Σελίδα 19 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Ναι βέβαια εγώ κοιτάω για ασφάλτινα κυρίως ταξίδια, δεν το ευχαριστιέμαι το χώμα με τόσο βαριές μηχανές και όταν δοκίμασα να ανέβω σε κατσικάκι ήταν άλλη εμπειρία.
    Επομένως, αυτό που λες για εθνική με πολλά είναι σοβαρό μείον για την Africa στο μυαλό μου. (ανάλογως τι λες πολλά , εγώ π.χ. θέλω σταθερή 140+ σε εθνική δικάβαλος χωρίς να πηγαίνω σαν τρακτερ)
    140 πανε τα σκουτερ πλεον. στα παραπανω ειναι το "πρόβλημα". Κανενα προβλημα δηλαδη αλλα αμα θες να καταπινεις χλμ δεν παιρνεις 21αρι με τακουνακι και καρατιμόνα.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    140 πανε τα σκουτερ πλεον. στα παραπανω ειναι το "πρόβλημα". Κανενα προβλημα δηλαδη αλλα αμα θες να καταπινεις χλμ δεν παιρνεις 21αρι με τακουνακι και καρατιμόνα.
    Ρε παιδιά 140 + και το δικό μου πάει , απλά κάνει σαν τρακτέρ από του κραδασμούς .
    Όταν λέω να πάει εννοώ να πηγαίνει ευχάριστα , να το χαίρεσαι στην κύλιση.

BTW Πέρασα από Σαρακάκη να δω την Africa και να μάθω για Test Drive.
    Τρομερή εξυπηρέτηση μπορώ να πω.
    Τέτοια αλφαδιά χρόνια είχα να δω.
    Ο τυπάς που με ''εξυπηρέτησε'' ήταν σε φασούλα βαριέμαι να πάρω την επόμενη ανάσα.
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 09/11/2022 στις 16:52.
    The Dirty Harry

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ρώτα αν έχουν ετοιμοπαράδοτη τη V4S με γωνιακές βαλβίδες. Να την πάρεις και να φύγεις μετά τη δοκιμή της μικρής. Μην πηγαίνεις δύο φορές.

Ο άλλος σε μία εβδομάδα θα έχει στα χέρια του CB500X. Να τον προλάβεις.
    Εν τω μεταξύ , εγώ ποτέ δεν είπα ότι θα έπαιρνα V4. Δεν ξέρω γιατί με βάζεις σε τέτοιο κάδρο.
    The Dirty Harry

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Τέτοια αλφαδιά χρόνια είχα να δω.

https://www.youtube.com/watch?v=oidz52zmp20

Εν τω μεταξύ , εγώ ποτέ δεν είπα ότι θα έπαιρνα V4. Δεν ξέρω γιατί με βάζεις σε τέτοιο κάδρο.
    Γιατί κατά βάθος τέτοια σου χρειάζεται κι εκεί θα καταλήξεις.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ναι βέβαια εγώ κοιτάω για ασφάλτινα κυρίως ταξίδια, δεν το ευχαριστιέμαι το χώμα με τόσο βαριές μηχανές και όταν δοκίμασα να ανέβω σε κατσικάκι ήταν άλλη εμπειρία.
    Επομένως, αυτό που λες για εθνική με πολλά είναι σοβαρό μείον για την Africa στο μυαλό μου. (ανάλογως τι λες πολλά , εγώ π.χ. θέλω σταθερή 140+ σε εθνική δικάβαλος χωρίς να πηγαίνω σαν τρακτερ)
    GS θέλεις.
    Ακλόνητο ακόμα και στα +180 συν βαλίτσες συν δικάβαλος.
    Στα χρήματα που διαθέτεις βρίσκεις LC με ελάχιστα χλμ.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    ''Πετάξου'' στην Έδεσσα και φύγε με ένα https://www.car.gr/classifieds/bikes...uper-adventure
    Στοκ του 21 αν είναι όπως τα λέει.
    Γενικά θα με ενδιέφερε ένα καλό deal και σε μτχ. 1290 3τίας το πολύ,με προίκα.
    Τραίνο να ξέρεις
    when life gets complicated... i ride.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    ''Πετάξου'' στην Έδεσσα και φύγε με ένα https://www.car.gr/classifieds/bikes...uper-adventure
    Τραίνο να ξέρεις
    11/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Ducati
    18/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Africa
    Σήμερα με πήραν από Bmw για δοκιμαστικό αλλά δεν το πρόλαβα και είχε φύγει ο υπάλληλος που το κανονίζει. Δεν ξέρω τι βρήκαν και που. Είτε κάποιο 850GS είτε κάποιο 900 XR .
    Θα γίνει όμως και αυτό
    Ένα δοκιμαστικό την Tracer θέλω για να έχω φουλ άποψη
    Και μετά θα έιμαι σίγουρος
    Η Transalp μου είναι η καλύτερη.

Όχι αστειεύομαι, απλά θα έχω σφαιρική εικόνα για το τι θέλω και τι πρέπει να κοιτάω ή να αποκλείσω από την κουβέντα.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Με την αφρικα νομιζω απλα θα χασεις την ωρα σου...πηγαινε και πες μου...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Τραίνο να ξέρεις
    Θα το σκεφτόμανε σοβαρά στη θέση του δικηγόρου. Ωραία πρόταση.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Θα το σκεφτόμανε σοβαρά στη θέση του δικηγόρου. Ωραία πρόταση.
    Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ Sport-Χωμάτινο και καθόλου πολιτικό .
    Θα γούσταρα να το σπάσω σε επαρχία αλλά δεν ξέρω πόσο άνετα θα ένιωθα να κυκλοφορώ στα ''μέρη'' μου με αυτό.
    Εντονο χρώμα το πορτοκαλί.
    Το λέω όπως το σκέφτομαι.
    Επίσης σκάρτα 1300 κυβικά ?
    Αν κοίταζα θα πήγαινα στο 890
    Γενικά δεν με ψήνει να δω κάτι πάνω από 1000΄.
    Και το Africa δηλαδή αν καταλήξω θα πάω σε στο προηγούμενο το 1000ρι σε μεταχειρισμένο.
    Αν και το είδα πάλι από κοντά και δεν μάρεσε ιδιαίτερα. Απλά ας το οδηγήσω γιατί θέλω να ξέρω τι απορρίπτω , και επι τη ευκαιρία να ταλαιπωρήσω και λίγο τον Μ@λ@κ@ που με κοίταζε σαν χάνος στον Σαρακάκη σήμερα λες και μπήκα σπίτι του , τον διέκοψα από φαγητό για να μου πει την γνώμη του για μηχανάκι.

Το λέγαμε για πλάκα αλλά νομίζω ξεκίνησε το κόκκινο της υπερβολής.
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 09/11/2022 στις 23:05.
    The Dirty Harry

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Πωπω ρε συ τι σου κάναμε.. σε λίγο θα ψάχνεις την μετάφραση του gelande - strasse .. βάζεις και εσύ κάτι θέματα

Aν όμως το δούμε φιλοσοφικά, διαστρεβλώνοντας την κβαντική θεωρία ως συνήθως, όσο δεν έχεις αποφασίσει, το "σύστημα" που σε περιέχει σαν
    αυτόν που αποφασίζει εμπεριέχει ταυτόχρονα όλες τις επιλογές σου.. δεν το λες λίγο για κάποιον που δεν έχει πουλήσει ακόμα το transalp του..

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Πωπω ρε συ τι σου κάναμε.. σε λίγο θα ψάχνεις την μετάφραση του gelande - strasse .. βάζεις και εσύ κάτι θέματα

Aν όμως το δούμε φιλοσοφικά, διαστρεβλώνοντας την κβαντική θεωρία ως συνήθως, όσο δεν έχεις αποφασίσει, το "σύστημα" που σε περιέχει σαν
    αυτόν που αποφασίζει εμπεριέχει ταυτόχρονα όλες τις επιλογές σου.. δεν το λες λίγο για κάποιον που δεν έχει πουλήσει ακόμα το transalp του..
    Δεν το έχω πουλήσει.
    Υπάρχει και μια σκέψη να μην το πουλήσω καν.
    Να το γδύσω από κάγκελα και λοιπά, κοντή ζελατίνα και να το έχω αυτό για εργάτη.
    Επίσης ελπίζω να το πάρει φίλος για να μπει στον κόσμο της μοτοσυκλέτας γιατί πραγματικά το έχω προσέξει πολύ και θέλω να το χαρεί κάποιος δικός μου(και να το βλέπω συχνά πυκνά) .

Όπως και να έχει πρώτα θα γίνει η παραγγελία και στα κοντά της παραλαβής θα φύγει περίπου.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    εγω θα πήγαινα μαζι με την γυναίκα φυσικά ,να ανεβει κ αυτη επανω να δουμε αν μας βολεύει κ τους 2 ανετα η με κάποια δυσκολία η σέλα αν ειναι σκληρή η μαλακή η τοποθέτηση γονάτων για μακρινά ταξίδια αν κουράζουν κλπ ,και φυσικά να σε τραβήξει video οταν ανέβεις μονος σου οταν το οδηγήσεις εσυ μετα με την ησυχία σου θα το δείς πως θα φαίνεσαι οδηγώντας το ,αν δένεις επάνω του κλπ - κα@λα ειναι η ducati v2 αν σου αρέσει στο test ride πάρτην επι τόπου ,το μονο αρνητικό ειναι που θα μπαίνει ειδικά το βράδυ ...φίλος με ktm390 του 2021 ,το αγόρασε πριν 2-3 μηνες μετ/νο γυρω στα 5.500 ευρω κ εχει κυριολεκτικά χασει τον υπνο του απο την αγωνία του μην το κλέψουν ,μενει σε μονοκατοικία στον αλιμο κ κυριολεκτικά το εχει κανει φρούριο το σπιτι του ειδικά μετα την αγορά του ktm ,με κάμερες σκυλιά συναγερμούς ασφάλειες κλοπής κλπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    GS θέλεις.
    Ακλόνητο ακόμα και στα +180 συν βαλίτσες συν δικάβαλος.
    Στα χρήματα που διαθέτεις βρίσκεις LC με ελάχιστα χλμ.
    Ακριβώς αυτό.
    Χάνεις χρόνο με ότι άλλο κοιτάς.
    Βάστα κ το ΤΑ για εργάτη κ ότι άλλη dirty job
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexis72 Προβολή μηνύματος
    εγω θα πήγαινα μαζι με την γυναίκα φυσικά ,να ανεβει κ αυτη επανω να δουμε αν μας βολεύει κ τους 2 ανετα η με κάποια δυσκολία η σέλα αν ειναι σκληρή η μαλακή η τοποθέτηση γονάτων για μακρινά ταξίδια αν κουράζουν κλπ ,και φυσικά να σε τραβήξει video οταν ανέβεις μονος σου οταν το οδηγήσεις εσυ μετα με την ησυχία σου θα το δείς πως θα φαίνεσαι οδηγώντας το ,αν δένεις επάνω του κλπ - κα@λα ειναι η ducati v2 αν σου αρέσει στο test ride πάρτην επι τόπου ,το μονο αρνητικό ειναι που θα μπαίνει ειδικά το βράδυ ...φίλος με ktm390 του 2021 ,το αγόρασε πριν 2-3 μηνες μετ/νο γυρω στα 5.500 ευρω κ εχει κυριολεκτικά χασει τον υπνο του απο την αγωνία του μην το κλέψουν ,μενει σε μονοκατοικία στον αλιμο κ κυριολεκτικά το εχει κανει φρούριο το σπιτι του ειδικά μετα την αγορά του ktm ,με κάμερες σκυλιά συναγερμούς ασφάλειες κλοπής κλπ
    Με την γυναίκα θα πάω εννοείται για να δούμε το δικάβαλο κιόλας.
    Όσον αφορά την ασφάλεια.
    Θα γίνει σίγουρα ασφάλεια κλοπής
    Τα βράδια κλειδωμένη σε κλειστό Γκαράζ και την μέρα σε μέρη ''δύσκολα'' για κλοπή.
    Οψόμεθα.
    The Dirty Harry

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε