ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ.............ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ COCA-COLAΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το είπαμε αυτό ήταν κατακριτέο....(αν και χάρτινο ήταν, αλλιώς θα είχε πάει στο ΚΑΤ)....
το θέμα είναι ότι αν δεν αντιμετωπίσεις πρώτα τα χοντρά γεγονότα, όπως τη ρήψη αντικειμένων, και δεν καταπολεμήσης της νοοτροπία του χουλιγκανισμού δεν γίνεται να κάνεις λεονταρισμούς του τύπου: διακόπτω το παιχνίδι για υβριστικό σύνθημα....
σκέψου πόσο οξύμωρο είναι αυτό όταν πριν μπορεί μια πέτρα να έχει σπάσει το κεφάλι κάποιου και να μην έχει διακοπεί το παιχνίδι....![]()
Υ.Γ. από λίγο που είδα θεωρώ τον Νίνη υπέρταλέντο......απίστευτο ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις , τρομερή σέντρα, γρήγορος, ομαδικός.....τέλειος στα λίγα παιχνίδια που τον είδα....και το καλύτερο είναι ότι δεν προσπαθεί με το παιχνίδι του να αποδείξει τίποτα ούτε εκβιάζει προσπάθειες για να τραβήξει βλέματα....
μάλιστα είναι τόσο ομαδικός που με έχει κάνει να αναφωνήσω "μην δίνεις πάσα ρεεε".....![]()
Σέ...........ΧΑΡΤΙΝΟ.........??????????????????????????
Γιατί παιδί μου,έγώ πού είμαι fun τής coca-cola έδώ καί καμμιά τριανταριά
χρόνια..................
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.............!!!!!!!!!!
ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΩΝ 330m.l..................ήταν λεβέντη μου......!!!!!!!!!!
γιαυτό καί είπα τό παιδάκι δέν έκανε.......ΚΙΧ........γερή κράση.....!!!!!!!!!!!
![]()