Πηγαίντε και Ροδάκινο!!!![]()
![]()
Κοιτάτε που με πάει... εγώ του είπα θέλω μία παραλία σα το Paradise στη Μύκονο και αυτός με πηγε εκεί! Μαζί με τις Θίτσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Φρεσκιες σημερινες φωτο απο Παραλια Σχοιναρια Νοτιο Ρεθυμνο![]()
![]()
Και μετά πήγε να με σκοτώσει κι όλας! Κολυμούσαμε 2 χιλιόμετρα μέσα πίσω απο τα βράχια να βγούμε σε μία σπηλιά γεμάτη με βράχια - μαχαίρια που μία σε τράβαγε το κύμα μία σε πέταγε πάνω τους... μετά αναρύχηση 40 μέτρα, πεζοπορεία άλλα 50 πάνω στα βράχια... Και τελικά ο Μ@Λ@Κ@Σ με πάει σε ένα βράχο 12 μέτρα απο τη θάλασσα και μου λέει πήδα! Που εγώ απο βατήρα το σκέφτομαι!
Πηδάει το χέλι... και μετά του λέω εγώ δε πηδάω... μου λέει πίσω δε μπορείς να γυρίσεις! (το Μ#@νπ#νο!) έ μετά απο 2 λεπτά πήδηξα ο Μ@λάκ#ς! Και στο γύρνα κοντέψαμε να πνιγουμε απο εξασθένιση!![]()
:a29: :a017: :a015: :a37:
:a57:
Όχι πες μου εσύ σε ποιο άλλο νησί θα πηδούσες από τα 12 μέτρα !Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Και τελικά ο Μ@Λ@Κ@Σ με πάει σε ένα βράχο 12 μέτρα απο τη θάλασσα και μου λέει πήδα! Που εγώ απο βατήρα το σκέφτομαι!
Πηδάει το χέλι... και μετά του λέω εγώ δε πηδάω... μου λέει πίσω δε μπορείς να γυρίσεις! (το Μ#@νπ#νο!) έ μετά απο 2 λεπτά πήδηξα ο Μ@λάκ#ς!
12 μέτρα πήδημα λέμε, θά'βρισκες τέτοιο ύψος στη Μύκονο ;
(βάθος θα έβρισκες, ύψος με τίποτα)
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι πες μου εσύ σε ποιο άλλο νησί θα πηδούσες από τα 12 μέτρα !
12 μέτρα πήδημα λέμε, θά'βρισκες τέτοιο ύψος στη Μύκονο ;
(βάθος θα έβρισκες, ύψος με τίποτα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eλα ντε! ! !
![]()
Αντε ρε που παραπονιεσαι κιολας!!!
Εγω 8α πηδηξω απ'τον 7ο και κατω εχει ασφαλτο...κι εσυ παραπονιεσαι με τη 8αλασσα...
Για κοιτα ρε αχαρηστια που υπαρχει στον κοσμο...
:hypnotize![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Άμα βρεις στην Κρήτη 7όροφο κτίριο δείξ'το μου κι εμένα και για να δεις πόσο καλό κι εντάξει παιδί είμαι θα σε σπρώξω εγώ...!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω 8α πηδηξω απ'τον 7ο και κατω εχει ασφαλτο...κι εσυ παραπονιεσαι με τη 8αλασσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άμα βρεις στην Κρήτη 7όροφο κτίριο δείξ'το μου κι εμένα και για να δεις πόσο καλό κι εντάξει παιδί είμαι θα σε σπρώξω εγώ...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομιζεις οτι μιλαω για την Κρητη..?? Απλα δεν παλευεται η Α8ηνα ...και μην ανησυχεις δε χρειαζεται σπρωξιμο τα καταφερνω μια χαρα μονη μου... 8εληση υπαρχει..
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Yπομονή Σομπεράκι, μην κάνεις κάτι που θα το μετανιώσεις μετά !Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
8εληση υπαρχει..
![]()
![]()
![]()
11+σήμερα λέμεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα ποτε θα γινει η συναντηση για να μην ψαχνω ολες της σελιδες?
Δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα...Το σίγουρο είναι ότι μετά τις 17 που θα είναι εδώ πολύς κόσμος θα κονιστούν βολτούλες!
![]()
![]()
![]()
άντε λέμε.....
ρεεεεεεε ακόμα κάτω είσαι ρε κάγκουρα?
κανονίστε να έρθετε απο το σσπίτι στο χωριό να κάνουμε ένα καλό τσιμπούσι στον κήπο!!!![]()
![]()
καλησπερα , μη με κραξετε , ειχα πει 17-19 να ειμαι κρητη , ε...τελικα δεν θα μπορεσω , θα προσπαθησω για αρχες σεπτεμβρη , σορυ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδάκια εδώ μαζευτήκαμε και είδαμε και το motoGPστο Μπαλι την Κυριακή,
αρκετοί... και Χανιώτες και Ρεθεμνιώτες και Ηρακλειώτες....
οι έχοντες φωτό να ποστάρουνε!
καθημερινά τα λέμε με makis206,
η sober βρήκε και τοn mercouris μες το πλοίο και είπιαμε μια μπυρίτσα σήμερα στον Ωκεανό...
και σήμερα θα τα πούμε και με τον Nikoskazer,
βέβαια ο "νεος" κάτοχος τα πρωινά ... ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!
πριν φύγεις εσυ, και απο τεταρτη που και ο μακης θα μπορει, αντε να κανονισουμε αλλη μια μαζωξη, καμια νότια παραλία κανα φαραγγι οδικο (πχ κοτσιφου), κατιτις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Παιδάκια εδώ μαζευτήκαμε και είδαμε και το motoGPστο Μπαλι την Κυριακή,
αρκετοί... και Χανιώτες και Ρεθεμνιώτες και Ηρακλειώτες....
οι έχοντες φωτό να ποστάρουνε!
καθημερινά τα λέμε με makis206,
η sober βρήκε και τοn mercouris μες το πλοίο και είπιαμε μια μπυρίτσα σήμερα στον Ωκεανό...
και σήμερα θα τα πούμε και με τον Nikoskazer,
βέβαια ο "νεος" κάτοχος τα πρωινά ... ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις