ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΑΣ (ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!![]()
ΑΧ ΡΕ ΙΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ
![]()
) ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ"
"ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ"
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ....
![]()
![]()
![]()
![]()
p@p@ria mentoles
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Κι ενώ κάποιοι εξακολουθούν να ζουν στο δικό τους κόσμο... την τεσσάρα από τον Άρη την πήρατε χαμπάρι;;;;; Φίλοι και συνάρρωστοι αεκτζήδες;;;; Γιατί λέω αφού λέμε άλλα ντι άλλα εδωμέσα να σας προσγειώσω λίγο στην πραγματικότητα.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ενα τέταρτο προσπαθώ να καταλαβω τι θες να πεις.... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
.... άλλα ντι άλλα ......![]()
:rotflmao:
![]()
Ωχ ξέχασα ότι είμαι στις Αντιπαραθέσεις... Κατάλαβα τι ήθελε να πει!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αλλα αντι αλλων θελει να πει που ακουγεται αλλα ντ΄ αλλων![]()
Η φράση κύριοι είναι άλλα αντί άλλα της Παρσκευής το γάλα!!! Συγνώμη αν μου ξέφυγε το α! Δεν θα το ξανακάνω!![]()
Ελα ρε...Πλακίτσα...Αφού σ'αγαπάμε...κι ας εισαι χανουμάκι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η φράση κύριοι είναι άλλα αντί άλλα της Παρσκευής το γάλα!!! Συγνώμη αν μου ξέφυγε το α! Δεν θα το ξανακάνω!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε τους ΑΕΚάρες που θέλανε να είναι & πρωταθλητές....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς... έχεις δίκιο!!! Αν και νομίζω ότι με την λήξη της κανονικής διάρκειας η ομάδα έχασε κάθε όρεξη και στόχο. Ήταν που ήταν... απόγινε που λέμε.![]()
παιδια ποσες 4αρες προλαβαινει ν αρπαξει η ηθικη πρωταθλητρια μεχρι να ...τελειωσουν οι ...βραβευσεις της???!!:rotflmao:
![]()
α ρε..Ντουσαν !!!
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
παιδια ποσες 4αρες προλαβαινει ν αρπαξει η ηθικη πρωταθλητρια μεχρι να ...τελειωσουν οι ...βραβευσεις της???!!:rotflmao:
![]()
α ρε..Ντουσαν !!!
όσες και σεις!!!που φάγατε τέσσερα στα ίσα από εμάς!!! και δεν ντρέπεστε που το λέτε!
Για δε ρε που σταμάτησ' η βροχή και βγήκαν τα σαλιγκάρια βόλτα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]