Σελίδα 19 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 489

Θέμα: α ρε φλώροι ducatisti!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Nαι κ τα εχω οδηγησει κ τα εχω πατησει , το DRZ δεν ειχε ροπη κ ειχε σελα στριγκακι , το χτχ λες κ οδηγαγα 200 κιλα μηχανη ηταν , δεν ηταν καλοζυγισμενο ..........
    Ναι παιζουν πολλοι δουκες αφου μεταχειρα πιανουν 3000ε

Ας συγκρινουμε με ενα κτμ ποσα ευρο εχει δωσει σε 5 ετη κ ποσα εγω .............

Δε καταλαβα εχω 50 αλογα ροδα κ δινω 30ε το χρονο συντηρηση .......... Τη σελητσα μου την ωραια ,
    τα φρενακια , μπαινω στις στροφουλες , συνχωρει λαθη , γιατι ειναι καλοζυγισμενο .......... Service κανω οπου γουσταρω ........
    Παταω κ Vstorm που παιζουν κ πολλα ......... αμα κατσει ...... :rotflmao:

Αμα θελω παω μαλια στην πολη ......... αμα θελω παω κ 180 στην εθνικη

Ασε που εγω εχω κολημα με κιβωτια ταχυτητων με αισθηση βουτηρο ......... που εκει το FMX τον ανταγωνισμο τον εκανε σκονη ......... στο STRADA ακομα ψαχνουν τη δευτερα.........

1) αυτα τα 50 αλογα θελω να τα "δω" καποια στιγμη..
    2) τα φρενακια ειναι οντως ΦΡΕΝΑΚΙΑ...οχι φρενα...
    3) το οτι εχει σωβρακα αναρτησεις το λεμε τωρα: "μπαινω στις στροφουλες, συγχωρει λαθη.."
    4) επισης θελω να σε δω να ταξιδευεις με 180 στην εθνικη. οχι να τα πιασεις με ευνοιϊκο τυφωνα σε γκρεμο μια φορα και τελος.

εν ολιγοις παραμυθιαζεσαι οτι εχεις μηχανακι αεροπλανο, και ουσιαστικα, εχεις παπι.
    αφου λοιπον το παραδεχεσαι γενικα οτι ειναι παπι, αντε πηγαινε παιξε με τα παπια και ασε τις μεγαλες μηχαες εδω να κωλοβαρανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δεν αμφισβητει κανενας οτι οι Ιαπωνες μπορουν ανετα να θαψουν τους Ευρωπαιους...
    Το θεμα ειναι οτι οι μεν με τους δε εχουν ενα τελειως διαφορετικο χαρακτηρα στις κατασκευες τους.
    Τουλαχιστον τα ΚΤΜ δεν μοιαζουν με ΤΙΠΟΤΑ αλλο.Ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

Με τους κραδασμους τους,τον θορυβο τους,τις βλαβες τους και ολα τα αλλα που ξερουμε.
    Ενω τα ιαπωνικα μεταξυ τους, εμενα μου κανουν το ιδιο.Δδλ τι XT τι XR τι FMX για εμενα το ιδιο ειναι...

Δε ξερω αν κανω κατανοητο αυτο που θελω οποτε ας το πω αλλιως.Νομιζω οτι τα Ευρωπαικα εχουν χαρακτηρα ενω τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου.Αλλαζει μονο η μαρκα.
    Κ αυτος ειναι ο λογος που καποιοι αγαπανε τα ευρωπαικα.Γτ εχουν κατι το πιο ιδιαιτερο απο ολα τα υπολοιπα...
    αυτο που λες απλα δεν παιζει...
    οταν βλεπω ενα ΚΤΜ κανω 3-4 λεπτα να δω τι ειναι..

ΟΛΑ τα ΚΤΜ μοιαζουν...
    πρεπει να δεις πλαστικα για να δεις κυβικα,
    πρεπει να δεις χρωμα κεφαλης για να δεις ποιας χρονιας ειναι,
    και αλλα πολλα...

κατ'αρχην ειναι ΟΛΑ πορτοκαλι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
    με τις μετατροπες motard και χωματινα κλπ, δεν καταλαβαινεις ποιο ηταν το αρχικο μοντελο...
    τα motocross, τα enduro και τα motard μονο αν εχεις μεγαλωσει με Αυστριακη νταντα ή οποια ηταν γκομενα ενος εκ των ιδρυτων της ΚΤΜ και στα μαθαινει απο νηπιο μπορεις να τα ξεχωρισεις...
    μετα εχουμε τις κατηγοριες EXC-F, EXC-E, EXC (σκετο), EXC Six Days, EXC Six days and seven nights, EXC seven days and nine nights (αυτο πρεπει να ειναι το πιο τουμπανο)..
    α,ναι ειναι και τα SX-F, SX-E, SX (σκετο παλι με ολιγη)...

ασε μας ρε camen που ειναι ιδιαιτερα και εχουν χαρακτηρα...
    μονο κανα RC8 και Super Duke μπορεις να τα ξεχωρισεις σαν ανθρωπος και αυτα επειδη δεν ειναι μονοκυλινδρα...

και πραγματικα θελω να μου εξηγησεις οταν λες οτι τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου και τα ευρωπαϊκα εχουν χαρακτηρα...
    δλδ η ΚΤΜ δεν χρησιμοποιει εναν κινητηρα της σε 5-6 μοντελα αλλαζοντας αλλα πραγματα?
    φτιαχνει ξεχωριστες μοτοσυκλετες καθε φορα με αλλα μοτερ και τα τοιαυατα??
    σε ολα WP δεν φοραει?
    τι χαρακτηρα δλδ??

εχουν χαρακτηρα ΚΤΜ. οκ. οπως και η Honda εχει χαρακτηρα Honda και η Yamaha χαρακτηρα Yamaha...

ακομα και η MV που θεωρειτε πραγματικα ξεχωριστη μαρκα και χειροποιητα κλπ, ιδιο κινητηρα εχουν τα Agusta και Brutale...

ρε ξυπνατε ρε....
    εξω εχει -2 και εσεις βγαινετε με κοντομανικα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    1 Θα τα δεις καποια στιγμη τα 50 κ τα 6.1 κιλα ροπης , οπως τα ειδαν κ τα ΧΤΧ κ τα DRZ k ακομα δεν καταλαβαν τι εγινε ........
    2 Τα φρενα μου με 290 μπροστα NIssin, μου φανηκαν πολυ φυλικα κ αρκετα για την εμπειρια μου , γιατι κατι εργαλεια με 320 μπροστινα που οδηγησα μου φανηκαν οτι επιαναν αποτομα κ σε φρενα πανικου , ισως ετρωγα τα μουτρα μου εγω..........
    3 Δεν εχω θεμα με αναρτησεις κ φρεναρει κ μπαινει κ με εχει σωσει αρκετες φορες σε πατηλικια , πανω σε στροφη με λακουβες........ κ σε φρενα πανικου με 130κλμ ...... ολα κομπλε ....... Τωρα αν καποιος κυνηγαει δευτερελοπτα σε πιστα ......... τι να πω ....... ? και ποιος ειναι αυτος δηλαδη ...... Βεβαια υπαρχει τεστ που το FMX κερδισε σε πιστα XTX k DRZ .......... me kati δευτερολεπτα ETSI ,,,,,,
    4 Oποτε παω κορινθο , πιανω μια 180 αρα για λιγο , ετσι απο περιεργεια .......... Συνηθως Λεωφορο Κυφισου πιανω 150κλμ με 4η σπασμενη .........

Το μαμησιο παλια , ηταν παπακι τωρα ειναι Καυλακι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	diag_fmx.gif 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	192339
    love will save the planet,hate is a good start.

Δεν ειμαι ασχετος , εχω φαει 10 χρονια κ αρκετα ευρο σε Ready to race μηχανες κ γουσταρω να ειναι απολητες κ να εχουν παρηφεριακα ποιοτικα ......... απλα βαρεθηκα να εχω το χερι στην τσεπη κ βαρεθηκα , εκει ξαφνικα , πανω στην ταυλα , στο τελος να σπρωχνω κ να στεναχωριεμαι ........

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

μετα εχουμε τις κατηγοριες EXC-F, EXC-E, EXC (σκετο), EXC Six Days, EXC Six days and seven nights, EXC seven days and nine nights (αυτο πρεπει να ειναι το πιο τουμπανο)..
    Κοίτα μέχρι να βγάλει το καρατούμπανο το 1000+1 νύχτες σε εξωτικό μαύρο , έχει καιρό ...

Πάντως αυτό που παρατηρώ...

Σε κάθε σύγκριση, από GSXR μέχρι παπάκι...

Τις συγκρίνετε όλες με τις ΧΤ.
    Γιατί άραγε?

Γιατί η σειρά των ΧΤ έγραψε ιστορία και συνεχίζει να γράφει.

Ο απόλυτος ορισμός της διπλής χρήσης, άσφαλτο-χώμα, παπί στην πόλη, ταξιδεύεις και τον κόσμο δικάβαλλος και φορτωμένος άμα λάχει να'ουμ...

Τα απόλυτα γκάζια και στησίματα σε κάποιους, ανάμεσά τους κι εγώ, δεν λένε τίποτα...

Απολαυστικό thread...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Απολαυστικό thread...
    Ακόμα πιο απολαυστικά είναι τα κολλήματα κάποιων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αυτο που λες απλα δεν παιζει...
    οταν βλεπω ενα ΚΤΜ κανω 3-4 λεπτα να δω τι ειναι..

ΟΛΑ τα ΚΤΜ μοιαζουν...
    πρεπει να δεις πλαστικα για να δεις κυβικα,
    πρεπει να δεις χρωμα κεφαλης για να δεις ποιας χρονιας ειναι,
    και αλλα πολλα...

κατ'αρχην ειναι ΟΛΑ πορτοκαλι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
    με τις μετατροπες motard και χωματινα κλπ, δεν καταλαβαινεις ποιο ηταν το αρχικο μοντελο...
    τα motocross, τα enduro και τα motard μονο αν εχεις μεγαλωσει με Αυστριακη νταντα ή οποια ηταν γκομενα ενος εκ των ιδρυτων της ΚΤΜ και στα μαθαινει απο νηπιο μπορεις να τα ξεχωρισεις...
    α,ναι ειναι και τα SX-F, SX-E, SX (σκετο παλι με ολιγη)...

ασε μας ρε camen που ειναι ιδιαιτερα και εχουν χαρακτηρα...
    μονο κανα RC8 και Super Duke μπορεις να τα ξεχωρισεις σαν ανθρωπος και αυτα επειδη δεν ειναι μονοκυλινδρα...

και πραγματικα θελω να μου εξηγησεις οταν λες οτι τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου και τα ευρωπαϊκα εχουν χαρακτηρα...
    δλδ η ΚΤΜ δεν χρησιμοποιει εναν κινητηρα της σε 5-6 μοντελα αλλαζοντας αλλα πραγματα?
    φτιαχνει ξεχωριστες μοτοσυκλετες καθε φορα με αλλα μοτερ και τα τοιαυατα??
    σε ολα WP δεν φοραει?
    τι χαρακτηρα δλδ??

εχουν χαρακτηρα ΚΤΜ. οκ. οπως και η Honda εχει χαρακτηρα Honda και η Yamaha χαρακτηρα Yamaha...

ακομα και η MV που θεωρειτε πραγματικα ξεχωριστη μαρκα και χειροποιητα κλπ, ιδιο κινητηρα εχουν τα Agusta και Brutale...

ρε ξυπνατε ρε....
    εξω εχει -2 και εσεις βγαινετε με κοντομανικα...
    Προφανως δεν καταλαβες αυτο που θελω να πω αλλα δεν πειραζει...:smilea:
    Βαριεμαι να στο εξηγησω,τωρα ξυπνησα και ειμαι χαλια(λαιμους,μυτες κλπ κλπ)...
    Μπορει αργοτερα...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Πάντως αυτό που παρατηρώ...Τις συγκρίνετε όλες με τις ΧΤ.
    Γιατί άραγε?
    καλα ρε συγκρινουν τα gsxr και τα 1098 με τα XT?

μα ποσο κουλαδια ποια :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

oxi..alla oso katalabainei o kathenas mi to kaneis thema k esy tora..

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

μα ποσο κουλαδια ποια :rotflmao:
    Σχήμα λόγου ήταν ρε lieutenant.

Απλά, για να πεις ότι μια μηχανή είναι αδύναμη, πιο χάλια από παπί, ερείπιο, κουρούτα, χάρχαλο, ναυάγιο, γενικως άθλια, γράφεις "ΧΤ" και καθάρισες μια κι έξω... :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    ποιός είπε πως πατάει vstrom να πάμε μια κοντρίτσα!!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ποιός είπε πως πατάει vstrom να πάμε μια κοντρίτσα!!!!
    FMX...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    θα εννοούσε στο χώμα το παλικάρι....

κι εγώ έχω φάει GSXR600 αλλά δεν το έκανα θέμα... το παλικάρι ήταν κουλάδι του κερατά.
    μάλλον κι αυτός κανέναν από εμάς τα κουλάδια θα συνάντησε.

Εγω 0-400μ εχω πατησει 3 vtorm ........... ενταξει αμα παιξουν στροφες κ αποστασεις εκει μετραει ο πιλοτος .......... κ παω πασο ... Anyway δεν ειναι το στυλ μου να το παιξω γρηγορος ......... Απλα δε θελω να ακουv παρτε DRZ h παρτε XTX γιατι το FMX δεν παει ......... εκει τα πραγματα αγριευουν

Παρόμοια θέματα

1. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  2. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:29
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  4. Μην κάνετε σαν μαλάκες ρε....