Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μαλλον για μενα χτυπα η κμπανα...ή εγω εχω την σφιγγα!!!!![]()
![]()
αντίθετα με οτι καταλαλαβες ζάχη μου, την ''λεω'' σε αυτούς που εγραψαν 10 σελίδες
''σπαμ(αλακιες)''.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μαλλον για μενα χτυπα η κμπανα...ή εγω εχω την σφιγγα!!!!![]()
![]()
αντίθετα με οτι καταλαλαβες ζάχη μου, την ''λεω'' σε αυτούς που εγραψαν 10 σελίδες
''σπαμ(αλακιες)''.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Παιδια και εμενα η λεξη "μπρικι" για το AX250 δεν μου αρεσε, πρεπει να σεβομαστε την μοτοσυκλετα του αλλου,και μελος με μοτοποδηλατο να γραφτει στο forum θα πρεπει να τον σεβαστουμε,ολες οι μοτοσυκλετες εχουν την ιστορια τους και κατασκευαζεται η καθε μια για συγκεκριμενο σκοπο.
Το AX-250 για την πολη ειναι απο τα πιο ιδανικα μηχανακια και ειναι εργαλειο για χιλιαδες ανθρωπους καθημερινα μεσα στην πολη.
Ο Kuriakosst για να καθεται να φτιαχνει το μηχανακι του απο την αρχη λογικα το αγαπαει οποτε φανταστειτε πως νιωθει η ο καθε Κυριακος οταν του κοροιδευετε το μηχανακι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Παιδια και εμενα η λεξη "μπρικι" για το AX250 δεν μου αρεσε, πρεπει να σεβομαστε την μοτοσυκλετα του αλλου,και μελος με μοτοποδηλατο να γραφτει στο forum θα πρεπει να τον σεβαστουμε,ολες οι μοτοσυκλετες εχουν την ιστορια τους και κατασκευαζεται η καθε μια για συγκεκριμενο σκοπο.
Το AX-250 για την πολη ειναι απο τα πιο ιδανικα μηχανακια και ειναι εργαλειο για χιλιαδες ανθρωπους καθημερινα μεσα στην πολη.
Ο Kuriakosst για να καθεται να φτιαχνει το μηχανακι του απο την αρχη λογικα το αγαπαει οποτε φανταστειτε πως νιωθει η ο καθε Κυριακος οταν του κοροιδευετε το μηχανακι...
Συγνώμη κιόλας αλλά δεν κοροϊδεύουμε το ΑΧ-1 250cc αλλά το ΑΧ-1 250cc που πάει χωρίς καμία αστάθεια όταν έχει σκασμένα λάστιχα!!!!![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
όσο για το θέμα αρέσκειας, δεν είναι ότι δε μας αρέσει ο Κυριάκος! Δε μας αρέσουν αυτά που γράφει! Και αν ήταν ένας ή δύο που αντιφδρούσαν, οκ δεκτόν μπορεί να έχουμε και λάθος! Εδώ μιλάμε για κόσμο που παραδέχεται ότι πρέπει να περιοριστεί στα τεχνικά αλλιώς να απαντάει εκεί που ξέρει και πάντα καλοπροαίρετα!!!! Μην "τρίβεται κι αυτός στην γκλίτσα του τσοπάνι" (παροιμία που λέμε στα δικά μας μέρη!!!)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Melenia
καποιοι δείχνουν υπερβάλλον ζήλο να αποδείξουν οτι
το δικό τους μηχανάκι είναι το καλυτερο και εχουν κάνει
τις καλύτερες μεταβολές...είναι λογικό να εχουν την κριτική
των άλλων και μαλιστα κάπου την επιζητούν.....
δεν χρειάζεται να ειμαστε το επικεντρο της προσοχής ...
μουργάκο δεν χρειάζεται να κάνεις κανενός το δικηγόρο...
ο καθένας πρέπει να έχει την ευθυνη των λόγων του κι από
τη στιγμή που γράφει κάποια πράγματα να μπορεί να τα
υποστηρίξει κιόλας....
με καλυψαν.
ευχαριστω.
Ζαχη sorry για τον βιασμο του thread αλλα ειπωθηκαν καποια πραγματα και απαντησα ...ε, καταλαβαινεις..το ενα εφερε τ'αλλο...:rotflmao:![]()
Οντως καποιος mod να επιληφθει του θεματος και να μεινουν τα μηνυματα που πρεπει να μεινουν!
![]()
8α συμφωνησω με αυτα που λεει ο Ορεστης γιατι κι εγω ειχα ΑΧ και μεσα στο κεντρο με ειχε σωσει ...
Οσον αφορα στον Κυριακο νομιζω οτι απλα κι αυτος χαβαλεδιαζει μερικες φορες και επειτηδες τα λεει ... βεβαια δεν μπορω να ειμαι σιγουρη κα8ισμενη πισω απο μια ο8ονη ...αλλα ειναι δυνατο για παραδειγμα να ρωταει σοβαρα...ΠΟΣΕς φορες να διπλωσει την καινουρια αδεια???
:hypnotize
Επειτα αν τον ενοχλει τοοοοσο πολυ πια μπορει σε ενα μονο ποστ να ξεκα8αρισει οτι: κομμενα τα αστεια για το ΑΧ ... να καταλαβουμε οτι οντως ειναι σοβαρο..
Αλλα δεν ειδα κατι τετοιο...μεχρι στιγμης τουλαχιστο...
Και οκ...κα8εται και λεει για τους κα8ρεφτες....και τους γουσταρει και μπραβο του...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙς ΡΕ ΦΙΛΕ!!! η στην τελικη αφου βλεπεις οτι τρως κραξιμο το αφηνεις και δεν ξαναασχολεισαι με αυτους που σε κραζουν ... δεν εχει και νοημα αλλωστε...
Αλλα παλι δεν ειδα κατι τετοιο ...![]()
Την τριτη μερα ...κατι αρχισα να βλεπω απο το αριστερο ματι.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε Κυριακο ...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Την τριτη μερα ...κατι αρχισα να βλεπω απο το αριστερο ματι.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα κουτια απ'τις μπυρες τα μαζεψες τουλαχιστον????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περαστικα βρε συ!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ωπα αυτο το ανεκδοτο καπου το εχω χασει.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Συγνώμη κιόλας αλλά δεν κοροϊδεύουμε το ΑΧ-1 250cc αλλά το ΑΧ-1 250cc που πάει χωρίς καμία αστάθεια όταν έχει σκασμένα λάστιχα!!!!![]()
παιζει κανα λινκ???
θενκς!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
+1 (αλλά έκανα τον κινέζο, μπαίνω σε επικίνδυνο age group)Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ωπα αυτο το ανεκδοτο καπου το εχω χασει.......
παιζει κανα λινκ???
θενκς!![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ωπα αυτο το ανεκδοτο καπου το εχω χασει.......
παιζει κανα λινκ???
θενκς!
Όλα παίζουν!!!!
Το ακούσαμε κι αυτό!!!!
Ζάχη πώς είσαι???
Sorry για όλον αυτό το χαμό, αλλά με πείραξε πολύ το πρώτο του post σε αυτό το thread!!!! Αν θέλει να δίνει συμβουλες να τις δίνει με καλύτερο τρόπο!!!!![]()
Άστα μ@Λ@Κ@ μου !!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Σου μειλαω ειλικρινα ειμουνα ετοιμος να παω στο γκαραζ να δω τι καθρεφτακια εχει το busa......αν δεν εχει αυτο το απο πανω,παει το εβαψα μπλε και στον Πειραια και μπλουμ....![]()
![]()
![]()
Κατέβηκα εγώ τώρα και το κοίταξα .................
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Blackbusa φίλε μου, οι παλιό σχιστομάτηδες γιαπωνέζοι μας κοροϊδεψαν !!!!!!!!!!!
Οι καθρέπτες στο HAYABUSA δεν είναι DOT SAE III [e9] 4198 JY115 !!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Λοιπόν :
Πωλείται hayabusa GSX 1300 R 9oς 2007, με 300 χλμ ..........
Blackbusa προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να πουλήσεις και το δικό σου πριν ο κόσμος μάθει ότι οι καθρέπτες ΔΕΝ είναι DOT SAE III [e9] 4198 JY115 !!!!!!!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Άστα μ@Λ@Κ@ μου !!!!!!!!
Κατέβηκα εγώ τώρα και το κοίταξα .................
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Blackbusa φίλε μου, οι παλιό σχιστομάτηδες γιαπωνέζοι μας κοροϊδεψαν !!!!!!!!!!!
Οι καθρέπτες στο HAYABUSA δεν είναι DOT SAE III [e9] 4198 JY115 !!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Λοιπόν :
Πωλείται hayabusa GSX 1300 R 9oς 2007, με 300 χλμ ..........
Blackbusa προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να πουλήσεις και το δικό σου πριν ο κόσμος μάθει ότι οι καθρέπτες ΔΕΝ είναι DOT SAE III [e9] 4198 JY115 !!!!!!!!!!
![]()
![]()
Τι μ....ας!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε soberάκι μ'όλα αυτά ξέχασα να σου πω περαστικά ........
Ρε θηρίο εσύ δεν είσαι που δεν έτρεχες ;;;;;;;;;
Μικρό και άθλιο μαρσιποφοράκι![]()
![]()
![]()
Φιλά από Κρήτη![]()
![]()
![]()
ARE U TALKING TO ME ?????????Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τι μ....ας!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ ..............
με το που διαπίστωσα ότι οι καθρέπτες του Hayabusa ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DOT SAE III [e9] 4198 JY115 !!!!!!!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ARE U TALKING TO ME ?????????
![]()
![]()
![]()
Sorry αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ ..............
με το που διαπίστωσα ότι οι καθρέπτες του Hayabusa ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DOT SAE III [e9] 4198 JY115 !!!!!!!!!!
![]()
![]()
Άσε εγώ δεν το τσεκάρω κάν! Άσε που λείπει και ο ένας! Λες από την ασφαλιστική να ζητήσω να μου πάρουν καθρέφτη DOT SAE III [e9] 4198 JY115 ??????
Μετά θα έχω πρόβλημα όμως!!!!! Από τη μία θα βλέπω το αυτόκίνητο πίσω μου και από την άλλη στο προηγούμενο φαναρι!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()