Σελίδα 19 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 353

Θέμα: Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
    enw esena pou leei parapano apo 200 kai den ta exeis dei pote sou...xaxaxa!
    Ωχχχ, δεν φτάνει που είμαι κουλός, με κατάλαβαν κιόλας... Τουλάχιστον, έχω ελπίδες να τα δω κάποτε :a13:

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Διασκεδαστικά δεν είναι τα κοντέρ των μονοκύλινδρων που έχουν ένδειξη 200 km/h ?

και..."διασκεδαστικα" ανεβαζουν ξερεις...

μες στην διασκεδαση ενα πραμα...:rotflmao: :rotflmao: μονο αν τα καβαλας ομως
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    oresti82 καταρχας καλησπερα , ηθελα να ρωτησω , καλα αφου σ' αρεσει το " στισιμο "

τοσο πολυ & το " πιστολιασμα " γιατι δεν μπαιρνεις κανα ss να τιγκαρεις σε καμμια

πιστα με τα ρουχαλακια σου , τα ετσι σου τα αλλιως σου ? παρε κανα αεροθουμενο

να στα σκανε τα G να γουσταρεις ?

η παρε κανα γυμνο ντουμπανιασε το & κατεβα σε κανα οfficial αγωνα tragster ?

δηλαδη δες το κι αλλιως :

γυρνα το στο sporiliki το θεμα να νοιωθεις & οτι παραγεις & εργο !

παντως δε λεει με την καμμια να στηθεις διπλα σε πορσιλικι , γιατι θα επρεπε να

σου ειναι αδιαφορο , αυτο ειναι ενα αυτοκινητο με την ιστορια του , τις δυνατοτητες

του , τον χαρακτηρα του κ.τ.λ.

ποιο το νοημα ?

αν θες πραγματικα να δεις τα ορια της μηχανης σου & τις ικανοτητες σου φροντισε

να το κανεις το λεω & παλι ως μια αθλητικη ενασχοληση

εχει πιο πολυ ενδιαφερον πιστεψε με

να εισαι παντα καλα & παντα ορθιος

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Οπως καταλαβες Ορεστη ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ το θαρρος σου να ερχεσαι να λες

αυτο που ΟΥΟΥΛΟΙΙΙΙΙΙ Κανουμε με φιλους μας ...(Φιλους και μονο ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ γι αυτους που θα πεταχτουν)

μα ενα σοβαρο forum (βεβαιως βεβαιως... ) δεν κανει να τα λεμε...

Να προσεχεις φιλαρακο και ιδιαιτερα οταν εχεις δικαβαλο(δωστης-του το κρανος σου)
    Ειναι το μονο πραγμα που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

αυτο που ΟΥΟΥΛΟΙΙΙΙΙΙ Κανουμε με φιλους μας ...(Φιλους και μονο ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ γι αυτους που θα πεταχτουν)

(χειροκροτημα) ....Μπραβο φιλε τα ειπες σταρατα...
    Συγκινηθηκα....
    Μην πεις τιποτα αλλο...προσλαμβανεσαι.....:hypnotize

Υ.Γ Τα μελη του φορουμ τουτουνου επιδιδονται συχνα σε παιχνιδια, κοντρες, και γενικα ατασθαλιες με τις μοτοσυκλετες τους, ειτε το παραδεχονται ειτε οχι.
    Ο μονος λογος που δεν το κανουμε θεμα, ειναι διοτι το θεμα μας δεν ειναι τα ψιλα γραμματα, τα σκουπιδια, και τα αποφαγια του μοτοσυκλετισμου, αλλα ενα εκατομμυριο αλλα πραγματα που απορρεουν απο την συνειδητη αποφαση μας να τιθασευσουμε τους εαυτους μας και τα μηχανηματα που χειριζομαστε καθημερινα.

Ειναι σαν να ερχεσαι εδω μεσα και να βριζεις εναν μαθηματικο που δεν συμμεριζεται την αποψη σου οτι το πιο σπουδαιο πραγμα στα μαθηματικα ειναι η προσθεση 1+1.

Μπας και το καταλαβει καποτε ο καθε Ορεστης, οτι δεν ειμαστε εδω για να παιζουμε το πουλακι μας (παντα) .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Να προσεχεις φιλαρακο και ιδιαιτερα οταν εχεις δικαβαλο(δωστης-του το κρανος σου)
    Ειναι το μονο πραγμα που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

Να εισαι καλα φιλε μου! επιτελους καποιοι εχουν την μαγκια και παραδεχονται,ενω αλλοι κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους.
    Θα παρω συντομα 2ο κρανος,καλες γρηγορες βολτες και σε σενα!
    καλα να περνας!
    ΥΓ: Οσο για το παιδι παραπανω που εγραψε για Supersport μπορει να παρω,εχω μαζεψει $$$ και σκεφτομαι μελλοντικα να παρω η CBR 600/η 1000, η R6-R1, αυτα μ'αρεσουν απο Street.
    YΓ2:Gcrook εχω βαρεθει να ασχολουμαι μαζι σου, σε καθε θεμα που γραφω τρεχεις για να κραξεις,δεν το συνεχιζω δεν βγαζει πουθενα,οσο για το πουλακι που λες μου το παιζει η γκομενα μου,βρες και εσυ καμια να στο παιξει μηπως ηρεμησεις και δεν ασχολεισαι με τον 82 συνεχεια.
    Οποιος γραψει θεμα τρεχεις να γραψεις αμεσως να φανεις,πρεπει να αποκτησεις ενδιαφεροντα,φιλους,γκομενες,δεν ειναι το παν να κανεις Spam στο www.moto.gr , ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82

YΓ2:Gcrook εχω βαρεθει να ασχολουμαι μαζι σου, σε καθε θεμα που γραφω τρεχεις για να κραξεις,δεν το συνεχιζω δεν βγαζει πουθενα,οσο για το πουλακι που λες μου το παιζει η γκομενα μου,βρες και εσυ καμια να στο παιξει μηπως ηρεμησεις και δεν ασχολεισαι με τον 82 συνεχεια.
    Οποιος γραψει θεμα τρεχεις να γραψεις αμεσως να φανεις,πρεπει να αποκτησεις ενδιαφεροντα,φιλους,γκομενες,δεν ειναι το παν να κανεις Spam στο www.moto.gr , ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα.
    μόνο αν έχεις καταναλωσει αλκοόλ δικαιολογείσαι για το γραπτό σου αυτό!

Γεια σου Katana μεγαλε!
    Εχω πιει 2 Heineken!
    Ειμαι σιγουρος οτι εαν κανουν τον Crook moderator Θα κανει παρτυ σπιτι του.
    Εγω εαν εχεις προσεξει δεν τρεχω στα θεματα που γραφουν καποιοι "ΘΕΟΙ" του ΜΟΤΟ να τους κραξω,δεν ασχολουμαι με τον διπλανο μου,σεβομαι την αποψη του (οταν δεν μιλαει ασχημα).
    Πρεπει να εισαι κομπλεξικος εαν τρεχεις να κραξεις τον αλλον που γραφει ενα θεμα, διαφωνεις; πες του σε προσωπικο μηνυμα "ρε μ@λ@κ@ μη λες για κοντρες μας διαβαζουν πιτσιρικαδες ειναι μαλακια" πχ, οχι ομως να λες σε αλλα θεματα οτι εισαι γρηγορος, τους εχεις ολους, και στα θεματα του 82 να λες τι μαλακας εισαι oresti που τρεχεις.

Εχω πιει 2 Heineken!
    βαρελακια;

ορεστη son γιατί εισαι επιθετικος;

Katana σε συμπαθω, ακου λιγο, ποσα θεματα εχεις διαβασει του GCrook οτι τους εχει ολους, θα δανειστει μονοκυλινδρο να μας ξεκωλιασει,η μηχανη του ειναι τουμπανο,γαμαει και δερνει,και οταν τα λεει εκεινος οσοι τον ξερετε δεν λετε τιποτα,αμα λεει ο Ορεστης82 οτι ετρεξε εκανε μαλακιες που οντως μαλακιες ηταν δεν λεω οτι πρεπει να παρω μεταλιο,τοτε με κραζετε.
    Καλα κανετε και με κραζετε μου αρεσει ακομα στα 25 η ταχυτητα και οσο μπορω τρεχω και προσπαθω να μην ειμαι Χαρος,αλλα και αλλοι εδω μεσα τα ιδια κανουν και δεν τους την λετε...

ΥΓ: Ειμαι επιθετικος; εκεινος δεν μου ειπε παραπανω το εξης; "παιζει το πουλακι του",ασχοληθηκα εγω μαζι του;
    Να μου βρει ενα μηνυμα σε ολο το Moto.gr που εγω τον ειρωνευτηκα, και μαλακια να γραψει δεν θα πω τιποτα γιατι σεβομαι την αποψη του,εκεινος αμεσως να κραξει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε πως μου χε ξεφυγει τουτο δω ???????
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε πως μου χε ξεφυγει τουτο δω ???????
    LoooooooooL!

...
    κι εγω σε συμπαθώ αγόρι μου, και οι περισσότεροι εδω μεσα πιστεύω για αυτό και σου την λένε...

για το καλό σου!

μαλακίες κάνουμε όλοι μας , στην τελική τα λέμε να τα ακούμε κι εμεις οι ίδιοι...

τον κρούκι επειδη τον ξέρουμε τον δικαιολογούμε!

πότε θα περασεις να γνωρίσουμε κι εσενα;

εβγαλα βολτα κυριακατικη για ΣΜ και εσυ ουτε φωνη ουτε ακροαση...

Δεν το προσεξα το θεμα για την βολτα, αλλη εικονα εχουν σχηματισει καποιοι συγκεκριμενοι για μενα, αμα με δουν απο κοντα θα δουν οτι δεν ειμαι ο καυλωμενος κοντρακιας,καμια σχεση.
    Βολτες κανω καθημερινα εγω,θα σου πω αμα θες να βρεθουμε να παμε βολτα και μετα πες τους αλλους εαν ηταν κοντρακιας ο Orestis82.
    Tην κυριακη το μεσημερι θα λειπω μεχρι 00:00-1:00 το βραδι,αλλα γενικοτερα κανω βολτες και τις κυριακες που δεν εχει τοσα αυτοκινητα και ειναι ο δρομος "δικος μας".
    Αν θες παμε καποια αλλη μερα βολτα μαζι.

ΥΓ: Ουτε απολαμβανω το να βριζω και εγω (οταν με βριζουν) καποια ατομα εδω μεσα,δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν ολοι καλα παιδια πιστευω οτι ειναι.

Παρόμοια θέματα

1. XTX 660 '08 vs Husqvarna 610 SM '04
    από Ventus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2008, 15:02
  2. Porsche Carrera VS Husqvarna
    από OrEsTiS82 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 14:21
  3. KTM 640 SM vs Husqvarna SM 610
    από Kagourakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 12:48
  4. Νέο Mitsubishi Evo 9
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 18:06
  5. MITSUBISHI EVO vs KTM LC-8 950!!
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα