Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 288

Θέμα: Vstrom 650 vs NC700-750x vs cb500x vs Versys 650(300?)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Μόνο το 500 έχω οδηγήσει.
    φαντάσου αυτο με λίγοτερη δυναμη και λίγο πιο εντουραδικη θεση/ογκο/βαρος. ονοφίζει αρκετα οπως το 500, δεν θυμιζει εντουρο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sisos Προβολή μηνύματος
    Βασιλη νασαι καλα. Με βοηθας αφανταστα κι εσυ οπως και τα αλλα παιδια.θαχουν ελαχιστες διαφορες λες εε;; αν παρω το versys και το νεο tracer 700?
    παλι πολύ κοντινα μηχανάκια. δλδ που θα επιλέξεις να πας με το 300 για να μην κουνήσεις το "μεγάλο"? Διπλα έξοδα χωρις κανενα λογο. Μέχρι τα 700 κυβικα δεν υπάρχει λόγος να έχεις δευτερο μηχανάκι. Εκτός αν πας σε κανα sym 200 scooter. Η προσωπική μου άποψη ειναι να παρεις το 700 αν μπορείς και τέλος. Αν θες κάτι πιο μικρο κοιτα αργοτερα κατι πραγματικά μικρο. Παντως και με το 500 πιστευω θα εισαι οκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    ενοεις το crf αντι για παπι η σκουτερ ε;;
    Ακριβώς!

Αλλά με τόσα χρήματα, πραγματικά πάρε το cb ή το βερσις, σπάσ'το λιώσε το και μετά πάρε άλλο που λέει ο λόγος.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Αν δεν μας τρολαρεις, εχεις τα φραγκα και γουσταρεις παρε τα και τα δυο. Γραψε και ενα τηλ. Οταν πουλησεις ενα απο τα δυο να σε βρουμε

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Άκου αδερφέ.

Άν καταλαβαίνω καλά, δεν έχεις μεγάλη εμπειρία με μοτοσυκλέτες κυβισμού άνω των 125.

Όπως σου λένε και όλοι οι άλλοι, οι μοτοσυκλέτες σε αυτή τη κατηγορία, μέχρι τα 700cc είναι σχεδόν ίδιες.

Προφανώς έχουν διαφορά σε δύναμη, αλλα δεν έχει τόσο σημασία πρακτικά.

Το να πάρεις μία on-off και μία supersport, είναι λογικό.

Το να πάρεις 2 μοτοσυκλέτες που προορίζονται για χρήση κυρίως στη πόλη και με δυνατότητες για βόλτες απέξω, δεν έχει λογική.

Αυτό που σου λέω εγώ είναι οτι, αφού θές να κάνεις 2 χρήσεις και μπορείς να πάρεις 2 μοτοσυκλέτες, πάρε μία για το κάθε είδος.

Πάρε κάτι για τις μικροδιαδρομές της πόλης και κάτι μεγάλο και άνετο για τα ταξίδια.

Θές παπί και μοτοσυκλέτα? Θές σκούτερ και μοτοσυκλέτα? Θές μικρή μοτοσυκλέτα και μεγάλη μοτοσυκλέτα?

Απλά το 300 με 500 ή το 300 με 700 δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε αυτή τη κατηγορία.

Άν πάρεις κάποιο συνδυασμό αυτών των 3ών, σε λιγότερο απο 1 χρόνο θα πουλήσεις το ένα γιατι δεν θα έχει νόημα να το καβαλάς.

Παλαιό μέλος
    καταλαβα.μιλας σωστα και φυσικα εχεις σωστή αποψη. Και ειναι πολυτιμη για μενα..να κανω μια προταση. Δυο αντιθετα μοτορια. Βερσυς και suzuki sv με ζελατινουλα;. Η θα μαλωσουν μεταξυ τους;;
    επειδη το θρεντ μυριζει πασοκ και λεφτα υπάρχουν. τωρα που είσαι "ζεστός" πάρε μου και μένα ενα.
    οτι θες δεν εχω πρόβλημα, ολα τα καβαλάω.

Πάρε ενα μηχανάκι για τις ανάγκες που θες να καλύψεις, μάλλον το 700 ειναι η καλύτερη επιλογή. Αργότερα το βλέπεις ξανα το θέμα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    επειδη το θρεντ μυριζει πασοκ και λεφτα υπάρχουν. τωρα που είσαι "ζεστός" πάρε μου και μένα ενα.

Πάρε ενα μηχανάκι για τις ανάγκες που θες να καλύψεις, μάλλον το 700 ειναι η καλύτερη επιλογή. Αργότερα το βλέπεις ξανα το θέμα.
    Χααααααχχχχαααααχχχχχααααααχχχχχαααα.

Moderator
    Αυτές οι επιλογές είναι διαφορετικές και έχουν λογική.

Πρώτα πρώτα ξεχώρισε τι θές.
    Θές μία για τη πόλη και μία για ταξίδι ή μία για κάθε μέρα (κυρίως πόλη) και μία για να σου βγάζει γούστα?

Προσωπικά, δεν θα κοίταζα ούτε το Versys ούτε το SV, αλλα αυτό λόγω δικών μου απαιτήσεων.

Λογικά θα κοίταζα το CB (όχι το Χ) και κάτι απο 1000cc και πάνω, τύπου sport touring, όπως πχ το Ζ100SX.

Επειδή όμως δεν θέλω να έχω 2 μοτοσυκλέτες, έχω καταλήξει στην μεγάλη ST και τα κάνω όλα με αυτή.

Παρόλα αυτά, άποψή μου είναι, οτι δεν πρέπει να πάρεις 2 καινούριες μοτοσυκλέτες.
    Όπως είχα γράψει και κάπου αλλού, αφού δεν έχεις εμπειρία, δεν ξέρεις τι σου αρέσει.
    Με 2 βόλτες δεν μπορείς να καταλάβεις.
    Πάρε αν θές καινούριο αυτό που θα κυκλοφορείς καθημερινά, αλλα το 2ο, ψάξτο σε μεταχειρισμένο.
    Άν λοιπόν δεν σου αρέσει για κάποιο λόγο, το πουλάς με μικρή (ή και καθόλου) χασούρα και παίρνεις κάτι άλλο για να δοκιμάσεις.

Moderator
    Εγώ τι θα έλεγα?

Εσύ είναι το θέμα...

Εγώ λέω ένα Panigale V4S, ένα W800 και ένα ποδήλατο.

Παλαιό μέλος
    Λεςς εεε;; αν παρω μονο το βερσυς. θα με παει με την κυρα μια πορεια ηρακλειο χανια μεχρι τα 120 χλμ; πολυ κοντο μου φανηκε. Ουφφφ
    Ειναι κοντο...αλλα θα το εκτιμησεις ιδιαιτερα σε ανηφορικες διαδρομες...προσπερασεις....σφιχτα χωματινα μονοπατια...και οπου βρεις CBX 500 θα του κανεις πλακα γιατι ξεκολαει απιστευτα γι'αυτο τον λογο!
    Απο την αλλη εαν θες ομως κατι πιο ομαλο...μπορεις να βαλεις ενα γραναζι εμπρος 1 δοντι πιο μεγαλο (το εχω κανει) ωστε να νιωσεις οτι
    ''ανοιγει'' περισσοτερο για πιο ανοικτες διαδρομες.....σιγουρα θα παει και στα πιο πανω να ξερεις..μην το φοβηθεις δεν θα κοψει το μηχανακι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της contes di Zante
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος

...κ' εγώ θέλω ένα 390 adventure δίπλα στο multi αλλά θα το πάρω μόνος μου τώρα που ο Κούλης θα μειώσει τη φορολογία στους ελεύθερους επαγγελματίες
    σόρρυ για το off topic αλλά είχε πλάκα το σχόλιο
    διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ρε φίλε, οδήγησες ένα μηχανακι στο στρωσιμο που δεν το πήγες πανω απο 4Κ στροφές και λες ότι έβγαλες συμπέρασμα για αυτο το μηχανάκι;
    Δεν το καταλαβαίνεις ότι μπάζει απο παντού αυτο το "πόρισμα";
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Παιδια ευχαριστω πολυ. Η ψαλιδα κλεινει προς το cb500x 2019 μετα απο σκεψη

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παιδια ευχαριστω πολυ. Η ψαλιδα κλεινει προς το cb500x 2019 μετα απο σκεψη
    Σίγουρα??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα??
    σιγουρα

Παλαιό μέλος
    Φίλε sisos σε καταλαβαίνω.
    Και εγώ σαν εσένα , αναποφάσιστος.
    Τι μια μου αρέσει το honda 500x , την άλλη το Kawasaki versys x 300,μετά η δύναμη του tracer 700, η ελευθερία του crf 250l,η άνεση του v-strom 650 και τέλος η πρακτικότητα του sym citycom(που αγόρασα πριν 6 μήνες).
    Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα από εκεί και τελικά κανένα από αυτά.
    Επειδή θέλω μοτοσικλέτα θα δώσω το σκούτερ για να πάρω το ταπεινό sym NH-T 200 των 2.800€ μέχρι να κατασταλάξει το κεφάλι μου ,τι πραγματικά θέλω.
    Επειδή τα 9.000€ που έχω, μαζεύτηκαν με πολύ κόπο θέλω αυτό που θα πάρω να το κρατήσω για χρόνια και όχι να το πουλήσω στο 6μηνο σαν το citycom.
    Το ίδιο sisos καλό είναι να κάνεις και εσύ.
    Πάρε πρώτα κάτι φθηνό, για δεύτερη μοτό μέχρι να καταλάβεις ακριβώς τι θέλεις να έχει η καλή πρώτη μοτοσικλέτα.
    Και το κυριότερο μην βιάζεσαι.

Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki versys 650 vs Aprilia shiver 750 GT
    από fatsas35 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2020, 22:13
  2. Αγορά νέας μηχανής CB500X vs MT07 ?
    από Dev1l στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2019, 15:33
  3. FAZER 800 VS FAZER 1000 VS VERSYS 650 VS TRK502
    από fatsas35 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 162
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2018, 23:18
  4. Tracer 700 vs Kawa Versys 650 vs Suzy VStrοm 650
    από Apache στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2016, 12:29
  5. versys 650 vs xt660x
    από Γιώργος Πατρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2016, 11:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ