Thomas, πως πήγε η αναγνώριση ??
Θα χρειαστούμε τα πέδιλα του σκι ή θα κάνουμε λασποτσουλήθρες ???
( και χρόνια πολλά )![]()
Thomas, πως πήγε η αναγνώριση ??
Θα χρειαστούμε τα πέδιλα του σκι ή θα κάνουμε λασποτσουλήθρες ???
( και χρόνια πολλά )![]()
Μην κολλατε ωρε,θα παιξουμε κι απο εναλλακτικες.Εξ'αλλου ειπαμε οτι ακομα τα βουνα κουβαλανε αρκετο χιονι για να ειναι ολοι οι δρομοι ανοιχτοι.Καλα να ειμαστε να Ζμπρωχνουμε μηχανακια:rotflmao:
Παντως η κατασταση δειχνει σαφως καλυτερη απο αυτην που ειχαμε την προηγουμενη φορα.Χιονι πολυ λιγοτερο,οποτε μην εχουμε παραπονο
(+οτι εχουμε ακομα κατι δεκα ημερες μπροστα μας και υπαρχει μια-μικρη-ελπιδα να λιωσει λιγο χιονακι ακομα)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Επιτέλους.....
Τα bmw θα μένουν όρθια......
"κολλημένα στο χιόνι"
θα έχουμε αλλαγές στο δρομολόγιο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
βασικά εχω να προτείνω και κάτι άλλο άσχετο με την διαδρομή.
το πρώτο βράδυ να βρεθούμε και να μείνουμε στο χωριό του παππού μου,λίγο εξω απο την Εδεσσα.(ΠΛΑΤΆΝΙ).λείπουν οι παππόυδες αρα το σπίτι είναι για την πάρτυ μας.απο εκεί θα ξεκινήσουμε κατευθείαν χώμα και θα κάνουμε κανονικά το βέρμιο.
το προτείνω σαν λύση για να γλυτώσουμε τον ξενώνα στο ξηρολίβαδο,και γιατι στο χωριό εχουμε αυλή,ψησταριές και προβλέπεται τρελό όργιο.
Μην ανησυχεις ωρα,στην μασα δεν χανομαστε με τιποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
θα έχουμε αλλαγές στο δρομολόγιο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
βασικά εχω να προτείνω και κάτι άλλο άσχετο με την διαδρομή.
το πρώτο βράδυ να βρεθούμε και να μείνουμε στο χωριό του παππού μου,λίγο εξω απο την Εδεσσα.(ΠΛΑΤΆΝΙ).λείπουν οι παππόυδες αρα το σπίτι είναι για την πάρτυ μας.απο εκεί θα ξεκινήσουμε κατευθείαν χώμα και θα κάνουμε κανονικά το βέρμιο.
το προτείνω σαν λύση για να γλυτώσουμε τον ξενώνα στο ξηρολίβαδο,και γιατι στο χωριό εχουμε αυλή,ψησταριές και προβλέπεται τρελό όργιο.![]()
Για οργανωσε τις εναλλακτικες εκει πανω ρε!
Α,και απο Βερμιο τι γινεται?Παει απο Ξερολιβαδο η διασχιση?
Οτι παντως κι αν γινει,καλα θα περασουμε![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
αυτήν την κυρική θα πάω αναγνωριστική προς τα εκεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
θα την κάνουμε κανονικά την διάσχιση (αν βγαίνει)
απλά θα ξεκινήσουμε απο το χωριό μου.αν δεν βγαίνει θα κινηθούμε σε χαμηλότερα υψόμετρα,πάλι στο βέρμιο.
Αφού ρε συ είσαι χορτοφάγος, τι διάολο θα ψήσουμε για σένα? Ραδίκια και ζωχά?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μην ανησυχεις ωρα,στην μασα δεν χανομαστε με τιποτα!![]()
Για οργανωσε τις εναλλακτικες εκει πανω ρε!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
χορτοφάγος ο καημένος ε;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αφού ρε συ είσαι χορτοφάγος,
ενα κοτέτσι σε ομελέτες τρώει,συνδιασμένο με ενα ταψί πρασόπιτα![]()
![]()
![]()
Οτι και να λετε,κομμενες οι μασες.Με περιμενει του Αγ.Πνευματος η αναβαση στο καταφυγιο της Αστρακας στην Γκαμηλα απο Παπιγκο.Πεζοπορια 4 και βαλε ωρες,7 χλμ ολο ανηφορα.Οποτε μασα γιοκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
χορτοφάγος ο καημένος ε;;;;
ενα κοτέτσι σε ομελέτες τρώει,συνδιασμένο με ενα ταψί πρασόπιτα![]()
![]()
![]()
![]()
...
Αρε κ@λοπαιδα....
Με βάζετε να ψάχνω για λάστιχα...
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Εχω το μπροστινο το Conti TKC.Αν το θες τελεφονΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
...
Αρε κ@λοπαιδα....
Με βάζετε να ψάχνω για λάστιχα...
![]()
![]()
![]()