Σελίδα 19 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Δεν φταίει ο , μπάτσος , δεν φταίει ο υπάλληλος ….ΠΟΙΟΣ ? δώσε μου ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ…
    Με την εξαίρεση ίσως του Γ. Γεννηματά που είχε την ιδέα και ξεκίνησε την υλοποίηση του ΕΣΥ (ασχέτως του αποτελέσματος που βλέπουμε σήμερα), βάλε τα ονόματα όλων των υπουργών υγείας απο το 1974 έως σήμερα.

Εαν κάποιοι ανήκουν σε κόμμα που έχεις ψηφίσει πάνω απο μία φορά, φταίς (έμμεσα) κι εσύ

Περαστικά στην κόρη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

όπου γης Το avatar του/της iosif
    EMEIΣ

ολοι μας και καθε ενας ξεχωριστα

που αφησαμε τα πραγματα να ερθουν ως εδω
    γιατι εχουμε δουλειες, βαρεθηκαμε, κουραστηκαμε "ho famiglia" (η κλασικη ιταλλικη ατακα της μη εμπλοκης που οδηγησε στον μουσολινι), κοκ

ο καζατζακης τολεγε

"να νιωθεις και να πραττεις σαν να εχεις στους ωμους σου ολα τα δεινα του κοσμου"
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Να είσαι καλά ρε Βύρωνα..όλοι σας …

Δεν είναι όμως όλα καλα ρε Βύρωνα…

Γιατί εγώ κι μάνα του δίνουμε κάθε μήνα 800 ευρω στο ΙΚΑ και αν δεν είχα 4000-5000 χιλιάρικα να το πάω στο ιδιωτικό θα έπαιζα την υγεία του παιδιού μου στα ζάρια…

Και για να το συνδέσω με το θέμα που κουβεντιάζετε , ΠΟΙΟΣ Γ@μηΜ€Νος φταίει γι αυτό ?
    Δεν φταίει ο , μπάτσος , δεν φταίει ο υπάλληλος ….ΠΟΙΟΣ ? δώσε μου ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ…

Πες μου ποιος φταίει , να του ασκήσω την ΔΙΚΑΙΗ ΒΙΑ που του αξίζει χωρίς να επέμβει κανείς ,ούτε αστυνομία , ούτε δικαιοσύνη για να τον σώσει…

Σε αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ δεν φταίει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ…

Πως το αλλάζεις αυτό ?
    Με εκλογές ?
    Με ειρηνικές πορείες ?
    Με προσευχή και νηστεία ?

Οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας έχει ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ..
    ΟΧΙ…. Ούτε να σπάω μαγαζιά , ούτε να καίω μπάτσους θέλω …. Πες μου εσύ (δεν είναι προσωπικό το ερώτημα ) ΤΙ ΣΚ@Τ@ να κάνω?

Θα κάθομαι και θα το κρατώ μέσα μου …και θα βράζω κάθε μέρα όλο και περισσότερο ..όπως και χιλιάδες άλλοι …και κάποια μέρα θα σκάσει το καζάνι …. Και τότε όποιος βρεθεί γύρο του θα τον πάρει ο δι@ολος …
    Πολλά θα ήθελα να πω αλλά θα αρκεστώ σε ένα:Περαστικά στο παιδί σου!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Περαστικά στην κόρη
    Γιός είναι
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με την εξαίρεση ίσως του Γ. Γεννηματά που είχε την ιδέα και ξεκίνησε την υλοποίηση του ΕΣΥ (ασχέτως του αποτελέσματος που βλέπουμε σήμερα), βάλε τα ονόματα όλων των υπουργών υγείας απο το 1974 έως σήμερα.

Εαν κάποιοι ανήκουν σε κόμμα που έχεις ψηφίσει πάνω απο μία φορά, φταίς (έμμεσα) κι εσύ

Περαστικά στην κόρη

Καλά τα λες καπετάνιε… εκτός από την κόρη …γιος είναι …

Και πάμε να κινηθούμε εναντίον ενός υπουργού …

ΑΝ καταφέρεις να σπάσεις τον αστυνομικό κλοιό που τον προστατεύει και τον ακουμπήσεις , θα σε πουν τρομοκράτη κ.λ.π

ΑΝ ξεκινήσεις νομική διαδικασία , κάθε ευθύνη του εχει παραγράφει πολύ γρήγορα …

ΑΝ ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ νομική διαδικασία ΚΑΙ άρει την ΑΣΥΛΙΑ του η βουλή , θα πρεπει να νικήσεις το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ που τους προστατεύει …

Καπετάνιο , στο «πλοίο» που ζεις πρεπει να είναι αλλιώς τα πραγματα..

καποτε επαναστατες ηταν οσοι εβγαιναν στους δρομους και παλευαν για να εχουν μια καλυτερη ζωη,τις περισσοτερες φορες τσακιζομενοι στο ξυλο απο τα οργανα "καταστολης"...

σημερα στην ελλαδα επαναστατες θα θεωρηθουν οσοι σταματησουν αυτους που τα σπανε καθε φορα...

εχουμε φτασει στο σημειο να ειναι καθεστως το σπασιμο,ειτε μιλαμε για ηττα του ολυμπιακου,ειτε για τον θανατο καποιου,ειτε για το στραβοψωλιασμα του ψινακη με τον τελευταιο του γκομενο...

υ.γ.
    σιδερενιος ο υιος ggs...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Sory, σιδερένιος

Δεν είπα να κινηθείς εναντίον του. Ανέφερα τα ονόματα των διαχρονικά υπεύθυνων. Αυτοι ανήκουν κάπου. Στη τελική εμείς τους επιλέξαμε. Τον Αβραμόπουλο πχ τον ψηφίζουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες στην Α' Αθήνας, παρ' όλο που τα 'κανε &%$^$% στον τομέα της υγείας. Οι ίδιοι εαν πάνε στο νοσοκομείο και αντιμετωπίσουν τα γνωστά, θα βρίζουν τους υπουργούς, ξεχνώντας οτι οι ίδιοι έχουν επιλέξει εναν απο αυτούς.

Εν τέλει, πολλά απ' όσα παθαίνουμε, μας αξίζουν, γιατί τα κριτήριά μας στις εκλογές ειναι τελείως δια τον πέοντα. Δείτε πχ τις εσωκομματικές της ΝΔ: 93% ο Σαμαράς στη Μεσσηνία, 92% η Μπακογιάννη στα Χανιά...

Φοβερό κριτήριο. Ψηφίζουμε καποιον επειδή ειναι "απ' τον τόπο μας" :a31:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σε αντιθεση με περσυ δεν συμμετειχα φετος σε διαμαρτυρια για τον πιτσιρικα...Δεν νομιζω οτι υπηρχε λογος να συμμετεχω σε διαδηλωση η οποια εχει θαφτει απο καιρο στον φοβο,εχει βαφτει σε αντιεξουσιαστικα και χακι ΜΑΤ χρωματα ενω δεν εχει ουσιαστικα κανενα αιτημα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Και πάμε να κινηθούμε εναντίον ενός υπουργού …

ΑΝ καταφέρεις να σπάσεις τον αστυνομικό κλοιό που τον προστατεύει και τον ακουμπήσεις , θα σε πουν τρομοκράτη κ.λ.π

ΑΝ ξεκινήσεις νομική διαδικασία , κάθε ευθύνη του εχει παραγράφει πολύ γρήγορα …

ΑΝ ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ νομική διαδικασία ΚΑΙ άρει την ΑΣΥΛΙΑ του η βουλή , θα πρεπει να νικήσεις το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ που τους προστατεύει …

Καπετάνιο , στο «πλοίο» που ζεις πρεπει να είναι αλλιώς τα πραγματα..

καποιοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν καταλαβαινουν οτι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη σε μια τετοια κατασταση. και δεν ειναι μονο αυτη η δικη σου κατασταση. ειναι πολλες παρομοιες καταστασεις.

ακρη δεν βγαινει γιατι ειναι ολοι προστατευμενοι απο το ιδιο το συστημα που υπηρετουν.

περαστικα και απο μενα στον μικρουλη.

[...]

ΑΝ ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ νομική διαδικασία ΚΑΙ άρει την ΑΣΥΛΙΑ του η βουλή , θα πρεπει να νικήσεις το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ που τους προστατεύει …[...]
    btw, θα θεωρήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επαναστάτη, όποιον καταφέρει και περάσει τις αποπάνω συμπληγάδες και βρει το δίκιο του

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    btw, θα θεωρήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επαναστάτη, όποιον καταφέρει και περάσει τις αποπάνω συμπληγάδες και βρει το δίκιο του

εχουμε προβλημα ορισμων.αυτος δεν ειναι επαναστατης ηλια.

ηρωας ειναι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    "ΕΛ.ΑΣ,ΕΛ.ΑΣ ,Αλεξης Γρηγοροπουλος ,Μιχαλης Καλτεζας..."

Το συνθημα το φωναξαν μαθητες σε πορεια μαθητων στο Α.Τ. Καισαριανης,Σημερα...

Εγω αυτους τους νεους που τους ειχαμε μεχρι περισυ , μονο για playstation και facebook
    τους βγαζω το καπελο και δηλωνω οτι ειναι το μελλον της χωρας και η μοναδικη της ελπιδα.

Τελικα οσα δεν τους διδαξε το θρανιο,τους τα διδαξε ο δρομος
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καρατζαφερης δλδ???βελοπουλος???γεωργιαδης???
    Εάν θεωρήσεις οτι είναι έκφραση του κατεστημένου πλέον το άσυλο ε?

Sory, σιδερένιος

Δεν είπα να κινηθείς εναντίον του. Ανέφερα τα ονόματα των διαχρονικά υπεύθυνων. Αυτοι ανήκουν κάπου. Στη τελική εμείς τους επιλέξαμε. Τον Αβραμόπουλο πχ τον ψηφίζουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες στην Α' Αθήνας, παρ' όλο που τα 'κανε &%$^$% στον τομέα της υγείας. Οι ίδιοι εαν πάνε στο νοσοκομείο και αντιμετωπίσουν τα γνωστά, θα βρίζουν τους υπουργούς, ξεχνώντας οτι οι ίδιοι έχουν επιλέξει εναν απο αυτούς.

Εν τέλει, πολλά απ' όσα παθαίνουμε, μας αξίζουν, γιατί τα κριτήριά μας στις εκλογές ειναι τελείως δια τον πέοντα. Δείτε πχ τις εσωκομματικές της ΝΔ: 93% ο Σαμαράς στη Μεσσηνία, 92% η Μπακογιάννη στα Χανιά...

Φοβερό κριτήριο. Ψηφίζουμε καποιον επειδή ειναι "απ' τον τόπο μας" :a31:
    Και για να μιλήσουμε με όρους εκλογών … στην τελική , διαχρονικά τα δυο κόμματα τα επέλεξε ένα 40-50 % του λάου …υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό που ΔΕΝ τους επέλεξε… (κι εγώ ανάμεσα τους )

Επίσης , στο νοσοκομείο δεν με ρώτησαν τι ψήφισα …. Ότι και να είχα ψηφίσει , τα ίδια ζάρια θα έπαιζα ….
    Καπτεν , του μπουρεδελο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ…. πΟυτ@νες είμαστε όλοι εμείς , ασχέτως «ιδεολογίας» ….

Η μόνη ιδεολογία που σε σώζει σήμερα είναι τα …ΦΡΑΓΚΑ …τα έχεις ? ζεις ….
    ΔΕΝ τα έχεις ? …παίζεις ζάρια…

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην ιστορία …. Εχούμε 2009 και θα έπρεπε να το ξέρουμε … όπως , επίσης , θα πρέπει να ξέρουμε ότι όταν φτάσει ο κόσμος στο αμήν κάποιοι (δίκαια ή άδικα )θα σφαχτούν στον βωμό της εκδίκησης …

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ggs... 5000 μόνο;... μην σου πω πόσα πήγε της κόρης μου γιατί εκεί θα φρικάρεις ακόμα περισσότερο.

20.000 δρχ την ημέρα στο παίδων τότε σε θερμοκοιτίδα (εν έτη 1999) ... 180.000 στο Ιασώ για την μικρή... επειδή ήταν "πρώιμη" (56 εκατοστά και 1320 σε βάρος). Τουτέστιν τότε έφτασε η λεβεντιά της κοντά τα 3500000 για ενα μήνα περίπου.

Και πόσα ακόμα πληρώνουμε σε λογοθεραπείες, ειδικά σχολεία κοκ... για ενα παιδί που είχε την ατυχία να γεννηθεί νωρίς και να συγκαταλέγεται σε ειδική κατηγορία ανθρώπων ΑΜΕΑ.

Τι θα ωφελούσε όμως να έσπαγα τα κεφάλια κάποιων ρε φίλε;. Πες μου.. ειλικρινά μιας και τα έχεις ζήσει πλέον απο κοντά;;;

Το ΕΣΥ και το ΙΚΑ είναι μια σφηγκοφωλιά εκκολαπτόμενων προμηθευτών μιζαδόρων και κλεπταποδόχων. Το ξέρουμε όλοι... πες μου τι μπορείς να κάνεις με το να σπάσεις τα κεφάλια 2-3-10 ατόμων; Τι θα άλλαζε;

Πως μπορεί να αλλάξει η χώρα και η κατάσταση;... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ... Ξέρω όμως απο πρώτο χέρι οτι το να σπάσω βιτρίνα και να δείρω αστυνόμο το μόνο που θα κάνει είναι να στείλει εμένα στην φυλακή και την κόρη μου χωρίς δεύτερο γονιό παρόν.

Μόνη λύση στα σημερινά δεδομένα είναι μέσω εκλογών τον όποιον Υπουργό να του πάρω την καρέκλα του... να μην του δώσω τίποτα... αλλά οχι μόνο εγώ.. και οι υπόλοιποι.

Όταν όμως οι ίδιοι εμείς , ώς λαός, πάνε (και το εννοώ το Γ πρόσωπο εδώ) και εγγράφονται ώς μέλη σε κόμμα (λες και είναι κανά club) για να ψηφίσουν τον "ηγέτη" τους, τότε τι περιμένεις πές μου;

Τι θα άλλαζε δηλαδή αν έπεφτε το σύστημα σήμερα διά αιματηρής επανάστασης όταν οι ίδιοι που θα κάνουν την επανάσταση, ΖΗΤΑΝΕ-ΑΠΑΙΤΟΥΝ-ΘΕΛΟΥΝ να συνεχίσει να υπάρχει αυτό που γίνεται σήμερα;

Περαστικά ρε αδερφέ στο παιδί σου και να είστε γεροί και σιδερένιοι ως οικογένεια και να μην έχετε άλλα΄τέτοια προβλήματα υγείας.

Τώρα για τις διαμάχες μας εδώ... όλοι ξέρουμε το γιατί γίνονται όλα ... και τα επεισόδια.. .και οι φασαρίες κτλ... ποιός όμως είναι ο αληθινός επαναστάτης (όπως λέει και ο Cpt) να κάνει αυτό που πρέπει;;;;.

Να τους νικήσει ΄στον ίδιο χώρο με τα ίδια όπλα του συστήματος;... Εκεί είναι η αληθινή επανάσταση για μένα... πολύ πιο οδυνηρή και πολύ πιο "αιματηρή" , αφού είναι καθημερινός αγώνας και φοβερά δυσκολότερος. Ειδικότερα γιατί δεν έχεις μόνο τους έχοντες εξουσία, αλλά και τον παπάρα τον διπλανό σου που ώς κοματόσκυλο , σπεύδει να προστατεύσει τον αφέντη του.....

Όσο για τον Καρατζαφέρη είναι ο μόνος που ούτε έκπληξη μου προκαλεί , ούτε φυσικά περιμένω κάτι διαφορετικό σαν δήλωση... είναι και ο μόνος που δηλώνει τι είναι. Αυτούς που φοβάμαι είναι εκείνους που δεν το δηλώνουν και εκδηλώνουν δήθεν "φιλοδημοκρατικά" αισθήματα , φιμώνοντας και σπάζοντας κεφάλια διαφωνούντων... ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και ιδεολογίας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14