Σελίδα 19 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;Και γιατί να δώσω 800 ευρώ παραπάνω για να πάρω το Multistrada με το μονό δισκόφρενο και να μην πάρω το V Strom;

Επειδή είναι όμορφο; (λέμε τώρα)
    Γιατι στο μουλτι θα πληρωσεις στανταρ μπροστινη -- πισινη αναρτηση της wp ( αληθεια ποσοι κατοχοι ιαπωνικων μοτο πληρωνουν του κοσμου τα λεφτα για αλλαγη αναρτησεων... πολλοι )

Θα πληρωσεις φρενα ( που παλι "γιαπωνεζοι" δινουν του κοσμου τα λεφτα για να τα κανουν καλλυτερα ...)

Εχε υποψην σου οτι μονο τα παραπανω πραγματα να πληρωσεις για τα παραπανω εξτρα αφτερ μαρκετ σε γιαπωνεζικο μηχανακι, μονο και μονο γιατι πχ στο v strom οι καγιαμπα παραδινουν το πνευμα μολις ζητησεις απο το μηχανακι σου κατι παραπανω... το κοστος σου θα ειναι αρκετα παραπανω απο τα 800 ευρω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    EΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ........

Καί άν κριτήριο άγοράς δέν είναι .....ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...........?????

Η Ποιοτητα !!!

Ποτε σε οτιδηποτε, το καλλυτερο ποιοτικα δεν βρεθηκε στην κορυφη των πωλησεων...
    Ηταν αρκετα ακριβοτερο !!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γιατι στο μουλτι θα πληρωσεις στανταρ μπροστινη -- πισινη αναρτηση της wp ( αληθεια ποσοι κατοχοι ιαπωνικων μοτο πληρωνουν του κοσμου τα λεφτα για αλλαγη αναρτησεων... πολλοι )

Θα πληρωσεις φρενα ( που παλι "γιαπωνεζοι" δινουν του κοσμου τα λεφτα για να τα κανουν καλλυτερα ...)

Εχε υποψην σου οτι μονο τα παραπανω πραγματα να πληρωσεις για τα παραπανω εξτρα αφτερ μαρκετ σε γιαπωνεζικο μηχανακι, μονο και μονο γιατι πχ στο v strom οι καγιαμπα παραδινουν το πνευμα μολις ζητησεις απο το μηχανακι σου κατι παραπανω... το κοστος σου θα ειναι αρκετα παραπανω απο τα 800 ευρω...

Κάτσε...αυτό το "κάτι παραπάνω",πώς το εννοείς;Το V strom,που δυστυχώς δεν το έχω πια,το έβαζα μια φορά τη βδομάδα στην Επίδαυρο,όταν πήγαινα στην Αθήνα για δουλειές.

Όχι μόνο δεν παραπονέθηκε ποτέ στις στροφές αλλά ζήταγε κι άλλο.Γενικά είχε μια γλυκειά και άψογη λειτουργία από φρένα,κρατήματα,κιβώτιο και ανοιγόκλειμα τού γκαζιού.

Δεν λέω ότι συγκρίνω τίς μαμά αναρτήσεις του με τα WP,αλλά ρε γαμώτο...τι άλλο να ζητήσω από αυτό το μηχανάκι;Ξυσίματα;Νταξ!

Άλλωστε αλλάζω κατηγορία.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια όμοια αίσθηση ευχαρίστησης , έχω και εγώ από Honda ΑΧ-1 ..... είναι δύσκολο να καταλάβουν οι πολλοί, πως είναι δυνατών , να κρατάς ένα μηχανάκι τόσα πολλά χρόνια, και να μην το αφήνεις να φύγει από τα χέρια σου .

Αλλά πως να εξηγήσεις το αδιανόητο , ότι δηλαδή η πληρότητα που σου χαρίζει το μηχανάκι , με τον σχετικά σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό του , αλλά , και την προβλέψιμη οδηγική συμπεριφορά του , συν την δυνατότητα για οδηγικά παιχνίδια με μέτρο , συν το χαμηλό κόστος συντήρησης λόγο απλότητας της κατασκευής , είναι το ΠΑΚΕΤΟ , που υπέρ-δύσκολα αλλάζεις .....

Η μόνη καλή δικαιολογία , για να το απαρνηθώ , θα ήταν η αλλαγή κατηγορίας ..

Ο vangelis 64 το έγραψε ..... αλλαγή κατηγορίας .. Και όταν το διάβασα έγινε ένα ΚΛΙΚ μέσα μου, που μου έλυσε την βασική μου απορία ,... γιατί δεν το αλλάζω ? ..... πολύ απλά δεν νοιώθω την επιθυμία να αλλάζω κατηγορία !!

Οι πινάκες πωλήσεων βοηθούν το έμπειρο μάτι , να βγάλει συμπεράσματα , στο άμαθο μάτι είναι απλά νούμερα που προκαλούν ενθουσιασμό .

Ενας τρόπος που εκτιμώ εγώ αυτά τα νούμερα , είναι διαχωρίζοντας τα στις βασικές κατηγορίες κυβισμού που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια , έπειτα από το θάνατο της κατηγορίας ON/OFF 250.
    Για να μην επεκταθώ πολύ , θα πω οτι , οι τρεις κατηγορίες όπως 50-125cc ... 250-660.....660++ , έχουν μεγάλες ανακατατάξεις , που δείχνουν το τρομερά λυπηρό ... Μεγάλη πτώση στο βιωτικό επίπεδο του Έλληνα αναβάτη , με αποτέλεσμα την αγορά τριτοκοσμικής ποιότητας δικύκλων .

Τα σχόλια .. δικά σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κάτσε...αυτό το "κάτι παραπάνω",πώς το εννοείς;Το V strom,που δυστυχώς δεν το έχω πια,το έβαζα μια φορά τη βδομάδα στην Επίδαυρο,όταν πήγαινα στην Αθήνα για δουλειές.

Όχι μόνο δεν παραπονέθηκε ποτέ στις στροφές αλλά ζήταγε κι άλλο.Γενικά είχε μια γλυκειά και άψογη λειτουργία από φρένα,κρατήματα,κιβώτιο και ανοιγόκλειμα τού γκαζιού.

Δεν λέω ότι συγκρίνω τίς μαμά αναρτήσεις του με τα WP,αλλά ρε γαμώτο...τι άλλο να ζητήσω από αυτό το μηχανάκι;Ξυσίματα;Νταξ!

Άλλωστε αλλάζω κατηγορία.
    Eγω ενα παραδειγμα σου εφερα....... Και ας σταματησουμε να πιανουμε τις οδηγικες συμπεριφορες των συγκεκριμενων μοτο σε συγκρισεις αγωνα --- μαλια --ταπας κλπ

1) Ισως σε εναν απαιτητικο δρομο σε στυλ επιδαυρου και ποιο κλειστο ακομα, καλοκαιρι-- φορτομενος -- δικαβαλος -- και βιαστικος γιατι θα επρεπε να προλαβεις ενα καραβι π.χ να μην ηταν το μηχανακι τοσο αψογο οσο νομιζεις....

2) Για να καταλαβουμε αν ενα μηχανακι δουλευει αψογα πρεπει να καβαλησουμε και αλλα μηχανακια της αντιστοιχης κατηγοριας...

Αληθεια ποσοι απο εμας αλλαξαν γνωμη για την συμπεριφορα της μοτο μας οταν καβαλησαμε την απεναντι ( ανταγωνιστικο μοντ ) μηχανη του φιλου μας ???

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Eγω ενα παραδειγμα σου εφερα....... Και ας σταματησουμε να πιανουμε τις οδηγικες συμπεριφορες των συγκεκριμενων μοτο σε συγκρισεις αγωνα --- μαλια --ταπας κλπ

1) Ισως σε εναν απαιτητικο δρομο σε στυλ επιδαυρου και ποιο κλειστο ακομα, καλοκαιρι-- φορτομενος -- δικαβαλος -- και βιαστικος γιατι θα επρεπε να προλαβεις ενα καραβι π.χ να μην ηταν το μηχανακι τοσο αψογο οσο νομιζεις....

2) Για να καταλαβουμε αν ενα μηχανακι δουλευει αψογα πρεπει να καβαλησουμε και αλλα μηχανακια της αντιστοιχης κατηγοριας...

Αληθεια ποσοι απο εμας αλλαξαν γνωμη για την συμπεριφορα της μοτο μας οταν καβαλησαμε την απεναντι ( ανταγωνιστικο μοντ ) μηχανη του φιλου μας ???

αυτο που λες φιλε STOYBI ειναι στα γουστα του καθενος!!εγω.πχ προτιμω το vfr μου που εχει 100/16 και 130/18 απο ενα exup που εχει 120/17 και 160/17 για τον λογο οτι για εμενα χανει την ευελιξια του!!καποιος αλλος προτιμαει το exyp γιατι με αυτα τα λαστιχα νοιωθει πιο ασφαλεις,ειναι κατι οπως τα usd αλλοι τα προτιμουν,αλλοι παλι οχι!!
    [δεν ξερω αν εννοουσες αυτο]

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    [B]

Οι πινάκες πωλήσεων βοηθούν το έμπειρο μάτι , να βγάλει συμπεράσματα , στο άμαθο μάτι είναι απλά νούμερα που προκαλούν ενθουσιασμό . [QUOTE]

Να βγαλει συμπερασματα ως προς τι ??? Γιατι τυπο μοτο μιλαμε και γιατι στην ελλαδα των 1000000 μοτοσυκλετιστων ερχεται πρωτη σε πωλησεις η γιαμαχα και στην γερμανια των 10000000 μοτσυκλετιστων ερχετε πρωτη η χοντα ???

Γιατι η ΚΤΜ με την γκαμα του 70% off road καθαρα αγωνιστικων μοτοσυκλετων ερχετε ποιο κατω απ την πιατζιο ( για να μην πιανουμε ολο τα ιαπωνοευρωπαικα ) ?????

Ελα βρε παιδια ?? Απο τις πωλησεις κανενα συμπερασμα δεν μπορει να βγει !!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Να σού πω.Γενικά με βρίσκεις σύμφωνο.Απλά,αγοράζοντας το συγκεκριμένο μηχανάκι,δεν είχα υπ' όψιν ούτε να πηγαίνω τάπα αλλά ούτε βιαστικά δικάβαλος και φορτωμένος.
    Γρήγορα,έχω πάει στη Επίδαυρο(με τα δικά μου δεδομένα),το "τάπα" το φοβάμαι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στο μηχανάκι ούτε και σε μένα.
    Δικάβαλος και φορτωμένος,έχω ταξιδέψει άνετα αλλά εκεί κατάλαβα ότι πρέπει ν' αλλάξω κατηγορία.(Εν τω μεταξύ έκανα βόλτα ένα hayabusa!)κι αυτό,γιατί η όρθια ή σχεδόν όρθια στάση πάνω στο vstrom,μού κούραζε τη μέση και και τον ποφτό μου,μετά από κανα δίωρο.

Μπορώ να σού πω ότι το hayabusa με τρέλλανε!!Τέλος πάντων....

Ο λόγος που επέλεξα να πάρω το v strom,ήταν κορώνα-γράμματα.Πήγα και το πήρα μην ξέροντας τι θα μού βγεί.Είχα πάθει στερητικό!

Αλλά ναι καλά λες....Αν μπορούμε να δοκιμάζουμε και τα μηχανάκια τού ανταγωνισμού,θα είναι ευχής έργον.

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    αυτο που λες φιλε STOYBI ειναι στα γουστα του καθενος!!εγω.πχ προτιμω το vfr μου που εχει 100/16 και 130/18 απο ενα exup που εχει 120/17 και 160/17 για τον λογο οτι για εμενα χανει την ευελιξια του!!καποιος αλλος προτιμαει το exyp γιατι με αυτα τα λαστιχα νοιωθει πιο ασφαλεις,ειναι κατι οπως τα usd αλλοι τα προτιμουν,αλλοι παλι οχι!!
    [δεν ξερω αν εννοουσες αυτο]
    Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα... Δεν μιλησα για αυτες τις διαφορες ...

Μιλαω για ακριβα περιφερειακα που εχουν στανταρ τα ευρωπαικα μοντ... Και τα χρυσοπληρωνουν κατοχοι ιαπωνεζικων μοτο.......

Μπροστινο συστημα...

Αναρτησεις μπρος --πισω

Φρενα κ.λ.π.

Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα... Δεν μιλησα για αυτες τις διαφορες ...

Μιλαω για ακριβα περιφερειακα που εχουν στανταρ τα ευρωπαικα μοντ... Και τα χρυσοπληρωνουν κατοχοι ιαπωνεζικων μοτο.......

Μπροστινο συστημα...

Αναρτησεις μπρος --πισω

Φρενα κ.λ.π.

σε αυτο συμφωνουμε απολυτως!
    αα εκτως απο ενα πραγμα,ειναι στην πολιτικη της καθε εταιρειας αυτο,πχ.πλευτους δισκους τους χρησημοποιει μονο η ducati,ειναι πολυ καλοι για πιστα κλπ.ομως ειναι θορυβωδης στην λειτουργια τους,γιαυτο οι ιαπωνες χρησιμοποιουν ημιπλευτους που ειναι αθορυβοι το ιδιο και με τις αναρτησεις κλπ.για τον δρομο τα περιφεριακα των ιαπωνικων ειναι μια χαρα για εναν μεσο αναβατη ,σε πιστα,πρεοει να τα αλλαξεις!!!

σε αυτο συμφωνουμε απολυτως!
    αα εκτως απο ενα πραγμα,ειναι στην πολιτικη της καθε εταιρειας αυτο,πχ.πλευτους δισκους τους χρησημοποιει μονο η ducati,ειναι πολυ καλοι για πιστα κλπ.ομως ειναι θορυβωδης στην λειτουργια τους,γιαυτο οι ιαπωνες χρησιμοποιουν ημιπλευτους που ειναι αθορυβοι το ιδιο και με τις αναρτησεις κλπ.για τον δρομο τα περιφεριακα των ιαπωνικων ειναι μια χαρα,σε πιστα,πρεοει να τα αλλαξεις!!!
    Μιας και εχω μεινει τα τελευταια χρονια πισω με την ασφαλτο σε συγκεκριμενα τεχνικα χαρακτηριστικα ειμαι λιγο αδιαβαστος.......

Αλλα για να τελειωνει το θεμα περι ευρωπαιαπωνικης διαμαχης ( τουλαχιστον για τα ςς ) .....

Καποτε υπηρχε ( μπορει και να υπαρχει ακομα ) μια μαρκα μοτο με ιαπωνικους κινητηρες και με ευρωπαικα περιφερειακα--πλαισια και αναλωσιμα... ( αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει ) ΒΙΜΟΤΑ ..........

Για να μαθουμε ολοι εμεις γιατι δεν ειναι καλλυτερο το καθε μηχανακι μας αρκει να ριξουμε μια ματια στις τιμες τους........

Α... Μην ψαξει κανεις λιστες πωλησεων την συγκεκριμενη μαρκα δεν θα την βρει ουτε στον πατο !!!!

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Μιας και εχω μεινει τα τελευταια χρονια πισω με την ασφαλτο σε συγκεκριμενα τεχνικα χαρακτηριστικα ειμαι λιγο αδιαβαστος.......

Αλλα για να τελειωνει το θεμα περι ευρωπαιαπωνικης διαμαχης ( τουλαχιστον για τα ςς ) .....

Καποτε υπηρχε ( μπορει και να υπαρχει ακομα ) μια μαρκα μοτο με ιαπωνικους κινητηρες και με ευρωπαικα περιφερειακα--πλαισια και αναλωσιμα... ( αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει ) ΒΙΜΟΤΑ ..........

Για να μαθουμε ολοι εμεις γιατι δεν ειναι καλλυτερο το καθε μηχανακι μας αρκει να ριξουμε μια ματια στις τιμες τους........

Α... Μην ψαξει κανεις λιστες πωλησεων την συγκεκριμενη μαρκα δεν θα την βρει ουτε στον πατο !!!!

Ατυχες παραδειγμα

Η Bimota υπαρχει ακομα και οντως αγοραζει κινητηρες απο διαφορους κατασκευαστες (Suzuki,Ducati κλπ) παρα πολυ καλες μηχανες αν κρινει κανεις απο τα σχολια του ειδικου τυπου παγκοσμιως

το ζητημα ειναι οτι ειναι πανακριβες και λιγο εκκεντρικες γιαυτο και δεν πουλανε

ο λογος που ειναι πανακριβες ειναι οτι προκειται στην ουσια για βιοτεχνια η οποια αγοραζει κινητηρες και κορυφαια περιφερειακα αλλων κατασκευαστων σε μικρες ποσοτητες αρα και ακριβες τιμες (λογω του οτι δεν εχει μεγαλο μεριδιο αγορας) και τα συναρμολογει αν δεν κανω λαθος σε πλαισια δικης της κατασκευης

τελος παντων πιστευω οτι τα ευρ.μηχανακια σε στυλ. 996-μαηλ κλπ. ειναι περισσοτερο,για ψαφμενους αναβατες και για αγωνιστικη χρηση,περα απο αυτους που τις περνουν για εφε!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    πχ.πλευτους δισκους τους χρησημοποιει μονο η ducati,ειναι πολυ καλοι για πιστα κλπ.ομως ειναι θορυβωδης στην λειτουργια τους,γιαυτο οι ιαπωνες χρησιμοποιουν ημιπλευτους που ειναι αθορυβοι

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Πλευστους εννοει αν και νομιζω οτι ολοι τετοιους χρησιμοποιουν

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων