Σελίδα 19 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Σε ειδα καυλοτιμονε ταριφα να παιζεις παντιλικια με το μερσεντΕ 3:30 το πρωι στην πλατεια της αγορας...

Ελα ομως που δεν το εχεις το αθλημα και καβαλησες το πεζοδρομιο(ευτυχως που δεν περνουσε καμμια γατα ξεμπαρκη εκεινη την ωρα)...

Επρεπε να εβλεπες την φατσα σου οταν κατεβηκες και ειδες οτι το κανες το μαγαζι μ@υνι καπελο απο κατω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σε είδα! 03:00 στο RIBAS!
    Εσύ με το τούμπανο κι άλλος ενας με ενα ακομα πιο τούμπανο!
    Κι εγω με το αμάξι...

...και σε γνώρισα!

Και ζήλεψα!

σας βλέπω ρε ΤΖΑΖΕΜΕΝΟΙ όλοι σας, που πιάσανε οι ζέστες και πάτε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο, και όποιον πάρει ο χάρος γαμώ τη τρέλα σας γαμώ. .... κουτάκηδες και μοτόβιοι, αμα δεν την παλεύετε με τη ζέστη και σας βαράει κατακέφαλα εγω τι φταίω να πάω σε τόπο χλοερό?

μαλάκα με το μινι κουπερ που άλλαζες λωρίδες στη μεσογείων λες και είχες παπί, ξεπεταγώσουν απο τυφλά σημεία ανάμεσα σε λεωφορεία και άντε γειά...

και εσύ ρε μπαρμπάρα με το τρανσάλπ, διασχίζεις διαγώνια κάθετα τη κηφησίας, με φλας αριστερό, και στα καλά καθούμενα στη βαράει και ακινητοποιείς στη μέση του δρόμου και αναστροφή δεξιά? ! ? ! ? τι πίνεις ρε μαλάκα?? γαμώ τη σχιζοφρένεια μου μέσα γαμώ ...

κάτσετε μέσα στα αρκουδίσιον να ρθήτε στα ίσια σας ...

και αμέσως μετά μου σκάει και ο περπιράκης απο δίπλα με παπί και ζελατίνα καθρέπτη ιρίδιο να με χαιρετά ... πως δεν άκουσες εσύ τα μπινελίκια για χάρη των αποπάνω, τη γλύτωσες

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σε είδα χτες βράδυ ............ χωρίς το συμπράγκαλο στον ώμο να οδηγείς το πράσινο Χάϊνεκεν και πολύ χάρηκα !!!

Ήθελα να ήξερα ποιός Μ@κ@κ@ς σου είπε ότι σου πάνε οι νάρθηκες !!!

Όχι τίποτα άλλο ............. το πήρες και στα σοβαρά !!!

Παλιοβρόντακα !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Σε είδα τρελό και βαρβάτο αγόρι με cbrf σου να οδηγείς χωρίς μπλούζα και να ανεμίζουν οι 5 πόντοι τρίχα που είχες σε αυτό το ατελείωτο κορμί σου... άραγε άμα άρπαζες καμιά σουπιτσα πως θα μύριζαν μετά οι τριχουλες?????ε τρελό αγόρι????
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    σε είδα παλιομ@λ@κ@ με το BMW στην Π.Ραλλη στο φανάρι της Προοδευτικής να βγαίνεις από στενο με STOP, να το γράφεις κανονικα και να μην κοιτας ΚΑΝ απο την μερια που ερχομουν, παρα μονο να κοιτας αν προλαβεις το φαναρι. Παλιοκοπανε...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    σε ειδα εχτες στις 1 στην τραπεζα κυπρου απ εξω να μου κορναρεις με ενα μπουρδελο..

αλλα επειδη εγω σνομπαρω οτιδηποτε σε παπια δεν σταματησα:rotflmao:

μετα ομως το μετανιωσα, θελω να σε γνωρισωμ, να βγουμε και να κορναρουμε παρεα..
    :rotflmao:

μονο π.μ. παρακαλω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μανιβελάτο μέλος
    :rotflmao: :rotflmao:

Και εγώ σε είδα.. σου κόρναρα να σε ρωτήσω πόσα άλογα δίνουν τα αυτοκόλλητα αλλά με έγραψες..

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Σας ειδα ολους χθες και σημερα στην Πατρων-Κορινθου και οχι μονο,να ειστε με τις σουπερ μηχανες σας(tdm,tiger,varadero,v-strom,gsxr,r6...) φορωντας τα κρανη σας αλλα ΜΟΝΟ αυτα δυστυχως...
    Ησασταν ολοι με κοντομανικα και βερμουδες και πηγαινατε με minimum 150-160km:hypnotize :hypnotize

Mα καλα δεν λυπαστε την ζωη σας?Ενα κρανος δεν αρκει πια...
    Βαλτε μυαλο επιτελους...Αρκετους εχουμε χασει...

Σας ειδα και εσας λατρεμενοι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες που ταξιδευατε με πληρη εξοπλισμο...
    Παρολο που ησασταν η μειοψηφια δυστυχως ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σας αξιζει νομιζω...
    Καλους δρομους να εχετε και παντα να γυριζετε σπιτι,στις οικογενιες σας σοοι και αβλαβεις!!!
    Οσο για τους "αλλους" η Παναγια μαζι σας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Σε ειδα το Σαββατο με την κοπελα σου πανω στην λευκη Gsxr οδηγοντας το Fiesta της κοπελας μου μαζι με εκεινη,σου κορναρα πικραμενος και καμαρωτος και σκεφτομενος καθως το εβλεπα και σκεφτομουν (μμμ....γαματη δειχνει στο δρομο) καθως σε προσπερνουσα μιας και πηγαινες κυριλε, γιατι εχουμε το ιδιο μηχανακι και εγω επηζα μεσα στο fiesta καπου στο υψος της Κινετας αν θυμαμαι καλα στο ρευμα προς Αθηνα,κι εσυ παλιοαλητη ανοιξες γκαζι και εξαφανιστικες για να μου το παιξεις μουρη!

Αλλα καλα εκανες γιατι κι εγω το ιδιο θα εκανα...χεχεχεχε.... αλλα να μην γινεται μεταξυ μας παρακαλω!!! Πρεπει να κολαμε ενα αυτοκολητο στο πισω μερος του αυτοκινητου οπως οι γιατροι,για να αναγνωριζουμε τους συναδελφους μηχανοβιους στον δρομο!

Α Λ Η Τ Η !!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σε ειδα στην Κωσταντινουπολεως με το μολις 1χλμ Vstrom σου! Εκεινο το νεο χρωματακι, το πορτοκαλι του Busa!
    Σου ειπα καλοριζικος και να εχεις καλους δρομους!
    Mε το αμαξι ημουν!

Σε ειδα κι εσενα στην Αγ. Μελετιου, με το fazer 600, σου εκανα χωρο να περασεις και με χαιρετησες!
    ΗΣΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ και μπραβο σου!
    Φουλ εξαρτιση, ΦΟΥΛ!!!
    ...και ενα shoei μεσα στο κουτι του!
    Παντα ορθιος ρε φιλε, μπραβο σου νταλα καλοκαιρι!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    file me to fazer ksekranotos to sxolio soy <<moy aresei na vlepo prosektikes gynaikes otan odhgoyn>> den prolava na soy po vale kraaanoooossss....to pErtikali moy den staaamaaataaageeeeee
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε είδα κι εχω να σου δώσω θερμά συγχαρητήρια παλιομλκα που φόρτωσες στο Beverly δυο πιπίνια και ακράνωτοι κι οι τρεις, με τα μαγιώ και τις σαγιονάρες σουλατσάρατε στην πόλη γελώντας σαν χαζά.. είσαι ωραίος ρε και μάγκας, ούτε κόκκινα σε σταματάνε, γ@μείς τεράστιε... δεν σε πρόλαβα, βλέπεις, κάποιοι δεν έχουμε τα φράγκα του μπαμπά να πληρώνουμε τα πρόστιμα, ούτε τη μαλακίτιδα στον εγκέφαλο να βάζουμε σε κίνδυνο τη ζωή τρίτων.. υποθέτω ότι ο μπαμπάς θα σε ξελάσπωνε και απ'αυτό όμως, κάτι ξέρω για να υποθέτω..

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε είδα σήμερα το πρωί στην παραλιακή με τον Τίγρη σου, ΟΑχ ΧΧΧ, να μιν χωράς να περάσεις απο τα αυτοκίνητα και να βρίζεις, να κλωτσάς προφυλακτηρες και να κλείνεις καθρέφτες...Δείξε λίγο κατανόηση, και οι κουτάκηδες πήζουν, δυό δευτερόλεπτα σε καθυστέρησαν μόνο...

Δεν είναι συμπεριφορά αυτή φίλε μου, κακό κάνεις σε όλους μας και μας βρίζουν με το δίκιο τους. Πίσω σου ήμουν και σε έβλεπα, και εγώ μαζί σου έπηζα και ζεσταινόμουν, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις έτσι είπαμε..
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων