Σελίδα 19 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οχι απλα θα δεις ποσο μεγαλη αγαπη θα σου δειξει καποιος που γεννηθηκε σε μια ξενη χωρα και τον λεγαν ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ και εχασε καμποσους ανθρωπους απο το γενεαλογικο του δεντρο απο "διαφορες πλευρες..." (να μη πω παλι να μη θεωριθω ..."ΦΑΣΙΣΤΑΣ" για να ερθει στην πατριδα του και να ακουει αλλους να τον λενε .... ξενο....

μεγαλη αγαπη σου λεω.... κατσε να δεις εκει αντιδρασεις απο ανθρωπους που ΕΖΗΣΑΝ την ιστορια και δεν τη ΔΙΑΒΑΣΑΝ στα "κωλοβοβλια"...

Re: Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    γραμμα, δαμανακη, χουλιγκανς, κουκουλοφοροι, idi

της πουτανας γινεται !!!!!!!!!!!

ρε giobazolias τα θες και τα λες η σου ξεφευγουνε???ακου λεει κανανε συλληψεις επειδη γρατσουνισαν τα χερια τους και πριν τους πανε μεσα ειχανε και στοιχεια!!!!που ζεις ρε??????

να σε ενημερωσω λοιπον οτι οι συλληυθεντες ητανε απο μπλοκ φοιτητων και μονο το οποιο στριμωχτηκε σε μια γωνια, εφαγε ξυλο και πιασανε καποιους!

ξυπνα και μη συγκρινεις τα αρχιδια των γηπεδων, οχι με τα αρχιδια της πολιτης αλλα με τα ατομα που απλα διαδηλωνουν.
    Γιωργακη ειπαμε.....

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :a015:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οχι απλα θα δεις ποσο μεγαλη αγαπη θα σου δειξει καποιος που γεννηθηκε σε μια ξενη χωρα και τον λεγαν ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ και εχασε καμποσους ανθρωπους απο το γενεαλογικο του δεντρο απο "διαφορες πλευρες...) για να ερθει στην πατριδα του και να ακουει αλλους να τον λενε .... ξενο....

μεγαλη αγαπη σου λεω.... κατσε να δεις εκει αντιδρασεις απο ανθρωπους που ΕΖΗΣΑΝ την ιστορια και δεν τη ΔΙΑΒΑΣΑΝ στα "κωλοβοβλια...)

κατσε να δεις πως το λετε εσεις οι απο κει οποτε κρινουμε αρνητικα τα κακως κειμενα...αααα ναι!!!

ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!

και να σου πω και κατι αλλο...μπας και με προοριζεις για κουμπαρο ρε μλκ και θα γνωρισω τον πατερα σου θελεις να κανω καλη εντυπωση????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

η απαντηση μου ειναι μια .... αντε κουρεψου ...

Re: Re: Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Γιωργακη ειπαμε.....

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :a015:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πανο αυτος ειναι και φιλος. τον προσεχω λιγο παραπανω !!!!!!!!

η απαντηση μου ειναι μια .... αντε κουρεψου ...
    και η δικια μου ασε μαλια!!!!!!!!

ελα πες στο "μπαμπα" μου οτι αμφισβητείς οτι οι ποντιοι ειναι ελληνες και οτι η γενοκτονια ειναι δημιούργημα των ακροδεξιών... να δεις ποσο θα σε αγαπήσει... (βασικα δε ξερω αν θα ΖΗΣΕΙΣ μετα...)
    Δλδ δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη απ' οτι κατάλαβα (όσο λάθος κι αν είναι αυτή)

Μάλιστα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δλδ δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη απ' οτι κατάλαβα (όσο λάθος κι αν είναι αυτή)

Μάλιστα...
    δημοκρατικα πραματα και οχι φασιστικα !!!!!!!!!!

τουρκο θα τον κανω

Παλαιό μέλος
    Επειδή δεν άντεξα να διαβάζω 19 σελίδες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, σταμάτησα εκεί που είδα ότι δεν υπήρξε λέει Βυζάντιο!!! Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν!!! Η εκκλησία ήταν με λέει με τους Τούρκους!!! Και άλλα τέτοια ΠΟΛΛΑ ανεκδιήγητα, τα οποία αν τολμήσει κάποιος να τα αμφισβητήσει, πέφτουν απάνω του με σχόλια για τα σχολικά βιβλία και αυτά που του έμαθαν κ.τ.λ.
    Είμαι πολύ περίεργος να μάθω, από που τα μαθαίνετε αυτά.. Γιατί δε βάζετε τις πηγές σας; Μήπως είναι από ιστοσελίδες, όπως αυτή που είχε βάλει πρόσφατα ένας και έλεγε ότι οι Έλληνες κατέσφαξαν τους αθώους μουσουλμάνους και στο τέλος δεν παρέλειπε να δοξάσει τον Αλλάχ; Σε κάθε σοβαρή συζήτηση, κάποιος όταν επικαλείται κάτι (στην προκειμένη περίπτωση κάτι πρωτάκουστο), δηλώνει τις πηγές από τις οποίες πληροφορήθηκε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Ορίστε λοιπόν, σας ακούμε!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Επειδή δεν άντεξα να διαβάζω 19 σελίδες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, σταμάτησα εκεί που είδα ότι δεν υπήρξε λέει Βυζάντιο!!! Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν!!! Η εκκλησία ήταν με λέει με τους Τούρκους!!! Και άλλα τέτοια ΠΟΛΛΑ ανεκδιήγητα, τα οποία αν τολμήσει κάποιος να τα αμφισβητήσει, πέφτουν απάνω του με σχόλια για τα σχολικά βιβλία και αυτά που του έμαθαν κ.τ.λ.
    Είμαι πολύ περίεργος να μάθω, από που τα μαθαίνετε αυτά.. Γιατί δε βάζετε τις πηγές σας; Μήπως είναι από ιστοσελίδες, όπως αυτή που είχε βάλει πρόσφατα ένας και έλεγε ότι οι Έλληνες κατέσφαξαν τους αθώους μουσουλμάνους και στο τέλος δεν παρέλειπε να δοξάσει τον Αλλάχ; Σε κάθε σοβαρή συζήτηση, κάποιος όταν επικαλείται κάτι (στην προκειμένη περίπτωση κάτι πρωτάκουστο), δηλώνει τις πηγές από τις οποίες πληροφορήθηκε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Ορίστε λοιπόν, σας ακούμε!
    αστο ρε δε σε λενε idi δεν πιανοντε αυτα που λες παλιο φασιστα που θα μας πεις εσυ οτι υπαρχει βυζαντιο και οτι φταινε τα κακομοιρα εκει στην τουρκια

πολυ οργισμενο σε βλεπω αραξε λιγο

(μην ψαρωνεις ειρωνικα τα λεω αυτα οχι προς εσενα αλλα προς αλλους οπωτε θεωρησε την απαντηση μου αστεια προς εσενα ...σοβαρη προς αλλους οκ?)(ελπιζω να με καταλαβες οτι συμφωνω 100%μαζι σου)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Αν κρατήσεις την αναπνοή σου EVI και αφουγκραστείς, θα ακούσεις κι εσύ τα τριζόνια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Επειδή δεν άντεξα να διαβάζω 19 σελίδες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, σταμάτησα εκεί που είδα ότι δεν υπήρξε λέει Βυζάντιο!!! Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν!!!
    Ρε αδερφε...

Έχεις ιδέα πότε βγήκε ο όρος "βυζαντινή αυτοκρατορία";

Είτε σ' αρέσει είτε όχι, οι σύγχρονοι ΔΕΝ το έλεγαν βυζάντιο, είναι μεταγενέστερη επινόηση ο όρος.

end of (this) story

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μάλιστα...
    Όταν η άποψη αυτή βασίζεται σε μη πραγματικά στοιχεία τότε δεν είναι άποψη αλλά απλή συκοφαντία.

Δεν αναφέρομαι σε αυτά περί ύπαρξης του όρου Βυζάντιο, αλλά γενικά στις απόψεις ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους, ότι οι Τούρκοι και οι Σλάβοι είναι απόγονοί τους (ναι! το λένε και αυτό) και πολλά άλλα.

Σίγουρα σε έναν πόλεμο όλοι έσφαξαν και βίασαν και σκότωσαν αθώους, αλλά ο πόλεμος με τη στυγνή γενοκτονία απέχει παρασάγγας.

Δηλαδή αν εγώ πω ότι το Ολοκαύτωμα είναι μια μπούρδα γιατί με λένε αμέσως φασίστα; Ε λοιπόν, το Άουσβιτς ήταν ένα ωραία μονταρισμένο βιντέακι, όπως και η αποστολή των Αμερικάνων στο φεγγάρι, όπως και πολλά άλλα που βλέπουμε κατά καιρούς (σφαγή Κούρδων από Σαντάμ, μουσουλμάνων από Σέρβους και τούμπαλιν...)

Συμφωνώ με το να ψάχνουμε την ιστορία και να ψάχνουμε πέραν των σχολικών βιβλίων, αλλά το να αρνούμαστε αποδεδειγμένα πράγματα ονομάζοντας, στο όνομα της φιλίας των λαών, τη γενοκτονία στριμωξίδι πάει πολύ! Επίσης με ενοχλεί ότι δεν έχουν περάσει ούτε 3 γενιές και πάμε να τα ξεχάσουμε όλα, όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τα έζησαν αυτά. Πώς θα τους πείτε ότι όσα έζησαν ήταν ψέμα;

Τέλος θέλω να πώ ότι ήμουν από αυτούς που χειροκρότησαν την Τουρκία στο γήπεδο. Το πρόβλημά μου δεν είναι με τους ανθρώπους σε ατομικό επίπεδο, αλλά με την Τουρκία ως χώρα και με αυτά που αντιπροσωπεύει. Κάτι ανάλογο νομίζω συμβαίνει και με τους Αμερικάνους κλπ

Γενικά νομίζω πάντως ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση όσων λένε και οι δύο πλευρές...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Όταν η άποψη αυτή βασίζεται σε μη πραγματικά στοιχεία τότε δεν είναι άποψη αλλά απλή συκοφαντία.

Δεν αναφέρομαι σε αυτά περί ύπαρξης του όρου Βυζάντιο, αλλά γενικά στις απόψεις ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους, ότι οι Τούρκοι και οι Σλάβοι είναι απόγονοί τους (ναι! το λένε και αυτό) και πολλά άλλα.

Σίγουρα σε έναν πόλεμο όλοι έσφαξαν και βίασαν και σκότωσαν αθώους, αλλά ο πόλεμος με τη στυγνή γενοκτονία απέχει παρασάγγας.

Δηλαδή αν εγώ πω ότι το Ολοκαύτωμα είναι μια μπούρδα γιατί με λένε αμέσως φασίστα; Ε λοιπόν, το Άουσβιτς ήταν ένα ωραία μονταρισμένο βιντέακι, όπως και η αποστολή των Αμερικάνων στο φεγγάρι, όπως και πολλά άλλα που βλέπουμε κατά καιρούς (σφαγή Κούρδων από Σαντάμ, μουσουλμάνων από Σέρβους και τούμπαλιν...)

Συμφωνώ με το να ψάχνουμε την ιστορία και να ψάχνουμε πέραν των σχολικών βιβλίων, αλλά το να αρνούμαστε αποδεδειγμένα πράγματα ονομάζοντας, στο όνομα της φιλίας των λαών, τη γενοκτονία στριμωξίδι πάει πολύ! Επίσης με ενοχλεί ότι δεν έχουν περάσει ούτε 3 γενιές και πάμε να τα ξεχάσουμε όλα, όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τα έζησαν αυτά. Πώς θα τους πείτε ότι όσα έζησαν ήταν ψέμα;

Τέλος θέλω να πώ ότι ήμουν από αυτούς που χειροκρότησαν την Τουρκία στο γήπεδο. Το πρόβλημά μου δεν είναι με τους ανθρώπους σε ατομικό επίπεδο, αλλά με την Τουρκία ως χώρα και με αυτά που αντιπροσωπεύει. Κάτι ανάλογο νομίζω συμβαίνει και με τους Αμερικάνους κλπ

Γενικά νομίζω πάντως ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση όσων λένε και οι δύο πλευρές...

να και καποιος στο Moto.gr Που σκέφτεται σαν εμενα και το λεει... ουτε στο μυαλο μου να εισαι!

βασικα οι περισσότεροι τα πιστευουν αυτα αλλα βαριούνται να απαντάνε σε καυλωμένα 20χρονα που εχουν στο μυλαο τους 2 λεξεις μονο...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ + ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Ρε Ιδι οτάν μεγαλώσεις και αρχίζεις να σκέφτεσαι χώρις την βοήθεια του "μπαμπά" τα ξανα λέμε...Εως τότε σε παρακαλώ να νιώθεις ευτυχισμένος και περιφανος...

Kωλοέλληνες
    Σαββόπουλος Διονύσης
    Μουσική/Στίχοι: Σαββόπουλος Διονύσης

Μελαψές φυλές
    κοντοπόδαρες
    σειληνοί του κράτους
    που ξερνάει και να τους
    τσιφτετέλληνες

Με γονείς ληστές
    των συντρόφων τους θήτες
    για μνηστήρα οι αλήτες
    τώρα διοικητές
    κράτος ασυστόλων
    και πεσμένων κώλων
    κωλοέλληνες

Η χάρτα αυτού του κράτους κρύβει απάτη
    που φτάνει στο γνωστό αγριορωμιό
    στο Datsun μιας φυλής που ζει φευγάτη, ναι
    απ ότι ελληνικό στον κόσμο αυτό, ναι

Κωλοέλληνες κωλοέλληνες

Κωλοέλληνες μασκαρλίκια ιδές
    στο άλφα της αξίας, της αρχής της βίας, λουτροκαμπινές
    τιμωρός καιρός, πέντε αιώνες δύσης εθνικής θα ζήσεις από δώ και μπρος
    με αγγλικές αλφαβήτες, μαλλιαροί μου Ελλαδίτες, θλιβερές μου πορδές

Πνεύμα αλήτικο, ελλαδίτικο
    σε Μικρά Ασία, Κύπρο Λευκωσία, Βόρειο Ήπειρο
    δεν ακούει κανείς
    στο χειρότερο του ελληνισμού κομμάτι
    στην Ελλάδα ζει

Μια φάουσα καταπίνει τον αέρα
    την θάλασσα, την πόλη, το ιερό
    πλημμύρισε σκουλήκια η μητέρα, ναι
    το ρόδο καταγής βγάζει καπνό
    Δεν υπάρχει Ελπίς
    στην Ελλάδα ζεις

Σκαλιστές σκιές, μακρυχέρηδες
    με το φώς σπασμένο, κρατικοποιημένο
    αγριέλληνες
    αλλά εκεί στην ξένη
    στην οθόνη σκυμμένοι
    θεϊκά δεμένοι με την οικουμένη
    στους απέναντι τόπους
    φωτοκολλημένοι απ τον εδώ ουρανό τους

Εδώ, εδώ θα ζούμε καταρρεύσεις
    ο έξω Ελληνισμός θα προχωρεί
    και φως και μουσική μιας άλλης σκέψης, ναι
    στη μείζονα Ελλάδα θα εκραγεί
    στους πανέλληνες στους πανέλληνες

Υπάρχουν λάθη στους στίχους αλλα βαριόμουν να τους γράψω και τους έκανα copy-paste απο το Net

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF