Σελίδα 19 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

GSR600 red arrow Το avatar του/της tomd
    Να κάνω και εγώ μια ερώτηση (σαν άσχετος και εγώ  ).

Σε τι θερμοκρασίες δουλεύει η μηχανή στην εθνική / πόλη και πια είναι τα όρια του.

Ευχαριστώ.
    GSR 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από tomd
    Να κάνω και εγώ μια ερώτηση (σαν άσχετος και εγώ  ).

Σε τι θερμοκρασίες δουλεύει η μηχανή στην εθνική / πόλη και πια είναι τα όρια του.

Ευχαριστώ.

Aπ' ο,τι εχω καταλαβει το βεντιλατερ αναβει γυρω στους 97 βαθμους.Συνηθως θα φτασει μεχρι τους 99 και μετα πεφτει.
    Τωρα μια συνηθισμενη θερμοκρασια σε πολη χωρις κινηση πρεπει να ειναι 87 με 88 βαθμους.
    Σε ταξιδι δεν το εχω παρατηρησει.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ 87 C. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΖΕΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 36 C. ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25 C, ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΣ 84C.
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25C ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!

Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 C ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 84C KAI OXI KATΩ APO 25C

Μέσα στην πόλη, και άμα κινούμε με πολύ μικρές ταχύτητες, ανεβάζει μέχρι και 99 βαθμούς, ενώ στην εθνική, ή γενικά σε ανοιχτό δρόμο, η θερμοκρασία παίζει από τους 81-89 βαθμούς (σημείωση, είμαι ακόμα σε στρώσιμο, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο).

Εκεί που προβληματίζομαι κυρίως είναι όταν παρκάρω και η θερμοκρασία είναι στους 97-98 με το βεντιλατερ ανοιχτό τι κάνω?? Περιμένω να πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 90, όπου και κλείνει το βεντιλατερ, ή το σβήνω έτσι??

Έχω παρατηρήσει ότι αν περιμένω να πέσει η θερμοκρασία και μετά από 2 λεπτά ανοίξω τα όργανα η θερμοκρασία έχει ανέβει στους 100 βαθμούς. !!!

Όλα αυτά βέβαια μπορεί να είναι και φυσιολογικά.....help me masters

GSR 600

Μέσα στην πόλη, και άμα κινούμε με πολύ μικρές ταχύτητες, ανεβάζει μέχρι και 99 βαθμούς, ενώ στην εθνική, ή γενικά σε ανοιχτό δρόμο, η θερμοκρασία παίζει από τους 81-89 βαθμούς (σημείωση, είμαι ακόμα σε στρώσιμο, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο).

Εκεί που προβληματίζομαι κυρίως είναι όταν παρκάρω και η θερμοκρασία είναι στους 97-98 με το βεντιλατερ ανοιχτό τι κάνω?? Περιμένω να πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 90, όπου και κλείνει το βεντιλατερ, ή το σβήνω έτσι??

Έχω παρατηρήσει ότι αν περιμένω να πέσει η θερμοκρασία και μετά από 2 λεπτά ανοίξω τα όργανα η θερμοκρασία έχει ανέβει στους 100 βαθμούς. !!!

Καταρχας καλημερα!
    Οντως στο στρωσιμο οι Θερμοκρασιες που μποεις να δεις ειναι λιγο πιο μεγαλες απο αυτες που θα βλεπεις μετα.
    Τωρα για το παρκαρισμα...Εγω προσωπικα το σβηνω αμεσως.
    Μην φοβασαι δεν τιθεται θεμα προβληματος!
    Μπαινω στο merge...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

στο συγκεκριμένο δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! το δικό μου πχ άν δείχνει 100 κ το σβήσω μετα από λίγο αν το ανοίξω δείχνει 102- 103. αν το βάλω μπροστά πέφτει αμέσως στους 98- χωρίς να ανοίξει το βεντιλατέρ (το δικό μου ανοίγει στους 104)
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    στο συγκεκριμένο δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! το δικό μου πχ άν δείχνει 100 κ το σβήσω μετα από λίγο αν το ανοίξω δείχνει 102- 103. αν το βάλω μπροστά πέφτει αμέσως στους 98- χωρίς να ανοίξει το βεντιλατέρ (το δικό μου ανοίγει στους 104)

Εσυ τωρα τι δουλεια εχεις εδω????
    Χαλλαρα πλακα σε κανω.Οντως το GSR κρυωνει πιο αργα απο το hornet.Ειναι πιο........καυτο..........
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Καταρχας καλημερα!
    Οντως στο στρωσιμο οι Θερμοκρασιες που μποεις να δεις ειναι λιγο πιο μεγαλες απο αυτες που θα βλεπεις μετα.
    Τωρα για το παρκαρισμα...Εγω προσωπικα το σβηνω αμεσως.
    Μην φοβασαι δεν τιθεται θεμα προβληματος!

OK, thnx
    GSR 600

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Ρε παιδιά διάβασα στο 0-300 για ένα παλλικάρι που έπεσε με 50-60 και του κόπηκε το πλαίσιο και τρόμαξα... όλα αυτά ενώ μόλις εγκρίθηκε το δάνειο μου από την τράπεζα για την αγορά (μακάρι να προλάβω να το έχω μέχρι την παρασκευή αλλιώς - μαύρο Σ/Κ θα περάσω). Επίσης γμτ δεν υπήρχε σε μπλε οπότε μαύρο ματ το χρώμα....
    Χα! Το πήρα το μωρό...

tomd υπαρχουνε 2 λυσεις...το αφηνεις να δουλεψει με το μοτερ και το βεντιλατερ να δουλευει και το σβηνεις μετα ή το σβηνεις και φευγεις. Να το αφηνεις σβηστο και να δουλευει το βεντιλατερ δεν κανεις τιποτα αφου το νερο δεν κυκλοφορει.

ARKAN μαλλον δεν ειχες ΤΤ600 η γενικα αεροψυκτο με αρκετα μεγαλο κυλινδρο/ους αναμεσα στα ποδια σου :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Ρε παιδιά διάβασα στο 0-300 για ένα παλλικάρι που έπεσε με 50-60 και του κόπηκε το πλαίσιο και τρόμαξα... όλα αυτά ενώ μόλις εγκρίθηκε το δάνειο μου από την τράπεζα για την αγορά (μακάρι να προλάβω να το έχω μέχρι την παρασκευή αλλιώς - μαύρο Σ/Κ θα περάσω). Επίσης γμτ δεν υπήρχε σε μπλε οπότε μαύρο ματ το χρώμα....

Ας μην ξεχναμε ομως οτι δεν αναφερει τι στουκο εφαγε η μηχανη!
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    tomd υπαρχουνε 2 λυσεις...το αφηνεις να δουλεψει με το μοτερ και το βεντιλατερ να δουλευει και το σβηνεις μετα
    Φιλε μου θα διαφωνησω μαζι σου...
    Οταν η μοτο ειναι αναμμενη και δεν κινειται τοτε ανεβαζει θερμοκρασια.Το γραφει αλλωστε και στο εγχειριδιο της Suzuki μας (αν δεν προκειτε να ξεκινησετε συντομα σβηστε την γραφει καπου...)

Μεσα στο manual γραφει παιδια οτι αν δεις θερμοκρασια 120+ πρεπει να σταματησεις και να μην ξεκινησεις πριν κρυωσει αρκετα...

Προσωπικα τον Αυγουστο με καυσωνα πηγαινοντας Χαλκιδικη πατητος μετα απο 60 χιλιομετρα σταματησα σ'ενα χωριο.Απο τα 85 περιπου που εδειχνε στον εθνικο δρομο μεσα στο χωριο σκαρφαλωσε 105 και μετα απο λιγα λεπτα χαλαρα που πηγαινα με τη βοηθεια των ανεμιστηρων επεσε στα 90κατι...

ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΤΙΖΑ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

The truth is out there... Το avatar του/της medieval

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΕΛΟΣ???

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ SUZUKI ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GSR ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ GSR ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ Η SUZUKI ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2007 (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ABS K.L.P)?

...THE TRUTH IS OUT THERE...

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα