MPAMMMM
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MPAMMMM
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ
http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk
Καλα τωρα πεστε μας και οτι οι Αυστριακοι εχουν καλυτερη τεχνολογια απο τους Ιαπωνες να μας τρελλανετε, αφου οτι ηλεκτρονικο εχετε στο σπιτακι σας παρακαλατε να γραφει made in Japan..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Xα........... ο Κυριους Προυεδρος εχει νευρακια.
Γιατι Antyako βρεικες κανα ΚαΤεΜακι στα φαναρια σημερα και σε κερασε κανα χοτ ντογκ και μπεικες στο φορουμ για να ξεσπασεις?
:rotflmao: :rotflmao:
Παντως μ αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ το τελευταιο 2μηνο εχω παθει πλακα δεν ηξερα οτι οι γιαπωνεζοι (enduro,on of,motard) ειναι τοσο κομπλεξικοι και τραβαν τοσο ζωρι.
Γιατι δεν βαζεις και τα ss μεσα??
Οταν μπαινουν τα σοβαρα εργαλεια χεζεστε???
Γι αυτο οταν βρισκεται κατεμακια στα φαναρια και οπουδιποτε αλλου και ειναι αγριεμενοι και σας κερνανε πατατουλες μην τους λετε καγκουρες.
Οποιος τα φορει, ξερει και να το προφερει!!!
Περνετε τις γιαπωνεζικες μαλακιες και νομιζετε οτι ειναι το καλητερο απο ολα και οταν βρισκεται τα σκουρα κανετε τον Αλεκο.![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
nai afoy ta tps ths yamaha..exoyne ginei anarpasta...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλα τωρα πεστε μας και οτι οι Αυστριακοι εχουν καλυτερη τεχνολογια απο τους Ιαπωνες να μας τρελλανετε, αφου οτι ηλεκτρονικο εχετε στο σπιτακι σας παρακαλατε να γραφει made in Japan..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
stis anakliseis..
Μα καλα τωρα σοβαρολογεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
nai afoy ta tps ths yamaha..exoyne ginei anarpasta...
stis anakliseis..
Συγκρινεις τους Ιαπωνικους κολοσους με τις Αυστριακες μαλακιες που δεν μπορουν να συγχρονισουν πανω απο 2 κυλινδρους??
Εδω οι αλλοι φτιαχνουν καραβια και αεροπλανα και θα τους πειτε εσεις για τα ποδηλατακια??
Ρε, αντε κατεβειτε λιγο απο το αλογο γιατι εχετε χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται.
Και για δες και τις ανακλησεις που εχουν κανει οι ΚαΤηΜαδες που δεν εχουν βγαλει πανω απο 10-15 μοτερια, και συγκρινε με τους αλλους που εχουν βγαλει πανω απο 100.
Αναλογικα παντα εε??:rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Από την άνοιξη του 2004 οι κινητήρες 660 έχουν φάει σκίσιμο, μετατροπές, ζέστες, κρύα...
Και πάλι σκίσιμο, και ξαναματασκίσιμο...
Χρησιμοποιούνται σε 5-6 μοντέλα χωρίς προβλήματα...
Αλλά τι να κλ@σει κινητήρας με έξι κιλά ροπή? Λαλακεία είναι...
Δεν χαλάει κιόλας... Πως θα δουλέψουν τα εργοστάσια?
Πως θα πουληθούν ανταλλακτικά?
Αίσχος κύριοι...![]()
Καταραμένοι Ιάπωνες...
Ευτυχώς υπάρχουν και οι Αυστριακοί που φροντίζουν να έχουν δουλειά τα εργοστάσια κι οι μηχανικοί...:a13:![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
σοβαρολογεις ρε φιλαρακι τωρα??απο ηλεκτρονικα πεταχτηκες στα μοτερ ξαφνικα...
ελα πιες κανα καφε και μιλαμε σε καμια ωρα..
παντως απο τπς..τα σπαει η γιαμαπα..
τι πες τωρα και εσυ ρε παλικαρι??εχουνε φαει σκισιμο τα 660????Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Από την άνοιξη του 2004 οι κινητήρες 660 έχουν φάει σκίσιμο, μετατροπές, ζέστες, κρύα...
Και πάλι σκίσιμο, και ξαναματασκίσιμο...
Χρησιμοποιούνται σε 5-6 μοντέλα χωρίς προβλήματα...
Αλλά τι να κλ@σει κινητήρας με έξι κιλά ροπή? Λαλακεία είναι...
Δεν χαλάει κιόλας... Πως θα δουλέψουν τα εργοστάσια?
Πως θα πουληθούν ανταλλακτικά?
Αίσχος κύριοι...![]()
Καταραμένοι Ιάπωνες...
Ευτυχώς υπάρχουν και οι Αυστριακοί που φροντίζουν να έχουν δουλειά τα εργοστάσια κι οι μηχανικοί...:a13:![]()
![]()
![]()
και????
και ναι..ολλλλλλλλλλλα τα συνεργεια που βλεπεις τιγκα στα γιαπωνεζικα..εχουνε παει για αλλαγη σαμπρελας..:rotflmao::rotflmao:
Καλα εσυ την επομενη φορα που θα μπεις σε αεροπλανο φροντισε να ειναι Αυστριακο που παει γρηγορα και στριβει καλα, και δεν χαλανε και τα ηλεκτρικα του παρα μονο οι τρομπες του.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σοβαρολογεις ρε φιλαρακι τωρα??απο ηλεκτρονικα πεταχτηκες στα μοτερ ξαφνικα...
ελα πιες κανα καφε και μιλαμε σε καμια ωρα..
παντως απο τπς..τα σπαει η γιαμαπα..![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαυτό σΕ λέω καμάριμμμ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Παντως μ αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ το τελευταιο 2μηνο εχω παθει πλακα δεν ηξερα οτι οι γιαπωνεζοι (enduro,on of,motard) ειναι τοσο κομπλεξικοι και τραβαν τοσο ζωρι.
....επειδής διαβάζεις το forum κάνα δυο μήνες λυσάς με τα τριμπούρδελα.....
.....άλλο τα μπιστόλια για τα παγκόσμια και τo Dakar ....και άλλο τα ποταμόπλοια που δεν έχουν ίσιο άξονα για την φτερωτή της αντλίας και καίνε λάδια......ΛΑΔΙΑ λέμε ...εν έτη 2009.....!!!!!!
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
οπα ρε μαστορα..να μιλαει και κατοχοσ γιαμαπα για καταναλωση λαδιου....αυτο και αν ειναι ανεκδοτο..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Γιαυτό σΕ λέω καμάριμμμ.....
....επειδής διαβάζεις το forum κάνα δυο μήνες λυσάς με τα τριμπούρδελα.....
.....άλλο τα μπιστόλια για τα παγκόσμια και τo Dakar ....και άλλο τα ποταμόπλοια που δεν έχουν όσιο άξονα για την φτερωτή της αντλίας και καίνε λάδια......ΛΑΔΙΑ λέμε ...εν έτη 2009.....!!!!!!
πιες διπλο καφε εσυ..δε το χεις σημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλα εσυ την επομενη φορα που θα μπεις σε αεροπλανο φροντισε να ειναι Αυστριακο που παει γρηγορα και στριβει καλα, και δεν χαλανε και τα ηλεκτρικα του παρα μονο οι τρομπες του.![]()
![]()
![]()
![]()
ξεκινησες απο ηλεκτρονικα...ξεχαστηκες μαλλον...
μετα το πηγες στο μοτερ..οπου για να φτασεις κανα αυστριακο στα κυβικα σου..θες 15 αλογα...
και τωρα ξεκινησες να πετας...
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οπα ρε μαστορα..να μιλαει και κατοχοσ γιαμαπα για καταναλωση λαδιου....αυτο και αν ειναι ανεκδοτο..:rotflmao:
Ναι ρε το δικό μου δεν καίει στάλα...έχει οικολογική συνείδηση...τι το πέρασες το μπρίκι μου.....![]()
Το πουλάω το θες....???
ναι ρε φιλε να μου δωσεις και 2000 να το οδηγαω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι ρε το δικό μου δεν καίει στάλα...έχει οικολογική συνείδηση...τι το πέρασες το μπρίκι μου.....![]()
Το πουλάω το θες....???
Ρε δόκτορα, το ότι δεν έχει την ίδια δύναμη με ένα ΚΤΜ δεν πάει να πει ότι δεν τρώει σκίσιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι πες τωρα και εσυ ρε παλικαρι??εχουνε φαει σκισιμο τα 660????
και????
και ναι..ολλλλλλλλλλλα τα συνεργεια που βλεπεις τιγκα στα γιαπωνεζικα..εχουνε παει για αλλαγη σαμπρελας..:rotflmao::rotflmao:
Υπάρχουν και άτομα που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα (πώληση σπιτιού, Συγγρού κλπ)να πάρουν ένα ΚΤΜ και βγάζουν τα ποθημένα τους στο 660.
Βασικά 2-3 ΧΤ660 (ειδικά ΧΤΧ, κανένα) έχω δει να πηγαίνουν νορμάλ... Οι υπόλοιποι με την ταυτότητα στο στόμα...Η ταχύτητα ταξιδίου αυτού του κινητήρα είναι γύρω στα 130.
Άνάθεμα κι αν έχω δει άλλον από μένα να πάει με τόσα...
Ο άλλος πήγαινε κάθε βδομάδα Καλαμάτα με 160... ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Πως δεν έχει φάει σκίσιμο?![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Τώρα άμα σου κοτσάρω κάνα Τenere με 70Hp τροχό , θα κεράσεις μπύρα......???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μετα το πηγες στο μοτερ..οπου για να φτασεις κανα αυστριακο στα κυβικα σου..θες 15 αλογα...
και τωρα ξεκινησες να πετας...
...
και μάλιστα κοριτσίστικο ....όπως μας αρμόζει![]()