Αν ο μπροστινός μας στο γκρουπ πηγαίνει πολύ αργά, τι συνθηματικό έχουμε;
Του κορνάρουμε; Παίζουμε φώτα; Ή κουναμε το δεξί χέρι σαν να χτυπάμε φραπέ;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αφού δεν ξέρω τη διαδρομή. Πρέπει να έχω τουλάχιστον έναν μπροστά. Αλλά μη με πάει καροτσάκι.
Θα φτάσεις τον επόμενο, αν είσαι αρκετά πιο γρήγορος από τον προηγούμενο ώστε να τον προσπεράσεις.
Σε κάθε διασταύρωση, θα περιμένει κάποιος. Αν δεν είναι κανείς, συνεχίζεις ευθεία.
Spoiler:Εμφάνιση
Life begins at 45°.
Προσέχουτε τις υγρασίες, εδώ είναι σα να έβρεξε. Καλά να περάσετε![]()
Καλημέρα. Τι ώρα θα περάσετε από Θήβα;
Είμαι ο πρώτος που γύρισα σπίτι. Φανταστείτε πόσο αργοί είναι οι άλλοι.![]()
τόσο νωρίς πίσω;
ρε μήπως δεν κάνατε κάτι σωστά;![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ωραια ηταν....το Ιτέα TT δεν απογοητεύει ποτε...και εις τις επόμενες και να τα λέμε πιο συχνα ρε νουμερα...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Τώρα που καθάρισα το μοτοσακό μου από τα μυγάκια και το σπρέι του βουνου, ας κάνω μία σύντομη ανασκόπηση.
Κατ' αρχάς ο καιρός ήταν τέλειος. Δε θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο καιρό για εκδρομή με μοτοσυκλέτα. Η μόνη ίσως εξαίρεση ήταν τα σημεία που συμπύκνωνε υγρασία στο βουνό και είχε βρεγμένο δρόμο. Κατά τα άλλα, απίστευτη μέρα.
Η διαδρομή είχε δύο εξαιρετικά ορεινά περάσματα, ένα θεϊκό στην Παύλιανη και την Οίτη και ένα αρκετά χιλιόμετρα πριν (ας το προσθέσει κάποιος που ξέρει το μέρος). Κατά τα άλλα είχε πολύ κάμπο, που ήταν το μέσο για φθάσεις στο ωραίο βουνό. Καλύτερα φυσικά ο κάμπος, παρά ο αυτοκινητόδρομος.
Για τη δική μου εμπειρία, η ομάδα παραήταν γρήγορη, κάτι το οποίο περίμενα. Εννοείται ότι δε θα μπορούσα με τη γκαμία να προσεγγίσω το ρυθμό των δύο ντεητόνων, ούτε των δύο τουόνων. Ακολουθώντας στο ξεκίνημα αυτούς, παραλίγο να σας αποχαιρετίσω μια και καλή με το καλήμερα, αφού εξαφανίστηκαν στην εθνική οδό και παραλίγο να μην κάνω δεξιά, αλλά να συνεχίσω ευθεία με άλλο γκρουπ μοτοσυκλετιστών για Κόρινθο.
Κάποια στιγμή προσπάθησα να ακολουθήσω τα δύο MT-07, αλλά σύντομα διαπίστωσα ότι οδηγούσα εκτός comfort zone, οπότε τα άφησα να χαθούν στον ορίζοντα. Πολύ γρήγορο ήταν και το outsider 250άρι.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο McGyver, που είχε υπομονή και ακολουθούσε το ρυθμό μου, δείχνοντας το δρόμο. Μαζί με το άλλο παλικάρι με το Fazer 1000 (δε θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑ όνομα, σόρυ), πήγαμε πολύ ωραία όλη τη διαδρομή. Αν δεν ήταν αυτοί, χωρίς υπερβολή, θα ήταν αδύνατο να σας ακολουθήσω, αφού θα χανόμουν συνεχώς και θα έπρεπε να σταματάω για να βλέπω GPS.
Χάρηκα που σας γνώρισα και σας ευχαριστώ για την όμορφη εμπειρία και το ενδιαφέρον που δείξατε.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 29/10/2018 στις 20:15.