:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΕΠΕΙΔΗ Το να επιχειρηματολογείς υπερασπιζόμενος την άποψη σου είναι η βάση του υγιούς διαλόγου,
ΕΠΕΙΔΗ Το να ακούς-διαβάζεις είναι ο μόνος τρόπος για να κατανοήσεις την άλλη πλευρά και να αντιτάξεις τα χρειαζούμενα επιχειρήματα,
ΕΠΕΙΔΗ Το να αποδεχτείς το δικαίωμα του λάθους στον άλλον λέγεται κατανόηση,
ΕΠΕΙΔΗ Το να αποδεχτείς το δικαίωμα του λάθους στον εαυτό σου λέγεται εξυπνάδα,
ΕΠΕΙΔΗ Όταν δεν μπορείς να πείσεις τον άλλον για το δικό σου ‘σωστό’ σημαίνει ότι Η δεν μπορείς να το εξηγήσεις σωστά Η δεν θέλει ο άλλος να το καταλάβει Η δεν έχεις τελικά με την μεριά σου το ‘σωστό’
ΤΕΛΙΚΑ Όταν φτάνεις στο σημείο να προσβάλεις τον άλλον, θεωρώντας τον εαυτό σου ανώτερο και σωστότερο, Ε ! ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ !! ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !! ΣΩΣΤΑ??![]()
Aρχικά my friend, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Ο καθένας μας καταθέτει τις απόψεις του. Και έτσι γίνεται μία συζήτηση. Μην εξάπτεσαι έπειτα, γιατί δεν σε είπαμε και καμπούρη! Ουδεμία πρόθεση είχα να σε προσβάλλω. Δε μου πάτησες δα και το τριφύλλι! Αν έτσι ένοιωσες, σου ζητάω συγγνώμη. "Το μετανοείν είναι φιλοσοφείν", είπε ο Σωκράτης, και το υιοθετώ. Δεν ισχυρίστηκα ασφαλώς ότι είμαι παντογνώστης. Λάθη κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Πιστεύω δε, ότι δεν χρειάζομαι τα τέλεια επιχειρήματα για να μιλήσω απλά για τον ανώτερο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητος. Αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό σου "φανατικός", καθώς και το ότι έχω έλλειψη παιδείας απ'το σπίτι μου, επειδή μου δίδαξε από παιδί να σέβομαι και ν'αγαπώ τη φύση και τα ζώα. Αρα, απ'τα λεγόμενά σου, η δική σου ορθή αγωγή, είναι εκείνη του "να σκοτώνουμε τα ζώα". Αρα, η σωστή παιδεία και το ηθικό δίδαγμα είναι "πάρτε τα κουμπούρια σας και σκοτώστε τα ζώα, για αθλητισμό, περιπέτεια, και για να φάτε νόστιμα"! Και κατά λογική συνεπαγωγή, "πολιτισμένος ανώτερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, είναι εκείνος που σκοτώνει τα ζώα". Βέβαια, εγώ δεν κατανοώ τότε, γιατί ο άνθρωπος διαφέρει απ'τα ζώα, αφού και τα ζώα επιτίθενται στους ανθρώπους. Αλλά εγώ είμαι απαίδευτος, είπαμε.
Απλά, θα συμφωνήσω με το ευφυολόγημα "κάποιος δεν διδάσκει αυτό που ξέρει, αλλά αυτό που είναι". Και μιλάω γενικά, για τη συμπεριφορά όλων μας. Διότι όλοι μας απ'αυτή κρινόμαστε.
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Αυτος που σκοτωνει 75 για 2000ευρω παραπανω πως λεγεται; Και αυτος που τον καταδικαζει για πλημμελημα πως λεγεται;
Θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση.
δε μας το διευκρινίζεις όμως για να μπορέσουμε να απαντήσουμε;
OPS!TA PSARAKIA DEN EXOYN PSYXH BLEPW ALLA K OYTE K AIMA MALLON.OLOI GIA TO PIATO KALOI K PANTA PRWTOI ETSI!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο που δεν με υποχρεώνει να φονεύσω ζώα!
Ασφαλώς αποδέχομαι τη φιλοξενία για το μεζεδάκι! Θα φέρω και πλομάρι![]()
Εξάλλου, και ο Χριστός πολλαπλασίασε τον ιχθύ, και έτρωγε και ο ίδιος ψάρι.
Απλά δεν βλέπω ότι είναι απαραίτητο να κυνηγάμε περεταίρω ψάρια, εφόσον υπάρχουν εν αφθονία στο εμπόριο. Τουλάχιστον προσωρινά. Πάντως, δεν εναντιώνομαι στους ψαροκυνηγούς. Κάθε άλλο. Και οι 12 απόστολοι ψαράδες ήταν.
Να είσαι καλά φιλαράκο.![]()
![]()
TA PSARAKIA DEN MILOYN VLEPEIS DEN AKOYGONTE OTAN PETHENOYN APO ASFIKSIA..ALLA K TA FYTA EXOYN PSIXOYLA POU TA TRWTE PALIOFYTOFAGOI!!!!K PONOUN K SFADAZOYN OTAN TA VRAZETE K SPATE TA KOTSANAKIA TOY.ALLA AYTA DEN MILOUN..NA ZHSETE MONO ME NERO AN MPOREITE!!!
Ασφαλώς αποδέχομαι τη φιλοξενία για το μεζεδάκι! I MEZEDES GIA OLOYS KALOI EINAI VLEPW ALLA O KAVOYRAS K H SOUPIA OPWS K H TSIXLA ZOUSE PRIN...ANAIREITE APO MONOI SAS TIS THEWRIES SAS!ALLA STHN PAREA TWN KYNHGWN K PSARADWN XWRATE OLOI!K THELOYME PAREA!!![]()
Moto Morini,moto di essere!
http://morini350hellas.altervista.org/
www.fisi.tv
ο hdbiker καλά τα είπε στο τελευταίο ποστ του. (δε γράφω "+1", το θεωρώ 'νεροπλιμέξ'. προτιμώ λόγια)
να συμπληρώσω ότι αυτός που τρώει χόρτα επειδή δε θέλει να σκοτώνει ζώα, είναι χειρότερος για τον απλούστατο λόγο ότι το καπρί, έχει τρόπο να αμυνθεί. Τα ραδίκια;
Σοβαρά τώρα. Τα επιχειρήματα που παρουσιάζουν χωλαίνουν (χωλένουν; ).
Είναι ενάντια της θρησκείας. Όχι, ο θεός είπε να φας και ψάρι και απ'όλα.
Είναι ενάντια της βιολογίας του ανθρώπου. Όχι, ο άνθρωπος δύναται να φάει και κρέας και χόρτα. Ούτε κατσίκα είναι μα ούτε και λιοντάρι.
Έχουν 'ψυχή'. Το θέμα είναι καθαρά φιλοσοφικό και οποιοσδήποτε διαχωρισμός μεταξύ άψυχου και έμψυχου θα αποτύχει. Αν τα ζώα "έχουν ψυχή" (που είναι λαϊκισμός και όχι επιστημονικά πόρισμα μα ούτε και κυριολεκτικό) τότε και τα φυτά έχουν ψυχή (άσε που υπάρχουν και σαρκοβόρα φυτά) και οι αμοιβάδες και και και.
Είναι βάρος στη φύση. Το να τρως μπιφτέκια κάθε μέρα ναι είναι περιττό. Μιά φορά το μήνα κόκκινο κρέας αρκεί.
Δεν έχω πρόβλημα (προφανώς!) με το τι τρώει ο καθένας. Μάλιστα δεν έχω κανένα πρόβλημα αν τυχόν έχω καλεσμένο που δεν τρώει κρέας, να του κόψω μια σαλάτα.
Το πρόβλημά μου και αυτό που με ΑΗΔΙΑΖΕΙ είναι που πάνε να εκλογικέψουν κατ' απόλυτο τρόπο, σχεδόν 'αποδεικτικά' πως "το να τρως κρέας είναι λάθος, είσαι δολοφόνος, στο απέδειξα, για αυτό και εκείνο το λόγο"
Ας φάει ο κάθε ένας ό,τι σκατά θέλει αλλά να βγάλει το σκασμό. Δε με πειράζει η επιλογή του τι θα φάει, αλλά να κόψει το ελιτιστικό υφάκι που έχει: "είναι κακό"/"ανήθικό"/"βάναυσο"/"βάρβαρο"/"αντιχριστιανικό"/"ανθυγειινό" και δε ξέρω τι άλλο.
elate zodiako ine to provlima min zorizeste....
apo apopsis exoume piksi pia![]()
ke o ka8e xaxas exi mia apopsi
pite re asxeti oti den exete idea giati egine
afou oute ke o fonias den kseri
ka8este ke zestenete tis kola8res sas se kanapedes ke poli8rones ke to pezete aganaktismenoi ke idiki
la8os an8ropous ka8arise o anegkefalos:rotflmao: :rotflmao:
amoliste tous kinigous stis eteries ke sta giapia pou doulevoun i giapides![]()
![]()
to kinidi ton grafradion arxise:rotflmao: :rotflmao:
e ti mono tsixles ke glifitzouria 8a xtipane i kinigoi ante ke kamia sokofreta:rotflmao: :rotflmao:
na to kanoume pio ousiastiko to 8ema![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Το κατάλληλο θέμα βρήκες, για να κάνεις το κομμάτι σου και την πλάκα σου. Εύγε.
efxaristo na ise kalaΑρχικά δημιουργήθηκε από bored
Το κατάλληλο θέμα βρήκες, για να κάνεις το κομμάτι σου και την πλάκα σου. Εύγε.
ke esi oti po8is:rotflmao: :rotflmao:
foveros mikromialos:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΠΙΚΑΤΣΟΥ παλι πιπες λες!!!?Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
να συμπληρώσω ότι αυτός που τρώει χόρτα επειδή δε θέλει να σκοτώνει ζώα, είναι χειρότερος για τον απλούστατο λόγο ότι το καπρί, έχει τρόπο να αμυνθεί. Τα ραδίκια;
Σοβαρά τώρα. Τα επιχειρήματα που παρουσιάζουν χωλαίνουν (χωλένουν; ).
Είναι ενάντια της θρησκείας. Όχι, ο θεός είπε να φας και ψάρι και απ'όλα.
Είναι ενάντια της βιολογίας του ανθρώπου. Όχι, ο άνθρωπος δύναται να φάει και κρέας και χόρτα. Ούτε κατσίκα είναι μα ούτε και λιοντάρι.
Έχουν 'ψυχή'. Το θέμα είναι καθαρά φιλοσοφικό και οποιοσδήποτε διαχωρισμός μεταξύ άψυχου και έμψυχου θα αποτύχει.Αν τα ζώα "έχουν ψυχή" (που είναι λαϊκισμός και όχι επιστημονικά πόρισμα μα ούτε και κυριολεκτικό) τότε και τα φυτά έχουν ψυχή (άσε που υπάρχουν και σαρκοβόρα φυτά) και οι αμοιβάδες και και και.
Είναι βάρος στη φύση. Το να τρως μπιφτέκια κάθε μέρα ναι είναι περιττό. Μιά φορά το μήνα κόκκινο κρέας αρκεί.
Δεν έχω πρόβλημα (προφανώς!) με το τι τρώει ο καθένας. Μάλιστα δεν έχω κανένα πρόβλημα αν τυχόν έχω καλεσμένο που δεν τρώει κρέας, να του κόψω μια σαλάτα.
Το πρόβλημά μου και αυτό που με ΑΗΔΙΑΖΕΙ είναι που πάνε να εκλογικέψουν κατ' απόλυτο τρόπο, σχεδόν 'αποδεικτικά' πως "το να τρως κρέας είναι λάθος, είσαι δολοφόνος, στο απέδειξα, για αυτό και εκείνο το λόγο"![]()
![]()
Ας φάει ο κάθε ένας ό,τι σκατά θέλει αλλά να βγάλει το σκασμό. Δε με πειράζει η επιλογή του τι θα φάει, αλλά να κόψει το ελιτιστικό υφάκι που έχει: "είναι κακό"/"ανήθικό"/"βάναυσο"/"βάρβαρο"/"αντιχριστιανικό"/"ανθυγειινό" και δε ξέρω τι άλλο.
Εσυ να βραζεις ΠΕΤΡΕΣ και να τρως αφου το θεωρεις οτι ειναι θεμα φιλοσοφικο.
2,Ηχογραφησε να ακουσουμε τα ραδικια οταν τα σφαζουν γιατι εμεις ειμαστε κουφοι και δεν ακουμε.
3,Η Αμοιβαδα ρε τρομπα ειναι δεν ειναι ζωω αλλα μονοκυτταρος οργανισμος!
4,Τα φυτα ρε ασχετε εχουν χλωροφυλη που κανενας ανθρωπος η ζωω δεν εχει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!
5, Το προβλημα σου ΔΕΝ είναι που πάνε να εκλογικέψουν κατ' απόλυτο τρόπο, σχεδόν 'αποδεικτικά' πως "το να τρως κρέας είναι λάθος, είσαι δολοφόνος, στο απέδειξα, για αυτό και εκείνο το λόγο...αλλο ειναι!!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δε μας το διευκρινίζεις όμως για να μπορέσουμε να απαντήσουμε;
Εσυ, χωρις να σου πω κατι παραπανω, πως θα τον χαρακτηριζες αυτον που περιγραφω και αυτους που τον αθωωνουν;
Κατι οντως εχω στο μυαλο μου αλλα περιμενω μια αποψη για ενα αντικειμενικο γεγονος: ενας ανθρωπος με ενεργειες του, σκοτωνει καμια 80αρια περιπου( εκανα λαθος στον αριθμο) για να κερδισει αυτο το ποσο ή τελοσπαντων καποιο ποσο..
Για παμε..θα εχει ενδιαφερον..
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
2. Τί νομίζεις ότι κάνεις όταν κόβεις ένα χόρτο; Το σκοτώνεις. Έχει κύτταρα, dna, είναι ένας κανονικότατος εν ζωή οργανισμός. Ο διαχωρισμός "φυτά" "ζώα", γίνεται για λόγους ταξινόμησης: όσο ζει ένα "ζώο", τόσο ζει και ένα φυτό. Από τον Αριστοτέλη κιόλας, είχε γίνει αντιληπτό ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί (=ζώα).Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
ΠΙΚΑΤΣΟΥ παλι πιπες λες!!!?
Εσυ να βραζεις ΠΕΤΡΕΣ και να τρως αφου το θεωρεις οτι ειναι θεμα φιλοσοφικο.
2,Ηχογραφησε να ακουσουμε τα ραδικια οταν τα σφαζουν γιατι εμεις ειμαστε κουφοι και δεν ακουμε.
3,Η Αμοιβαδα ρε τρομπα ειναι δεν ειναι ζωω αλλα μονοκυτταρος οργανισμος!
4,Τα φυτα ρε ασχετε εχουν χλωροφυλη που κανενας ανθρωπος η ζωω δεν εχει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!
5, Το προβλημα σου ΔΕΝ είναι που πάνε να εκλογικέψουν κατ' απόλυτο τρόπο, σχεδόν 'αποδεικτικά' πως "το να τρως κρέας είναι λάθος, είσαι δολοφόνος, στο απέδειξα, για αυτό και εκείνο το λόγο...αλλο ειναι!!
3. η αμοιβάδα είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν ζει. Εκτός αν λανθασμένα νομίζεις πως μόνο οι πολυκύτταροι οργανισμοί ζουν.
4. Χλωροφύλλη έχει και κάποια κατηγορία βακτηρίων, τα οποία φυσικά δεν είναι φυτά. Δεν είναι κριτήριο κατηγοριοποίησης ζώντων οργανισμών. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο την ανέφερες. Άσύνδετο με το ζήτημα, τελείως.
2.Οκ με την λογικη σου οταν κοβεις τα νυχια σου η τα μαλλια σου ακρωτηριαζεσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
2. Τί νομίζεις ότι κάνεις όταν κόβεις ένα χόρτο; Το σκοτώνεις. Έχει κύτταρα, dna, είναι ένας κανονικότατος εν ζωή οργανισμός. Ο διαχωρισμός "φυτά" "ζώα", γίνεται για λόγους ταξινόμησης: όσο ζει ένα "ζώο", τόσο ζει και ένα φυτό. Από τον Αριστοτέλη κιόλας, είχε γίνει αντιληπτό ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί (=ζώα).
3. η αμοιβάδα είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν ζει. Εκτός αν λανθασμένα νομίζεις πως μόνο οι πολυκύτταροι οργανισμοί ζουν.
4. Χλωροφύλλη έχει και κάποια κατηγορία βακτηρίων, τα οποία φυσικά είναι δεν είναι φυτά. Δεν είναι κριτήριο κατηγοριοποίησης ζώντων οργανισμών. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο την ανέφερες. Άσύνδετο με το ζήτημα, τελείως.
Οταν εισαι αρρωστος και παιρνεις αντιβιωσει σκοτωνεις παλι ενα "ζωντανο"αφου εχει ΔΝΑ.
3.μονοκυτταρος οργανισμως δεν εχει εγκεφαλο ουτε νευρωνες τιποτα εκτος απο την βασικη δομη του κυτταρου και δεν πιανεται για ζωω...
4,Χλωροφθλλη δεν εχει κανενα θυλαστηκο και γενικα ΖΩΝΤΑΝΟΣ οργανισμος.
5.Παλι εκτος θεματος βγηκα για να σου κανω μαθηματα ρε Πικατσου...
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
KAI OMWS ENAS PALAVOS JIAPWNEZOS ME TRELA MHXANHMATA TO KATAFERE.DEN THIMAMAI TO ONOMA TOY ALLA EGINE IDIAITERA GNWSTOS GIA TO EPIXEIRHMA TOY.K TA PSARIA DEN MILOYN ALLA SFADAZOYN OTAN TA VGAZEIS APO TO NERO K PETHENOUN APO ASFYKSIA!!!!TI SHMAINEI AYTO. OTI DEN PONOYN??????????
STO THEMA MAS PALI:
* Η ερώτηση της εβδομάδας
«Πώς ξημέρωσε σήμερα για αυτές τις οικογένειες χωρίς τα παιδιά τους; Μετάφερέ μας για λίγο το κλίμα.» Από τον Πάνο Σόμπολο, για το πενταπλό φονικό. Εμείς τώρα τι να σχολιάσουμε; ....Tο θεμα πρεπει να πουλησει τωρα, που ο πονος ειναι νωπος. Κορακια ολοι τους.
Kαι ο παραλογισμός συνεχίζεται...
Κορακια ολοι τους!!!!!
www.fisi.tv
Αρχικά δημιουργήθηκε από hdbiker
KAI OMWS ENAS PALAVOS JIAPWNEZOS ME TRELA MHXANHMATA TO KATAFERE.DEN THIMAMAI TO ONOMA TOY ALLA EGINE IDIAITERA GNWSTOS GIA TO EPIXEIRHMA TOY.K TA PSARIA DEN MILOYN ALLA SFADAZOYN OTAN TA VGAZEIS APO TO NERO K PETHENOUN APO ASFYKSIA!!!!TI SHMAINEI AYTO. OTI DEN PONOYN??????????
STO THEMA MAS PALI:
* Η ερώτηση της εβδομάδας
«Πώς ξημέρωσε σήμερα για αυτές τις οικογένειες χωρίς τα παιδιά τους; Μετάφερέ μας για λίγο το κλίμα.» Από τον Πάνο Σόμπολο, για το πενταπλό φονικό. Εμείς τώρα τι να σχολιάσουμε; ....Tο θεμα πρεπει να πουλησει τωρα, που ο πονος ειναι νωπος. Κορακια ολοι τους.
Kαι ο παραλογισμός συνεχίζεται...
Κορακια ολοι τους!!!!!
και η Τρεμη οταν ηταν ζεστα τα πραγματα απευθυνομενη στον πατερα ενος νεκρου: αν ειχατε μπροστα σας τον δραστη τι θα του λεγατε;;;;;![]()
![]()
![]()
Απαντηση του πατερα: (ειρωνικα) θα τον κερναγα καφε
Απ αυτους ακουμε τις "ειδησεις". Ας σκεφτουμαι το ποσο σοβαροι ή πιονια και ηλιθιοι ειναι
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Απ αυτους ακουμε τις "ειδησεις".
Ας σκεφτουμαι το ποσο σοβαροι ή πιονια και ηλιθιοι ειναι!!
Κορακια ολοι τους!!!!!
![]()
www.fisi.tv