Σελίδα 19 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 886

Θέμα: Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Κόψτε τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες....

...μη ξαναρχίσω τις συνταγές μαγειρικής!

μετά από επαναλαμβανόμενες δοκιμές,

προτείνω

ρίξτε φωτο και video γιατι οι συνταγές του, είναι απίθανες.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω!
    Έχουμε δυόμιση μήνες μπροστά μας και οι μέρες περνάνε σαν σε ...slow motion, έχοντας πέσει σε κατάσταση "χαλαρού ρεφλέξ", αναμασώντας ταξιδιωτικά μπατιρόσπορα...
    ...και τρίχες κυκλικές!
    Μετά την υπέροχη περασμένη βδομάδα με τα ...4 ΔΣ , η καθημερινότητά μου συναγωνίζεται σε σασπένς ...τη ρουτίνα εμποροϋπάλληλου σε υφασματάδικο...
    ...αλλά ου ζήσεται Uriah Heep μόνον με εδώδιμα-αποικιακά σε χυλό, διασωληνωμένος στο κρεββάτι της αναμονής. Τι μαρτύριο κι αυτό! Καλά "την έκανα" πέρυσι, έτσι ξαφνικά!
    Δεν ξέρω τι να κάνω... Αισθάνομαι σαν τους ...πιστούς το Πάσχα στο Πανόραμα, που πάνε για την Ανάσταση στο παραπέντε...
    ...και ετοιμάζονται να γίνουν "ατμός", για τη μαγειρίτσα, στο και πέντε!
    Για τέτοιο μαρτύριο μιλάμε. Σε ποιό "κύκλο" να βρώ παρηγοριά? Στους αποστερημένους ταξιδιωτικού μεγαλοϊδεατισμού? Που με το που πετάω ...το μυστικό, με αντιμετωπίζουν σαν τροπικό πτηνό?

Μάγκες έχω φρικάρει! Μέχρι που σκεφτόμουνα να φωνάξω τα χάλκινα της Γουμένισσας να μου παίξουν το "smoke on the water" ...μπας και ρεφάρω ψυχολογικά!

Η καρδιά χτυπάει σαν τα κρουστά του Ουαγκαντούγκου, λαχταρώντας τις μυρωδιές της λαγγεμένης Ανατολής και ο χρόνος κυλάει σαν ανάπηρη χελώνα σε λιτανεία!

Λοιπόν, εγώ τα είπα για να ξελαφρώσω! Τι κι αν το thread το ζηλέψει και η Κατερίνα Καραβάτου με το έγκριτο επιτελείο της ...από το μεσημεριανό "Κους-κους"?

Αλήθεια, πως τη βγάζουν οι ...μπεμβεδοχίτωνες συνταξιδευτές μου? Ξεζαντάρουν κανένα λάστιχο? Μαθαίνουν Περσικά? Ή το ρίξαμε στο σορολόπι?

Ευτυχώς που υπάρχει και η συνάντηση του Καραβόμυλου, την άλλη Κυριακή, 24/2 ...
    ...να σπάσει η ρουτίνα!

Λυσσάω για ταξίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ, έχεις και κάτι να περιμένεις...

Θα περάσουν γρήγορα, μέτρα αντίστροφα!

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    Uriah Heep, αντιθέτως, υπάρχουνε σιοπηλές, υπόγειες κινήσεις προετοιμασίας!!!

Π.χ. ήδη εν όψη της "Συνόδου του Καραβόμυλου" σαν δοκιμή και του ταξιδιού γενικότερα αναζητώ νέο ζευγάρι μπότες, τύπου enduro/touristic και χωρίς να έχουνε τον έλικα παρακαλώ [αυτό που το βάζεις?]. Βέβαια ενδέχεται αντί για καλαμαράκι στην παραλία να χτιάχνουμε χιονάνθρωπο, αλλά δεν πτωούμαι. Ηδη επιστράτευσα μία γνωστή, ταξιδιωτικός πράκτορας η γυναίκα, μήπως και γλυτώσουμε κάποια ταλαιπωρεία στην περσική πρεσβεία.
    Κατά τα άλλα, ευτυχώς που συναντήσαμε εκείνη την πράκτορα οικογενειακώς και της άνοιξε ένα πλατύ χαμόγελο με το άκουσμα των λέξεων Τεχεράνη, Ισφαχάν κτλ. και μας προέτρεπε να πάμε οπωσδήποτε. Έτσι η γυναίκα μου είδε, ότι ΔΕΝ είμαι ούτε και εγώ τροπικό πτηνό [αλλά τι με νοιάζει στο κάτω κάτω, ας είμαι], ότι ΊΣΩΣ και μην είμαι απόλυτα τρελός με τους ταξιδιωτικούς μου προορισμούς. Τεσπα, κέρδιζα ένα πόντο έδαφος. Και αυτό είναι σημαντικό. Μην ξεχνάμε, ότι το αγαπημένο μου πλάστρι για την ώρα ξέρει, ότι είναι για "περίπου δύο εβδομάδες, δεν έχουμε πεί ακριβώς" και άλλα τέτοια μισόλογα. Άρα το έδαφος που κερδίζω μεταφράζεται σε ας πούμε ημέρα 16. και 17. του ταξιδιού μας. Βάλε τώρα την άριστη μου συμπεριφορά μέχρι τότε, πάμε για διήμερο 18. και 19. και για το φίνις κρατώ κάποια κρυφά χαρτιά και φτάσαμε τρεις εβδομάδες. Τα ΣΚ εμπρός και πίσω τα κολάμε σαν κεκτημένο δικαίωμα εργαζόμενου .... λεώ εγώ τώρα, δηλαδή.
    Υπάρχει κίνηση, πώς δεν υπάρχει. Εσύ μπορεί να είσαι νοερά στο υφασματάδικο, εγώ όμως ήδη έμαθα, ότι μετά τα σύνορα της Ελλάδας και πριν μπούμε Τουρκία, υπάρχει "duty free" βενζινάδικο με τιμή 0,8Ε - βασικά είναι στην "τουρκική" νεκρή ζώνη. Να, ορίστε, υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλο ένα σημαντικό βήμα είναι απόκτηση GPS και κυρίως garmin-compatibile χάρτη περιοχής. [Πιο λεπτομερής από την World του Garmin που είναι σε κάθε συσκευασία νέου GPS]. Γίνονται τελευταίες αναζητήσεις και ζυμώσεις, έρευνα αγοράς και μάλλον προσανατολίζομαι για το 278C [αλλά τι σου τα λέω, εσύ από αυτά ΔΕΝ θέλεις να καταλαβαίνεις, αλλά δεν πειράζει, ας είναι η παρέα ποικιλότροπη να αλληλοσυμπληρώνετα]ι.

Μία ερώτηση στρατηγικής σημασίας..... τα πόδια σου?......βρωμάνε?

Shalom Allejkum

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
    Μία ερώτηση στρατηγικής σημασίας..... τα πόδια σου?......βρωμάνε?
    Κάτι μεταξύ...

...Ralph Lauren Polo Explorer και Safari!

Oxtar Infinity - ΟΚ?

και θα βάλω ένα μικρό αυτοκολλητάκι με έλικα και θα γράψω επάνω BMW Savanna, OK?

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

Oxtar Infinity - ΟΚ?

και θα βάλω ένα μικρό αυτοκολλητάκι με έλικα και θα γράψω επάνω BMW Savanna, OK?

Τέτοια ...μεσοτοιχία κατάσταση, τέτοιον ιστορικό συμβιβασμό, τέτοια ...αστακομακαρονάδα-κατάσταση δεν τη περίμενα από ένα μεταρσιωμένο αναβάτη 1200GS adventure!
    Διότι, κύριος, έχεις την ψευδαίσθηση ότι χορταίνεις με αστακό, πληρώνοντάς τον σαν μακαρονάδα μπολονέζ! Βάζεις και τον κυανού έλικα σε αυτοκολλητάκι και πετυχαίνεις έτσι την λεγόμενη ψυχική υπεραναπλήρωση της μοτοσυκλετιστικής ένδειας!
    Δεν σκέφτηκες πως θα σε αντιμετωπίσει η γαλαζοελικόφρων κλειστή κλίκα του μοτοσυκλετιστικού σούσι?
    Που άμα δεν ενδύονται βαυαρική μόδα ...δεν πηδούσι?
    Σκέφτηκες τι θα πουν οι "από πάνω"? Είναι σαν να κάνεις δώρο Prada στη γυναίκα σου φτιαγμένο ...στο Ροδολίβος Σερρών. Σκέφτεσαι τι θα γίνει άμα το πάρει πρέφα?

Θα γράψεις και το "BMW Savanna" και σώθηκες!
    Και θα νομίζεις ότι το φάγαμε το μούσι!
    Αμάν, αυτοί οι Γαλαζοελικόφρονες...

...ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!:rotflmao:

Χα Χα Χα, έλιωσα λέμε

Καλά καλά, θα κάνω απλώς ένα test ride χωρίς αυτοκολλητάκια, χιχιχ

Κάτι άλλο, μπαμπά Χίπ, τι να έχουμε μαζί για την Συνάντηση [ξέρω ξέρω, συμπληρωμένα τα φυλλάδια από την εργασία, μαζί με το κηδεμόνα κτλ.].
    Επί της ουσίας όμως πια, χάρτη κτλ. θα φέρει κανένας, πρέπει να κάνουμε ένα πρόχειρο πλάνο!!!
    Όχι ότι πρέπει, έχουμε χρόνο, απλώς θέλω να έχω νέα τροφή. Αναμασσάω στα όνειρά μου τις ίδιες φαντασιώσεις, έγινε ένα loop πια, θέλω ανανέωση για τους επόμενους δύο μήνες.
    Να δώ να παίρνει σάρκα και οστά το σχέδιο!

α... και κάτι ακόμα μπαμπά Strumpf!

πιάστηκε στα πράσα ο ΤΟΜΑSΚΤΜ να περιεργάζεται αλουμινένιες adventure βαλίτσες !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    α... και κάτι ακόμα μπαμπά Strumpf!

πιάστηκε στα πράσα ο ΤΟΜΑSΚΤΜ να περιεργάζεται αλουμινένιες adventure βαλίτσες !!!

πω πω φακέλωμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nontas
    Ο μεγάλος Αδελφός ΖΕΙ......

Ενημερωτικό trailer.

Ποιός αποχωρεί από την ομάδα των συνταξιδευτών?
    Τι κρύβεται πίσω από την ακύρωση? Business ή επιρροή γνωστής μοντέλας?
    Τελικά θα συνταξιδέψουν τρείς?
    Δραματικό παρασκήνιο για την 4η συμμετοχή...
    H BMW θα καταφέρει να καλύψει το χαμένο ποσοστό συμμετοχής?
    Ποιοί εμπλέκονται στο ταξιδιωτικό κωλομπάρεμα...
    Ποιό θα είναι το προφίλ του νέου ταξιδιωτικού σώγαμπρου, που θα βιώσει μυθολογικά την συμμετοχή στο ταξίδι?
    Οι γνωστές-άγνωστες φαρμακόγλωσσες, μιλούν για την Κάρλα Μπρούνι ν΄αφήνει τον Σαρκοζί για να πάει δικάβαλλο με τον Uriah Heep...
    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρονται σε προσθήκη "side car" σε μία από τις 3 μηχανές...
    Αύριο το μεσημέρι θα ενημερωθεί η πρώτη σελίδα, με τον πίνακα συμμετοχών.

Stay tuned!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Βασιλη..επειδη με αφορα αμεσα η συμμετοχη που κρυβετε...

Εχουμε καποιο νεοτρο και δεν το εχω μαθει...???
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Mε τη συνέπεια βραζιλιάνικου σίριαλ, ήρθε και η ...αναπάντεχη αλλαγή στην ομάδα του Ισπαχάν!
    Ώρες-ώρες σκέφτομαι αν πραγματικά είμαστε ομάδα ή αποτελούμε και μεις, σύμφωνα με τις τάσεις της μοδός, κάποιο ...ρεύμα -ταξιδιωτικών- ιδεών...
    Θα δείξει! Τζερτζελές να γίνεται...

...και πλάκα-πλάκα μπορεί να προκύψει -τελείως απρόσμενα- και κανένα ταξίδι!

Όπως θα μπορούσε να προβλέψει και κάποιος χωρίς κληρονομικό χάρισμα, η ακύρωση προέρχεται από την απρόσβλητη(?) ταξιανθία των γαλαζοελικοφόρων. Για να είμαι ειλικρινής μόνος με την Africa, ανάμεσα σε 3 BMW άρχισα να αισθάνομαι σαν ...καρπός εξωσωματικής γονιμοποίησης!

Προς το παρόν, δεν έχουμε αντικατάσταση, αλλά ακύρωση.
    Ο MikeG δεν θα συμμετέχει πλέον στο ταξιδιωτικό σίριαλ.
    Το καστ αποτελείται από τρείς. Το ταξιδιωτικό παρασκήνιο συνεχίζει να είναι συγκλονιστικό.
    Ποιός ή ποιά θα δηλώσει συμμετοχή?
    Για τις "κουτσομπόλες" του φόρουμ που το μάτι έχει πάρει σχήμα κλειδαρότρυπας, στην επόμενη ενημέρωση θα προσφέρω και κολλύριο...

Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 302
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2018, 13:18
  2. Ένα ξένο βλέμμα στα τεκταινόμενα της Ελλάδος και την οικονομική κρίση...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2010, 09:50
  3. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2009, 13:23
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας