Σελίδα 19 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Εισπνοή.... εκπνοή....
    τι το πήρες το on-off αν δεν μπορείς να πατήσεις ένα χωματόδρομο χωρίς να γαμήσεις τα streetάδικα λάστιχά σου που έχουν τα απίστευτα κρατήματα στις στροφές...

Παλαιό μέλος
    επειδη πηρα στρομα πρεπει να παω σε κατσικοδρομους .
    πηρα στρομα επειδη μου αρεσει σαν μηχανη επειδη ειναι ανετο για οδηγο και συνοδηγο και επειδη πας το ιδιο ανετα στην δουλεια σου οσο και σε εξορμηση εκτος αθηνων .

Παλαιό μέλος
    και γι΄αυτο εβαλα και τα συγκεκριμενα λαστιχα με ενδιαφερει να εχω την καλυτερη δυνατη προσφηση στην ασφαλτο αν συναντησω χωματοδρομο σε κανενα νησακι δε θα με πειραξει να αργησω και 10 λεπτα να παω στην παραλια επειδη θα πηγαινω σαν κοτα για να μην χαλασω τα λαστιχα μου
    και για να μην ξεχνιεστε αλλοι με σλικ πανε και σε χωμα (βλεπε αγωνεσ σουπερ μοτο)

Εισπνοή.... εκπνοή....
    έχεις τα δίκια σου αλλά προτιμώ ένα demi λάστιχο όπως το Metzeler TOURANCE EXP.
    τι φθορά έχουν τα conti (σε άσφαλτο μιλάμε πάντα)? σε βρεγμένο δρόμο πως τα βλέπεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    έχεις τα δίκια σου αλλά προτιμώ ένα demi λάστιχο όπως το Metzeler TOURANCE EXP.
    τι φθορά έχουν τα conti (σε άσφαλτο μιλάμε πάντα)? σε βρεγμένο δρόμο πως τα βλέπεις?
    Εγώ για να πω την μαύρη αλήθεια έχω τα Metzeler TOURANCE EXP σχεδόν 2500χιλ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μόνο που θα πρέπει να ΜΗΝ έχω τις πιέσεις που λέει το ταμπλεκάκι της μηχανής αλλά λίγο λιγότερο (28-32)

Παλαιό μέλος
    tourance τρελη μουφα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    μολις μπηκαν τα BW και σε λιγο οι πρωτες εντυπωσεις
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
    tourance τρελη μουφα
    τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου έχουν πει?
    τελικά ρε φίλε υπάρχει άλλο λάστιχο καλό εκτός από τα conti? εξάλλου, τα metzeler τα φοράνε πολλοί και λένε τα καλύτερα και σαν σχετικά καινούριος στα V-strom θα προτιμήσω το λάστιχο που συνηστούν οι πολλοί.
    τώρα αν εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς.... τι να πω.. όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και πάνε και βάζουν μούφα λάστιχα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου έχουν πει?
    τελικά ρε φίλε υπάρχει άλλο λάστιχο καλό εκτός από τα conti? εξάλλου, τα metzeler τα φοράνε πολλοί και λένε τα καλύτερα και σαν σχετικά καινούριος στα V-strom θα προτιμήσω το λάστιχο που συνηστούν οι πολλοί.
    τώρα αν εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς.... τι να πω.. όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και πάνε και βάζουν μούφα λάστιχα.
    Επειδη και εγω ειμαι για αλλαγη (μετα το καλοκαιρι βεβαια) παρακολουθω το thread και εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι παιζουν με bw. Τωρα φοραει τα μαμα, αλλα στο ΧΤ που ειχα βαλει παλια ειχα metzeler και ημουν ευχαριστημενος, χωρις ομως να εχω δοκιμασει αλλα.

Λες οτι πολλοι τα φορανε και τα προτεινουν (τα metzeler)... ποιοι ειναι αυτοι? Γιατι εγω στο forum δεν εχω βρει κανεναν...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
    Επειδη και εγω ειμαι για αλλαγη (μετα το καλοκαιρι βεβαια) παρακολουθω το thread και εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι παιζουν με bw. Τωρα φοραει τα μαμα, αλλα στο ΧΤ που ειχα βαλει παλια ειχα metzeler και ημουν ευχαριστημενος, χωρις ομως να εχω δοκιμασει αλλα.

Λες οτι πολλοι τα φορανε και τα προτεινουν (τα metzeler)... ποιοι ειναι αυτοι? Γιατι εγω στο forum δεν εχω βρει κανεναν...

τα Metzelerer τα φοράνε στο GS κατά κόρων. από μικρή έρευνα που έχω κάνει σε γνωστούς, συνεργεία και λαστιχάδες μου έχουν πει πως όποιος τα έχει βάλει είναι απόλυτα ευχαριστημένος. μόνο ένας μου είχε πει το εξής "γιατί θες συγκεκριμένα τα Metzeler και δεν θες να βάλεις Pirelli?"
    Επιπλέον, τα BW είναι 90%on / 10% off (μάλλον γι αυτό τα φοράνε πιο πολύ στο V-strom) ενώ τα Metzeler tourance EXP είναι 95/5.

Παλαιό μέλος
    οταν βαζετε λαστιχα να σκεφτεστε τη χρηση κανετε στην μηχανη σασ
    εγω ποτε δε 8α εβαζα λαστιχο που ειναι σχεδιασμενο ΚΑΙ για βολτεσ σε χωματοδρομο αφου το μηχανακι μου απο τα 15000χλμ τα 500 μετρα ειναι σε χωμα

problem;;;

re paides,ebala ta battlewink pou prow8eite edw :P Omws den kserw,gia peite kamia gnwmi,ta bala 250 katarxin,kali timi opws eida..omws exw to eksis problima...enw ola bikan kanonika,imoun paron giati,otan paw na stripsw exei mia periergi siberifora to strom,ena pragma les k mou sfiksan to timoni k den girnaei,ligo dld stin issoropia me xalaei..parola ayta stribw..Mipws epeidi einai kainouria prepei na parei sxima to lastixo,patoura pws to lene????

Παλαιό μέλος
    επειδη εβαλεσ τισ μουφεσ που προτεινουν οι ευθιακιδεσ και αυτοι που τρεχουν σε καροδρομουσ με τα στροματα τουσ

Παλαιό μέλος
    πασ καθολου σς χωμα ?????

Smile

Poo Poo esy eisai o ipostirixtis twn continental etsi; paw xwma file,kales bades to strom,goustarw.. gia mena adikatestise to xt m pou itan to papaki m..twra apla gia mena pira megalitero papaki

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10