Τις βίδες αυτές μπορείς να τις πάρεις από την αντιπροσωπία (Σαρακάκης) μιας και είναι ιδιαίτερες και δεν θα τις βρεις στο εμπόριο. Τα τζιμάνια οι μηχανικοί εδώ στο Ελλάντα δεν νομίζω να είχαν ασχοληθεί να ξαναβιδώσουν την ίδια βίδα που έβγαζαν, μάλλον όποια έβρισκαν μπροστά τους έβαζαν. Το έχω δει και σε άλλα. Δυστυχώς θα τις πληρώσεις πολύ περισσότερο από όσο αξίζουν... αλλά το φανάρι μπροστά είναι το μισό μηχανάκι σε εμφάνιση.
Για τα φλασάκια που είπες παραπάνω το ψάχνω και εγώ, μιας και δεν έχω τα μαμά, που ήταν και άσχημα, αλλά θέλω τη διπλή λάμπα. Φοβάμαι ότι μάλλον δεν θα βρούμε και θα πρέπει να κάνουμε κάποια πατέντα...
Για το φίλο παραπάνω που ρωτάει για το Bros, βασικά ό,τι έχουν πει και τα παιδιά.
Κοινώς με ταβάνι 1.000 τι άλλο παίρνεις εκτός από παπί; Απλά πρέπει να κοιτάξεις αυτό που θα πάρεις να μην έχει κάποιο χοντρό πρόβλημα και στοιχίσει πολλά η επισκευή. Προφανώς μιλάμε για μεταχειρισμένο μηχανάκι 20ετίας, πιθανόν με διψήφιο αριθμό ιδιοκτητών (μόνο οικόπεδα μπορώ να φανταστώ που να έχουν διψήφιο αριθμό ιδικτητών, όχι μηχανάκι...) που σημαίνει α. ότι το μηχανάκι είναι ΣΚΥΛΙ, και β. ότι ενδεχομένως έχει τραβήξει τα πάνδεινα.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν ο κινητήρας είναι εντάξει και το μηχανάκι ίσιο (το μπροστινό δλδ, το πλαίσιο είναι αλουμινένιο οπότε δεν στραβώνει αλλά σπάει) και τριγύρω καλούτσικο, αναλόγως και της τιμής, το παίρνεις.
Αν δείτε κάποιο και έχετε συγκεκριμένες απορίες ρωτήστε!
Υ.Γ.: για τον αέρα στα 120 δεν υπάρχει πρόβλημα, εδώ βγάζουν 1000άρια γυμνά...
Υ.Γ.2: στην εποχή του έκανε περίπου όσο μια cbr, που είχε τα διπλά άλογα, γι' αυτό και δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο τότε, αλλά από την τιμή καταλαβαίνεις την ποιότητα!
Υ.Γ.3: δες στην αρχή της συζήτησης έχω βάλει link με φωτογραφίες σκαναρισμένες από το ΜΟΤΟ (του τότε) και έχει παρουσίαση το μηχανάκι.