Τελευταία τροποποίηση από karellen; 26/03/2025 στις 10:06.
Φωτο το λαστιχο να αποφασισουμε.
Καλημερα.![]()
Δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω, όπως έγραψα με τον Ανδρέα ψυχογιό που μίλησα και αφού το τσέκαρε και του είπα τους ρυθμούς που θα κινούμαι μου είπε μπες και έλα μετά για αλλαγή
Επίσης πιστεύω ότι όσο γράφει session η κατάσταση θα βελτιώνεται λίγο, αν δω ότι είναι δράμα θα αλλάξω επιτόπου στην πίστα αν υπάρχουν διαθεσιμα
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Δες παίρνεις ένα τηλέφωνο για τιμές και εδώ?
https://www.topgeargreece.gr/news/10...os-panopoulos/
Μήπως έχει ένα ζευγάρι να του πεις να τα δούμε στο ΤD που οργανώνουμε..
P.S. θα,δοκίμαζα τα Dunlop. Στο παρελθόν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.. πλέον για την ώρα,μόνο scooter![]()
Βρε λες;;
Ο ψυχογιός μου είπε ότι το TT είναι καλύτερο από το s22 αλλά δουλεύει καλύτερα σε μικρότερο εύρος θερμοκρασίας που απαιτεί να πιεστεί, σε ποιο χαμηλή θα εχεις γλυστρηματακια ενώ το s22 έχει μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασίας, το γράφω καθώς προσωπικά κινούμαι στην πόλη.
Εγώ με τα ΤΤ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν τα γνωρίζω τα s22 βέβαια, δεν τα είχα ποτέ μου. Με τα ΤΤ δεν είχα ποτέ μου κανένα απολύτως γλυστρημα στην πόλη ούτε καν με τα λάστιχα κρύα ακόμα και με θερμοκρασίες πολύ κοντά στο 0. Βέβαια εδώ εξωτερικό έχει άλλη άσφαλτο. Επίσης έχω κάνει αρκετά TD με τα ΤΤ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!
update
Κανένα πρόβλημα πουθενά με τα λάστιχα τελικά στην πίστα, ίσως αν δεν είχε φαγωθεί η κορώνα να έπεφτε ακόμα πιο εύκολα αλλά οκ