ουτε ο Ρος στα Φιλαρακια τοσες πληροφορίες για τους Στεγοσαυρους....thanx anyway....
ουτε ο Ρος στα Φιλαρακια τοσες πληροφορίες για τους Στεγοσαυρους....thanx anyway....
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Τελειες φωτο!
Ο ορισμος της γιγαντουπολης....πιστευω οποιος απο μας και να παει εκει θα νιωσει τουλαχιστον χαμενος απο το μεγεθος της πολης
ευχαριστουμε![]()
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Στη σελίδα 10 ο δεινόσαυρος που δεν θυμάσαι:
Ο Στεγόσαυρος (Stegosaurus) ήταν ένας φυτοφάγος δεινόσαυρος που έζησε την Ιουρασική Περίοδο. Η πλάτη του καλυπτόταν από μεγάλες κεράτινες πλάκες που ξεκινούσαν μικρές από την βάση του κεφαλιού του, μεγάλωναν και κατέληγαν στην ουρά, όπου μετουσιώνονταν σε τέσσερα αγκάθια.
Ήταν ένα ογκώδες τετράποδο, με 8-10 μέτρα μήκος. Οι Στεγόσαυροι ζούσαν σε μικρές οικογενειακές ομάδες με αρχηγό το πιο δυνατό θηλυκό. Κάθε χρόνο, οι ομάδες αυτές ενόνωνταν σ' έναν συγκεκριμένο τόπο για την περίοδο της αναπαραγωγής. Τα θηλυκά γεννούσαν τότε γύρω στα 12 αυγά το καθένα.
Ο Στεγόσαυρος ήταν φιλήσυχος και έβοσκε την χαμηλή βλάστηση κοντά στις όχθες των ποταμών ή στις κοιλάδες. Σε περιόδους πείνας όμως, μπορούσε να τραφεί και με ασπόνδυλα, ή μικρά νεκρά ζώα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δλδ θελεις να μου πεις οτι λογκαρισες στο φορουμ και εστειλες ενα μνμ,το πρωτο σου μνμ, σε ενα ταξιδιωτικο απο νεα υορκη με σκοπο μονο και μονο να γραψεις πληροφοριες για μια σαυρα στη 10η σελιδα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να σαι καλα ρε αδερφε!!!
![]()
![]()
![]()
μαγισουλα φιλος μας το παιδι !!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ουτε ο Ρος στα Φιλαρακια τοσες πληροφορίες για τους Στεγοσαυρους....thanx anyway....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σαι καλα.μεσα απο το δικο σου φωτογραφικο φακο ταξιδεψαμε και μεις.και παλι ευχαριστω...![]()
![]()
![]()
oooooo Ωραιος ο Trooper πολλα μπραβο ετυχως που ξεθαυτηκε ωραιες εικονες αντε και στα δικα μας και σε σενα στο επανιδην![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ο Στεγόσαυρος (Stegosaurus) ήταν ένας φυτοφάγος δεινόσαυρος που έζησε την Ιουρασική Περίοδο. Η πλάτη του καλυπτόταν από μεγάλες κεράτινες πλάκες που ξεκινούσαν μικρές από την βάση του κεφαλιού του, μεγάλωναν και κατέληγαν στην ουρά, όπου μετουσιώνονταν σε τέσσερα αγκάθια.
Ήταν ένα ογκώδες τετράποδο, με 8-10 μέτρα μήκος. Οι Στεγόσαυροι ζούσαν σε μικρές οικογενειακές ομάδες με αρχηγό το πιο δυνατό θηλυκό. Κάθε χρόνο, οι ομάδες αυτές ενόνωνταν σ' έναν συγκεκριμένο τόπο για την περίοδο της αναπαραγωγής. Τα θηλυκά γεννούσαν τότε γύρω στα 12 αυγά το καθένα.
Ο Στεγόσαυρος ήταν φιλήσυχος και έβοσκε την χαμηλή βλάστηση κοντά στις όχθες των ποταμών ή στις κοιλάδες. Σε περιόδους πείνας όμως, μπορούσε να τραφεί και με ασπόνδυλα, ή μικρά νεκρά ζώα
![]()
![]()
![]()
ελα, πες τωρα. δεν μπηκες να μιλήσεις για μοτοσυκλέτες εδω ετσι?
![]()
![]()
![]()
μμμμάλιστα....
προσέχτε τι πίνετε!![]()
![]()
![]()
![]()
καλά όλα αυτά την σαύρα ,αλλά έχω μια ερώτηση :
Πόσο νερό ήπιε ??????![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=nUAQlFcWR0YΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είσαι ένας μικρός θεούλης μωρό μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.youtube.com/watch?v=nUAQlFcWR0Y
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
epic!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
δεν υπαρχει !!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
δλδ θελεις να μου πεις οτι λογκαρισες στο φορουμ και εστειλες ενα μνμ,το πρωτο σου μνμ, σε ενα ταξιδιωτικο απο νεα υορκη με σκοπο μονο και μονο να γραψεις πληροφοριες για μια σαυρα στη 10η σελιδα!!!
να σαι καλα ρε αδερφε!!!
μαγισουλα φιλος μας το παιδι !!!![]()
![]()
Ελάτε ρε παιδιά, όταν ήμουν μικρός είχα μανία με τις σαύρες, οι πληροφορίες είναι από Βικιπαιδεια και τις πόσταρα για πλάκα, πάντως πολύ γέλασα με τα σχόλιά σας...![]()
Και όσων αφορά τις μοτοσυκλέτες, τι να πώ, μου αρέσει περισσότερο να διαβάζω γιατί η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή ακόμη....
Α, και κάτι άλλο, Φοβερές οι φωτό από τα ταξιδιωτικά, καλές βόλτες σε όλους και
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"