Σελίδα 193 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 93143183188189190191192193194195196197198203243 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.881 έως 2.895 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αλλα???και???

το κοντερ εγραψε γαυρος....αλλα να μην ξεχναμε....σαν εκλεψαν ενα με τον Δουρο....αρα πατσι....
    δυστηχώς εγραψε γαύρος, αφου τα έχουμε πει ρε παναγιώτη μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι

τέτοιες γενικεύσεις δεν κάνω

Α ρε δουρο δεν θα βγεις στο τηλέφωνο να μας πεις γιατί έκλεψες τον κακομοίρη τον αλέφαντο!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κοίταξε δεν είμαι γκουρού ούτε κάνας ειδικός αλλά αν θέλεις την άποψη μου πέρσυ που είμασταν χάλια και οι 3 μάλλον θα ήθελα να είστε 1οι εσείς και εμείς με το βάζελο στη 2η και 3η θέση με βάση αυτά που είδα

φέτος νομίζω πως η καταταξη είναι δίκαιη με αυτά που έχουμε δει απλά ο βάζελος θα ήταν 2ος και όχι 3ος όπως τώρα με μικρότερη διαφορά από εμας αλλά η μεγάλη διαφορά που έχει τώρα οφείλεται κατα κύριο λόγο στο ότι ο τεν κατε έχει κάνει χοντρές μ@λ@κίες στον παναθηναικο που νομίζω πως αν εξαιρέσεις την άμυνα του έχει πολύ καλούς παίχτες.
    ΣΥΜΦΩΝΩ μεν αλλά το μέγεθος της διαφοράς οφείλεται σε ίσο ποσοστό και στο ότι σας έχουν δώσει μπόλικα πέτσινα πέναλτυ που με αυτά σώσατε πολλές παρτίδες και αποκομίσατε βαθμουλάκια .... αλλά και στο ότι δεν δώσαν σε εμάς μπόλικα κανονικότατα πεναλτάκια .........
    Όμως φέτος είσαστε καλύτεροι ........... όχι πολύ όμως !!!
    Και το πρωτάθλημα κανονικά ΔΕΝ έπρεπε να έχει ήδη κριθεί !!! ΟΧΙ με αυτόν τον τρόπο !!!
    Η διαφορά σε κανονικές συνθήκες έπρεπε να είναι 3-6 πόντους ................

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΣΥΜΦΩΝΩ μεν αλλά το μέγεθος της διαφοράς οφείλεται σε ίσο ποσοστό και στο ότι σας έχουν δώσει μπόλικα πέτσινα πέναλτυ που με αυτά σώσατε πολλές παρτίδες και αποκομίσατε βαθμουλάκια .... αλλά και στο ότι δεν δώσαν σε εμάς μπόλικα κανονικότατα πεναλτάκια .........
    Όμως φέτος είσαστε καλύτεροι ........... όχι πολύ όμως !!!
    Και το πρωτάθλημα κανονικά ΔΕΝ έπρεπε να έχει ήδη κριθεί !!! ΟΧΙ με αυτόν τον τρόπο !!!
    Η διαφορά σε κανονικές συνθήκες έπρεπε να είναι 3-6 πόντους ................
    εγω δεν το νομίζω καθώς τα περισσότερα πέναλτυ που πήραμε ήταν αν εξαιρέσεις πχ αυτό του ντουντου και τα περισσότερα παιχνίδια δεν τα πήραμε με πέτσινα πέναλτυ άσε που πχ με τον θρασύβουλο ναι μεν έδωσε πέναλτυ που δεν ήταν αλλά μας ακύρωσε κανονικότατο γκολ για οφσαιντ. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν μαρέσει να μιλάω για διαιτησία.

Ας πάρουμε αυτό που συμφωνούμε ότι φταίει ο τεν κάτε, πες μου εσύ ο Καραγκούνης είναι για να παίζει στον παναθηναικό????

Ο κλέιτον κατε εμέ είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και μόνιμα τρώει πάγκο όπως και ο νίνης αλλά ξέχνα το και αυτό

είναι δυνατόν με αυτούς τους παίχτες που έχεις να μπαίνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παίζεις συνέχεια με 3 αμυντικά χαφ????? δε σου λέω στην ευρώπη που έχει νόημα αλλά στην ελλάδα χρειάζεσαι 3 αμυντικά χαφ έστω και με την τρύπια άμυνα που έχεις????

αυτό είναι για μένα το πρόβλημα του παναθηναικού και τα περι διαιτησίας είναι μόνο άλλοθι καθώς δεν νομίζω ότι αδικείσαι, γενικά τα σφυρίγματα στην έδρα σου μια χαρά είναι δεν μπορείς να το επικαλείσαι απλά επειδή δεν πήρες κάποια πέναλτι που όντως ήταν όταν η απόδοση σου σε αυτά τα ματς είναι από μέτρια εως κακή, παναθηναικός είσαι ακόμα και να μη σου δώσουν πέναλτυ με τον εργοτέλη μπαίνεις μέσα δυνατά και του βάζεις 3 γκολ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    χανουμια την κυριακη θα κατεβειτε?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

εγω δεν το νομίζω καθώς τα περισσότερα πέναλτυ που πήραμε ήταν αν εξαιρέσεις πχ αυτό του ντουντου και τα περισσότερα παιχνίδια δεν τα πήραμε με πέτσινα πέναλτυ άσε που πχ με τον θρασύβουλο ναι μεν έδωσε πέναλτυ που δεν ήταν αλλά μας ακύρωσε κανονικότατο γκολ για οφσαιντ. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν μαρέσει να μιλάω για διαιτησία.

Ας πάρουμε αυτό που συμφωνούμε ότι φταίει ο τεν κάτε, πες μου εσύ ο Καραγκούνης είναι για να παίζει στον παναθηναικό????

Ο κλέιτον κατε εμέ είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και μόνιμα τρώει πάγκο όπως και ο νίνης αλλά ξέχνα το και αυτό

είναι δυνατόν με αυτούς τους παίχτες που έχεις να μπαίνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παίζεις συνέχεια με 3 αμυντικά χαφ????? δε σου λέω στην ευρώπη που έχει νόημα αλλά στην ελλάδα χρειάζεσαι 3 αμυντικά χαφ έστω και με την τρύπια άμυνα που έχεις????

αυτό είναι για μένα το πρόβλημα του παναθηναικού και τα περι διαιτησίας είναι μόνο άλλοθι καθώς δεν νομίζω ότι αδικείσαι, γενικά τα σφυρίγματα στην έδρα σου μια χαρά είναι δεν μπορείς να το επικαλείσαι απλά επειδή δεν πήρες κάποια πέναλτι που όντως ήταν όταν η απόδοση σου σε αυτά τα ματς είναι από μέτρια εως κακή, παναθηναικός είσαι ακόμα και να μη σου δώσουν πέναλτυ με τον εργοτέλη μπαίνεις μέσα δυνατά και του βάζεις 3 γκολ.
    pes ta re billy, einai dunaton na ta vlepoune oi gauroi kai oxi emeis?

μαλακιες εχει κανει και ο Βαλβερδε!!!
    -εχει κατεβασει την ομαδα πολλες φορες με μολις 1 επιθετικο............
    -στο οτι οι παικτες του ΟΣΦΠ δεν τραβανε στα εκτος, ειναι και ευθυνη του Βαλβερδε που δεν μεταδιδει τσαμπουκα στους παικτες και πολλες φορες καταιβαζει την ομαδα πολυ συντηριτητα!!
    -επισης παιζει συνεχεια με τους ιδιους με αποτελεσμα εδω και 2 μηνες να σερνετονται και να θελει 1 πεναλτυ ανα αγωνα για να κερδισουν !!!
    -εχει εξαφανησει 2/3 παικτες που θα επρεπε να παρουν ευκαιριες η τουλαχιστον να ξεκουρασουν καποιους αλλους!!!
    -δεν εχει αμυντικο χαφ μιας και ο μονος της προκοπης ειναι ο Ντουντου που στην ουσια δεν ειναι και τοσο αμτυντικο χαφ, παρολα αυτα δεν επεσε με τα μουτρα για να κλεισει το κενο αυτο............
    Αυτο εδω και μηνες φαινεται, μιας και ο ΟΣΦΠ χανει τη μαχη του κεντρου σχεδον σε ολους τους αγωνες........
    Σε κανενα σοβαρο αγωνα δεν κυριαρχησε στη μαχη του κεντρου!!!
    ΔΕΙΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΦΠ!!!

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΕΣ....................
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ....!!!!!
    Τα τραγικοτερα λαθη ο Τεν Κατε τα εκανε στους αγωνες με Ξανθη και Πανιωνιο ............
    ομως απο τυχη ο ΠΑΟ νικησε........... και κανεις δεν ασχοληθηκε με τα λαθη του Τεν Κατε σε αυτους τους αγωνες
    Οταν ερχεται το αποτελεσμα ........ολα ξεχνιουνται!!!
    και στον ΟΣΦΠ ητε ετσι ητε αλλιως .......το αποτελεσμα ερχεται (στην ελλαδα).

ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...............
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!!

και επηδη βαρεθηκα να εξηγω!!!!!!!!!!
    το ποιος ειναι ο ΟΣΦΠ, θα το δειτε στον αγωνα με την ΑΕΚ και με Σεντ Ετιεν.........ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ!!!!!!
    Και για οποιον καταλαβαινει απο μπαλλα...............δεν μιλαω για το αποτελεσμα, αλλα για την ποιοτητα ποδοσφαιρου που θα παιξει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    μαλακιες εχει κανει και ο Βαλβερδε!!!
    -εχει κατεβασει την ομαδα πολλες φορες με μολις 1 επιθετικο............
    -επισης παιζει συνεχεια με τους ιδιους με αποτελεσμα εδω και 4 αγωνιστηκες να σερνεται η ομαδα............
    -εχει εξαφανησει 2/3 παικτες που θα επρεπε να παρουν ευκαιριες η τουλαχιστον να ξεκουρασουν καποιους αλλους!!!
    -δεν ωαχνει αμυντικο χαφ μιας και ο μονος της προκοπης ειναι ο Ντουντου που στην ουσια δεν ειναι και τοσο αμτυντικο χαφ............αυτο εδω και μηνες φαινεται μιας και ο ΟΣΦΠ χανει τη μαχη του κεντρου σψεδον σε ολους τους αγωνες........ΔΕΙΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΦΠ!!!

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΕΣ....................
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ....!!!!!
    Τα τραγικοτερα λαθη ο Τεν Κατε τα εκανε στους αγωνες με Ξανθη και Πανιωνιο ............
    ομως απο τυχη ο ΠΑΟ νικησε........... και κανεις δεν ασχοληθηκε με τα λαθη του Τεν Κατε σε αυτους τους αγωνες
    Οταν ερχεται το αποτελεσμα ........ολα ξεχνιουνται!!!
    και στον ΟΣΦΠ ητε ετσι ητε αλλιως .......το αποτελεσμα ερχεται (στην ελλαδα).
    !
    συνεχιζεις να μιλας για τους γαυρους, δεν διαφωνει κανεις σε αυτα που λες...αλλα μιλας για τους γαυρους...ενω πρεπει να κοιτας τα χαλια της δικης σου ομαδος.
    ο Δεν κατε(χει) δεν εκανε μονο σε αυτα τα παιχνιδια τραγικα λαθη, εκει σωθηκε απο τις αλλαγες του, αλλα ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ αυτα τοτε, δεν τα αφησαμε να περασουν στο ντουκου οπως ειπες.τουλαχιστον εγω τα ειπα.
    το τι ειναι ο ολυμπιακος και αν θα το δειξει...στα αρ@@@@@ μας.
    εμεις κοιταμε την ομαδα μας και πως θα διορθωσουμε τα χαλια μας.
    και αν συνεχισουμε να ΜΗΝ τα βλεπουμε, ή ΄να λεμε ναι ειμαστε χαλια αλλα εσεις ειστε περισσοτερο....τοτε μονο μπροστα δεν θα παμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    συνεχιζεις να μιλας για τους γαυρους, δεν διαφωνει κανεις σε αυτα που λες...αλλα μιλας για τους γαυρους...ενω πρεπει να κοιτας τα χαλια της δικης σου ομαδος.
    ο Δεν κατε(χει) δεν εκανε μονο σε αυτα τα παιχνιδια τραγικα λαθη, εκει σωθηκε απο τις αλλαγες του, αλλα ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ αυτα τοτε, δεν τα αφησαμε να περασουν στο ντουκου οπως ειπες.τουλαχιστον εγω τα ειπα.
    και αν συνεχισουμε να ΜΗΝ τα βλεπουμε, ή ΄να λεμε ναι ειμαστε χαλια αλλα εσεις ειστε περισσοτερο....τοτε μονο μπροστα δεν θα παμε....

για να μπορεσουμε να κανουμε διαλογο φιλε kalgeorge ...............
    πρεπει ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ να θεσεις 1 σημειο αναφορας στη λεξη ,..........χαλια!!!!!

χαλια ως προς τι???
    αυτη τη στιγμη συγρινουμε ως προς τον αιωνιο αντιπαλο.......γι αυτο μιλαμε ΚΑΙ για τα χαλια του ΟΣΦΠ!!!!

Εκτος και αν εσυ μιλας για χαλια, συγκρητικα με τον ΠΑΟ καποιας αλλης δεκαετιας....αν ναι , πες ποιον????!!!!
    η καποια αλλη ευρωπαικη ομαδα!!!
    η αυτο που εσυ περιμενες και δεν ηρθε!!!!

ΧΑΛΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙ???ΠΟΙΟΝ???ΠΟΤΕ?????

ΚΑΝΤΟ ΠΟΙΟ ΛΙΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙΑ...........ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!!

..........ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!

Γραφεις για προσληψη στον ΑΣΕΠ πχ....εχεις διαβασει πολυ καλα....αλλα βεβαια δεν γινεται να τα ξερεις ολα....για περιπτωση αναγκης εχεις κανει καποια σκονακια....στο ακριβως διπλα θρανιο καθετε ενας ελαχιστα πιο διαβασμενος απο εσενα....αλλα και βεβαια και αυτος δεν τα ξερει ολα....στο διαγωνισμα πεφτουν 20 θεματα απο τα οποια ξερεις τα 10 και τα αλλα 5 τα εχεις σε σκονακια....και επειδη εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και ο διπλα ξερει ακριβως τα ιδια με εσενα...10 θεματα...αλλα ξαφνου αντι για σκονακια βγαζει και αντιγραφει απο το βιβλιο οτι δεν ξερει....καληνυχτα σας....πηρες 15...πηρε 20 μαζι με την κουπ.........εεεεεεεεεεεε την θεση.....τα γεγονοτα και τα προσωπα ειναι εντελως συμπτωματικα....

το σοβαροτερο προβλημα στον Παναθηναικο ξερεις ποιο ειναι ????????
    οτι κατι τυποι σαν και σενα εχουν λαλλησει απ τη ελληψη τιτλων τοσο, ωστε να αγνοουν καποια συμαντικα πραγματα με αποτελεσμα την αδικια εις βαρος τους να την αντιλαμβανονται ως αποτυχια και να δημιουργουν μια νοοτροπια ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ!!!!!!
    και αυτοι οι τυποι υπαρχουν παντου...............διοικηση, παικτες και φιλαθλο κοσμο!!!! [/B]
    +13 ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Γραφεις για προσληψη στον ΑΣΕΠ πχ....εχεις διαβασει πολυ καλα....αλλα βεβαια δεν γινεται να τα ξερεις ολα....για περιπτωση αναγκης εχεις κανει καποια σκονακια....στο ακριβως διπλα θρανιο καθετε ενας ελαχιστα πιο διαβασμενος απο εσενα....αλλα και βεβαια και αυτος δεν τα ξερει ολα....στο διαγωνισμα πεφτουν 20 θεματα απο τα οποια ξερεις τα 10 και τα αλλα 5 τα εχεις σε σκονακια....και επειδη εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και ο διπλα ξερει ακριβως τα ιδια με εσενα...10 θεματα...αλλα ξαφνου αντι για σκονακια βγαζει και αντιγραφει απο το βιβλιο οτι δεν ξερει....καληνυχτα σας....πηρες 15...πηρε 20 μαζι με την κουπ.........εεεεεεεεεεεε την θεση.....τα γεγονοτα και τα προσωπα ειναι εντελως συμπτωματικα....

οπως και το παραδειγμα σου....τελειως ασχετο, αστοχο

για να μπορεσουμε να κανουμε διαλογο φιλε kalgeorge ...............
    πρεπει ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ να θεσεις 1 σημειο αναφορας στη λεξη ,..........χαλια!!!!!

χαλια ως προς τι???
    αυτη τη στιγμη συγρινουμε ως προς τον αιωνιο αντιπαλο.......γι αυτο μιλαμε ΚΑΙ για τα χαλια του ΟΣΦΠ!!!!

Εκτος και αν εσυ μιλας για χαλια, συγκρητικα με τον ΠΑΟ καποιας αλλης δεκαετιας....αν ναι , πες ποιον????!!!!
    η καποια αλλη ευρωπαικη ομαδα!!!
    η αυτο που εσυ περιμενες και δεν ηρθε!!!!

ΧΑΛΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙ???ΠΟΙΟΝ???ΠΟΤΕ?????

ΚΑΝΤΟ ΠΟΙΟ ΛΙΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙΑ...........ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!!

..........ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!
    θα σου απαντησω....
    χαλια...ως προς το ροστερ, την διαχειρισητου υλικου που εχουμε, την αποδοση που ΘΑ επρεπε να εχουμε, τις επιλογες, την νοοτροπια, την επιλογη παιχνιδιων που θα αποδοσουμε,
    σε καλυψα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
    +13 ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
    εσυ φιλε μου αυτο καταλαβες οτι ειναι το προβλημα του παναθηναικου;
    οτι υπαρχει ηττοπαθεια;
    δηλαδη οταν λεμε Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ , το εκλαμβανεις ως ηττοπαθεια...
    αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.

το προβλημα του παναθηναικου φιλε μου ειναι αλλο.
    το οτι μας εχουν ριξει ΤΟΣΟ δουλεμα, μας ριχνουν σταχτη συνεχως στα ματια καλυπτωντας τις λαμογιες τους, τις κομπινες τους, την αδρανεια τους κλπ κλπ κλπ, και εσενα σου λενε....ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ... οι αλλοι φταινε.
    και εσυ τα πιστευεις...
    περαστικα σου

οπως και το παραδειγμα σου....τελειως ασχετο, αστοχο
    οκ....περιμενε εσυ να παιξεις μπαλλα και να κερδισεις πρωταθλημα οπως με Κυρατσα....ωπα...μαλακια ειπα εεεεε????δεν το πηρες και ας επαιζες μπαλλαρα....

οκ....περιμενε εσυ να παιξεις μπαλλα και να κερδισεις πρωταθλημα οπως με Κυρατσα....ωπα...μαλακια ειπα εεεεε????δεν το πηρες και ας επαιζες μπαλλαρα....

ναι μαλακια ειπες. στραβες θα τυχαινουν παντα.
    αλλα με τον κυραστα ειχα ομαδα....και δικαιουμαι να λεω ειχα ομαδα, μου το στερησε η διαιτησια.
    τωρα δεν εχω αγορι, αυτο ειναι που λεω αλλα δνε καταλαβαινετε.
    αλλα μαλλον και εσας η διαιτησια σας φταιει, ε;
    και στον παοκ που δεν εχει παρει τοσα χρονια η διαιτησια φταιει.
    και στον αρη
    και στον....
    ...
    ..

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452