Ρε παιδιά 140 + και το δικό μου πάει , απλά κάνει σαν τρακτέρ από του κραδασμούς .
Όταν λέω να πάει εννοώ να πηγαίνει ευχάριστα , να το χαίρεσαι στην κύλιση.
BTW Πέρασα από Σαρακάκη να δω την Africa και να μάθω για Test Drive.
Τρομερή εξυπηρέτηση μπορώ να πω.
Τέτοια αλφαδιά χρόνια είχα να δω.
Ο τυπάς που με ''εξυπηρέτησε'' ήταν σε φασούλα βαριέμαι να πάρω την επόμενη ανάσα.
Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 09/11/2022 στις 16:52.
The Dirty Harry
https://www.youtube.com/watch?v=oidz52zmp20
Γιατί κατά βάθος τέτοια σου χρειάζεται κι εκεί θα καταλήξεις.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
''Πετάξου'' στην Έδεσσα και φύγε με ένα https://www.car.gr/classifieds/bikes...uper-adventure
Στοκ του 21 αν είναι όπως τα λέει.
Γενικά θα με ενδιέφερε ένα καλό deal και σε μτχ. 1290 3τίας το πολύ,με προίκα.
Τραίνο να ξέρεις![]()
when life gets complicated... i ride.
11/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Ducati
18/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Africa
Σήμερα με πήραν από Bmw για δοκιμαστικό αλλά δεν το πρόλαβα και είχε φύγει ο υπάλληλος που το κανονίζει. Δεν ξέρω τι βρήκαν και που. Είτε κάποιο 850GS είτε κάποιο 900 XR .
Θα γίνει όμως και αυτό
Ένα δοκιμαστικό την Tracer θέλω για να έχω φουλ άποψη
Και μετά θα έιμαι σίγουρος
Η Transalp μου είναι η καλύτερη.
Όχι αστειεύομαι, απλά θα έχω σφαιρική εικόνα για το τι θέλω και τι πρέπει να κοιτάω ή να αποκλείσω από την κουβέντα.
The Dirty Harry
Με την αφρικα νομιζω απλα θα χασεις την ωρα σου...πηγαινε και πες μου...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ Sport-Χωμάτινο και καθόλου πολιτικό .
Θα γούσταρα να το σπάσω σε επαρχία αλλά δεν ξέρω πόσο άνετα θα ένιωθα να κυκλοφορώ στα ''μέρη'' μου με αυτό.
Εντονο χρώμα το πορτοκαλί.
Το λέω όπως το σκέφτομαι.
Επίσης σκάρτα 1300 κυβικά ?
Αν κοίταζα θα πήγαινα στο 890
Γενικά δεν με ψήνει να δω κάτι πάνω από 1000΄.
Και το Africa δηλαδή αν καταλήξω θα πάω σε στο προηγούμενο το 1000ρι σε μεταχειρισμένο.
Αν και το είδα πάλι από κοντά και δεν μάρεσε ιδιαίτερα. Απλά ας το οδηγήσω γιατί θέλω να ξέρω τι απορρίπτω , και επι τη ευκαιρία να ταλαιπωρήσω και λίγο τον Μ@λ@κ@ που με κοίταζε σαν χάνος στον Σαρακάκη σήμερα λες και μπήκα σπίτι του , τον διέκοψα από φαγητό για να μου πει την γνώμη του για μηχανάκι.
Το λέγαμε για πλάκα αλλά νομίζω ξεκίνησε το κόκκινο της υπερβολής.
Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 09/11/2022 στις 23:05.
The Dirty Harry
Πωπω ρε συ τι σου κάναμε.. σε λίγο θα ψάχνεις την μετάφραση του gelande - strasse .. βάζεις και εσύ κάτι θέματα
Aν όμως το δούμε φιλοσοφικά, διαστρεβλώνοντας την κβαντική θεωρία ως συνήθως, όσο δεν έχεις αποφασίσει, το "σύστημα" που σε περιέχει σαν
αυτόν που αποφασίζει εμπεριέχει ταυτόχρονα όλες τις επιλογές σου.. δεν το λες λίγο για κάποιον που δεν έχει πουλήσει ακόμα το transalp του..![]()
Δεν το έχω πουλήσει.
Υπάρχει και μια σκέψη να μην το πουλήσω καν.
Να το γδύσω από κάγκελα και λοιπά, κοντή ζελατίνα και να το έχω αυτό για εργάτη.
Επίσης ελπίζω να το πάρει φίλος για να μπει στον κόσμο της μοτοσυκλέτας γιατί πραγματικά το έχω προσέξει πολύ και θέλω να το χαρεί κάποιος δικός μου(και να το βλέπω συχνά πυκνά) .
Όπως και να έχει πρώτα θα γίνει η παραγγελία και στα κοντά της παραλαβής θα φύγει περίπου.
The Dirty Harry
εγω θα πήγαινα μαζι με την γυναίκα φυσικά ,να ανεβει κ αυτη επανω να δουμε αν μας βολεύει κ τους 2 ανετα η με κάποια δυσκολία η σέλα αν ειναι σκληρή η μαλακή η τοποθέτηση γονάτων για μακρινά ταξίδια αν κουράζουν κλπ ,και φυσικά να σε τραβήξει video οταν ανέβεις μονος σου οταν το οδηγήσεις εσυ μετα με την ησυχία σου θα το δείς πως θα φαίνεσαι οδηγώντας το ,αν δένεις επάνω του κλπ - κα@λα ειναι η ducati v2 αν σου αρέσει στο test ride πάρτην επι τόπου ,το μονο αρνητικό ειναι που θα μπαίνει ειδικά το βράδυ ...φίλος με ktm390 του 2021 ,το αγόρασε πριν 2-3 μηνες μετ/νο γυρω στα 5.500 ευρω κ εχει κυριολεκτικά χασει τον υπνο του απο την αγωνία του μην το κλέψουν ,μενει σε μονοκατοικία στον αλιμο κ κυριολεκτικά το εχει κανει φρούριο το σπιτι του ειδικά μετα την αγορά του ktm ,με κάμερες σκυλιά συναγερμούς ασφάλειες κλοπής κλπ