Περαστικα και σιδερενια........![]()
![]()
Σιδερένια και ατσαλάκωτη, να είσαι πάντα καλά !!!
Τελειωσε αυτο μπορα ηταν και περασε!!!Μπραβο κοπελια,συγχαρητηρια για την δυναμη ψυχης που μας ενεπνευσε ολους!Περαστικα πλεον και ποτε ξανα!!!![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Περαστικά, γρήγορη αννάρωση και ποτέ ξανά!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μπορεί να μην σε γνωρίζω προσωπικά αλλά χαίρομαι πραγματικά που όλα πήγαν κατευχην
Περαστικά και πάλι δυνατή![]()
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος
Hola todos!
Ευχαριστώ για τις ευχές! Ευτυχώς φορούσα Arai Viper Gt. Έσκασα με το κεφάλι όμως, γι αυτό τόσο άσχημο το χτύπημα.
Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα χτες που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).
Βγήκα τη Δευτέρα από το νοσοκομείο αλλά παραμένω Θεσσαλονίκη μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις για την επιστροφή στην Αθήνα που θα γίνει οδικώς, με το αυτοκίνητο που ήρθαμε, αύριο το πρωί.
Είδα φίλους αλλά και ανθρώπους που δεν γνώριζα από το μοτοσυκλετισστικό χώρο, έλαβα κάρτες και γλυκά... Σας ευχαριστώ όλους όσους στέλνατε τη σκέψη σας, παρόλο το πονοκέφαλο που έχω... Έκανα και νέα γειτονάκια εδώ και γενικά τόσος κόσμος βοήθησε με τα πάνω-κάτω των πραγμάτων και όχι μόνο. Είναι ωραίο να έχεις Φίλους.
Κουράγια πολλά δεν έχω και ταλαιπωρούμαι ακόμα αλλά φαντάζομαι σε ένα - δύο μήνες θα είμαι όπως παλιά.
Μου λείψανε αφάνταστα τα τετράποδα παιδιά μου τόσες μέρες αλλά αύριο θα τα χω πάλι αγκαλιά μου.
Ευτυχώς, όλο αυτό το διάστημα είχα το μωρό μου να προσπαθεί να αναπληρώσει για όλα και να είναι για τα πάντα δίπλα μου. Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου και στα δύσκολα...
Ποτέ ξανά κανείς να μην περάσει ούτε το ελάχιστο από όσο πέρασα. Να μαστε όλοι πάντα καλά και να διασκεδάζουμε!
Φιλιά σε όλους!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Hola todos!
Ευχαριστώ για τις ευχές! Ευτυχώς φορούσα Arai Viper Gt. Έσκασα με το κεφάλι όμως, γι αυτό τόσο άσχημο το χτύπημα.
Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα σήμερα που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).
Βγήκα τη Δευτέρα από το νοσοκομείο αλλά παραμένω Θεσσαλονίκη μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις για την επιστροφή στην Αθήνα που θα γίνει οδικώς, με το αυτοκίνητο που ήρθαμε, αύριο το πρωί.
Είδα φίλους αλλά και ανθρώπους που δεν γνώριζα από το μοτοσυκλετισστικό χώρο, έλαβα κάρτες και γλυκά... Σας ευχαριστώ όλους όσους στέλνατε τη σκέψη σας, παρόλο το πονοκέφαλο που έχω... Έκανα και νέα γειτονάκια εδώ και γενικά τόσος κόσμος βοήθησε με τα πάνω-κάτω των πραγμάτων και όχι μόνο. Είναι ωραίο να έχεις Φίλους.
Κουράγια πολλά δεν έχω και ταλαιπωρούμαι ακόμα αλλά φαντάζομαι σε ένα - δύο μήνες θα είμαι όπως παλιά.
Μου λείψανε αφάνταστα τα τετράποδα παιδιά μου τόσες μέρες αλλά αύριο θα τα χω πάλι αγκαλιά μου.
Ευτυχώς, όλο αυτό το διάστημα είχα το μωρό μου να προσπαθεί να αναπληρώσει για όλα και να είναι για τα πάντα δίπλα μου. Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου και στα δύσκολα...
Ποτέ ξανά κανείς να μην περάσει ούτε το ελάχιστο από όσο πέρασα. Να μαστε όλοι πάντα καλά και να διασκεδάζουμε!
Φιλιά σε όλους!
ειχα πει οτι το επομενο μηνυμα μου θα ειναι σε εσενα....αρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Hola todos!
Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα χτες που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).
Φιλιά σε όλους!
Χαίρομαι πολύ που μετά τόσες μέρες βλέπω ποστ απο εσένα(αν και δε σε ξέρω)![]()
![]()
Ακόμα περισσότερο χαίρομαι που τελείωσε αυτή η δύσκολη περιπέτεια!
Ποτέ ξανά και σε ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!
Να'σαι καλά βρε κοπελιά και να είσαι περήφανη για τον παλίκαρο που έχεις δίπλα σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tα καλυτερα νεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Hola todos!
.....
Φιλιά σε όλους!
μπραβο..ολοι μας εδω σε σκεφτομασταν...θα μπορουε να ειναι οποιοσδηποτε απο μας στην θεση σου.....
ποτε ξανα...κανεις.....
Περαστικα!
![]()
Περαστικα και σου ευχομαι παντα υγεια...
Ευχομαι να περασεις τις πιο ομορφες γιορτες της ΖΩΗΣ σου διπλα σε αυτους που σε ΑΓΑΠΟΥΝ και που ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΑΝ σαν DUCATI με το ατυχημα σου......![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιδερένια πάντα και όρθια!!!
MitsosNaked
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Τι να πω? Ενα μεγαλο χαμογελο ανακουφισης μονο και να εισαι παντα καλά και ευτυχισμενη!!!
:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
γρηγορη επαναφορα στις πιστες να ευχηθω!!!ολα τα αλλα τελειωσαν!!
![]()
Σιδερένια...!![]()
![]()
Μιά ερώτηση: Θα ξανακαβαλήσεις ή θα απέχεις πλέον..?