Σελίδα 19 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 403

Θέμα: πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa

@ Φίλε Zpower, με κάλυψες πλήρως και εσύ. Είμαι σίγουρος ότι κάτι συμβαίνει.
    "στο χωρο της μοτο η μεμβρανη GORETEX ειναι ισως η μονη λυση (σχετικα φθηνη )και αξιοπιστη ,,,εαν ειναι πραγματι γκορετεξ και οχι ταμπελακι ,παπαδες να ριχνει θα πρεπει να εισαι στεγνος ,ανεξαρτητα απο τον κατασκευαστη του ρουχου .ΕΑΝ νταινεζε γκορετεξ εβαλε νερα δεν ηταν νταινεζε η δεν ηταν γκορετεξ η οφειλει να αντικατασταθει παραυτα .."

Αυτά....
    Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις οτι, με βάση και τις φωτό που ποστάρισες, το μπουφάν δεν έβαλε νερά...

Τεσπα, κάνε ότι νομίζεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Το δικό μου dainese λέει made in Romania πάντως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Το δικό μου dainese λέει made in Romania πάντως.
    +680

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μέ τρώνε τα δάχτυλά μου να γράψω, αλλά όχι........ Αφού δεν θέλετε...

Ομως να πώ κάτι.........μικρό.

@ Φίλε Zpower, με κάλυψες πλήρως και εσύ. Είμαι σίγουρος ότι κάτι συμβαίνει.
    "στο χωρο της μοτο η μεμβρανη GORETEX ειναι ισως η μονη λυση (σχετικα φθηνη )και αξιοπιστη ,,,εαν ειναι πραγματι γκορετεξ και οχι ταμπελακι ,παπαδες να ριχνει θα πρεπει να εισαι στεγνος ,ανεξαρτητα απο τον κατασκευαστη του ρουχου .ΕΑΝ νταινεζε γκορετεξ εβαλε νερα δεν ηταν νταινεζε η δεν ηταν γκορετεξ η οφειλει να αντικατασταθει παραυτα .."

@ Φίλε mreth, αυτό που είπες.........με σκότωσε....
    "αλλά το dainese d-dry δεν έμπασε πουθενά"

Αυτά....
    Ο φίλος zpower καλά τα λέει αλλά ξεχνάει οτι το αδιάβροχο ύφασμα δεν εξασφαλίζει οτι και το ρούχο θα είναι αδιάβροχο.Τα ρούχα έχουν φερμουάρ ραφές γιακάδες μανίκια...

ας απαντησω και εγω.
    εχω ενα dainese το dy-dry μοντελο ακριβως δεν θυμαμε αλα ειναι πολυ γνωστο και πλεον παλιο.περυσι που ειχα παει με τον alx84 τετραημερο βορεια ελλαδα φαγαμε τρελη βροχη δεν εμπασε απο πουθενα βροχη στο μπουφαν και μιλαμε και δυνατη βροχη και πολλες ωρες 5 ωρες.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ανταλακτε μπουφαν με το rizzla........ mono etsi θα λειθει ο γριφος του βρεγμενου dainese.... Να τελειωνουμε να συνεχισουμε επιτελους την ζωη μας.
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μακάρι δηλαδή, μπας και κάνουμε καμιά βόλτα παρέα...

σώθηκες...
    εδώ φοβήθηκε να τον πάρει ο Uriah Heep σ' εκείνο το φοβερό ταξίδι στη Σαχάρα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις οτι, με βάση και τις φωτό που ποστάρισες, το μπουφάν δεν έβαλε νερά...

Τεσπα, κάνε ότι νομίζεις
    Για να καταλάβω..... σε ποιό post μιλάς σοβαρά...
    Στο παρών ή σε αυτό που είπες να πάω να του τρίψω στα μούτρα;

Για να καταλάβω..... σε ποιό post μιλάς σοβαρά...
    Στο παρών ή σε αυτό που είπες να πάω να του τρίψω στα μούτρα;
    Προφανώς σε αυτό ρε συ...

Κοιτα, μια και τα γραπτά αστεία απ' οτι φαίνεται δημιουργούν λάθος εντυπώσεις.

Η γνώμη μου είναι οτι εαν πας στο μαγαζί και πεις "φοραγα το μπουφαν για 30 λεπτά όταν έριχνε όση βροχή ρίχνει σε ένα μήνα στο παρκο του Σερεγκέτι και μετά πήγα σπίτι, φορεσα ένα ανοικτόχρωμο πουκάμισο και είδα να μουσκέυει στην άκρη κάτω και στην άκρη των μανικιών, άρα το μπουφάν δεν είναι καλό..." δε νομίζω να βρεις το δίκιο σου για να το πω ευγενικά.

Ακόμα κι αν δείξεις τις φωτό.

Επειδή δε θυμάμαι εάν το έχεις αναφέρει: Απο ποιο μαγαζί ΄το αγόρασες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Α....... ο.κ φίλε Cpt. Haddock Μπήκα στο νόημα.
    Ναί έχεις δίκιο για τον γραπτό λόγο. Δέν εκφράζει πάντα το ζητούμενο...

Λοιπόν κοίτα. Βεβαίως δεν μπορώ να ξέρω (ακόμα) τί θα γίνει με το θέμα, αλλά με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι οι περισότεροι δεν έχουν παρόμοιο έως και καθόλου πρόβλημα με τα μπουφανάκια τους. Τώρα βέβαια δεν ξέρω γιατί "αυτό" δεν σου λέει τίποτα...

Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε ότι γράφω. Για ευνόητους λόγους, δεν θέλω να πώ το όνομα του καταστήματος. Αν δεν είμαι και σίγουρος για κάτι, δεν θέλω να χαλάσω τις ισορροπίες.

Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε ότι γράφω. Για ευνόητους λόγους, δεν θέλω να πώ το όνομα του καταστήματος. Αν δεν είμαι και σίγουρος για κάτι, δεν θέλω να χαλάσω τις ισορροπίες.
    Δε χαλάς καμία ισορροπία, πες μας απο που το πήρες.

Λοιπόν κοίτα. Βεβαίως δεν μπορώ να ξέρω (ακόμα) τί θα γίνει με το θέμα, αλλά με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι οι περισότεροι δεν έχουν παρόμοιο έως και καθόλου πρόβλημα με τα μπουφανάκια τους. Τώρα βέβαια δεν ξέρω γιατί "αυτό" δεν σου λέει τίποτα...
    Μου λέει οτι μάλλον ψάχνεσαι χωρίς λόγο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Έχε υπομονή...
    Εγώ πάντως θα συνεχίσω να "ψάχνω" αθόρυβα, χωρίς να σας ενοχλώ...

Έχε υπομονή...
    Εγώ πάντως θα συνεχίσω να "ψάχνω" αθόρυβα, χωρίς να σας ενοχλώ...
    Δεν είναι θέμα αν μας ενοχλείς. Απλά φοβάμαι οτι ματαιοπονείς, κυρίως γιατί δεν μας ακους.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν είναι θέμα αν μας ενοχλείς. Απλά φοβάμαι οτι ματαιοπονείς, κυρίως γιατί δεν μας ακους.
    Εντάξει εντάξει..... Βρίσκω απόλυτα λογικό αυτό που λές.. Ομως πές μου.... Ποιόν να ακούσω;

Αυτόν που λέει ότι δεν υπάρχουν αδιάβροχα μπουφάν, ή αυτόν που λέει ότι έφαγε 5 ώρες βροχή και δεν έμπασε νερό.... (τυχαίο παράδειγμα μια και είναι το πιό πρόσφατο).

Εγώ πάντως βλέπω ότι η ζυγαριά έχει μπατάρει στο "αδιάβροχο"... το υποστηρίζουν οι περισσότεροι.

Επίσης, επειδή σχεδόν έχω διαβάσει όλες τις ενότητες που αφορούν εξοπλισμό αναβάτη, έχω δεί και αλλού να υποστηρίζουν ότι αυτού του τύπου τα μπουφάν, είναι αδιάβροχα...

Και να πώ ρε γαμώτι ότι ζητάω κανένα μπουφάν να κάνω υπερατλαντικά ταξίδια στην βροχή, εντάξει θα είμαι υπερβολικός...

Ενα μπουφανάκι ζήτησα να κάνω την δουλειά μου μέσα στην Αθήνα ή λίγο πιο έξω, και να είμαι στεγνός... Βαρέθηκα τόσα χρόνια να ψάχνω υπόστεγα - δένδρα - και στάσεις λεωφορείων να χωθώ απο κάτω, για να μπορέσω να βάλω το αδιάβροχο...
    Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....

Παλαιό μέλος
    χρωστω απαντησεις οπως .....................................................................................MAG/FMX έγραψε στις 04-11-2009 22:58 :
    Καλαησπερα.Αυτο το εσωρουχο τυπου πολαρτεκ , τι μαρκα ειναι κ που μπορω να το βρω?
    Εγω το exteodo belea exω βαλει στο ματι.Εχεις κατι καλητερο να προτεινεις για κοντομανικο κ μακρυμανικο?
    [/quote] to polartec ειναι τυπος υφασματος φλις , που χρησιμοποιουν διαφορες εταιρειες εχει την ικανοτητα να βγαζει τον ιδρωτα απο την εξωτερικη πλευρα και να μην διαπερνα το νερο μεσα απο αυτο .ειναι απιστευτα ζεστο και στεγνο ρουχο .θα πρεπει να υπαρχει στη ετικετα του κατασκευαστη οτι ειναι δλδ αυτο το συγκεκριμενο υφασμα (κατασκευαζεται μονο απο μια εταιρεια στην αμερικη την Malden Mills ) ολα τα υπολοιπα φλισακια απλα ειναι πολυεστερ .αξιζει τα χρηματα του εως το τελευταιο σεντσι .υπαρχει σε διαφορα μεγεθη απλο θερμοεσωρουχο ΠΟΥ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟ εως βαρεου τυπου για καταστασεις υψηλου βουνου .......... στην φωτο εχω ποσταρει ενα σειρας 2000 αυτο ειναι ενα κλασικο φλις που το χρησιμοποιω κατω απο μπουφαν ..η σειρα 100 μας ενδιαφερει ως λεπτοτερο ρουχο αντι φανελας βαμβακερης .το βαμβακι ειναι οτι χειροτερο μπορουμε να φορεσουμε ,ειδικα σε ταξιδι . οσο για την επισημανση του ΣΤΕΦΑΝΟΥ συμφωνω αλλα καθε σοβαρη εταιρεια εχει φροντισει το ρουχο της ,να εχει αδιαβροχοποιηση στα σημεια εφαρμογης .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc_3387.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	96,5 KB 
ID:	179511

Σελίδα 19 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  2. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία