Σελίδα 19 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καλα κερδισες ενα ματς και το κανες σημαια σου.

σα τον ατρομητο ενα πραμα.

ο γκονζαλες ποτε εγινε τοσο μεγαλη παιχτουρα ουτε που θυμάμαι..τεσπα εσυ που σας εχει δωσει τοσα πολλα κατι θα ξερεις οκ.

παω πασο.

ειστε σουπερ ομαδα με σουπερ δευτερους και απο πρωτους σκιζεις.

θα σκισετε και φετος.
    το ματς το έφερα σαν παράδειγμα γιατί δεν ειστε τόσο διαφορετική ομάδα με πέρσι...
    ισα ισα σε μερικούς τομείς πολύ αποδυναμωμένη

επίθεση...ενας μονο αξιόπιστος επιθετικός (Λυμπερόπουλος) κα ιαυτός περιφερειακός, ο οποίος σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ποτε θα ξεντεφορμαριστεί...ή αν θα φορμαριστεί γενικά....

στο τέρμα ουτε συζήτηση....επειδή το έχω ζήσει τόσα χρονια (βλέπε Γκαλινοβιτς κτλ)...παίξε μια ολόκληρη χρονια με τα πόδια των αμυντικών να τρέμουν για την γκέλα του τερματοφύλακα κ έλα πες μου....να δούμε τι άμυνα θα έχετε....αν συνιπολογίσουμε οτι το δεξί σας μπακ δεν το ενδιαφέρει κ πολύ το άθλημα της άμυνας... (αν κ πολύ καλό παίχτης)...

κ στο νευραλγικο κέντρο της άμυνας ο μοναδικός πραγματικά καλός ειναι ένας 18χρονος.....
    να σας δούμε στο πρώτο ντέρμπι....
    πέρσι δεν καταφέρατε να κρατήσετε απαραβίαστη την εστία με καλύτερους αμυντικους, καλύτερο τερμα κ στα χαφ τον ΕΜΕΡΣΟΝ....να δούμε φέτος .......
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν έχεις άδικο για την άμυνα... έχεις άδικο για τον Παπασταθόπουλο όμως.

Μπορεί να είναι 18χρονος , αλλά έχει εμπειρίες για την ηλικία του , τόσο απο CH.L. πέρισυ όσο και απο την Εθνική ομάδα. Εντάξει... δεν είναι Δέλλα εμπειρικά, αλλά (ευτυχώς για εμάς) είναι ικανότατος σαν παίκτης.

Για το κέντρο... Ενσαλίβα, Ζήκος, Μανού, Μαντούκα, θεωρώ πως μπορούν να κάνουν αρκετά.

Ο Ριβάλντο είναι μια τροχόπέδη στην Ευρώπη... αλλά δεν νομίζω οτι θα ισχύει και στο Ελληνικό πρωτάθλημα αυτό.

Επίσης , θέλω να δώ αυτόν τον Μάχο. Απο σωματικά χαρακτηριστικά φαίνεται καλός. Θα ήθελα να τον δώ όμως και τι κάνει στο τεραίν. Α... μην ξεχνάς οτι υπάρχει και Αραμπατζής που μπορεί να δώσει λύση , πιθανόν καλύτερα απο Μορέτο , σε αυτό το σημείο.

Για επίθεση.. Θέλω να δώ τον Μπλάνκο σε επίσημο, όπως μου έκανε εντύπωση και το θράσσος του Παυλή.

Θα δούμε όπως λες , μετά τις 25/9, μιας και με αυτά και με αυτά... πως το κάνουν κάθε φορά και το Ελληνικό πρωτάθλημα πάει 3 εβδομάδες πίσω σε σχέση με άλλα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    03/09/2007 Α.Ε.Κ. - Σεβίλλη 1-4

Προφήτης ο φίλος που εμπνεύστηκε την παραπάνω δήλωση...

Μπράβο στο ΑΕΚ για...την εμφάνιση.
    Μπράβο και στη Σεβίλλη πάντως...για το έλεος.

και για ποιο σοβαρά.
    μου άρεσε πολύ που δείξανε αυτό το βίντεο στην αρχή.αυτά είναι τα σημαντικά,και όχι ένα κακό παιχνίδι ή ένα στραβό σφύριγμα.

σωπα ρε!!!
    δεν εκανες ομως παραθεση σε ολη την παραγραφο?

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Μην τσακώνεστε ρε.

Τέτοια μπάλα που είδαμε χθές στο ΟΑΚΑ δεν θα την ξαναδούμε φέτος.
    Πέστε και κανα ευχαριστώ στη Σεβιλη.
    Με 20 ευρώ είδαμε σεμινάριο ποδοσφαιρικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν έχεις άδικο για την άμυνα... έχεις άδικο για τον Παπασταθόπουλο όμως.

Μπορεί να είναι 18χρονος , αλλά έχει εμπειρίες για την ηλικία του , τόσο απο CH.L. πέρισυ όσο και απο την Εθνική ομάδα. Εντάξει... δεν είναι Δέλλα εμπειρικά, αλλά (ευτυχώς για εμάς) είναι ικανότατος σαν παίκτης.

Για το κέντρο... Ενσαλίβα, Ζήκος, Μανού, Μαντούκα, θεωρώ πως μπορούν να κάνουν αρκετά.

Ο Ριβάλντο είναι μια τροχόπέδη στην Ευρώπη... αλλά δεν νομίζω οτι θα ισχύει και στο Ελληνικό πρωτάθλημα αυτό.

Επίσης , θέλω να δώ αυτόν τον Μάχο. Απο σωματικά χαρακτηριστικά φαίνεται καλός. Θα ήθελα να τον δώ όμως και τι κάνει στο τεραίν. Α... μην ξεχνάς οτι υπάρχει και Αραμπατζής που μπορεί να δώσει λύση , πιθανόν καλύτερα απο Μορέτο , σε αυτό το σημείο.

Για επίθεση.. Θέλω να δώ τον Μπλάνκο σε επίσημο, όπως μου έκανε εντύπωση και το θράσσος του Παυλή.

Θα δούμε όπως λες , μετά τις 25/9, μιας και με αυτά και με αυτά... πως το κάνουν κάθε φορά και το Ελληνικό πρωτάθλημα πάει 3 εβδομάδες πίσω σε σχέση με άλλα.

Gandalf
    αν πρόσεξες σε προηγούμενα ποστ μου θα ειδες οτι τον Παπασταθόπουλο τον θεωρώ πολλά υποσχόμενο κ θα τον ήθελα για το κέντρο της άμυνας μου σε σχέση με αυτούς που πήραμε....

στο κέντρο κ εγώ πιστεύω οτι δεν έχετε πρόβλημα κυρίως γιατί οι παίχτες που έχετε ειναι εργαλεία κ δειχνουν να περνάνε στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής...με λίγα λόγια το κέντρο δουλεύει δημιουργικά....

αλλά με ακίνητους επιθετικούς...όσο να δουλέψει το κέντρο δύσκολα θα μπει γκολ....
    αντίθετα με αυτόν τον τερματοφύλακα εύκολα θα δέχεστε....

για τον Ριβάλντο τα έχω πει...πιστεύω οτι θα ειναι ανύπαρκτος φέτος....
    εκτος αν έχετε τόσο καλούς γιατρούς που θα τον αναστήσουν.....

εγώ αν ημουν αεκζτής θα προτημούσα μια ενδεκάδα με τον Παυλή στη θέση του Ριβάλντο....έστω για δοκιμή...μου άρεσαν οι κινήσεις του μικρού...φαίνεται σπιρτόζος....αν ήταν και ψηλότερος ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    σωπα ρε!!!
    δεν εκανες ομως παραθεση σε ολη την παραγραφο?
    έλα έλα...μην μου εξάπτεσαι

εντάξει,η ΑΕΚ είναι ομαδάρα και έχει και τους καλύτερους παίκτες.αυτός ο τερματοφύλακας ειδικά,αστέρι το παλικάρι!να το χαίρεστε.
    Επίσης να πω ότι η ΑΕΚ θα πάρει και πρωτάθλημα λέει.
    ε,τι άλλο?κάτι ξεχνάω...

δεν πειράζει,θα το συμπληρώσετε όλοι οι ΑΕΚάρες εδώ μέσα με τα κουλά σας.

καλή χώνεψη πάντως μεσιέ giobazolia
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    έλα έλα...μην μου εξάπτεσαι

εντάξει,η ΑΕΚ είναι ομαδάρα και έχει και τους καλύτερους παίκτες.αυτός ο τερματοφύλακας ειδικά,αστέρι το παλικάρι!να το χαίρεστε.
    Επίσης να πω ότι η ΑΕΚ θα πάρει και πρωτάθλημα λέει.
    ε,τι άλλο?κάτι ξεχνάω...

δεν πειράζει,θα το συμπληρώσετε όλοι οι ΑΕΚάρες εδώ μέσα με τα κουλά σας.

καλή χώνεψη πάντως μεσιέ giobazolia
    βάζελος ειναι ο globaziolas....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εσύ αμα χρειαστεί να παίξεις με τα δεύτερα με Παναθηναικό κ φέρεις 0-0 να μην εισαι ευχαριστημένος...

οπότε φυσικά ειμαι ευχαριστημένος αμα πέζω με τα δεύτερα κ έρχομαι 0-0 σε ντέρμπι όταν οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης λείπουν.....(Γκονζάλες, Νινης, Ιβανσιτς)....

Υ.Γ. οσο για το πως θα επιστρέψει ο Γκονζάλες, όταν πέρσι με μισοφτιαγμένο γόνατο μπαίνει για 15 λεπτά κ βγάζει ασίστ με τακουνάκι στο 83 λεπτό κ πέρνω χαμένο παιχνιδι....ε τότε επέτρεψέ μου να ειμαι αισιόδοξος....

χαχαχαχαχαχα

πεες το πολλές φορές να το πιστέψεις
    χαχαχαχαχα
    τον νίνη γιατι δεν τον έβαλε????
    και εμεις με τα τρίτα παίζαμε.....(ραουλ,σεζαρ,Κωνσταντινου,ΤΖΟΛΕ έξω)
    τπτ μονο τον τζολε να είχα και με τα υπόλοιπα τρίτα όπως ήμουν

ποιος γκονζάλες ρεεεε εδώ και 2 χρόνια αυτό λέτε
    αλλα γκονζάλες @@ ειδικά στα ντέρμπυ.μακαρι να έπαιζε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    χαχαχαχαχαχα

πεες το πολλές φορές να το πιστέψεις
    χαχαχαχαχα
    τον νίνη γιατι δεν τον έβαλε????
    και εμεις με τα τρίτα παίζαμε.....(ραουλ,σεζαρ,Κωνσταντινου,ΤΖΟΛΕ έξω)
    τπτ μονο τον τζολε να είχα και με τα υπόλοιπα τρίτα όπως ήμουν

ποιος γκονζάλες ρεεεε εδώ και 2 χρόνια αυτό λέτε
    αλλα γκονζάλες @@ ειδικά στα ντέρμπυ.μακαρι να έπαιζε
    αν και λάθος ποστ...(υπάρχει σχετικό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) έχουμε και λέμε
    ο Νίνης ειναι υπερβολικά κουρασμένος...
    χαρακτηριστικό οτι εμφάνισε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς....

εσείς ειχατε δύο απουσίες Τζόλε-Ραούλ Μπράβο...εκτός αν θεωρείς τον Κωνσταντίνου καλύτερο απο τον Κοβάσεβιτς και οτι αν ειναι και οι δύο στα καλά τους θα παίζει ο Κωνσταντίνου....

και εμείς είχαμε Σαλπιγγίδη, ενα αριστερό μπακ (όποιος και να ήταν αυτός), Ιβανσιτς, Έντιογέ (δεν μπορούσε να βγάλει αγώνα λόγω ίωσης), Νίνη (για παραπλήσιους λόγους), Μόρις και Γκονζάλες
    αυτή ειναι η ομάδα μας...τι να κάνουμε...αυτοί ειναι οι βασικοί...και δεν έπαιζαν....αν δεν σου αρέσουν οι βασικοί μας κάνε μας μήνυση....αλλά αυτοί ειναι οι βασικοί μας...άρα πέζαμε με τα δεύτερα....

μέσα στο καραισκάκη θα μετράτε τα κουφέτα.....και όχι στο 89 όπως πέρσι....και χωρίς να μας δίνουν τα καταφανέστατα πέναλτνι όπως πέρσι....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

καλά καλά
    μην σε στεναχωρήσω κι αλλο
    παντως και εμεις τα ίδια (Τζόλε,Μπράβο,Σεζαρ,Αρτσουμπι,Κωνσταντινου βάλε και τον Λουα που έπαιζε εκτος θεσης )
    είδες και οι δύο με τα δεύτερα παίζαμε
    χαχαχαχαχ

πάντως θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνου θα παίζει βασικός
    και πιστεύω ότι αν έπαιζε προχτες θα το κάρφωνε σχετικά άνετα

αλλά εδώ είναι των αεκ οπότε....

καλά μου χανουμάκια αφού δεν το κάρφωσε στον Μπαζελο θα το καρφώσει σε εσας

καλά εσας 0-3 στο ημίχρονο θα σας έχουμε με τετοια ομάδα που έχετε
    πότε παίζουμε είπαμε?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    βάζελος ειναι ο globaziolas....

εδωσα και γω ο καημενος λιγες ελπιδες στην αεκ (που μεχρι τη μαλακια του σεζαρ επαιζε στα ισια τον αγωνα)........................................................................ και χαρακτηριστικα αεκτζης!

Η ΣΑΛΣΜΠΟΥΡΓΚ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ??

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑΡΑ??

ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ??

Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ??

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ CL ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΣΑΛΣΜΠΟΥΡΓΚ ΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ?

Βρε γαυράκια....

Επειδή τσιγκλατε... για να πούμε και τα δικά σας...

Παίξατε απέναντι σε εναν ΠΑΟ που ήταν ανύπαρκτος απο την μέση και μπροστά , για αυτό και ο Άντζας τα κατάφερε. Απο την άλλη θέλω πολύ να δώ πως θα γίνει αν επιστρέψει ο Μπράβο και έχετε και πως ακριβώς θα αντιδράσουν τα back σας , σε επιθέσεις απο τα πλάγια (Έντσον Ράμος, Μανού...φωτό θα τραβάτε) και απο την άλλη θα έχετε και Αρουαμπαρένα, Μαντούκα που αν παίξουν όπως πρέπει, μόνο τον Γκαλέτι βλέπω να αντέχει και να παίζει άμυνα...

Μιλάτε για τερματοφύλακα;... εσείς;... Μήπως θυμάστε πόσα σουτ-βολίδες απο τα 30-40-50 μέτρα τρώει ο δικός σας;

Επίσης για κέντρο... ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ;... εκτός απο Γκαλέτι , ποιός άλλος μπορεί να κάνει παιχνίδι απο εσάς;

Ο Τζόρτζεβιτς;... ίσως για ενα ημίχρονο... μετά θα κάνει παρέα στις ανάσες του Ριβάλντο.

Επίθεση... ίσως το μόνο σημείο που κάτι μπορεί να γίνει. Με Κοβάσεβιτς (αν συνέρθει ποτέ) , Κωνσταντίνου (πολύ πάγκο γυαλίζει τελευταία) και με Λούα (οχι καθαρόαιμο φορ) ... μμμ... εντάξει μπορεί να κάνετε κάτι εκεί.

Α... επίσης όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ... όταν με αυτόν τον ΠΑΟ, δεν είναι δυνατόν να μπούν goal και χάνετε αυτές τις ευκαιρίες, μιλάτε για επιθέσεις;
    Όπου αλήθεια , πως έφτανε η μπάλα εκεί;... απο επελάσεις του Γκαλέτι;... και αν κλειστεί αυτός (πες απο Ζήκο - Ενσαλίβα) θα κάνετε γιόμες για να φτάσετε μπροστά σε Μάχο - Μορέτο; (Πιθανότερος ο πρώτος!)

Έχετε ελπίδες απέναντι στην ΑΕΚ που έπαιζε με την Σεβίλη μέχρι το 30';;;

Καλήνύχτα σας!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Καλά...μεταξύ μας ο αγώνας θα είναι 30'

για να παίξετε όπως με τη Σεβίλλη
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Επ... ματαιοδοξίες βλέπω... μήπως θεωρείτε τον ΟΣΦΠ Σεβίλη και νομίζετε οτι μετά το 30 θα μπορέσετε να παίξετε το ίδιο με αυτούς;

Gandalf

Σελίδα 19 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4