Αφου γουσταρεις να συνεχισουμε τον "πολεμο των αστρων", ελπιζω να καταλαβαινεις κι απο μονος σου τουλαχιστον, οτι η παραπανω κατασταση ακομα και να συμβει, θα εχει παρα πολλες ΕΙΔΙΚΕΣ συνθηκες για το πως φτασαμε εκει που θα επιρεασουν την σταση και τη δραση ολων μας! Συμφωνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
The face:
Αν κάποιος σου πεί οτι αυτά που μου λές εδώ είναι "φανταστικά παραμύθια" και σου κολήσει την κάνη του όπλου στην φάτσα γιατί και αυτός πεινάει , και θέλει να σε βάλει κάτω απο άλλο πανί.. τι θα κάνεις;.. θα πείς είμαι αντιδραστικός και δεν με αγγίζουν αυτά, οπότε έλα στην χώρα μου και κάνε οτι θές;.. υποχρέωσε με να μάθω και την γλώσσα σου , να υπακκούω στους νόμους σου κοκ;... Ή θα πάρεις και εσύ ενα όπλο , οχι για τα λαμόγια που θα πάνε να διαφύγουν αλλά για σένα τον ίδιο και το πως ζείς κάθε μέρα σήμερα;
Σε παρακαλώ .. .να σκεφτείς προσεκτικά .. και με ανοιχτούς ορίζοντες .. εκεί που λέει οτι κάποιοι αυτά περί "διεθνοποίησης" κτλ.. τα έχουν γραμμένα στα παλιά τους τα παπούτσια. Βλέπε ας πουμε τους γείτονες μας γύρω γύρω.
Gandalf
Γι' αυτο επαναλαμβανω οτι τετοιου ειδους ερωτηματα ειναι λιγο-πολυ γραφικα!
Κι αν σε αυτο προσθεσεις και τις συνθηκες που επικρατουν στον "πολιτισμενο" κοσμο και που ανεφερα στο παραπανω ποστ μου, μπορει αυτα τα ερωτηματα να ειναι εκτος απο γραφικα και γελοια επισης... τελος παντων!
Αφου λοιπον θελεις απαντηση στο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σεναριο, θα εκανα οτι ακριβως θα κανω σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ περιπτωση βρεθω να αμυνομαι για τη ζωη μου... i'll fight back, οπως θα εκανε ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μαχεται για τη ζωη του! Σε καλυπτει αυτο?
Αυτου του ειδους η ενεργεια ομως για μενα δεν χαρακτηριζεται "πατριωτικη", αλλα ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!
Επισης καπου λες: "... και σου κολήσει την κάνη του όπλου στην φάτσα γιατί και αυτός πεινάει , και θέλει να σε βάλει κάτω απο άλλο πανί..."
Αποφασισε: πειναει Ή θελει να με βαλει κατω απο το πανι του?
... γιατι αν πειναει, θα του δωσω να φαει (και να πιει!) με μεγαλη μου χαρα και αντι πολεμο, θα εχουμε γιορτη!
Δεν νομιζω επισης οτι στον "πολιτισμενο" κοσμο της εποχης μας, βρισκεσαι με ενα οπλο στο στομα απο τη μια μερα στην αλλη οπως λες εσυ... ειναι αυτες οι ειδικες συνθηκες που σου 'πα παραπανω και που για μενα εκει ειναι και ολο το παιχνιδι!
![]()
ΥΓ. Επισης εχω βαρεθει να ακουω την καραμελα "θα μιλουσαμε γερμανικα, θα χεζαμε τουρκικα κτλ κτλ"... το θεμα για μενα ειναι ΟΥΣΙΑΣ και συνοψιζεται στο "που θα περνουσαμε καλυτερα σαν ανθρωποι" και οχι σε τι πανι θα εχει το κονταρι... αυτο το αφηνω στους τυπολατρες και τους λιακοπουλους!