Δείτε κι' αυτό ως το τέλος όμως αν αντέχετε ιδετέρως οι ντουκατίστι!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dV3ebuHRyUM
Τον ήπιε κανονικά το ντουκάτι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα ενα Japanese Bike στρώνετε στα 500.000 km
Μεγάλε που όλα τα ξέρεις πιστεύεις ότι έχω να ζηλέψω σε κάτι από το 1098 η μήπως νομίζεις ότι αυτό δεν στρίβει και να είσαι σίγουρος ότι μου έχει στοιχίσει λιγότερο από το απλό 1098 και για τα γκάζια που έχει άστο καλύτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Για να ντύσεις το R1 σου...δηλαδή για να προσπαθήσεις να το κάνεις 1098, θα σου στοιχίσει πιο ακριβά απο ότι ένα 1098 καθε αυτό.
Μέχρι το Aprilia V4 τι γίνεται?
Γίνεται Ducati 1098, MV Agusta Brutale, F4, Desmocedici.
Τι γίνεται δηλαδή...ψώλιασμα γίνεται.
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Και ναι αυτό που φοράει Brembo είναι καλύτερο...τι είναι?
Και τα άλλα φρενάρουνε, δεν λέω. Αλλά τα Brembo φρενάρουν καλύτερα.
Όλα στρίβουνε, αλλά τα Marzocchi στρίβουν καλύτερα.
Και όταν φοράει Brembo και Marzocchi και στοιχίζει στην ίδια τιμή...ένας ορθολογικός καταναλωτής τι θα κάνει?
Όλα πάνε, αλλά οι καλοστημένοι κινητήρες πάνε καλύτερα.
Δεν κατηγοριοποιούμαι. Άμα κάτι είναι καλό είναι καλό και ας είναι made in Taiwan.
Αλλά βλέπω πως τα made in Europe είναι καλύτερα και αυτό λέω. Καλύτερα απο αρκετές απόψεις.Και αυτό λέω.
Τι να πω...δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος.
Αφού σας το φέρνω εδώ μπροστά στα μάτια σας...και λέτε πως δεν το βλέπετε.
Δεν είναι πιο φτηνά. Δεν φοράνε τα καλύτερα. Δεν είναι όμορφα. Σε όλες τις κατηγορίες βασιλιάς είναι Ευρωπαίος (με εξαίρεση μία).
Enduro, ON-off, Supersport, Street, καθαρόαιμα, scooter.
Όσο για το κακόμοιρο αυτό το 1098...που δεν πάει ρε γαμώτο το κακόμοιρο...δεν ...δεν...τραβάει...με τα monoblock φρένα...τι τεχνολογία κακομοίρικη είναι αυτή...δεν βάζανε φρένα απο Fazer...με σωληνάκια πλαστικά...
Βασικά δεν πετάνε και τα carbon να βάλουνε κανά πλαστικό της προκοπής?
Αυτό το κακόμοιρο το μονόμπρατσο πίσω...πως είναι έτσι? Για όνομα του θεού...δεν βάζουνε ένα απο Z1000 που είναι έτσι όμορφο...
Και ο κινητήρας του...μόνο 160 στις 9750 και μόνο 12.5 κιλά ροπής στις 8000.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αφήστε τα Supersport.
Στις λοιπές κατηγορίες?
Τι παίζει απο Γιαπωνέζικα?
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Παρεπιπτώντος...για δείτε πόσο στοιχίζουνε τα Γιαπωνέζικα στην Γιαπωνία.
Σκεφτείτε δηλαδή...το κόστος παραγωγής τους ποιό είναι.
Και σκεφτείτε επίσης ότι η ζήτηση εκεί είναι 100πλάσια που σημαίνει ότι πωλούνται με αυξημένη τιμή.
HONDA CBR 1000 RR : 7,752 EURO
SUZUKI BANDIT 1300 ABS : 6,439 EURO
KAWASAKI ZRX 1200R :6,400 EURO
R6 :6,886
R1 :8,252
XT660 X :5,839 (200 μόλις ευρώ λιγότερα απο τον Πήγασο)
TDM 900 :5,939
FZ1 :6,886
Καινούρια στην αντιπροσωπεία.
Δηλαδή αυτός που έσκασε 15000 για ένα CBR...άντε γειά...πάω να μάθω και η εφορία πόση είναι να έρθω να γελάσω....
Καλημέρα!
Τις τιμές της Ιαπωνίας τι τις ήθελες?
Δηλαδής μας λές οτι στην Ιαπωνία τα μηχανάκια αυτά πουλιούνται πολύ φτηνά
και εδώ έχουν σχεδόν τη διπλάσια τιμή λόγω και μόνο ότι είναι εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης?
Ε τότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΣ που με τόσο χαμηλό κόστος μας δίνουν τέτοια εργαλεία![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενω τα ducati ειναι πιο ακριβα για τα φτιαξεις... πετανε εκει 3-4 σολινες υδρευσεως τα κολλανε μεταξυ τους και φτιαχνουν πλεσια... πετανε 2 fering Πανω ουτε κοψιματα ουτε τπτ.. περνουν τηλεφωνο τιν ohlins ti brembo βαζουν και ενα αχρηστο μοτερ και αυτο ητανε πουλαμε μηχανακια 24.000 ευρω παρτε κοσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τζαμπα τα εχουμε
ΝΙΚΚΕΡ τα μονα ομορφα μηχανακια που υπαρχουν ευρωπαικα ειναι τo 1098,mv agousta kai ta super motard βεβαια απριλια κτλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
![]()
καλα ρε που παει ο καιμενος με 90 αλογα![]()
![]()
:rotflmao:
στο τελος σταματησανε μαλλον για να του πει παμε σε στροφες ρε αν σου βασταει φοραω BREMBO KAI OHLINS!!!![]()
![]()
,
HONDA CBR 1000 RR : 7,752 EURO
SUZUKI BANDIT 1300 ABS : 6,439 EURO
KAWASAKI ZRX 1200R :6,400 EURO
R6 :6,886
R1 :8,252
XT660 X :5,839 (200 μόλις ευρώ λιγότερα απο τον Πήγασο)
TDM 900 :5,939
FZ1 :6,886
Παω να ζησω στην Ιαπωνια...
Και στην Αμερικη ειναι φθηνοτερα απο εδω και η βενζινη ειναι πιο φθηνη αλλα οι ασφαλεια ειναι καπου 1000 ευρω τον χρονο οποτε βγαινει μια απ τα ιδια...
Ετσι παει φιλε Νικερ αμα παραγεις πολλες χιλιαδες μηχανες πεφτει το κοστος ανα κομματι...
Μονο τα μεταφορικα απο Ιαπωνια θα ειναι 500-1000ευρω ανα μηχανη, αν βαλεις το κερδος του εμπορα κ 19%φπα ποσο παει η τιμη?
Μπράβο ρε φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Αφήστε τα Supersport.
Στις λοιπές κατηγορίες?
Τι παίζει απο Γιαπωνέζικα?![]()
Παραδέχεσαι ότι τα ss των Ιαπώνων είναι άξια προσοχής! Τώρα μπορώ να πώ ότι μιλάς λογικά. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες ότι θές πές. Τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι έχουν και οι Ιάπωνες καλά μηχανήματα και σε καλές τιμές!
Άρα τώρα δεν πρέπει να ξαναπείς ότι "οι Ιάπωνες δεν έχουν καλά μηχανάκια"...
Να λές "οι Ιάπωνες ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ SS, ΔΕΝ έχουν καλά μηχανάκια"![]()
![]()
![]()
Α και κάτι άλλο! Μιλούσα με φίλο με πήγασο (μοντέλλο 2003 ή πρίν δεν θυμάμαι) και μού`λεγε για τα πίσω φρένα του πόσο χάλια είναι. Μετά του`δωσα βόλτα το fz6 και μου κάνει το εξής:
"ρε φίλε το πίσω φρένο σου είναι το δικό μου μπροστινό! Άσε που το δικό μου πίσω φρένο (του πήγασου) κλειδώνει τον τροχό για πλάκα...".
Και πράγματι το πίσω του φρένο είναι ανάξιο εμπιστοσύνης και για μένα, αφού οδήγησα και εγώ το μηχανάκι του και το συμπέρανα (γνώμη των δύο μας έτσι!!)
Φυσικά θα μου πείτε ανοησία να συγκρίνεις φρένα street και on-off, απλά ήθελα να δείξω ότι και η Aprilia όπως και όλες οι άλλες εταιρίες, βάζει φρένα τα οποία να είναι ικανοποιητικά (εώς μέτρια) για το συγκεκριμένο μηχανάκι! Άρα και στο on-off θα βάλει κάτι πιο προσιτό οικονομικά και όχι τις χρυσές σειρές τις brembo!!!
...
όπως και οι Ιάπωνες
...
Αυταααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm back ...
τη βάψατε ευρω-πέη...![]()
![]()
![]()