Σελίδα 19 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Τις βίδες αυτές μπορείς να τις πάρεις από την αντιπροσωπία (Σαρακάκης) μιας και είναι ιδιαίτερες και δεν θα τις βρεις στο εμπόριο. Τα τζιμάνια οι μηχανικοί εδώ στο Ελλάντα δεν νομίζω να είχαν ασχοληθεί να ξαναβιδώσουν την ίδια βίδα που έβγαζαν, μάλλον όποια έβρισκαν μπροστά τους έβαζαν. Το έχω δει και σε άλλα. Δυστυχώς θα τις πληρώσεις πολύ περισσότερο από όσο αξίζουν... αλλά το φανάρι μπροστά είναι το μισό μηχανάκι σε εμφάνιση.

Για τα φλασάκια που είπες παραπάνω το ψάχνω και εγώ, μιας και δεν έχω τα μαμά, που ήταν και άσχημα, αλλά θέλω τη διπλή λάμπα. Φοβάμαι ότι μάλλον δεν θα βρούμε και θα πρέπει να κάνουμε κάποια πατέντα...

Για το φίλο παραπάνω που ρωτάει για το Bros, βασικά ό,τι έχουν πει και τα παιδιά.

Κοινώς με ταβάνι 1.000 τι άλλο παίρνεις εκτός από παπί; Απλά πρέπει να κοιτάξεις αυτό που θα πάρεις να μην έχει κάποιο χοντρό πρόβλημα και στοιχίσει πολλά η επισκευή. Προφανώς μιλάμε για μεταχειρισμένο μηχανάκι 20ετίας, πιθανόν με διψήφιο αριθμό ιδιοκτητών (μόνο οικόπεδα μπορώ να φανταστώ που να έχουν διψήφιο αριθμό ιδικτητών, όχι μηχανάκι...) που σημαίνει α. ότι το μηχανάκι είναι ΣΚΥΛΙ, και β. ότι ενδεχομένως έχει τραβήξει τα πάνδεινα.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν ο κινητήρας είναι εντάξει και το μηχανάκι ίσιο (το μπροστινό δλδ, το πλαίσιο είναι αλουμινένιο οπότε δεν στραβώνει αλλά σπάει) και τριγύρω καλούτσικο, αναλόγως και της τιμής, το παίρνεις.

Αν δείτε κάποιο και έχετε συγκεκριμένες απορίες ρωτήστε!

Υ.Γ.: για τον αέρα στα 120 δεν υπάρχει πρόβλημα, εδώ βγάζουν 1000άρια γυμνά...
    Υ.Γ.2: στην εποχή του έκανε περίπου όσο μια cbr, που είχε τα διπλά άλογα, γι' αυτό και δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο τότε, αλλά από την τιμή καταλαβαίνεις την ποιότητα!
    Υ.Γ.3: δες στην αρχή της συζήτησης έχω βάλει link με φωτογραφίες σκαναρισμένες από το ΜΟΤΟ (του τότε) και έχει παρουσίαση το μηχανάκι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Τις βίδες αυτές μπορείς να τις πάρεις από την αντιπροσωπία (Σαρακάκης) μιας και είναι ιδιαίτερες και δεν θα τις βρεις στο εμπόριο. Τα τζιμάνια οι μηχανικοί εδώ στο Ελλάντα δεν νομίζω να είχαν ασχοληθεί να ξαναβιδώσουν την ίδια βίδα που έβγαζαν, μάλλον όποια έβρισκαν μπροστά τους έβαζαν. Το έχω δει και σε άλλα. Δυστυχώς θα τις πληρώσεις πολύ περισσότερο από όσο αξίζουν... αλλά το φανάρι μπροστά είναι το μισό μηχανάκι σε εμφάνιση.

Για τα φλασάκια που είπες παραπάνω το ψάχνω και εγώ, μιας και δεν έχω τα μαμά, που ήταν και άσχημα, αλλά θέλω τη διπλή λάμπα. Φοβάμαι ότι μάλλον δεν θα βρούμε και θα πρέπει να κάνουμε κάποια πατέντα...

Για το φίλο παραπάνω που ρωτάει για το Bros, βασικά ό,τι έχουν πει και τα παιδιά.

Κοινώς με ταβάνι 1.000 τι άλλο παίρνεις εκτός από παπί; Απλά πρέπει να κοιτάξεις αυτό που θα πάρεις να μην έχει κάποιο χοντρό πρόβλημα και στοιχίσει πολλά η επισκευή. Προφανώς μιλάμε για μεταχειρισμένο μηχανάκι 20ετίας, πιθανόν με διψήφιο αριθμό ιδιοκτητών (μόνο οικόπεδα μπορώ να φανταστώ που να έχουν διψήφιο αριθμό ιδικτητών, όχι μηχανάκι...) που σημαίνει α. ότι το μηχανάκι είναι ΣΚΥΛΙ, και β. ότι ενδεχομένως έχει τραβήξει τα πάνδεινα.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν ο κινητήρας είναι εντάξει και το μηχανάκι ίσιο (το μπροστινό δλδ, το πλαίσιο είναι αλουμινένιο οπότε δεν στραβώνει αλλά σπάει) και τριγύρω καλούτσικο, αναλόγως και της τιμής, το παίρνεις.

Αν δείτε κάποιο και έχετε συγκεκριμένες απορίες ρωτήστε!

Υ.Γ.: για τον αέρα στα 120 δεν υπάρχει πρόβλημα, εδώ βγάζουν 1000άρια γυμνά...
    Υ.Γ.2: στην εποχή του έκανε περίπου όσο μια cbr, που είχε τα διπλά άλογα, γι' αυτό και δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο τότε, αλλά από την τιμή καταλαβαίνεις την ποιότητα!
    Υ.Γ.3: δες στην αρχή της συζήτησης έχω βάλει link με φωτογραφίες σκαναρισμένες από το ΜΟΤΟ (του τότε) και έχει παρουσίαση το μηχανάκι.
    ευχαριστω για την απαντηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    επειδή διάβασα αρκετά φόρα και άκρη δεν έβγαλα.Με ενδιαφέρει το Bros και μένα τόσο ψάξιμο που έριξα.(Damn you!You brainwashed me).Θα ήθελα να ρήξω λεφτά πάνω του σιγά σιγά.Πόσο εύκολο είναι λιπόν να του βάλεις κινητήρα από άλλη μηχανή(ΤΑ /ΑΤ 600) και πόσο πάει το μαλλί.(εκτώς ον κινητήρα).Κινητήρες από σύγχρονες μηχανές μπαίνουν?(λόγω λιγότερων χμ το λέω).Εμ θα ήθελα να του βάλω ένα τιμόνι όπως
    αυτά.ή μήπως να κοιτάξω για άλλη μηχανή σε 2 χρόνια.αλλα το Brosaki είναι cult kai γουστάρουμε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hawk_gt_sw_04-2004-3.jpg 
Προβολές:	434 
Μέγεθος:	82,5 KB 
ID:	200781
    Get your motor running..

Νέο μέλος

διαβαστε κ κατι καλο...

Δν ειναι καθε φορα που τη σελα σου φορω,
    μα ουτε το γκαζι που ανοιγω...
    ειναι στις ροδες σου φτερα
    αγαπη και αιμα χυνω

βλεπω το γκαζι γλυκο που ειναι
    μα φανταζομαι εμενα
    αν πεσω τι θα πουνε

ειναι επιλογη και τροπος ζωης η μηχανη σου
    μα ειναι και στη ζωη επισης και οι δικοι σου

επιπολεα τα 1000 κυβικα δν ειναι
    μν τα δωσεις σε 20αρη δν θα προλαβουν να χαρουνε

πορτα ελευριας μια μοτοσηκλετα,
    γεμισμα ψυχης και αερας σε χαιδευει
    πισα κ λαστιχο μαζι
    εσενα κυριευει

γνωριζει κανεις αν στη παραπανω φωτο τα πισω φλας βιδωνουν πανω στις λαστιχενιες βασεις ή γινεται αραγε καποια πατεντα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
    γνωριζει κανεις αν στη παραπανω φωτο τα πισω φλας βιδωνουν πανω στις λαστιχενιες βασεις ή γινεται αραγε καποια πατεντα?
    Απ' ό,τι φαίνεται έτσι είναι. Άντε να έχει βάλει από μέσα καμιά μεγάλη ροδέλα για να το κρατάει.

Πάντως όμορφα είναι αυτά!

Και στα μπροστά πρέπει να έχει κάνει κάποια πατέντα και να τα έχει στηρίξει εκεί που πιάνει και το φανάρι. Καλό σαν ιδέα, αν έχει ο φίλος Pilgrimage καμιά φωτογραφία και από μπροστά να δούμε πως δείχνει καλό θα ήταν!

@ Pilgrimage:
    Για τον κινητήρα που ρωτάς μπαίνει και από άφρικα και από TransAlp 650 αλλά ο τελευταίος δεν έχει μια βάση κινητήρα. Τον έχει βάλει ο pikos χωρίς πρόβλημα πάντως! Για τον καινούργιο του TA700 δεν ξέρω. Α, και ο sernodas2 έχει βάλει μοτέρ από άφικα 750.

Για τιμόνι πρέπει να βάλεις κάπως καβαλέτα στην υπάρχουσα πάνω τιμονόπλακα ή να βρεις τιμονόπλακα από κάποιο άλλο (πχ Hornet) αλλά θα πρέπει να ταιριάζει (αποστάσεις μεταξύ των καλαμιών και του λαιμού). Συν ότι θα περισσεύουν λίγο τα καλάμια πάνω από την τιμονόπλακα, αν προσέξεις φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλες. Με τα ψηλά κλιπόν δε βολεύεσαι;

Ο λόγος είναι καθαρά αισθητικός. ΑΝ μπορούν τα παιδιά να γράψουν 5 πράματα για την συμβίωση με Brosaki 650/750 cc και τιμή αν επιτρέπετε. Για την φ ώτο δυστηχώς δεν έχω.Σε ένα φόρουμ το πέτυχα.Τώρα ποιό?δεν θυμάμαι.Είχα μπει και έψαχνα φότος απο Bros/hawk
    Get your motor running..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
    Ο λόγος είναι καθαρά αισθητικός. ΑΝ μπορούν τα παιδιά να γράψουν 5 πράματα για την συμβίωση με Brosaki 650/750 cc και τιμή αν επιτρέπετε. Για την φ ώτο δυστηχώς δεν έχω.Σε ένα φόρουμ το πέτυχα.Τώρα ποιό?δεν θυμάμαι.Είχα μπει και έψαχνα φότος απο Bros/hawk
    Έχω εγώ 650. Έβγαινε και σε 650 το Bros.

Η βασική τους διαφορά (από το 400) είναι η ΡΟΠΗ που είναι +60%! Μετά τις 3.000 ανοίγεις το γκάζι και το μηχανάκι φορτώνει αβέρτα! Βέβαια καίει και περισσότερο...

Τιμή αν εννοείς για κινητήρα από ΤΑ ή ΑΤ δεν ξέρω δυστυχώς...

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah
    Ωραίο το μηχανάκι στη φωτό...μου θυμίζει Super Four...
    Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Έχω εγώ 650. Έβγαινε και σε 650 το Bros.

Η βασική τους διαφορά (από το 400) είναι η ΡΟΠΗ που είναι +60%! Μετά τις 3.000 ανοίγεις το γκάζι και το μηχανάκι φορτώνει αβέρτα! Βέβαια καίει και περισσότερο...

Τιμή αν εννοείς για κινητήρα από ΤΑ ή ΑΤ δεν ξέρω δυστυχώς...
    πόσο πήγε να βάλεις κινητήρα ΤΑ στο μπρος .Δεν έχω χώρο οπότε εργατικά + κάποια πράγματα εκτώς του κινητήρα αν χρειάζονται πόσο πάνε?
    Get your motor running..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
    πόσο πήγε να βάλεις κινητήρα ΤΑ στο μπρος .Δεν έχω χώρο οπότε εργατικά + κάποια πράγματα εκτώς του κινητήρα αν χρειάζονται πόσο πάνε?
    sou esteila pm

διακοπτης?

βρε μπας κ εχει κανεις κανα διακοπτη τιμονιου????(που μπενει το κειδι)....
    αμα βρω ταπα κ της σελας για να εχω ενα κλειδι θα ειμαι ευτηχης!!!!!!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: διακοπτης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    βρε μπας κ εχει κανεις κανα διακοπτη τιμονιου????(που μπενει το κειδι)....
    αμα βρω ταπα κ της σελας για να εχω ενα κλειδι θα ειμαι ευτηχης!!!!!!!
    Είχε ο KeLeYTiS, στείλε του ένα μύνημα μήπως υπάρχουν ακόμα....
    Give me fuel, Give me fire

Re: Re: διακοπτης?

[B]Είχε ο KeLeYTiS, στείλε του ένα μύνημα μήπως υπάρχουν ακόμα....

δεν εχει

θελω να αλλαξω δισκους συμπλεκτη

απο οτι ειδα δεν θελει καποιο ειδικο εργαλειο(εξολκεα κτλ)
    αλλα για πειτε κανα τιρ
    φχαρστω!

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •