Σελίδα 19 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 508

Θέμα: Crypton X135

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Δεν ξέρω εάν θα πω το σωστό αλλά παίρνω την απόφαση να το πω.

Σε μηχανή μικρού κυβισμού(μεταχειρισμένη) που είχα στο παρελθόν, παρατηρούσα ότι ποτέ δεν άνοιγε το ανεμιστεράκι του
    ψυγείου.

Αργότερα έμαθα ότι είχε καεί η "βαλβίδα θερμοκρασίας" του ψυγείου. Εφόσον το εργαλείο έχει υδροψυγείο και βιντιλατέρ, κατά
    πάσα πιθανότητα έχει βαλβίδα θερμοκρασίας. Μίλησε με το μηχανικό σου και συζήτησε μαζί του, κατά πόσο είναι πιθανόν να έχει
    καεί η βαλβίδα.

Πάντα όρθιοι

Παιδιά σόρρυ για την παρέμβαση! αλλά αν θέλει κανείς πουλάω την Protec full ολόκληρη oval
    θα βάλω την μαμά ξανά, και θα το πουλήσω. Αν ενδιαφέρεται κανείς την δίνω 70ε
    Αυτά
    soraios

Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
    Παιδιά σόρρυ για την παρέμβαση! αλλά αν θέλει κανείς πουλάω την Protec full ολόκληρη oval
    θα βάλω την μαμά ξανά, και θα το πουλήσω. Αν ενδιαφέρεται κανείς την δίνω 70ε
    Αυτά
    αδερφε γιατι το πουλας??
    εμεινες τοσο ανικανοποιητος??

Θα πάρω scooter x max yamaha 250cc για πιο καλύτερα. Κανένα παπί δεν πάει όπως θέλω, γιαυτό το πουλάω, αλλά είναι το καλύτερο παπί μέχρι στιγμής που έχω οδηγήσει
    Αυτά
    soraios

περασα σημερα απο παπαγιαννη στο πειραια,που φτιαχνει εξατμισεις (racetech για την ακριβεια λεγονται) για πολλα μοντελα στην αγορα, μπας&εχει κατι για το παπι μας.
    ειχε εξω απο το μαγαζι ενα crypton x με την racetech.η κατασκευη της ειναι παρα πολυ καλη.ειληκρινα δεν περιμενα τετοια ποιοτητα απο ελληνα εξατμισα...
    ξεκιναει ο λαιμος απο τα 25 χιλιοστα(αν θυμαμαι καλα)&μετα ανοιγει αλλες δυο φορες σε διαμετρο.οταν καταληγει στο τελικο καζανακι(το οποιο δεν ειναι κυλινδρικο αλλα μοιαζει με το τριγωνικο της yoshi) ενωνεται με ελατηριο.στο σημειο αυτο παιρνει εσωτερικο σιγαστηρα για οσους ενδιαφερονται(αλλα δεν αφαιρειται κατοπιν...)
    οταν το οδηγησα ηταν σαφως πιο ελευθερο σε ολη την κλιμακα,αλλα μην φανταστειτε&καμια τρελλη διαφορα,απλως ελευθερωνονται τα καυσαερια.εγω το οδηγησα χωρις σιγαστηρα που εκανε πολυ & μπασο ηχο.την κληση την εχουμε στο τσεπακι...
    Σημειωση:το μπουκωμα στα χαμηλα εχει μεινει αλλα ξεπερνιεται πιο γρηγορα...
    τιμη 200 ευρα
    ελπιζω να σας καλυψα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Γιατι να μην βαλεις την protech με 80 -90ε?Πολυ φθηνοτερη..

Μηπως μπορει να μου πει κανεις τις διαφορες αναμεσα σε X-135 και Sniper?
    Νομιζω πως δεν εισαγεται το sniper,κι'ομως ειδα ενα πιτσιρικο με ενα τετοιο!

υ.γ. μακαρι να φερναν το suzuki raider 150...
    The only easy day was yesterday.

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Γιατι να μην βαλεις την protech με 80 -90ε?Πολυ φθηνοτερη..

Μηπως μπορει να μου πει κανεις τις διαφορες αναμεσα σε X-135 και Sniper?
    Νομιζω πως δεν εισαγεται το sniper,κι'ομως ειδα ενα πιτσιρικο με ενα τετοιο!

υ.γ. μακαρι να φερναν το suzuki raider 150...
    Καλα εννοειται πως δεν προκειται να δωσω τοσα λεφτα για μια εξατμιση!
    αυτο που θελω εγω να βρω,ειναι μια εξατμιση που να εχει μικρη διαμετρο σωληνα,(αν γινεται& ολοιδια με την μαμισια δεν θα με πειραζε.Χωρις βεβαια καταλυτη).
    η protech,οπως & ολες οι αλλες aftermarket ειναι ελευθερας &ανασταινουν νεκρους.εχω γερασει πλεον &δεν την παλευω καθολου με το θορυβο...
    ουσιαστικα θελω να "βελτιωσω την εργοστασιακη ενα πραγμα..." :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Οτι και να κανουμε κραταμε και την μαμα εξατμιση γιατι ερχονται και ΚΤΕΟ ..... χορτασαμε μεταρρυθμισεις σεμνα και ταπεινα φυσικα

Mπα δεν νομιζω... Με ενα 20ευρακι καθαριζεις και με καθολου εξατμιση

Re: υδρόψυξη Crypton x 135

Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
    Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
    Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
    Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??
    Μήπως υπάρχει πρόβλημα ??
    Ελπίζω να διάβασες το προηγούμενο post μου.

Μίλησες με το μηχανικό σου , για να σου πει εάν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ;

Έχει ενδιαφέρον αυτή η συζήτηση οπότε περιμένουμε νεότερα.
    Πάντα όρθιοι

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΠΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ BUSSA ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΜΑΜΑΤΟ ΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, πΧ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ( ΠΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ AFTER MARKET), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΙΕΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ CRYPTON X135 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EURO 3 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΞΑΤΜΗΣΗ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ 1 ΔΟΝΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ. ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ KAZE R ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΤΟ KAZE R ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΙΒΑΡΟ ΕΝΩ ΤΟ YAMAHA ΕΙΝΑΙ "ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ KAZE-R ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΝΩ ΤΟ YAMAHAKI ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΛΙΚΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟ. ΑΥΤΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΞΑΤΜΗΣΗ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ 1 ΔΟΝΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ.
    φιλε μ για να το εχεις κανει εσυ κατι θα ξερεις παραπανω,αλλα το μπουκωμα που κανει στα χαμηλα δεν ειναι θεμα πνιξιματος απο την εξατμιση που ειναι πολυ κλειστη,αλλα θεμα ρυθμισης ψεκασμου...
    εχω οδηγησει & εγω το x με ελευθερη εξατμιση, αλλα το μπουκωμα στα χαμηλα παρεμενε...

Κατι ακουσα για rapid bike παραλληλο εγκεφαλο

Λεω μια απο αυτες τις μερες να το χτυπησω και εγω,σε μπλε,με τις ακτινες

Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω όλες αυτές τις σελίδες ...

Είδα ότι στη σελίδα τους λένε ότι είναι υγρόψυκτο. Εννούν υδρόψυκτο ή ελαιό ψυκτο ;
    Πάντα όρθιοι

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF