Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
hahahahahahaha....... gia mia stigmi nomiza oti imoun piomenos!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
hahahahahahaha....... gia mia stigmi nomiza oti imoun piomenos!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Γειά χαρά σας,σύντροφοι!Παραθέτω στοιχεία και δια το ιδικόν μου πολυαγαπημένον ρετάλιον.Έχουμε και λέμε:RD-04,μοντέλο(κυριολεκτώ) 92,με:ελατήρια WP μπρος και ολόκληρο απ αυτό πίσω(απο ανάρτηση άψογη),φίλτρο Κ/Ν,αξάτμιση εγχωρίου κατασκευαστού LPA με ήχο τσαμπούκ,σουληνάκια της ψηλής και φτάνει,προς το παρόν,η αιμοδοσία...Χαιρετώ σας και καλά χμ!
![]()
και πολυ ωραια χρώματα..........καλες διαδρομές φιλε!!!!
μάλλον καλή συνέχεια!!!!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από daskalos
Γειά χαρά σας,σύντροφοι!Παραθέτω στοιχεία και δια το ιδικόν μου πολυαγαπημένον ρετάλιον.Έχουμε και λέμε:RD-04,μοντέλο(κυριολεκτώ) 92,με:ελατήρια WP μπρος και ολόκληρο απ αυτό πίσω(απο ανάρτηση άψογη),φίλτρο Κ/Ν,αξάτμιση εγχωρίου κατασκευαστού LPA με ήχο τσαμπούκ,σουληνάκια της ψηλής και φτάνει,προς το παρόν,η αιμοδοσία...Χαιρετώ σας και καλά χμ!
Φίλε daskalos
Νομίζω ότι ερωτεύτηκα το ντεπόζιτο σου .![]()
Μήπως να βγάλω το μπαγστερ για καμιά βδομάδα γιατί με το δικό μου ούτε καλημέρα....![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
70 χμ απ την πόλη σου,αδερφέ!ΣαλονίκηΑρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Δάσκαλε..πάντα όρθιος!! Απο πού είσαι??
Ολίγον Ρουστίκ και γερμανικού γούστου όλο το μηχανάκι μου,φίλε Χριστόφορε,αλλά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και απίθανη τιμή!Όσο για το μπάκστερ δεν κακό,χρήσιμο πράμα!Έχει και το μεγάλο προτέρημα ότι αν το βαρεθείς το βγάζεις για λίγο...Χαίρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Φίλε daskalos
Νομίζω ότι ερωτεύτηκα το ντεπόζιτο σου .![]()
Μήπως να βγάλω το μπαγστερ για καμιά βδομάδα γιατί με το δικό μου ούτε καλημέρα....![]()
A....δίπλα μου είσαι δηλαδή!! Άμα σε τραβάει κάνα μεσημέρι έλα προς τα δώ να ανεβούμε στο βέρμιο να κάνουμε καμιά τσάρκα στα βουνοχώρια!!!
Είναι μερικές φορές που πραγματικά νευριάζω τόσο μα τόσο πολύ.......!! Ειθέ οι αυτουργοι να έχουν το ίδιο τέλος όπως αυτά τα δέντρα...!!