Σελίδα 191 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 91141181186187188189190191192193194195196201241 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.851 έως 2.865 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

2-0 στο tsak bam...ρε μαλακα που να δουν τι μπαλλα οι παιχτες μας με το μαλλι που εχει ο Fellaini...

δεν ειναι ο φελαινι ρε...ο τσιλντρες ειναι το γυρισε στο ποδοσφαιρο :rotflmao:

να σου πω....αυτος που πηγε να διωξει σαν λουλου, ειναι το μπαμ του καλοκαιριου, ο μακος;;:rotflmao:

γαμωτο δεν παιζει και ο καραμπελας σημερα να παρετε τα.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    καζολινο αραξε ρε μεγαλε....
    α...καταλαβα.....παρεακι ε.....μη χαλασουμε το ...επιπεδο

δεν ειναι ο φελαινι ρε...ο τσιλντρες ειναι το γυρισε στο ποδοσφαιρο :rotflmao:

να σου πω....αυτος που πηγε να διωξει σαν λουλου, ειναι το μπαμ του καλοκαιριου, ο μακος

γαμωτο δεν παιζει και ο καραμπελας σημερα να παρετε τα.....
    μακος...αμανικος...μανικοτος...γτπ καβαλα ειναι το παλλικαρι...κανει κοντρολ (αν του πετυχει) στα 5 μετρα....δεν θελει να χαλασει το μαλλι ρε...

υ.γ. ρε ο Jo εχει ονειρο να γινει Feallini οταν μεγαλωσει???
    υ.γ.2 ρε μαλακα οσες φορες σου γραφω τρωμε η παμε να φαμε γκολ...τα λεμε στο HT....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Μολις γυρισα απο ΟΑΚΑ...... ευτυχως που ειδα λιγο νινι και λετο......... κατα αλλα ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ρε Τεν Κατε..... τα εχουμε πει τα εχουμε χιλιοπει .....

Φοβαμαι οτι ειναι θεμα χρονου η γκελα στο πρωταθλημα ..... η ομαδα ειναι αδουλευτη....

Καλα για τον Μαριο το μοντελακι τον βασκο και τον τουριστα τον βραζιλιανο..... δεν θα πω τιποτα μιλησε ο κοσμος για εμενα στο γηπεδο

Η ομαδα θελει προπονητη τερμα 2ο σεντερ μπακ και τον νινη στην εντεκαδα

Παλι μας προλαβε ο πρακτορας δεν του εκανε ο προπονητης πουλο..... εσας κυριοι στην πρασινη παε θα σας παρει 2 χρονιες να καταλαβετε οτι ο τεν κατε ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    υ.γ.2 ρε μαλακα οσες φορες σου γραφω τρωμε η παμε να φαμε γκολ...τα λεμε στο HT....

πανοοοοοοοοοο
    μιλα μου ρε....δνε αλλαζει τιποτα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑ@@@@ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;

Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ.....ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΟΤ ΓΗΠΕΔΟ.

:rotflmao: :rotflmao:

πανοοοοοοοοοο
    μιλα μου ρε....δνε αλλαζει τιποτα
    μαλακα ο τυπακος που κοιμοταν ολα τα λεφτα...και ειναι λεει νεα μεταγραφη της Everton....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ρε παπάρες έχω λιώσει,τι γράφετε ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έλα ρε ΑΕΚάρα μπορείς!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα το τι εχω να ακουσω με αυτα που θα γραψω...anyway...

εμενα μου αρεσε πολυ ο Παναθηναϊκος σημερα, ασχετως του αποτελεσματος που ειναι καθαρα απορια της κολοφαρδιας των τουρκων και της μαλακιας που δερνει τον Σαριεγκι και τον Γκαλινοβιτς...

(και ο Μαρινος εκανε μαλακια αλλα ακομα το σακουλι με τις παπαριες για αυτον ειναι αδειο, σε αντιθεση με τον Βασκο και τον Κροατη που το εχουν τιγκαρει...Κροατης δεν ειναι ο βλακας; )

ειχαμε πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας, πολυ καλη αναπτυξη και επισης ειχαμε τρομερη γκαντεμια...

πρωτη φορα ειδα να βγαινουν τοσες καθετες πασες σε παιχνιδι του Παναθηναϊκου και -ω τι εκπληξη!- βγηκαν σε παιχνιδι που ελειπε ο Σισε ...αυτο ειναι που λεμε bad timing...

οπως και να εχει, εγω ειδα πολυ καλα στοιχεια...δυστυχως δεν ηταν μονο οτι ειμαστε πολυ ατυχοι, ηταν και συνδυασμος μεγαλης κολοφαρδιας των τουρκων, οι οποιοι απορω που ειδατε οτι ειναι καλη ομαδα...γ.τ.π. ειναι, η αμυνα τους ειναι πιο χαλια και απ τη δικη μας, αναπτυξη αστα να πανε, λαθη επι λαθων...τρεις επιθεσεις και ενα φαουλ κανανε και βαλανε τρια γκολ...ξεκολοθηκαν οι φουστηδες!

Εγω λεω οτι αμα ειμαστε σοβαροι θα παρουμε διπλο στη Τουρκια.

Και κατι τελυταιο...καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει τυχη απεναντι στον Πανθηναϊκο αν παιζει ετσι οπως και σημερα...πραγματικα μονο με αυτοκτονια η με την συνδρομη των κορακιων θα ζασουμε το πρωταθλημα...

αυτα

εκτονωθειτε ελευθερα...

υ.γ. γαμω τα 7αρια ο Νινης, με τις προσαυξησεις φαινεται οτι εγινε 9,8 και παει για 10αρι...αληθεια, τι θεση επαιξε σημερα ωρε παλικαρια; (ας απαντησει ο κυριος με τις τελιτσες....)

Τωρα το ειδα!

3-0 η ΑΕΚ;

μονο ο γαυρος ρε! 1-0 την αακλμαρ..ααμλαρκρ....ακλαμαρραα...αϊ στο διαλο, πως τη λενε αυτη ρε;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τωρα το ειδα!

3-0 η ΑΕΚ;

μονο ο γαυρος ρε! 1-0 την αακλμαρ..ααμλαρκρ....ακλαμαρραα...αϊ στο διαλο, πως τη λενε αυτη ρε;
    Αλκμαρ........ Πρωταθλητρια Ολλανδιας... ( τιποτε το ιδιαιτερο...)

( Ρε ποια χρονια ειχαμε πισωγλεντησει την κακομοιρα την Γαλατα......)

Ρε δεν θυμαμαι... Δεν θυμαμαι.....

ρε πανο τι τσογλανι αυτος ο αραουχο ρε...πωπωωω...
    ντροπη τετοιου επιπεδου

ρε πανο τι τσογλανι αυτος ο αραουχο ρε...πωπωωω...
    ντροπη τετοιου επιπεδου
    ρε...μην λες μαλακιες...κανει κουμαντο και εχει πειθαρχια ο βατραχος....και ελπιζω να μην μου συγκρινεις την φαση του "σκουπακια''...ο αραουχο κλωτσησε επειδη τον σβερκωσε ο αλλος...καμμια σχεση σαν φαση...

Λεωφορειολωριδάκιας
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [B]Καλα το τι εχω να ακουσω με αυτα που θα γραψω...anyway...

εμενα μου αρεσε πολυ ο Παναθηναϊκος σημερα, ασχετως του αποτελεσματος που ειναι καθαρα απορια της κολοφαρδιας των τουρκων και της μαλακιας που δερνει τον Σαριεγκι και τον Γκαλινοβιτς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αλκμαρ........ Πρωταθλητρια Ολλανδιας... ( τιποτε το ιδιαιτερο...)

( Ρε ποια χρονια ειχαμε πισωγλεντησει την κακομοιρα την Γαλατα......)

Ρε δεν θυμαμαι... Δεν θυμαμαι.....
    γαμω, αυτο ειναι ποδοσφαιρικη αντιληψη, να λες εγω νικησα την ταδε ομαδα τοτε, αυτη η ομαδα νικησε εσας τωρα, αρα ειμαστε καλυτερη ομαδα...

θελω να παιξω και εγω...δυο φορες αποκλεισμος της Juve απο τον Παναθηναϊκο, αλλα μου διαφευγει σε ποιον ειχε ριξει 7αρα με τα δευτερα...δεν θυμαμαι ρε γαμοτο....

υ.γ. ρε παιδια γινεται να σας δωσουμε ανταλλαγη τον Λετο για τον Ντιογκο και να πληρωπουμε και τη διαφορα; :a029:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607