Εννοείται ότι θα πήγαινα στο αργό γκρουπ παρέα με τον Αλέξη τον Σταμάτη, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα έρθω. Ειδικά αυτό με την "ελεύθερη επιστροφή" το έχω ζήσει και σε άλλες βόλτες του forum και δεν είναι ο τρόπος που απολαμβάνω μία βόλτα, όπου πρακτικά κάνεις 200 χιλιόμετρα επιστροφής μόνος σου.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Μη σε ανησυχεί αν εννοείς ~ 80km/h μέση.
Να σε ανησυχεί περισσότερο αν πολλοί δεν θα θέλουν να σταματήσουν κάπου για μια τουαλέτα.
Σωστά, μπορεί να γίνει όπως λες.
Παραμένει όμως για εμένα ζήτημα, το γεγονός ότι η οργάνωση της ετήσιας σταματάει στην ταβέρνα και μετά πρέπει να γίνει αυτο-οργάνωση. Προσωπική θέση αυτό, με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται κυρίως από εσένα για την όλη οργάνωση.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Πάντως σε όλες τις προηγούμενες ετήσιες, που η οργάνωση της ετήσιας με τα group/leader/σκούπες σταματούσε στην ταβέρνα, η επιστροφή ποτέ δεν ήταν μοναχική. Όλοι έχουμε τον/τους φίλο/φίλους μας και οργανώναμε παρέα την επιστροφή μας. Θυμάμαι σε μια ετήσια φεύγαμε ο tai με ΧΧ , ο BLACKBUSA με Busa, εγώ με GS, και μαζί μας ήταν και ο mikes με ένα 250 (αν θυμάμαι καλά). Άρα ποτέ κανεις μόνος.
Μιας και τέθηκε θέμα "μοναξιας" στην επιστροφή, δεν ξέρω αν έχει σημειθεί κάπου αλλά το αναφέρω, δεν αποκλείεται η επιστροφη να ξεκινήσει κατά το σουρουπο. Δεν ειναι απίθανο δηλ κατά την άφιξη στην Αθήνα να έχει πέσει ήδη το φως.
Επομένως όσοι -για τους δικούς τους λόγους- έχουν θέμα με τη νυχτερινή οδήγηση καλό θα ήταν να έχουν μια εικόνα για πιθανά γκρουπάκια επιστροφής.
Τέλη οκτωβρη είναι, η ώρα μπορεί να μην έχει αλλάξει ακόμα αλλά η μέρα θα έχει μικρύνει ήδη αρκετά.
Ναι, μάλλον βραδάκι θα είμαστε πίσω. Καλά τα λες.
Αλλά συνήθως φτιάχνονται γκρουπάκια που λίγο- πολύ συγχρονίζονται.
Υπολογίζω πως θα κινούμαι με μαξ 110, όσοι πιστοί/ αργοί, προσέλθετε.![]()