Σελίδα 190 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 90140180185186187188189190191192193194195 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.836 έως 2.850 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Παλαιό μέλος
    Κοιτα ειναι απλο δεν θα τρως για 3 χρονια για να παρεις 1098:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Aντί να πάρεις DRZ και R1 θα μπορούσες να έχεις μία Agusta τώρα. Και έπαιρνες και ένα KLR650 που είναι σε πραγματικά ανταγωνιστική τιμή.

Καλά λοιπόν...μην αγχώνεσαι...

Όταν θα γίνω αηδιαστικά πλούσιος θα σου πάρω εσένα μία γιατί μας τα ζάλισες με τα Γιαπωνέζικα.

Αλλά θα σου επιτρέπω να την οδηγείς μόνο σε πίστα.

Εκτός πίστας θα κυκλοφορείς με μία Choperιά με νεκροκεφαλές, φλόγες και κρόσια και τα χέρια εκεί ψηλά στον ουρανό.
    Έλεος ρε Nikker το έχουμε εμπεδώσει ότι το φυσάς το χρήμα!
    Γίνε εσύ αηδιαστικά πλούσιος και πάρε 10 Agusta και άλλα 10 1098 !
    Γίνε και πολιτικός αν θέλεις μιας και πας για δικηγόρος, αυτοί έτσι κι' αλλιώς γίνονται
    πολιτικοί αλλά αν το κάνεις αυτό το τελευταίο ενημέρωσε μας να αλλάξουμε ήπειρο γιατί
    με τα μυαλά που κουβαλάς την κάτσαμε την βάρκα εμείς οι υπόλοιποι!

P.S. Υπουργός οικονομικών να γίνεις ρε! Θα σου πάει γάντι! Θα μας λες 1+1=3 που είχε πεί
    παλιότερα κάποιος από δαύτους !

Φιλικά πάντα ε?

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Φίλε εγώ είμαι την άποψη μου, την τεκμηρίωσα και άμα διαφωνείς με γεια σου με χαρά σου.
    Έτσι και αλλιώς δεν περίμενα να συμφωνήσεις γιατί εδώ...πρόκειται περί στρατοπέδου.

Και έχουμε ήδη αποφασίσει την άποψη μας για το με τι θα συμφωνήσουμε...η μάλλον σχετικά με το ποιόν θα αποφασήσουμε.

Κάποιος που το θέλει, μπορεί να το κάνει.

Δεν το είπα σνομπίστικα όπως προφανώς κατάλαβες τύπου "πφφφ...τι είναι 5 χιλιάρικα... 5 χιλιάρικα τα πετάω στον βόθρο για πλάκα..."

Το είπα σε στυλ "Τι είναι 2- 3 χρόνια κράτει και οικονομία?".

Για κάποιον που έχει πάθος με μία μηχανή δεν είναι τίποτα.

Ένα βαζάκι κρυμμένο στην κουζίνα με την ετικέτα όνειρο ζωής επάνω.

Φυσικά αυτό εσύ δεν περίμενα να το καταλάβεις γιατί για εσένα η μηχανή είναι ένα εργαλείο.
    Για τους περισσότερους είναι πολύ περισσότερα. Είναι έρωτας. Είναι και γάμος.

Τώρα σε άλλα ζητήματα που αναφερθήκανε θα ομολογήσω πως ποτέ μου δεν έχω παραγγείλει καφέ, 4 φορές το πολύ να έχω χρυσοπληρώσει την μπύρα σε club, χωρίς γυναίκα ελάχιστες φορές έμεινα, σε πούστηδες και σε μαφιόζους τον ιδρώτα μου δεν τον δίνω.
    Και δεν νιώθω ότι μου έχει λείψει απολύτως τίποτα.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παλαιό μέλος
    Nikker: Ο νεος Πολυδωρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα πηγαινει στην βουλη κουστουματος-χαρλεας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Nikker: Ο νεος Πολυδωρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα πηγαινει στην βουλη κουστουματος-χαρλεας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ωχ την κάτσαμε! είμαστε να αλλάζουμε πλανήτη ρε!

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Οχι οποιος βαζει οποιαδηποτε γομμα. Αποκλειστικα ο ασσος μπροστα εχει δεικτη ταχυτητας 240χμ/ωρα. Αν φορας 2αρι κανενα προβλημα, εχει μεγαλυτερο δεικτη (270χμ/ωρα)

Για τις Σερρες συμβαινουν 2 τινα. Πρωτον τα 240 πραγματικα τα ξεπερνας για ελαχιστα δευτερολεπτα πριν φρεναρεις.
    Δευτερον και για να μαθαινουμε ποσο κλεβουν τα κοντερ, κορυφαιος αγωνιζομενος με 1000αρι εχει με τηλεμετρια πριν τα φρενα 268χμ/ωρα, σε χρονο γυρου 1.22, δηλ σε πολυ γρηγορο γυρο. Καποιος που γυρναει ας πουμε 1.35, που ειναι σβελτος χρονος για ιδιωτη, μετα βιας θα φτανει τα 250 πραγματικα στην ευθεια, οποτε και παλι κανενα προβλημα. Τα 260-270 που βλεπουν στο κοντερ ορισμενοι δεν ειναι πανω απο 240-250 πραγματικα

Δυσκολευομαι να καταλαβω τη δυσπιστια για το 312, ειναι δηλ απιθανο ενα μηχανακι με ιπποδυναμη τοσο κοντα στου Κ7 (στο εξωτερικο εχω δει και δυναμομετρηση με 4 αλογα παραπανω...) να περναει το Κ7 απο ρεπριζ η αλλου? Ακομα και λογω πιθανως ευνοικοτερου γραναζωματος (υπερ του Agusta) στις 2ες και 3ες μπορει να γινει αυτο ευκολα.
    Δε συγκρινουμε 1000 με 750, τα 2 πιο δυνατα 1000αρια συγκρινουμε και στις ρεπριζ ειναι λογικο οποια εχει το πιο καταλληλο γραναζωμα, για τη συγκεκριμενη ταχυτητα ανοιγματος, να περναει μπροστα

Όλα αυτά μεγάλε που μας λες είναι παπαριες εγώ δηλαδή πως έχω δει 315 πραγματικά χιλ με άσσο γόμα απλά ο άλλος με το αβγουστα ήξερε ότι θα πιει το γκαζοζακι γιατί είχε γρανάζι (κοντο) και έκανε το Γερμανό όταν του είπε ο άλλος για τελικές
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Άρα...μόνο Chopper...

Bασίλη...για όνομα του θεού...δεν αναφερόμουνα σε αυτά ως πουστονήσια...αναφερόμουνα λιγάκι πιο ανατολική....προς Αιγαίο πλευρά...

Αν και οι Ιταλοί φημίζονται για τις μοδίστρες τους...

Φαντάζεστε να το γυρίσει ο Vale...να κάνει καριέρα σχειδάζοντας Designάτα και extreme καπέλα κτλ?

Μετά την φετινή απογοήτευση της Yamaha...μετά τον Lorenzo που γίνεται MotoGPάς του χρόνου...(κωλόπαιδο...)
    τι τσοπερ ρε μονο που ακουω τον ηχο που κανουν θελω να τα σπασω:rotflmao:

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Όλα αυτά μεγάλε που μας λες είναι παπαριες εγώ δηλαδή πως έχω δει 315 πραγματικά χιλ με άσσο γόμα απλά ο άλλος με το αβγουστα ήξερε ότι θα πιει το γκαζοζακι γιατί είχε γρανάζι (κοντο) και έκανε το Γερμανό όταν του είπε ο άλλος για τελικές

Σε συζητηση τετοιου επιπεδου δεν ειμαι διατεθειμενος να συμμετεχω παλικαρι (JIMK7). Επειδη εδω μεσα εχετε παραγνωριστει ορισμενοι και ξεφωνιζεστε ενθεν και ενθεν δε σημαινει οτι μπορεις να απευθυνεσαι στον οποιονδηποτε που δε γνωριζεις με αυτο το στυλ και υφος, ιδιως οταν σε κανενα ποστ μου δε εβρισα η προσεβαλλα κανεναν, πολυ δε περισσοτερο εσενα

Απο κει και περα, εσυ μπορει να εχεις δει και 405, αλλα αν κανεις το κοπο να δεις εκτος απο το κοντερ, το δεικτη ταχυτητας του εμπρος ελαστικου σου θα δεις οτι ειναι 240χμ/ωρα ή 260χμ/ωρα για τις σκληροτερες γομμες ορισμενων εταιριων. Σε καμια περιπτωση τα λαστιχα αυτα δεν ειναι για 300αρες. Αν τωρα εσυ θελεις να πεταξεις με το λαστιχο αυτο με γεια σου και χαρα σου, αν ομως σκασει απρειδοποιητα στα χιλιομετρα αυτα, τα λιγα δευτερολεπτα που θα σου μεινουν μην τα σπαταλησεις διερωτωμενος το γιατι...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Μην πετάς τα λεφτά σου στα πουστονήσια.

Όλοι κάθονται και κλαίγονται (μπουχουχου...800 euros τον μήνα...) αλλά το χιλιαρικάκι φεύγει προς Μύκονο πλευρά.

Μην σκας 10 euros για μία μπύρα.
    Όλοι κάθονται και κλαίγονται μπουχουχου...ακριβαίνει η βενζίνη. Αλλά 10 ευρό για έναν γκαϊφέ τα σκάμε.

Κόψε και το κάπνισμα.

1 πακέτο την ημέρα = 4 ευρό επί 365 ισούται με 1460 ευρό. Ισούται με έναν ενάμιση μήνα δουλειάς.

Μην δίνεις τα λεφτά σου στις μοδίστρες.
    http://i61.photobucket.com/albums/h6...e/3ff89e62.jpg

Κάνε άπειρη υπομονή, όση χρειαστεί γιατί τα λεφτά σου τα σπαταλάς μόνο όταν συμβιβάζεσαι με κάτι. Στις μηχανές μπορείς να κάνεις όσες υπερβολές γουστάρεις.

Γιατί δεν μιλάμε για κόστοι ευκαιρίας τύπου
    Μία Ferrari = 20 Toyoto Corolla
    Ένα Rolex = 2000 ψηφιακά ρολογάκια λαϊκής αγοράς ή video club.

Mιλάμε για κόστη ευκαιρίας τύπου
    Μία MV Agusta (22800euros)= 1,6297355 Yamaha R1 (13990)
    ή
    Μία Ducati 1098 (18990euros)= 1,3573981111.... Yamaha R1 (13990)

Και άσε τους άλλους να κάνουνε την μηχανή σου κρεμαστάρι και να σε θεωρούνε large τύπο που έσκασες παραπάνω χρήματα. Έτσι και αλλιώς αυτοί τα διπλάσια θα σκάσουνε για να προσπαθήσουνε να κάνουνε την μηχανή τους σαν την δικιά σου αλλά και πάλι...δεν θα είναι σαν την δικιά σου.
    Κατάλαβες τι εννοώ ε? Brembo...Marzocchi...αυτά τα μούφικα και αναποτελεσματικά Ευρωπαϊκά προϊόντα.

Καλο ρε nikker το agusta αλλα να κλειστο στον εαυτο μου ,να μην τρωω , να μην βγαίνω να μην πηγαίνω διακοπές, να μην πηδ@ω κιόλας,
    Αυτες οι μηχανές είναι για τους έχοντες γιατι ζητάνε και θα ζητάνε πολλα, για εμας που δεν θέλουμε να περιοριστουμε τόσο υπάρχουν και τα μτχ ένα 916 με 8000 είναι λουκούμι

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Φίλε DimDoc μην αγχώνεσαι, προφανώς είσαι καινούριος στον κυβερνοχώρο και επιτρέπεις σε πράγματα να σε επηρεάζουνε περισσότερο απο ότι θα έπρεπε.

Είτε θα σηκωθείς να φύγεις, είτε θα μάθεις να μην ασχολείσαι.

Σκέψου μόνο ότι αυτή την στιγμή μπορεί να μαλώνεις
    με κανά 14χρονο...
    με κανά μογγολάκι (αυτά με το μεγάλο κούτελο) ή
    κανάν περίεργο που γουστάρει να τον διπλώνει ανάμεσα απο τα πόδια και να ψυθιρίζει στον καθρέφτη του "I'd fuck me...I'd totally fuck me..."

Tώρα σε ποιά κατηγορία ανήκει ο JIMK7?... Θέλω να πιστεύω όχι στην τελευταία.

Ρε συ RedMonster???

Στοιχίζει το πήδημα? Μήπως σε κοροϊδεύει η κοπέλα σου?
    Η μήπως απλά νομίζεις ότι είναι η κοπέλα σου?

Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Φίλε DimDoc μην αγχώνεσαι, προφανώς είσαι καινούριος στον κυβερνοχώρο και επιτρέπεις σε πράγματα να σε επηρεάζουνε περισσότερο απο ότι θα έπρεπε.

Είτε θα σηκωθείς να φύγεις, είτε θα μάθεις να μην ασχολείσαι.

Σκέψου μόνο ότι αυτή την στιγμή μπορεί να μαλώνεις
    με κανά 14χρονο...
    με κανά μογγολάκι (αυτά με το μεγάλο κούτελο) ή
    κανάν περίεργο που γουστάρει να τον διπλώνει ανάμεσα απο τα πόδια και να ψυθιρίζει στον καθρέφτη του "I'd fuck me...I'd totally fuck me..."

Tώρα σε ποιά κατηγορία ανήκει ο JIMK7?... Θέλω να πιστεύω όχι στην τελευταία.

Ρε συ RedMonster???

Στοιχίζει το πήδημα? Μήπως σε κοροϊδεύει η κοπέλα σου?
    Η μήπως απλά νομίζεις ότι είναι η κοπέλα σου?

Βεβαια στοιχίζει , από ένα ποτο μέχρι ένα ταξιδάκι ...
    Γουστάρω απιστευτα τις agusta( λίγο λιγότερο απο τις ducati ) + σε καμία περίπτωση δεν θα τις αντικαταστούσα με ένα ιαπωνικο ss, αλλα προτιμο ένα μτχ ιταλικο , παρα να χαλάσω όλες τις ελληνικές μου συνήθειες (μπάλα, καφές, γυμναστηριο κλπ...) για να τις πάρω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Όλα αυτά μεγάλε που μας λες είναι παπαριες
    Καλό θα ήταν να μιλάς πιο ευγενικά και με επιχειρήματα σε κάποιον που ΞΕΡΕΙ πολύ καλά τι λέει.

Το ότι εσύ πήγες 800 χλμ με τον άσσο, είτε σημαίνει πως δεν ξέρεις τι σημαίνουν τα νούμερα, είτε γράφεις στα @@ σου τις οδηγίες του κατασκευαστή.
    Κι επειδή τα ποστ σου τα διαβάζουν και άπειροι που νομίζουν πως ο λόγος σου ως αγωνιζόμενου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καλό θα είναι να προσέχεις πολύ τι ονομάζεις παπαριές και τι όχι.

Αααααα, και επειδή ο ίδιος δεν το έχει αναφέρει, ο dimdoc είναι αγωνιζόμενος εδώ και κάποια χρονάκια
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ώχ τον βούλωσες τώρα ε?

Σακη ελα μη κανεις τη παπια..σου ειπα και χθες τι εχω απο γιαπωνεζο ..

και δε μου απαντησες αν περασα το τεστ σου..

επισης τα φρενα της τραιουμφ που νε νισσιν ναι δεν εχουνε καμια τυχη απεναντι σε μπρεμπο.

οκ???το γιατι τα φοράει ειναι αλλη ιστορία και δε μας αφορα.

αλλα πες μου τωρα και εσυ τι ειχες..εχεις η εχεις δει σε περιοδικο τουλαχιστον σε καμια φωτο απο ευρωπαικο...για να καταλάβω και εγω αν εχει κανα νόημα που μιλας.δηλαδη οκ και εγω λεω οτι τα φρενα που ειχα ειναι καλύτερα απο αυτα που εχω τωρα...αλλα εσύ επιμενεις ετσι?
    εγω το λέω γιατι μου τα σκάει η μπρεμπο?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Ενώ αυτά που λες εσύ έχουν σημαίνουσα βαρύτητα..... :a31:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε