Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Nαι κ τα εχω οδηγησει κ τα εχω πατησει , το DRZ δεν ειχε ροπη κ ειχε σελα στριγκακι , το χτχ λες κ οδηγαγα 200 κιλα μηχανη ηταν , δεν ηταν καλοζυγισμενο ..........
Ναι παιζουν πολλοι δουκες αφου μεταχειρα πιανουν 3000ε
Ας συγκρινουμε με ενα κτμ ποσα ευρο εχει δωσει σε 5 ετη κ ποσα εγω .............
Δε καταλαβα εχω 50 αλογα ροδα κ δινω 30ε το χρονο συντηρηση .......... Τη σελητσα μου την ωραια ,
τα φρενακια , μπαινω στις στροφουλες , συνχωρει λαθη , γιατι ειναι καλοζυγισμενο .......... Service κανω οπου γουσταρω ........
Παταω κ Vstorm που παιζουν κ πολλα ......... αμα κατσει ...... :rotflmao:
Αμα θελω παω μαλια στην πολη ......... αμα θελω παω κ 180 στην εθνικη
Ασε που εγω εχω κολημα με κιβωτια ταχυτητων με αισθηση βουτηρο ......... που εκει το FMX τον ανταγωνισμο τον εκανε σκονη ......... στο STRADA ακομα ψαχνουν τη δευτερα.........
1) αυτα τα 50 αλογα θελω να τα "δω" καποια στιγμη..
2) τα φρενακια ειναι οντως ΦΡΕΝΑΚΙΑ...οχι φρενα...
3) το οτι εχει σωβρακα αναρτησεις το λεμε τωρα: "μπαινω στις στροφουλες, συγχωρει λαθη.."![]()
4) επισης θελω να σε δω να ταξιδευεις με 180 στην εθνικη. οχι να τα πιασεις με ευνοιϊκο τυφωνα σε γκρεμο μια φορα και τελος.
εν ολιγοις παραμυθιαζεσαι οτι εχεις μηχανακι αεροπλανο, και ουσιαστικα, εχεις παπι.
αφου λοιπον το παραδεχεσαι γενικα οτι ειναι παπι, αντε πηγαινε παιξε με τα παπια και ασε τις μεγαλες μηχαες εδω να κωλοβαρανε...
![]()