Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 311

Θέμα: Noela κουράγιο.....

Περαστικα και σιδερενια........

Μπόρα ήταν και πέρασε, περαστικά και αγύριστα.

Σιδερένια και ατσαλάκωτη, να είσαι πάντα καλά !!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Τελειωσε αυτο μπορα ηταν και περασε!!!Μπραβο κοπελια,συγχαρητηρια για την δυναμη ψυχης που μας ενεπνευσε ολους!Περαστικα πλεον και ποτε ξανα!!!
    Keep spamming!!!:a13:

Περαστικά, γρήγορη αννάρωση και ποτέ ξανά!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Μπορεί να μην σε γνωρίζω προσωπικά αλλά χαίρομαι πραγματικά που όλα πήγαν κατευχην
    Περαστικά και πάλι δυνατή
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Hola todos!
    Ευχαριστώ για τις ευχές! Ευτυχώς φορούσα Arai Viper Gt. Έσκασα με το κεφάλι όμως, γι αυτό τόσο άσχημο το χτύπημα.
    Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα χτες που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).
    Βγήκα τη Δευτέρα από το νοσοκομείο αλλά παραμένω Θεσσαλονίκη μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις για την επιστροφή στην Αθήνα που θα γίνει οδικώς, με το αυτοκίνητο που ήρθαμε, αύριο το πρωί.
    Είδα φίλους αλλά και ανθρώπους που δεν γνώριζα από το μοτοσυκλετισστικό χώρο, έλαβα κάρτες και γλυκά... Σας ευχαριστώ όλους όσους στέλνατε τη σκέψη σας, παρόλο το πονοκέφαλο που έχω... Έκανα και νέα γειτονάκια εδώ και γενικά τόσος κόσμος βοήθησε με τα πάνω-κάτω των πραγμάτων και όχι μόνο. Είναι ωραίο να έχεις Φίλους.
    Κουράγια πολλά δεν έχω και ταλαιπωρούμαι ακόμα αλλά φαντάζομαι σε ένα - δύο μήνες θα είμαι όπως παλιά.
    Μου λείψανε αφάνταστα τα τετράποδα παιδιά μου τόσες μέρες αλλά αύριο θα τα χω πάλι αγκαλιά μου.
    Ευτυχώς, όλο αυτό το διάστημα είχα το μωρό μου να προσπαθεί να αναπληρώσει για όλα και να είναι για τα πάντα δίπλα μου. Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου και στα δύσκολα...

Ποτέ ξανά κανείς να μην περάσει ούτε το ελάχιστο από όσο πέρασα. Να μαστε όλοι πάντα καλά και να διασκεδάζουμε!

Φιλιά σε όλους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
    Hola todos!
    Ευχαριστώ για τις ευχές! Ευτυχώς φορούσα Arai Viper Gt. Έσκασα με το κεφάλι όμως, γι αυτό τόσο άσχημο το χτύπημα.
    Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα σήμερα που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).
    Βγήκα τη Δευτέρα από το νοσοκομείο αλλά παραμένω Θεσσαλονίκη μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις για την επιστροφή στην Αθήνα που θα γίνει οδικώς, με το αυτοκίνητο που ήρθαμε, αύριο το πρωί.
    Είδα φίλους αλλά και ανθρώπους που δεν γνώριζα από το μοτοσυκλετισστικό χώρο, έλαβα κάρτες και γλυκά... Σας ευχαριστώ όλους όσους στέλνατε τη σκέψη σας, παρόλο το πονοκέφαλο που έχω... Έκανα και νέα γειτονάκια εδώ και γενικά τόσος κόσμος βοήθησε με τα πάνω-κάτω των πραγμάτων και όχι μόνο. Είναι ωραίο να έχεις Φίλους.
    Κουράγια πολλά δεν έχω και ταλαιπωρούμαι ακόμα αλλά φαντάζομαι σε ένα - δύο μήνες θα είμαι όπως παλιά.
    Μου λείψανε αφάνταστα τα τετράποδα παιδιά μου τόσες μέρες αλλά αύριο θα τα χω πάλι αγκαλιά μου.
    Ευτυχώς, όλο αυτό το διάστημα είχα το μωρό μου να προσπαθεί να αναπληρώσει για όλα και να είναι για τα πάντα δίπλα μου. Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου και στα δύσκολα...

Ποτέ ξανά κανείς να μην περάσει ούτε το ελάχιστο από όσο πέρασα. Να μαστε όλοι πάντα καλά και να διασκεδάζουμε!

Φιλιά σε όλους!

ειχα πει οτι το επομενο μηνυμα μου θα ειναι σε εσενα....αρα...

Hola todos!
    Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα χτες που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).

Φιλιά σε όλους!

Χαίρομαι πολύ που μετά τόσες μέρες βλέπω ποστ απο εσένα(αν και δε σε ξέρω)
    Ακόμα περισσότερο χαίρομαι που τελείωσε αυτή η δύσκολη περιπέτεια!

Ποτέ ξανά και σε ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!

Να'σαι καλά βρε κοπελιά και να είσαι περήφανη για τον παλίκαρο που έχεις δίπλα σου

Hola todos!
    .....

Φιλιά σε όλους!
    Tα καλυτερα νεα...

μπραβο..ολοι μας εδω σε σκεφτομασταν...θα μπορουε να ειναι οποιοσδηποτε απο μας στην θεση σου.....

ποτε ξανα...κανεις.....

Περαστικα!

Περαστικα και σου ευχομαι παντα υγεια...

Ευχομαι να περασεις τις πιο ομορφες γιορτες της ΖΩΗΣ σου διπλα σε αυτους που σε ΑΓΑΠΟΥΝ και που ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΑΝ σαν DUCATI με το ατυχημα σου......

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!

Σιδερένια πάντα και όρθια!!!

MitsosNaked

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Τι να πω? Ενα μεγαλο χαμογελο ανακουφισης μονο και να εισαι παντα καλά και ευτυχισμενη!!!

:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

γρηγορη επαναφορα στις πιστες να ευχηθω!!!ολα τα αλλα τελειωσαν!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Σιδερένια...!

Μιά ερώτηση: Θα ξανακαβαλήσεις ή θα απέχεις πλέον..?

Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συντροφοι αγωνιστες κουραγιο!!*
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 00:38
  2. Χρόνια πολλά Noela !!
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2007, 15:35
  3. Χρόνια πολλά Noela !!
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια