Σελίδα 19 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 333

Θέμα: άλλη μια κόντρα αιωνίων : moto vs car (περιοδικο motojournal.fr)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    θες παληκαρι μου να σου βρω ενα Nissan silvia S14, να βαρεθεις να μπαινεις με τις πορτες παντου;

το S15 ειναι απειρως πιο ομορφο (για μενα) αλλα ανεβαινει το κοστος
    ασε με ρε συ,εχω μπλεξει...ουτε ξερω τι θα κανω τελικα...

θα παρω καμια καροτσα civic μου φαινεται,θα της βαλω το καλο το 18αρι του Integra και θα ξεμπερδευω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ασε με ρε συ,εχω μπλεξει...ουτε ξερω τι θα κανω τελικα...

θα παρω καμια καροτσα civic μου φαινεται,θα της βαλω το καλο το 18αρι του Integra και θα ξεμπερδευω...
    αμα ειναι να αρχισεις την κοπτοραπτικη... τοτε σου εχω τη λυση

παιρνεις ενα colt τετρακουνα (το παλιο μοντελο).. κατα σατανικη συμπτωση χωραει στις βασεις της κανονικα τη μηχανη του evo6. Φαντασια εχεις..

κατα συμπτωση τετοιο κολτ εχει στην κατοχη του συνφορουμιτης.. κ σκεφτοταν να το δωσει κιολας

το haldex τετρακινηση χαρακτηριζεται μονο στα ανεκδοτα...εχω S3 και την ζω την μαλακια καθημερινα...αν ειναι να παρω τετρακουνα ,τουλαχιστον να ναι αληθινο με διαφορικα...

το ttrs ειναι με το ζορι 280 ροδες...αντε να παει με φπε 370...τα υπολοιπα που αναφερεις ουτε με κυαλι δεν θα τα βλεπει...

αλλα δεν ειναι το θεμα εκει...

το θεμα ειναι να παρθει κατι που να γουσταρω ,να μην με δαγκωσει το κοστος και να εχει δυνατοτητες βελτιωσης...

οπως λεει κι ο πανος με βλεπω με κανα γιαπωνεζο να καταληγω...

Η audi βγαζει δυο εκδοσεις για το rs, 340 και 390 αλογα.Aφου εχεις s3 ξερεις που μπορει να φτασει με φπε.Θα με ενδιεφερε πολυ να μου δειξεις σε δυναμομετρηση να νουμερα που αναφερεις με τοση σιγουρια.Και σιγουρα το θεμα ειναι και εκει.
    Τωρα, αν νομιζεις οτι το rs δεν εχει δυνατοτητες βελτιωσης, τοτε μαλλον πρεπει να αρχισεις με το δικο σου s3 και θα καταλαβεις στην πορεια τι αμαξι εχεις.

Οσον αφορα τα ενεργα διαφορικα, που χρονια διατυμπανιζουν οι γνωστοι ιαπωνες, εν ετει 2009, το evo 10 και το wrx sti εφαγαν φολα απο το ''ταπεινο'' ΤΤ S μεσα στην πιστα, στην εδρα τους δηλαδη, απο ενα coupe 273 ιππων.
    Για να μην πω για το focus RS, που με το revo knucle εστειλε το active yaw control και τα τρια ενεργα διαφορικα πισω στην japan για επανεξεταση.Και μην ξεχνας, το focus rs ειναι FWD!

Αν σου δωθει η ευκαιρια, κανε καμμια βολτα ενα evo 8 και ενα evo 10, και γραψε μας τις εντυπωσεις σου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    re file delta ειχα ονειρωξεις απο μικρος με αυτο το αμαξι

κυκλοφοραγαν 2 original εκει που εμενα, και τις εβλεπα και μου τρεχαν τα σαλια...

η μια ενα ασπρο ζαχαρι περλα χρωμα και ηταν ονειρο

αν λες για Πατησια και περιχωρα...και το ενα ηταν μαυρο με ξενες πινακιδες....

το ''perla'' ειναι αυτο που ειχε σε διαγωνισμο το auto motor und sport και το κερδισε καποιος που εμενε Κατω Πατησια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    αμα ειναι να αρχισεις την κοπτοραπτικη... τοτε σου εχω τη λυση

παιρνεις ενα colt τετρακουνα (το παλιο μοντελο).. κατα σατανικη συμπτωση χωραει στις βασεις της κανονικα τη μηχανη του evo6. Φαντασια εχεις..

κατα συμπτωση τετοιο κολτ εχει στην κατοχη του συνφορουμιτης.. κ σκεφτοταν να το δωσει κιολας
    O συμφορουμιτης δινει μαζι με το αμαξι μια ετησια συνδρομη για προσευχη στον αγιο χριστοφορο, γιατι οποιος καταφερει να στριψει με 260 αλογα σε ενα πλαισιο βουτυρο, σιγουρα εχει αγιο συνοδηγο.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    το haldex τετρακινηση χαρακτηριζεται μονο στα ανεκδοτα..αν ειναι να παρω τετρακουνα ,τουλαχιστον να ναι αληθινο με διαφορικα...

Χ 1000

αν και εμένα με ξέρεις...Μόνο πίσω, όλα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν λες για Πατησια και περιχωρα...και το ενα ηταν μαυρο με ξενες πινακιδες....

το ''perla'' ειναι αυτο που ειχε σε διαγωνισμο το auto motor und sport και το κερδισε καποιος που εμενε Κατω Πατησια....

εγω γαλατσι το εβλεπα χρονια, οποτε δεν αποκλειεται να ειναι και αυτο...

το αμαξι ηταν πανεμορφο, αλλα το εχω χασει τα τελευταια χρονια...ελπιζω να μη το στουκαρε ο τυπος

konsttanttinos τη φολα που εφαγαν τα εβο και σουμπαρου, δε ξερω κατα ποσο μπορει να την εφαγαν...βεβαια και τα 2 μοντελα ειναι χειροτερα απο τους προκατοχους τους...

τωρα οσο για το καινουριο φοκους...πιο πολυ πιστευω πως εχει σκασει πολλα λεφτα η φορντ σε περιοδικα κλπ για να της διαφημισουν τοσο πολυ το αμαξι...

εγω αμα δεν το οδηγησω αυτο το πραγμα(αυτη τη μλκια που εκαναν δλδ με 300 αλογα μπροστα) δε πιστευω τιποτα απ'οσα διαβαζω...αν και μαλλον ειμαι σιγουρος για το τι θα γινεται, αλλα τεσπα, αυτο ειναι αλλη ιστορια

εγω γαλατσι το εβλεπα χρονια...

το αμαξι ηταν πανεμορφο, αλλα το εχω χασει τα τελευταια χρονια...ελπιζω να μη το στουκαρε ο τυπος
    το μαυρο με τις ξενες πινακιδες λες???αν ναι....δυστηχως του το κλεψανε...

το μαυρο με τις ξενες πινακιδες λες???αν ναι....δυστηχως του το κλεψανε...
    εκανα εντιτ πανω...γαλατσι εβλεπα το περλα, αλλα υπηρχε και ενα κοκκινο, οριτζιναλ integrale(και αυτα ξερεις ποσο κανουν σημερα μεταχειρω εεε? )

παντως πολυ κριμα να σου φανε τετοιο εργαλειο ρπμ...

εκανα εντιτ πανω...γαλατσι εβλεπα το περλα, αλλα υπηρχε και ενα κοκκινο, οριτζιναλ integrale(και αυτα ξερεις ποσο κανουν σημερα μεταχειρω εεε? )

παντως πολυ κριμα να σου φανε τετοιο εργαλειο ρπμ...
    το κοκκινο ηταν μουφα....το perla καποια στιγμη το πουλαγε ο τυπακος....ηταν και απο τα τελευταια dealers collection...110κατι απο 300 παγκοσμιος...μετα εβγαλαν ακομα καποια το jolly club italia και παπαλα....λεμε το συγκεκριμενο για 40000 και πανω....

το κοκκινο ηταν μουφα....το perla καποια στιγμη το πουλαγε ο τυπακος....ηταν και απο τα τελευταια dealers collection...110κατι απο 300 παγκοσμιος...μετα εβγαλαν ακομα καποια το jolly club italia και παπαλα....λεμε το συγκεκριμενο για 40000 και πανω....

ti na pw etsi eixa mathei...μπορει να λεμε και για αλλο, μπορει να ηταν οντως και μουφα...ετσι κι αλλιως μουφα ειναι τα πιο πολλα...

παντως ετσι και δεις τιμες στη γερμανια, ειναι να βαλεις τα κλαματα

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=2

κλαψε μαζι μου...το δευτερο ειναι απο τα ακριβα

ti na pw etsi eixa mathei...μπορει να λεμε και για αλλο, μπορει να ηταν οντως και μουφα...ετσι κι αλλιως μουφα ειναι τα πιο πολλα...

παντως ετσι και δεις τιμες στη γερμανια, ειναι να βαλεις τα κλαματα

κλαψε μαζι μου...το δευτερο ειναι απο τα ακριβα

το πρωτο με το δευτερο καμμια σχεση...το πρωτο ειναι integrale με τα μικρα φουσκωματα ενω το δευτερο ειναι το evoluzione ως γνωστον και ως deltona...γιαυτο και οι διαφορα στα λεφτα...το πρωτο στην ιταλια το βρισκεις και πιο φτηνα...το δευτερο σχεδον το ιδιο...λεμε για απλο και οχι συλλεκτικο...

το πρωτο με το δευτερο καμμια σχεση...το πρωτο ειναι integrale με τα μικρα φουσκωματα ενω το δευτερο ειναι το evoluzione ως γνωστον και ως deltona...γιαυτο και οι διαφορα στα λεφτα...το πρωτο στην ιταλια το βρισκεις και πιο φτηνα...το δευτερο σχεδον το ιδιο...λεμε για απλο και οχι συλλεκτικο...

to ξερω καμια σχεση, γι'αυτο εβαλα τις τιμες...τα απλα ιντεγκραλε, ελλαδα τα δινουν 30,000...

η deltona ειναι οντως αλλη ιστορια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Η audi βγαζει δυο εκδοσεις για το rs, 340 και 390 αλογα.Aφου εχεις s3 ξερεις που μπορει να φτασει με φπε.Θα με ενδιεφερε πολυ να μου δειξεις σε δυναμομετρηση να νουμερα που αναφερεις με τοση σιγουρια.Και σιγουρα το θεμα ειναι και εκει.
    Τωρα, αν νομιζεις οτι το rs δεν εχει δυνατοτητες βελτιωσης, τοτε μαλλον πρεπει να αρχισεις με το δικο σου s3 και θα καταλαβεις στην πορεια τι αμαξι εχεις.

Οσον αφορα τα ενεργα διαφορικα, που χρονια διατυμπανιζουν οι γνωστοι ιαπωνες, εν ετει 2009, το evo 10 και το wrx sti εφαγαν φολα απο το ''ταπεινο'' ΤΤ S μεσα στην πιστα, στην εδρα τους δηλαδη, απο ενα coupe 273 ιππων.
    Για να μην πω για το focus RS, που με το revo knucle εστειλε το active yaw control και τα τρια ενεργα διαφορικα πισω στην japan για επανεξεταση.Και μην ξεχνας, το focus rs ειναι FWD!

Αν σου δωθει η ευκαιρια, κανε καμμια βολτα ενα evo 8 και ενα evo 10, και γραψε μας τις εντυπωσεις σου.
    ξερω ακριβως τι αμαξι εχω...θες να σου πω τα πραγματικα η αυτα που λενε οι "βελτιωτες"?

δυναμομετρηση εχω μονο απο το δικο μου...ειναι των 215 ιππων κι εβγαλε 165 ροδες...οπως ειπε και ο γρηγορης που το μετρησε ειναι ενα αψογο στοκ s3...

με φπε ,πραγματικα 210 ροδα οριακα παει με 1.2 Overboost και περιπου ασσο σταθερη...

παει κι αλλο με διαφορα καραγκιοζιλικια που συνηθιζονται ελλαδα,οπως σχεδον 2 πιεση και καυσιμα και αναφλεξη στο διαολο,αλλα θεωρω οτι μιλαμε για σωστη αναβαθμιση...

με περιφερειακα μπορει να φτασει περιπου 280 ροδα με μικρο ρισκο στην αξιοπιστια...

με ζυγισματα και μπιελοπιστονα φτανει 400-450 και τελος...μετα φυσικα θελεις gps για να βρεις που παταει η καθε ροδα με το haldex...κι αυτο παει παραπανω...αλλα δουλευει 5-7 χιλιαδες μονο...

απο πλευρας στησιματος ειναι μετριοτατο μια και φτιαχτηκε με σκεπτικο gt του 40αρη...μηδεν πληροφορηση απο το τιμονι και σε κλειστο στροφιλικι θυμαται να μαζεψει τα μουτρα του μετα απο κανα δυο χρονια...

κι αυτο μαζευεται...με αλλες αντιστρεπτικες,μπαρες πανω κατω,και αναρτησεις του 3χιλιαρου...επισης μαζευεται λιγο και το haldex...αλλα ρε φιλε...50 χιλιαρικα εκανε καινουριο...να πα να μαμηθει if you catch my drift...

σαφεστατα και το ttrs εχει περιθωρια βελτιωσης...αλλα αν προσεξες,εγραψα για οικονομικο κουτι,οχι 50-70 χιλιαδων...αν ηταν να δωσω τοσα θα προτιμουσα κατι με torsen...

κι εγω μπορω να σου πω για τεστ σε πιστα οπου s2000 ξεφτυλισε tt quattro των 225...

δεν μου λεει ουσιαστικα κατι...

εχω δει και civic με integra μοτερ τουρμπισμενο στα 700 κατω που με καλο διαφορικο και ψαλιδια δεν εκανε κιχ...

evo εχω οδηγησει...ενα 6 αρι με 600 κατω...τι ακριβως θες να σου πω απο πλευρας εντυπωσεων?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παρόμοια θέματα

1. ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Moto Vs Car
    από perrakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 16:11
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ vs ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
    από caesarsk στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 23:54
  3. Άλλη μία παραλλαγή στη γνωστή κόντρα...
    από galexico στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 11:07
  4. Αλλη Μια Μερα Αντιπαραγωγησ....
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 06:47
  5. Αλλη μια μορφή ρατσισμού?
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 22:58

Κανόνες δημοσιεύσεων