα και το παπί και τα παπούτσια
    και συνέχισα κυριλέ.
    Έξω από την πόλη ΤΙΠΟΤΕ,μόνο πτώσεις στο βουνό με τα εντουράκια αναμενόμενες.
    Τώρα πως να εξηγήσω σε αυτούς που ρωτάνε γιατί το παπάκι είναι πιο ασφαλές στην πόλη..??
    ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ............όμως ή δεν διαβάζουν ή τις προσπερνάνε χωρίς να προβληματιστούν...!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ότι το παπάκι είναι η λύση στο πρόβλημα τους..??
    Από πολύ δύσκολο έως αδύνατον το βλέπω.
    Άλλη γεννιά,με άλλη νοοτροπία και άλλη φιλοσοφία.
    Μόνο αν έτρωγαν κανέναν μπίστο περίεργο θα αναρωτιόντουσαν...!!!
    Ή αν είχαν κανένα κουφό τρακάρισμα......αν τους πλάκωναν καμμιά 200αριά+ κιλά.
    Από τη στιγμή που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί στην κίνηση
    της πόλης ένα ελαφρύ χαμηλό ευκολοδήγητο όχημα είναι πολύ λιγότερο
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ από οποιαδήποτε ΜΗΧΑΝΗ ή ΣΚΟΥΤΕΡ,εγώ..........
    ΣΗΚΩΝΩ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και παραδίνομαι αφήνοντας τον καθέναν
    στη μοίρα του...!!!!
    Αυτοί ψάχνουν αναρτήσεις,φρένα και πάει λέγοντας.......
    Εγώ μετράω 3 τρακαρίσματα στην πόλη,με ΕΥΤΥΧΩΣ τεράστια κωλοφαρδία,
    απώλειες......ράμματα στο πρόσωπο την πρώτη φορά,
    ένα σπασμένο δάχτυλο ποδιού τη δεύτερη,και 1 σπασμένο και ένα ραγισμένο πλευρό
    την τελευταία.
    Επίσης κάποιες χύμες στην πόλη λόγω οδοστρώματος,και μία λόγω μαλακίας.
    Ήμουν με ένα παπάκι Σουζούκι 50άρι δίχρονο FZ νομίζω το λέγανε και είχα μπροστά
    στην ποδιά ένα σκληρό κουτί με ένα ζευγάρι παπούτσια,ε κάποια στιγμή χρειάστηκε να
    αλλάξω κατεύθυνση και καταλαβαίνεις κόλλησε το γόνατο στο κουτί και στην ποδιά,
    δεν έστριψα και πάρτον κάτω,έφυγα καμμιά 10 μέτρα τσουλίθρα,ήταν και κατηφόρα,τα αυτοκίνητα
    από πίσω είχαν θέαμα,αλλά σηκώθηκα ατσαλάκωτος,πήρα και το παπί και τα παπούτσια
    και συνέχισα κυριλέ.
    Έξω από την πόλη ΤΙΠΟΤΕ,μόνο πτώσεις στο βουνό με τα εντουράκια αναμενόμενες.
    Τώρα πως να εξηγήσω σε αυτούς που ρωτάνε γιατί το παπάκι είναι πιο ασφαλές στην πόλη..??
    ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ............όμως ή δεν διαβάζουν ή τις προσπερνάνε χωρίς να προβληματιστούν...!!!
    Τέρενς, σόρρυ ρε φίλε μου,αλλά αμα λες ότι το παπί είναι ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ από μία σοβαρή μηχανή ,δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς σοβαρή κουβέντα....

Keep spamming...

Μικροί Νικόλες...

πω ρε φίλε....

Δέκα χρόνια πίσω, ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με τα ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από την φλεγόμενη βάτο. Κάτι παπαρούμπες θυμάμαι για το πόσο άχρηστο είναι το ABS και διάφορα γλαφυρά.

Σήμερα ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από το υπερπέραν.

αγάπη μόνο μετά θάνατον γιατί ο προσωρινά νεκρός δεδικαίωται, αλλά άι πάγαινε ρε Καραμήτρο κιόλας να δεις αν έρχομαι. Και όπως έλεγε και ο αιώνιος έφηβος ρόκερ συνομήλικός σου Βασιλάκης, άσε με να κάνω λάθος, μην μου λες πως είν' ντροπή, άσε με να δω μονάχος τι 'ν' το σκούτερ και παπί, έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω, τον ξερόλα τον παππού τον Βόρειό, έχω όρεξη πολλή να οδηγήσω, κι ας μην ξέρω τι είν' απόλυτα σωστό.

και ούτε καφέ δεν προλαβαίνω να πιώ σήμερα... Φιλάκια στα μουτράκια (Μπάκλει χαλαρρρρράααααα) και καλημέρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Τέρενς, σόρρυ ρε φίλε μου,αλλά αμα λες ότι το παπί είναι ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ από μία σοβαρή μηχανή ,δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς σοβαρή κουβέντα....

Keep spamming...

Μικροί Νικόλες...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ............ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...???

Γιατί μονίμως απομονώνεις αυτά που γράφω παίρνοντας φράσεις αποσπασματικές και βγάζοντας δικά σου συμπεράσματα..??
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΤΟ.
    ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΤΟ.........ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...!!!
    Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι,κρίμα τα χρόνια που οδηγείς μοτό....!!!

Ρε μάγκες το λοιπόν :
    Ρε παππού μην το παίρνεις πια τόσο πατριωτικά με το παπί ,δεν ξέρω και γω στην ηλικία σου αν καταλήξω με κάποιο τέτοιο όχημα αλλά ρεαλιστικά μιλάμε για ένα αστικό μέσο μετακίνησης.Διαφώνησα με τις μοδίστρες για την επικίνδυνότητά του και την απαξίωση που δέχθηκε (σκραπ κλπ) αλλά ως ένα όριο.Συνεχίζω να υποστηρίζω ξεκάθαρα ότι το επιλέγω εις βάρος μιας μπανιέρας για πολλούς λόγους (βάρος μικρές ρόδες, φλωροστύλ σόρρυ,άσε που αυτόματο δεν μπορώ να οδηγήσω ούτε αμάξι).
    Πάμε τώρα στον ψηλό...(GGS)
    Ρε πατριώτη μιας και τα χεις τα χρονάκια σου και μάλλον πρόλαβες τα στρογγυλοφάναρα παπιά με τα ταμπούρα και τις αναρτήσεις της πλάκας ,τι σχέση έχουν τα σημερινά με τα μονοσόκ-καλάμια, δισκόφρενα, ψεκασμό και υδρόψυξη που στον αστικό ιστό είναι πυραυλάκια ???
    Που υπολείπονται μιας μηχανής (στην πόλη) και μη μου πεις τώρα για μοτάρντ ,μιλάμε για 2000 ευρά περίπου.
    ΥΓ ελπίζω να μην το πάμε από την αρχή ε ???
    Εντιτ Χαδιάρη σε φιλώ στη μούρη ρε..................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    τερενς εχεις μοτο-χιουμορ δεν λεω..να ψαξουμε να σου κανουμε δωρο ενα πατινι..ειναι ακομα πιο ευελικτο στην κινηση, πιο φθηνο στην αγορα-χρηση, θα σε βοηθαει να γυμναζεσαι, δεν θα εχεις αγχος παρκαρισματος, να στο κλεψουνε...εμπρος λοιπον..τι περιμενεις;; χε,χε..

ερωτηση...η ΑΕΚ εβγαλε ..σκουτερ;; χε,χε..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    πω ρε φίλε....

Δέκα χρόνια πίσω, ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με τα ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από την φλεγόμενη βάτο. Κάτι παπαρούμπες θυμάμαι για το πόσο άχρηστο είναι το ABS και διάφορα γλαφυρά.

Σήμερα ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από το υπερπέραν.

αγάπη μόνο μετά θάνατον γιατί ο προσωρινά νεκρός δεδικαίωται, αλλά άι πάγαινε ρε Καραμήτρο κιόλας να δεις αν έρχομαι. Και όπως έλεγε και ο αιώνιος έφηβος ρόκερ συνομήλικός σου Βασιλάκης, άσε με να κάνω λάθος, μην μου λες πως είν' ντροπή, άσε με να δω μονάχος τι 'ν' το σκούτερ και παπί, έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω, τον ξερόλα τον παππού τον Βόρειό, έχω όρεξη πολλή να οδηγήσω, κι ας μην ξέρω τι είν' απόλυτα σωστό.

και ούτε καφέ δεν προλαβαίνω να πιώ σήμερα... Φιλάκια στα μουτράκια (Μπάκλει χαλαρρρρράααααα) και καλημέρα.

ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ..............

Δεν θα ανεβείς ποτέ σε παπί..........οπότε,
    τι τον επικαλείσαι το Βασίλη..??
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ..??
    Καίγεσαι........
    Άστο λοιπόν να μιλήσει κανένας άλλος που καβάλησε παπάκι,σκούτερ
    ή που έχει την πρόθεση να καβαλήσει...!!

υγ.Εγώ σαν συνταξιούχος ετοιμάζω το καφεδάκι μου ......ΧΑΛΑΡΑ..!!
    DOUWE EGBERTS λίγο ακριβός ΑΛΛΑ και γαμώ τον καφέ...!!

υγ2.Ρε μπας και πουλάς σκουτεράκια και σε χαλάω..???
    Γιατί εγώ παπιά 40 χρόνια ΜΟΝΟ ....... αγοράζω.
    Πες το αν είναι να σταματήσω.
    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    τερενς εχεις μοτο-χιουμορ δεν λεω..να ψαξουμε να σου κανουμε δωρο ενα πατινι..ειναι ακομα πιο ευελικτο στην κινηση, πιο φθηνο στην αγορα-χρηση, θα σε βοηθαει να γυμναζεσαι, δεν θα εχεις αγχος παρκαρισματος, να στο κλεψουνε...εμπρος λοιπον..τι περιμενεις;; χε,χε..

ερωτηση...η ΑΕΚ εβγαλε ..σκουτερ;; χε,χε..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

Που προσπαθώ να τους χαλαρώσω εδώ μέσα,συναντώ μια ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ.
    Και σχόλια του στυλ ότι.........ΤΣΙΜΠΑΩ..!!
    Τώρα ποιοι είναι στην ΤΣΙΤΑ και ποιος ΤΣΙΜΠΑΕΙ..........άλλο θέμα..!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα καφέ και τον φραπέ της...........ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λέμε.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ένας είναι ο καφές. .....

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ρε μάγκες το λοιπόν :
    Ρε παππού μην το παίρνεις πια τόσο πατριωτικά με το παπί ,δεν ξέρω και γω στην ηλικία σου αν καταλήξω με κάποιο τέτοιο όχημα αλλά ρεαλιστικά μιλάμε για ένα αστικό μέσο μετακίνησης.Διαφώνησα με τις μοδίστρες για την επικίνδυνότητά του και την απαξίωση που δέχθηκε (σκραπ κλπ) αλλά ως ένα όριο.Συνεχίζω να υποστηρίζω ξεκάθαρα ότι το επιλέγω εις βάρος μιας μπανιέρας για πολλούς λόγους (βάρος μικρές ρόδες, φλωροστύλ σόρρυ,άσε που αυτόματο δεν μπορώ να οδηγήσω ούτε αμάξι).
    Πάμε τώρα στον ψηλό...(GGS)
    Ρε πατριώτη μιας και τα χεις τα χρονάκια σου και μάλλον πρόλαβες τα στρογγυλοφάναρα παπιά με τα ταμπούρα και τις αναρτήσεις της πλάκας ,τι σχέση έχουν τα σημερινά με τα μονοσόκ-καλάμια, δισκόφρενα, ψεκασμό και υδρόψυξη που στον αστικό ιστό είναι πυραυλάκια ???
    Που υπολείπονται μιας μηχανής (στην πόλη) και μη μου πεις τώρα για μοτάρντ ,μιλάμε για 2000 ευρά περίπου.
    ΥΓ ελπίζω να μην το πάμε από την αρχή ε ???
    Εντιτ Χαδιάρη σε φιλώ στη μούρη ρε..................

ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....................ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τους αφήνω στη μοίρα τους,αφού ο άλλος γουστάρει να κυκλοφορεί στην ΠΟΛΗ με το χιλιάρι αντί
    με το παπί............ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.....!!!!

υγ.Με αδικείς,παπάκι έχω από τα 20.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ένας είναι ο καφές. .....

ΠΕΣ.......ΠΕΣ

Εγώ μαθαίνω μέχρι να ξαναπεθάνω ,δεν έχω εγωισμούς σαν αυτούς από πάνω...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ

σημερινη νεολαια...

τοτε, 10 10 τις βγαζαμε τις γκομενες!!!

Spam για ελάφρυνση λοιπόν.
    Έχω κόψει το κάπνισμα πολλά χρόνια ,οπότε καταλαβαίνω την ευχαρίστηση ενός καπνιστή στον συνδυασμό καφέ-τσιγάρο (φθάνει να μην ενοχλεί άλλο κόσμο).
    Πριν χρόνια ένας κολλητός που ανεβοκατέβαινε Γερμανία (πιανίστας και μερακλής μεγάλος)είχε φέρει μαζί με διάφορα labels μπύρας και 5-6 καφέδες φίλτρου.
    Μας βάζει μιλάμε τον αγαπημένο του δοκιμάζω και μένω από το άρωμα, του λέω λοιπόν το εξής που έμεινε : μλκ μου αυτός ο καφές είναι τόσο out of this world που νοιώθω την "ολοκλήρωση" σαν να πίνω και να καπνίζω μαζί...

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •