17&18-10 Μήτσο!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ο επομενος αγωνας και τελευταιος της χρονιας για το παγκρητιο πρωταθλημα θα γινει στις 17-18-9-09![]()
![]()
17&18-10 Μήτσο!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ο επομενος αγωνας και τελευταιος της χρονιας για το παγκρητιο πρωταθλημα θα γινει στις 17-18-9-09![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
17&18-10 Μήτσο!![]()
![]()
Σωσταααα
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Aγωνας πανελληνιου στο Τυμπακι στις 25-10-09![]()
![]()
![]()
![]()
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand
Aγωνας πανελληνιου στο Τυμπακι στις 25-10-09![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα είμαι εκεί![]()
Συγχαρητητρια στον JIMK7 που τερματισε 2ος σε βρεγμενο τερεν και κοιταξε στα ματια τους πανελληνιους.
εχουμε αποτελεσματα????
γειά σου ρε Δημητρό !!!! συγχαρητήρια !!!!
και σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους![]()
Mπράβο ρε Μητσάρα, λόγω ανωτέρας βίας έφυγα μόλις τελείωσαν τα 600άρια και μόλις τώρα τό'μαθα το χαρμόσυνο, πάντα επιτυχίες παλίκαρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
Συγχαρητητρια στον JIMK7 που τερματισε 2ος σε βρεγμενο τερεν και κοιταξε στα ματια τους πανελληνιους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν σήμερα με κακό καιρό και δυνατό αέρα, ειδικά οι αναβάτες των 125 πρέπει να πέρασαν πολύ δύσκολη μέρα αλλά τουλάχιστον έτρεξαν στο στεγνό όπως και τα 600 κι είδαμε όμορφους κι εντυπωσιακούς αγώνες γεμάτους συναγωνισμό και πάθος.
Εγώ τα έχασα τα 1000άρια αλλά υποθέτω ότι θα έγιναν τρελές μάχες..![]()
![]()
Eυχαριστω ευχαριστω παιδια![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Eυχαριστω ευχαριστω παιδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()