/ignore troll mode ON
Γιατί ρε ermissΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
/ignore troll mode ON
Άσε να μας δώσει τα φώτα της «σοφίας» του μπας και αξιωθούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση και όχι του «κώλου»….
Πες τα "παμμέγιστε"….
![]()
Αφου δεν εχεις ή τουλαχιστον δε θελεις να προσφερεις κατι στο θρεντ αυτο, και στο οποιο αλλο θρεντ, γιατι γεμίζεις το τοπο αχρηστα ποστς;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
σε συζητήσεις του κωλου απανταω αναλογα... ακου εκει δε σου αρεσει η δημοκρατια και κανετε ενεργειες που δε τις μαθαινουμε απο τα καναλια... ρε καλα τα λεει ο Αλεφαντος!
για τα υπολοιπα που γραφεις, για να κανω σαφες τι εννοω,
δε θυμαμαι να ανεφερα οτι δε μου αρεσει η δημοκρατία, απλα αυτο που εχουμε σημερα, απεχει πολύ απο αυτήν. στη δημοκρατία κυβερνουν οι πολίτες. το νοιωθεις αυτο εστω και λίγο να ισχύει;
Το ότι κατι που εγινε, δε θα το μαθεις απο τα κανάλια, κανει και την πραξη αυτη παρανομη, καταδικαστέα, ανούσια, επικίνδυνη δε ξερω γω τι εχεις στο νου σου τωρα;
πχ. για τον κύριο Θοδωρή Τενέζο εχεις ακούσει εστω κι ενα συμβατικό μέσο να κανει καποια αναφορά;
τι λεει ο αλέφαντος;
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
αν δε σου αρεσει υπαρχει.... ενας ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος να το αλλαξεις.... και αυτο παντα σε συμφωνια με το Συνταγμα και τους Νομους που ειδικα το πρωτο ειναι αδιαπραγματευτο...σ'αρεσει δε σ'αρεσει....
ο Αλεφαντος λεει "ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αν δε σου αρεσει υπαρχει.... ενας ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος να το αλλαξεις.... και αυτο παντα σε συμφωνια με το Συνταγμα και τους Νομους που ειδικα το πρωτο ειναι αδιαπραγματευτο...σ'αρεσει δε σ'αρεσει....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ο Αλεφαντος λεει "ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο ενας και μοναδικός τροπος να αλλαξει κατι ποιος ειναι; τις εκλογές εννοεις;
αν αυτο εννοεις, η ιστορία σε διαψεύδει... οι μεγάλες αλλαγες δεν εγιναν με υπογραφες. με αμφισβήτηση εγιναν και αιμα.
οι νομοι (και το συνταγμα) ειναι ενα εργαλείο της εξουσίας. αυτη τα διαχειρίζεται και τα χρησιμοποιεί υπέρ της.
οσοι νομοι ξερεις, σου φαίνονται δίκαιοι;
αυτο το "μ'αρεσει δε μ'αρεσει" ειναι πολύ στενόμυαλο. Δε σου εχει περάσει απο το μυαλό ότι μπορείς να τα αμφισβητήσεις (ακόμα και να μην τα εφαρμόσεις
Οι φοιτητές, καιρό τώρα, υποψήφια συνταγματικά άρθρα αμφισβητουν. Σου αρέσει δε σου αρέσει.
Αλήθεια για την ιστορία της Αντιγόνης, τι γνώμη έχεις;
την παράσταση "το μεγάλο μας τσίρκο" την έχεις δει; εχει ενα πολύ πετυχημένο διάλογο σχετικά με το σύνταγμα.
Ε παιδιά!! ..να πω και 'γω τις βλακείες μου για τις €εκλογές;!!
..άντε ρες σεις!! ..μόνο εγώ δεν μίλησααα!!
..το λοιπόν για άλλη ακόμη μια φορά, καταφέρατε να είστε ΟΛΟΙ ευχαριστημένοι!!!
ΟΛΟΙ όμως!!
..το φαινόμενο αναγκάζει τον ΟΗΕ, την CIA την KGB τον ΟΓΑ το ΤΣΑ να αρχίσουν έρευνες (..γονίδια, σταγονίδια, πορνίδια) για την αιτία του "Everyone Happy" φαινομένου της Δημοκρατίας της Ελλάδας ώστε να το μεταφυτέψουν και σε κάτι άλλους απροσάρμοστους να βγάλουν τον σκασμο..
..σε αυτές τις εκλογές λοιπόν ..
..οι εθνικιστές πανηγυρίζουν γιατί την είπαν στους αριστεριστές που τους την λέγαν για τους μετανάστες και οι αριστεριστές απο την πλευρά τους πανηγυρίζουν επειδή τους είπαν "Κάτω τα ξερά σας απο τους μετανάστες" ...και οι μετανάστες στ@ρχιδι@ τους ...πάλι στην πείνα
..κάποιοι εκπλήρωσαν τις οικολογικές τους υποχρεώσεις ..έστειλαν τον Τρεμόπουλο στην Ευρωβουλή ..και καθάρισαν ..καθαρίζει για πάρτη τους ο Shakerman ..
..ο Catman κόντεψε να ξεπεράσει τον Μάνο (..χωρίς πλάκα!!)
..ο Βεργής έκανε ιστορικό ρεκόρ
..τα Μ-Λ, Λ-Μ Λου Λου, Τσου Τσου γκρουπούσκουλα επιβεβαίωσαν την γρανιτένια συσπείρωση ΚΑΙ των 8 μελών τους
..όσοι ψήφισαν λεν ικανοποιημένοι ότι ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ (..ότι μπορούσαν τουλάχιστόν)
..όσοι ΔΕΝ ψήφισαν, βούτηξαν ανακουφισμένοι στη θάλασσα με την ευκαιρία της ανάπαυλας (..και άφησαν όσους ψήφισαν και τις γριές που τις έστειλαν να ψηφίσουν να κάνουν τη βρωμοδουλειά)
..χιλιάδες εκατομμύρια λιγούρια πήραν με λαχτάρα το εισιτήριο απο το κόμα (..μαζί με friskies για 2 μέρες.. μη μας ψοφήσουν στο ταξίδι τα κομματόσκυλα!) για να παν στο χωριό!! ...ε μια που θα είναι εκεί θα ρίξουμε και το φακελάκι που μας έδωσαν ..δε γαμιέται!
..τα κανάλια κάναν την καλύτερή τους!
..Το ΚΚΕ σταθερό σαν το χέρι που κρατά το σφυροδρέπανο (..παρένθεση : μήπως είναι καιρός το σφυροδρέπανο να προσαρμοστεί στην σύγχρονη εποχή και να γίνει ...ποντικο - πληκτρολόγιο ή κινητο - ..σκέτο ; ...θα έκανε θραύση!! ..εμπρός της γής οι κομπιουτεραριοι!!)
..το ΠαShok ...εντάξει ..χάρηκε αδιάφορα
..η ΝΔ πήρε το μύνημα
..και όλοι οι υπόλοιποι ...πήραμε τον πούλο!!
Γιούχου my €uropean friends ...and enemies!!
ET IN ARKADIA EGO
παμε φιλε μου στη περπατημενη με τα αριστα αποτελεσματαΑρχικά δημιουργήθηκε από jfx
ο ενας και μοναδικός τροπος να αλλαξει κατι ποιος ειναι; τις εκλογές εννοεις;
αν αυτο εννοεις, η ιστορία σε διαψεύδει... οι μεγάλες αλλαγες δεν εγιναν με υπογραφες. με αμφισβήτηση εγιναν και αιμα.
οι νομοι (και το συνταγμα) ειναι ενα εργαλείο της εξουσίας. αυτη τα διαχειρίζεται και τα χρησιμοποιεί υπέρ της.
οσοι νομοι ξερεις, σου φαίνονται δίκαιοι;
αυτο το "μ'αρεσει δε μ'αρεσει" ειναι πολύ στενόμυαλο. Δε σου εχει περάσει απο το μυαλό ότι μπορείς να τα αμφισβητήσεις (ακόμα και να μην τα εφαρμόσεις
Οι φοιτητές, καιρό τώρα, υποψήφια συνταγματικά άρθρα αμφισβητουν. Σου αρέσει δε σου αρέσει.
Αλήθεια για την ιστορία της Αντιγόνης, τι γνώμη έχεις;
την παράσταση "το μεγάλο μας τσίρκο" την έχεις δει; εχει ενα πολύ πετυχημένο διάλογο σχετικά με το σύνταγμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιας και ο αναζητώ και προβληματίζομαι μου το έστειλε κατά δω, κανονίστε γιατί είμαι και στις μέρες μου....
Αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει συμμετέχετε σε μια ατέρμονη χωρίς νόημα συζήτηση, που αφού φτάσει τις 35 σελίδες με ποστ, θα καταλήξει σε κανένα (δεν γουστάρω καθόλου λέμε...) κλείδωμα ή σε κανένα ban.
Γιαυτό πηγαίνετε για κανένα real μπάνιο, και κάτω απ΄την ήλιο αναλογιστείτε αν ή κοινή αγάπη-χόμπυ-ανάγκη-όχημα ματαιοδοξίας που καβαλάμε, σημαίνει ότι μοιραζόμαστε τις ίδεες αξίες ως άνθρωποι.
cheers
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μιας και ο αναζητώ και προβληματίζομαι μου το έστειλε κατά δω, κανονίστε γιατί είμαι και στις μέρες μου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παμε φιλε μου στη περπατημενη με τα αριστα αποτελεσματα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαινεται πως δεν έχεις σκοπό να μας εκθεσεις τις δικές σου απόψεις (ή απλά δεν έχεις απόψεις), και να μας πεις, εμας των 2500 χρόνων πίσω, τα λάθη που κάνουμε στη σκεψη μας.
Αρκείσαι στο να μας πεις πόσο λάθος είμαστε, λες και 2 μαλακιούλες ακομα να γελάσεις, και νομίζεις οτι έκανες συζήτηση, και έπεισες κιόλας...
Δε πολυγουστάρουν και οι μοντς να μας αφησουν να μιλήσουμε...
Οποτε... σταματάω εδω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Που διάβασες κάτι τέτοιο? Εγω απλά προέβλεψα (λόγω κληρονομικού χαρίσματος) το πιθανόν μέλλον του thread.
Αν θα έχει τέτοια κατάληξη ή όχι από τους συμμετέχοντες εξαρτάται και μόνο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Φαινεται πως δεν έχεις σκοπό να μας εκθεσεις τις δικές σου απόψεις (ή απλά δεν έχεις απόψεις), και να μας πεις, εμας των 2500 χρόνων πίσω, τα λάθη που κάνουμε στη σκεψη μας.
Αρκείσαι στο να μας πεις πόσο λάθος είμαστε, λες και 2 μαλακιούλες ακομα να γελάσεις, και νομίζεις οτι έκανες συζήτηση, και έπεισες κιόλας...
Την άποψη του την είπε ! Αλλαγή μέσα απο συνταγματικές διαδικασίες, δηλαδή εκλογές !!
Τον σύντροφο Λένιν ,τον ποστάρει σαν απάντηση στους επαναστάτες της παραλίας...που δεν ασχολούνται με τις εκλογές γιατί είναι έτοιμοι για την επανάσταση και μόνο !!!![]()
up![]()
:rotflmao:
:rotflmao: να το δούμε και αυτό ,γιατί όχι???
(και ας το κόψει ο DimXioS)
![]()