Αυτή ήταν επάνω στην αγωνιστική,στο κέντρο της έκθεσης.Τη φωτογράφησα.Σε αυτή τη μηχανή ήταν μια μελαχρινή,πολύ άγριο!!!Και αυτή τη φωτογράφησα.Αν κάνεις copy paste το link στον browser σου θα δεις ποια λέω.Εννοείται χωρίς τα IMG.Τί ημέρα πήγες;Εχθές ίσως επειδή δεν είχε κόσμο δεν είχαν πολλές.Η γκόμενα που έδειξες ήταν στην αγωνιστική,αλλά γμτ δεν μπορούσα να πλησιάσω επειδή είχε plexiglass.Και ακόμα να έρθει ο φακός που έχω παραγγείλει..με 100mm zoom δεν μπορείς να κάνεις πολλά!!!
Μα αυτο το μοντελο ειναι το ιδιο με το μοντελο στο λινκ που εδωσες με τα IMG αριστερα δεξια.
Δεν καταλαβαινω πια λες, εγω πηγα σαββατο.
Ίσως να κάνω λάθος.Πάντως στο scooter που έχει φωτογραφίσει ο tropeas ήταν ένα άλλο μωρό!
(Πού καταντήσαμε,να ασχολούμαστε με τις γκόμενες περισότερη ώρα αντί με τις μοτοσυκλέτες...Της πλάκας ήταν η έκθεση...)
Ε οχι και που καταντησαμε αδερφε μου.
Αν δεν ασχοληθεις με τις γυναικες με τι να ασχοληθεις σε αυτη την ζωη?
Το νοημα της ζωης......
Καλα και τα μηχανακια δεν λεω![]()
![]()
Για δωσε το λινκ με το σκουτερ του τροπεα να δω ποια λες.
Αυτή που είναι εδώ στην 9 σελιδα ,
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=9
νομίζω ότι είναι ίδια με αυτήν εδώ απο πάνω...![]()
Edited:
Αυτή είναι σίγουρα , αλλά με άλλο κούρεμα...
και για τους παρατηρητικούς είναι το ίδιο φυλαχτό στο λαιμό...![]()
Δε λέω όχι.Άλλωστε κι εγώ φωτογράφισα τις γκόμενες.Αλλά σε έκθεση μοτοσυκλέτας πήγα,όχι σε πασαρέλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ε οχι και που καταντησαμε αδερφε μου.
Αν δεν ασχοληθεις με τις γυναικες με τι να ασχοληθεις σε αυτη την ζωη?
Το νοημα της ζωης......
Καλα και τα μηχανακια δεν λεω![]()
![]()
Πάντως παλιώτερα ήταν καλύτερες οι εκθέσεις.Με περισότερα μοντέλα,και άψυχα και έμψυχα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θέλω να πιστεύω οτι θα έχει ακόμα περισσότερα μοντέλα (για γυναίκες μιλάω και όχι για μηχανές). Άλλωστε είναι οι 2 τελευταίες μέρες της έκθεσης και αναμένεται να μαζέψουν πολύ περισσότερο κόσμο σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες. Άλλωστε ως γνωστόν οι Έλληνες πηγαίνυν πάντα την τελευταία στιγμή.![]()
![]()
shmera 19 toy mhnos einai h teleutaia mera tis ekthesis? ti wra teleiwnei?? poso einai h eisodos?
Hey man you know I'm really okay..
The gun in my hand will tell you the same...
Τελευταία μέρα σήμερα, ναι!
Κλείνει στις 22:00 και η είσοδος είναι 8 ευρώ!
![]()
![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Η επόμενη έκθεση μοτοσυκλέτας ξέρετε πότε θα είναι;Ελπίζω να έχει μεγαλύτερη ποσότητα μοντέλων.Και δίτροχων και δίποδων!!!Και γιατί όχι και κάποια πρώτη παρουσιάση μοτοσυκλέτας και όχι μόνο!!!