σκεψου να ειχα και μπροστινο!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΟΧΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
σκεψου να ειχα και μπροστινο!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΟΧΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Θα είχαν μετονομάσει το ΣΕΔ σε ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
σκεψου να ειχα και μπροστινο!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Θα είχαν μετονομάσει το ΣΕΔ σε ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
υπερβολες!!!!!
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Θα είχαν μετονομάσει το ΣΕΔ σε ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Μέχρι και φωτός αστρονομικού ενδιαφέρντος σταματούσα να πάρω!!! (Και μετά σου λέει που πήγαν οι κούπες οεο)
που ηταν αυτο ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην χαζογελάς εσύ το ίδιο ισχύει (γέροι άνθρωποι ρε παιδί μου πως πάνε έτσι)Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν τα εύσημα τα έδωσα προσωπικά στον πρόεδρο και απο εδώ θέλω να τα δώσω και στα άτομα που περιμέναν στα ΣΕΔ (Σημεία Ελέγχου Διαδρομής) που ήταν γραφικοί και μες το χαμόγελο, στα άτομα που κάναν την διαδρομή και βγάλανε του χρόνους ... στα μαγαζιά που μας ταίσανε (ειδικά αυτήν την ομελέτα με το παστό... ο μλκς δεν πήρα καθόλου για το σπίτι...) και τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού και την Σκούπα της οργάνωσης...
έχω και γω φωτό να δώσω...
και θα προτιμούσα να μην βιαστούμε να κάνουμε μια όμορφη δουλίτσα , και με τις φωτός των άλλων συμμετεχόντων , ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε και τις φωτός τοπογραφικά...
Ακούει ο Πρόεδρας? Μάζεψε εσύ τις φωτό απο τους Πατρινούς σου γράψτες σε ενα CD-DVD και στείλτες στον SF , και με την εδώ συνεργασία θα σου φτιάξουμε ενα Multimedia CD-DVD να γλύφεις και τα δάχτυλα των ποδιών σου, για να έχουν όλοι να το θυμούνται.....
![]()
![]()
![]()
Επίσης θα παρακαλούσα να βγούνε οι πίνακες εδώ με τους χρόνους και τις ποινές, καθώς και η συνολικές συμμετοχές με τα μηχανάκια του καθενός και τους λόγους αποχώρησης αν υπήρξαν... π.χ. Ατίθασος Γάιδαρος![]()
κλπ...
Βρε Θανάση δεν νομίζω ότι υπήρξαν μαγειρέματα,
μαλιστα ίσα ίσα μπορώ να πω ότι υπήρξαν ακριβοδίκαιοι οι κριτές,
απλά ήθελε προσοχή, και ταχύτητα, τελικά ομως ο πιο γρήγορος (ακόμα και με την βροχή και με την ομίχλη->τελικά αυτός έπερνε τους λιγότερους βαθμούς ποινης) αλλά και σωστός στην διαδρομή (γιατί αν είσαι γρήγορος χάνεις και τις διασταυρώσεις και πολύτιμο χρόνο και ίσως και πολύτιμους "κρυφούς ελέγχους") βγήκε κερδισμένος.
Γιατί υπο κανονικές συνθήκες δεν θα έβγαινε ο πιο γρήγορος κερδισμένος αλλά ο πιο ακριβής στους μέσους χρόνους πράγμα που δεν συνέβη λόγω καιρού και συνθηκών που οποιο πλάνο πήγε στράφη...
Εγω πλεον έχω αυτοκολλητάκι πάνω στην μηχανή μου ΑΧΛΕΜΟ και αισθανομαι σαν ένας απο τα μέλη της, και ας μην είμαι γιατί είδα το καλύτερο μοτοσυκλετιστικό κλίμα , την πιο ωραία ψυχολογία και την πολύ καλή οργάνωση...(υπήρχαν και μερικά λαθάκια , θα τα βγάλω το βράδυ απο το σπίτι)![]()
Κάτι τέτοιες εκδηλώσεις δεν προάγουν μόνο την λέσχη αλλά και τον τουρισμό στη ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα σε μέρη που είναι και πρέπει να παραμένουν παρθένα και λιγότερο εμπορικά και τουριστικά αλλά γνωστά σε όλους όσους έχουν την διάθεση να τα σέβονται,
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ,
παρακαλώ να με θυμάστε,
εγώ θα προσπαθώ να είμαι σταθερός
και να συμμετέχω κάθε χρόνο απο εδώ και στο εξής!
Και μετά μου λες υπερβολές…. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
που ηταν αυτο ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μετά μου λες υπερβολές…. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
XAXAAXXAXAXAXAAXXA!!!! Ολόκληρο αστεροσκοπείο έχασε ο ζορός, και απορεί που έχασε ενα τόοοοοοοσο σα ΣΕΔ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Θανάση τα δύο αυτά τηλεσκόπια είναι στο μικρό κομμάτι του δρόμου κοντά στη Βυτίνα (που βγήκαμε για λίγο, και που προφανώς εκεί ήσουν με 200+) και το αστείο είναι ότι έχω περάσει τόσε και τόσες φορές και πάντα βαριόμουν να σταματήσω για φωτογραφία... και σταμάτησα προχτές που έπρεπε να κρατήσω MΩΤ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΕΟ!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Μην χαζογελάς εσύ το ίδιο ισχύει (γέροι άνθρωποι ρε παιδί μου πως πάνε έτσι)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Γέρος έγραψες ή γερός διότι γυαλίζει η οθόνη μου??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
Γέρος έγραψες ή γερός διότι γυαλίζει η οθόνη μου??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την σωστή σας ενημέρωση από κει πέρασε με 160 (τόσο έδειχνε το δικό μου).Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Θανάση τα δύο αυτά τηλεσκόπια είναι στο μικρό κομμάτι του δρόμου κοντά στη Βυτίνα (που βγήκαμε για λίγο, και που προφανώς εκεί ήσουν με 200+...
![]()
![]()
![]()
ο ρουφιάνος που δεν βλέπει τον τόνο, θυμάται τα χλμ?δεν έβγαζε καπνούς το βροχολάστιψο με τόσα χιλιόμετρα? πάρτε και μια δικιά μου , που ήθελα να αποσυρθω κυλώντας ανέμελος στα λιβάδια κοντά στο κρυφό σημείο που χάσατε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αστους Θανάση δεν βλέπεις... βαλτοί είναι... να σου κόψουνε και κλίση... :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
Ισα που την ειχα πεσει στο γρασιδι για ξαπλα.
Πολυ ωραιο τοπιο ρε συ.
Ποτε θα σε παω Ευρυτανια ρε;
(‘Λυκε‘ κοιτα μην πεταξεις καμια μπηχτη για τις περιορισμενες ταξιδιωτικες εμπειριες των ασφαλτινων αναξιοπαθουντων γιατι θα στη φυλαω)
:rotflmao::rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?