φιλε δε παιζεσαι,εγω με 37000χλμ εχω πολυ ψωμι για να σε φτασω,οποτε λεω να το κρατησωωωωω :rotflmao:μια για παντα!τελικα ποια ειναι πιο καλη στο κρεβατι?το αυτοκολιτακι που ειχες στα στεφανια της ζαντας μπαινει ευκολα και που μπορω να το βρω?και μια τελευταια question γιατι σε ζαλισα,τα προστατευτικα του ντεποζιτου πηγα να τα παραγγειλω και μου ειπαν πως δεν κανουν του 990 και για να τα βαλω θελουν κοψιμο και κατι τετοια,εσυ τι ειχες κανει?ευχαριστω και sory εαν σε κουρασα
![]()
BIG BLACK του δινεις και καταλαβαινει του θηριου ετσι?ωραιος και παντα τετοια!![]()
τα αυτοκολητα κανουν απο τα enduro γιατι φορανε τις ιδιες διαστασεις 21-18.τα βρισκεις σαν επισημο αξεσουαρ.οσο για τα προστατευτικα θελουν λιγο κοψιμο στη βαση της βιδας που εχει το 990 στο ρεζερβουαρ ενω το 950 οχι.υποθεση 2 λεπτων.οταν τα παρεις θα καταλαβεις.στο κρεβατι τωρα το 950 ειναι γκομενα και το 990 συζηγος,οπως καταλαβες παντρευτηκα
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Έτσι ρε big black γαματω, θύμησε μας γιατι πρεπει να περνούσε ktm!!!!!!!!!!
Ο "πελεκανος" μου μετα την πλαστικη μυτης...![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
To Prioni meta apo mia prosfati volta sta megara
βόρεια Εύβοια πρόσφατα....μπροστά ο Γιάννης με το 640..
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]