Σελίδα 19 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 341

Θέμα: Another Newbie :P

Νέο μέλος
    Εύη μου θύμισες τόσο πολύ τους δικούς μου Πρακτικά δίκιο έχετε γιατί να δώσω τόσα λεφτά σε μια μηχανή που θα κατα πάσα πιθανότητα να κρατήσω τόσο λίγο καιρό. Όποτε απ'αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως έχω περιορισμένο bujdet. Είμαι ακόμα στις διαπραγματεύσεις και αν και θα ήθελα να αποκτούσα την εμπειρία του στρωσίματος, πάω πάσο εδώ και κοιτάω γενικότερα τα μεταχειρισμένα. Μηχανή δεν έχω όχι. Απλώς ξέρεις τι, δεν είναι ότι με πληγώνεις, αλλά μου την σπάει γμτ που είμαι υποχρεωμένη να συμβιβαστώ είτε με υποκατάστατο SS είτε με κάτι το διαφορετικό. Αλλά μάλλον έτσι θα γίνει και η υπομονή για την επομένη διετία επιβάλετε ε?

Κάλε μου Μάκη μην με προκαλείς... Μπορώ κάλλιστα να προσπαθήσω... Και τότε θα δούμε αν μπορώ να σε πιάσω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
    Κάλε μου Μάκη μην με προκαλείς... Μπορώ κάλλιστα να προσπαθήσω... Και τότε θα δούμε αν μπορώ να σε πιάσω
    Εννοείται πως έχεις κάθε ελεύθερο από μένα αν και μάταιη η προσπάθεια... σε περίπτωση που με χάσεις όμως, γιατί θα με χάσεις δηλαδή... θα βρίσκομαι στην ντουλάπα

αλλά μου την σπάει γμτ που είμαι υποχρεωμένη να συμβιβαστώ είτε με υποκατάστατο SS είτε με κάτι το διαφορετικό. Αλλά μάλλον έτσι θα γίνει και η υπομονή για την επομένη διετία επιβάλετε ε?

μην βιάζεσαι να μεγαλωσεις μικρή!

φχαριστήσου άλλες χαρές της ηλικίας σου! Θά'ρθει η ώρα που θα καβαλήσεις και 1000αρι!

τις αναμνήσεις τις αλησμόνητες όμως με 125αρι θα τις κάνεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ... θα βρίσκομαι στην ντουλάπα
    θα παριστάνεις την κρεμάστρα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    θα παριστάνεις την κρεμάστρα;
    Τον καλόγερο με κρίση ταυτότητας.. :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Εύη μου θύμισες τόσο πολύ τους δικούς μου Πρακτικά δίκιο έχετε γιατί να δώσω τόσα λεφτά σε μια μηχανή που θα κατα πάσα πιθανότητα να κρατήσω τόσο λίγο καιρό. Όποτε απ'αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως έχω περιορισμένο bujdet. Είμαι ακόμα στις διαπραγματεύσεις και αν και θα ήθελα να αποκτούσα την εμπειρία του στρωσίματος, πάω πάσο εδώ και κοιτάω γενικότερα τα μεταχειρισμένα. Μηχανή δεν έχω όχι. Απλώς ξέρεις τι, δεν είναι ότι με πληγώνεις, αλλά μου την σπάει γμτ που είμαι υποχρεωμένη να συμβιβαστώ είτε με υποκατάστατο SS είτε με κάτι το διαφορετικό. Αλλά μάλλον έτσι θα γίνει και η υπομονή για την επομένη διετία επιβάλετε ε?

ισως να πρεπει να κανεις μια υποχωρηση εξαλου μια πιθανη χαζοπτωση απο αυτες που ΟΛΟΙ εχουμε σε πλαστικα μπορει να σου στοιχησει χρηματα που με ενα XT , XR , Ybr η κατι τετοιο να μην ειναι τα ιδια.Το να μην σε πληγωσω δε το ειπα ειρωνικα απλα ο γραπτος λογος μπορει να μην ειναι κατανοοητος στο 'υφακι'' παντα. Εχεις πολυ χρονο μπροστα σου να παρεις οτι θες.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

φχαριστήσου άλλες χαρές της ηλικίας σου! Θά'ρθει η ώρα που θα καβαλήσεις και 1000αρι!
    +125!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Κοπελιά άσε τα σσ και ρσ,

και πήγαινε δώσε 500€, πάρε ένα παπάκι μτχ -κατά προτίμηση χόνδα- 6ετίας/8ετίας, μάθε με αυτό να οδηγάς στην ''μάχη'' και έπειτα εφ'όσον είσαι έτοιμη και έχεις και το χρήμα ανεβαίνεις κατηγορία.

Καλούς δρόμους.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

ω ναι!!!!!!οποιο και να ειναι αυτο σε οποια κατασταση και να βρισκετε!!!!!

την πρωτη μου ''κοντρα'' την εκανα με το πρωτο μου μηχανακι typhoon125 vs Glx...(πειραγμενο ηταν) ακομα την θυμαμαι :rotflmao: και την κοντρα και την κοπελιτσα πισω στο glxaki που ειχε ασπρισει :rotflmao:

σημ¨οι γονεις μου ειναι μοτοσυκλετιστες και οι 2. Μηχανακι δεν μου αγοραζαν για κανεναν λογο
    η ατακα που ακουγα σε ολη μου την εφηβεια και δε θα ξεχασω ποτε ειναι <<δουλεψε και παρε οτι θες>>και πηρα ενα μεταχοιρισμενο σκουτερακι σπασμενο και ηταν μερες που δε θα ξεχασω ποτε!!!!

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ισως να πρεπει να κανεις μια υποχωρηση εξαλου μια πιθανη χαζοπτωση απο αυτες που ΟΛΟΙ εχουμε σε πλαστικα μπορει να σου στοιχησει χρηματα που με ενα XT , XR , Ybr η κατι τετοιο να μην ειναι τα ιδια.Το να μην σε πληγωσω δε το ειπα ειρωνικα απλα ο γραπτος λογος μπορει να μην ειναι κατανοοητος στο 'υφακι'' παντα. Εχεις πολυ χρονο μπροστα σου να παρεις οτι θες.

Δεν πήρα τίποτα ειρωνικά , και ελπίζω πως δεν έδειξα κάτι τέτοιο Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπίες. Δεν θα αφήσω κάμια μπέμπα, θα τις καβαλήσω ολες. Και μετά θα αρχίσω τις επιδρομές στις ντουλάπες μέχρι να βρω τον μάκη

Και μετά θα αρχίσω τις επιδρομές στις ντουλάπες μέχρι να βρω τον μάκη
    Aααα θά'χω αφήσει την πόρτα ανοιχτή βρε...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μεταχοιρισμενο σκουτερακι
    :hypnotize

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pig_scooter.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	31,7 KB 
ID:	168920

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Aααα θά'χω αφήσει την πόρτα ανοιχτή βρε...!
    καλώς... υποτίμησε αν θέλεις τις δυνατότητες μου... εμένα με βολευεί όπως και να έχει

Νέο μέλος
    πλάκα πλάκα οι γονείς είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της μοτοσυκλέτας Για την ώρα απλώς χαίρομαι που κατάφερα να τους κάνω να συμβιβαστούν με το γεγόνος πως θα αποκτήσω δίκυκλο

καλώς... υποτίμησε αν θέλεις τις δυνατότητες μου... εμένα με βολευεί όπως και να έχει
    Αν καταλήξεις σε αυτό υπόσχομαι να σε περιμένω!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	061809-rossi-r125.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	168921

Παρόμοια θέματα

1. Another sad story
    από rsp στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 18:21
  2. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14
  3. Incoming...newbie
    από Σφήγκας600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 17:55
  4. Newbie
    από $py στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ