Τη μηχανή την έχω από το Δεκέμβριο 09, τα λάστιχα είναι εντάξει. Άλλο πρόβλημα πιθανότατα δεν έχει.
Θα πάω για βελτιώσεις μπροστινού φρένου όπως τα έχουμε πει, που περιλαμβάνει και σωληνάκια υψηλής, σε μερικούς μήνες
Τη μηχανή την έχω από το Δεκέμβριο 09, τα λάστιχα είναι εντάξει. Άλλο πρόβλημα πιθανότατα δεν έχει.
Θα πάω για βελτιώσεις μπροστινού φρένου όπως τα έχουμε πει, που περιλαμβάνει και σωληνάκια υψηλής, σε μερικούς μήνες
Παιδια, οσον αφορα τα σωληνακια υψηλης πιεσης για το μπροστινο φρενο, απλα παω στο μηχανικο και του λεω να μου βαλει τετοια ή υπαρχουν συγκεκριμενα σωληνακια? (πχ υπαρχουνε νουμερα οπως στα τακακια και τα λαστιχα η ειναι συγκεκριμενα για το ybr?) Οσον αφορα τα φρενα του εγω παντα μα παντα φρεναρω και με τα 2 φρενα και κανω και κατεβασματα για να κοψει και απλα με τον κινητηρα. Και κατι ακομα. Θα πουλήσω τον ανεμοθωρακα που εχω βαλει στο δικο μου, τον οποιο τον χρυσοπληρωσα στον ξικη, 50 ευρω. Οποιος εχει καποιο φιλο με γυμνο, η τον θελει για το δικο του ybr μπορει να μου πει. Και κατι ακομα. Εχεται κανενα προβλημα με τα φωτα του ybr? Σκεφτομαι να βαλω xenon. Ποια η γνωμη σας?
Εδω ειναι το λινκ με τον ανεμοθωρακα. Ειναι της Kappa, δεν γνωρισω μοντελο.
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=13
@Karatekas
προχτές αλλαξα λάμπα.Εβαλα μια Halogen της Osram (4000 Kelvin).Αρκετά ικανοποιημένος και σε επαρχιακούς δρόμους.
Επίσημη τιμή yamaha:5,070.00 ? (http://www.yamaha-motor.gr/products/...eet/ybr250.jsp)
Πριν δύο χρόνια την πήρα 4400Ε.Φταίει λέει το γιεν.Σήμερα δεν θα τα έδινα με τίποτα.Θα προτιμούσα αυτό http://www.kawasaki.gr/KLX250 .
Μάριος
www.mlazos.co.nr
ακυρο
Μπράβο ρε mike το διάβασα το άλλο thread, από Αθήνα πήγες Λευκάδα ρε θηρίο.
Η αλήθεια είναι ότι φέτος το καλοκαίρι σκεφτόμουν να κάνω ακριβώς την ίδια διαδρομή δικάβαλο αλλά τελικά το φοβήθηκα να σου πω ότι μπορεί να μας έπεφτε λίγο κουραστικό. Για το μηχανάκι ξέρω πολύ καλά ότι δε μασάει τίποτα και ότι θα με έβγαζε ασπροπρόσωπο όπως πάντα
Παιδιά για τα φρένα το χουμε πει άπειρες φορές, το original τακάκι της yamaha είναι σάπιο. Βάλτε ένα καλό aftermarket αλλά ρωτήστε το μηχανικό από εκεί που θα το πάρετε, δε μπορείτε για παράδειγμα να του βάλετε τακάκι που προορίζεται για 1000αρες μηχανές. Κατά την άποψη μου βάλτε του ένα μέτριο, εγώ έχω ξαναπεί βάζω τα premier και είμαι ευχαριστημένος, θα το αλλάξω αύριο μου κράτησε 12000 μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 20 ευρώ.
Λάδια: Ότι καλό λάδι και να βάλετε είναι μια χαρά για τον κινητήρα, το μόνο που αλλάζει είναι η συμπεριφορά του σασμάν. Εγώ τα αλλάζω μόνος μου κάθε 3000 χλμ (έτσι μου χαν πει στη yamaha) και βάζω τα ημισυνθετικά TORCO 20-50 με 9,5 ευρώ από την tradewind. Τα προτιμώ γιατί είδα μεγάλη διαφορά στην αλλαγή των ταχυτήτων.
Χρήστο είχαμε βρεθεί πριν 2 χρόνια στο δρόμο, αν θες μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε να ακούσουμε ο ένας το μηχανάκι του άλλου![]()
[URL=http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/82714.asp]
Η πιο αντιπροσωπευτική περιγραφή της μοτοσυκλέτας παιδιά.
Ναι 5 ταχύτητες έχει
παλικαρια μια βοηθεια...
μπορει καποιος να ριξει μια ματια στο μανιουαλ και να μου πει ιξωδες και ποσοτητα για τα λαδια
του μπροστινου?? (αν γραφει τιποτα τετοιο βεβαια)!
Το μόνο που γράφει είναι ότι θέλει DOT4 και αν δεν βρεις DOT3.
Μάριος
www.mlazos.co.nr
αυτο φιλε μου ειναι για τα υγρα φρενων! για τα λαδια στα καλαμια δεν γραφει κατι??Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
Το μόνο που γράφει είναι ότι θέλει DOT4 και αν δεν βρεις DOT3.
Δεν κατάλαβα στην αρχή την ερωτησή σου.Και δεν γράφει και τίποτα για τα καλάμια.
Μάριος
www.mlazos.co.nr
Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτήν την Yamaha.....μόλις πήρα επιστολή που μου ζητάει να ξαναπάω για αλλαγή μοχλικού....παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ένας κύριος στην yamaha ότι όσοι πέρασαν πέρυσι αλλαγή μοχλικού,φέτος θα πρέπει να αλλάξουν ψαλίδι.Οσοι δεν άλλαξαν μοχλικό θα αλλάξουν και τα δυο.Αυτό ισχύει για συγκεκριμένους κωδικούς πλαισίων.To έχει κάνει κανένας? Ετσι όπως πάνε σε λίγο καιρό θα αλλάξουμε όλη την μηχανή.....
Μάριος
www.mlazos.co.nr
εχει γινει ανακληση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτήν την Yamaha.....μόλις πήρα επιστολή που μου ζητάει να ξαναπάω για αλλαγή μοχλικού....παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ένας κύριος στην yamaha ότι όσοι πέρασαν πέρυσι αλλαγή μοχλικού,φέτος θα πρέπει να αλλάξουν ψαλίδι.Οσοι δεν άλλαξαν μοχλικό θα αλλάξουν και τα δυο.Αυτό ισχύει για συγκεκριμένους κωδικούς πλαισίων.To έχει κάνει κανένας? Ετσι όπως πάνε σε λίγο καιρό θα αλλάξουμε όλη την μηχανή.....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...