Σελίδα 196 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 96146186191192193194195196197198199200201206 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.926 έως 2.940 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    ...
    To ίδιο μηχανάκι έχουμε, αλλά εγώ το έχω σε ντυμένο. Είναι στο 5ο σετάκι λάστιχα, τα πισινά τακάκια σχεδόν σε κάθε σέρβις, εμπρός συνήθως 10,000χλμ, αλυσιδογράναζα κάθε 18000, αμορτισέρ πίσω στις 48000 και λάδια-ελατήρια εμπρός... Και πάει συνήθως με τη βελόνα "κάθετα" στις 9000+ στροφές. Κατανάλωση συνήθως 200χιλιόμετρα με το "λαμπάκι" των 15.5 λίτρων. Για αυτό σου λέω, δεν είσαι και πολύ σιδεροφάγος... Αλλά με το γυμνό δεν αντέχονται οι υψηλές ταχύτητες, όντως
    Πάντως η κεφαλή είναι "τζετ"

Περίμενα κάτι ανταλλακτικά, αλλά δεν με πήραν τηλέφωνο και μάλλον θα αργήσει ακόμα η επισκευή του ληστάκου, κρίμα. Έλεγα να ανεβάσω φωτογραφία "παραταγμένα" τα κομμάτια του, αλλά είναι λίγο black :rotflmao:

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    [B]To ίδιο μηχανάκι έχουμε, αλλά εγώ το έχω σε ντυμένο. Είναι στο 5ο σετάκι λάστιχα, τα πισινά τακάκια σχεδόν σε κάθε σέρβις, εμπρός συνήθως 10,000χλμ, αλυσιδογράναζα κάθε 18000, αμορτισέρ πίσω στις 48000 και λάδια-ελατήρια εμπρός... Και πάει συνήθως με τη βελόνα "κάθετα" στις 9000+ στροφές. Κατανάλωση συνήθως 200χιλιόμετρα με το "λαμπάκι" των 15.5 λίτρων.

GSF 650 N

Μου βγαίνει λίιιιγο ακριβά η συντήρηση, άστα... Αλλά περνάμε καλά μαζί και ελπίζω σύντομα να ξαναπεράσουμε

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Γεια χαρά ...
    Μετά απο κουβεντά που είχαμε σε άλλο θρεντ και μια και είχα χρόνο για σκότωμα , εκάνα μια βόλτα ανα τις Ευρωπαικές Σουζούκι να δω τι παίζει απο τιμές . Για να μην γράφω συνέχεια παλιό η καινούριο θα αναφέρομαι σαν 08 για το "παλιό" με το ασημί μοτερ και σαν 09 στο τελευταίο με το μαύρο μοτερ , νέο φερινγκ κλπ, και το ABS θα αναφέρεται μόνο αν υπάρχει .
    Έχουμε και λέμε ...

Γαλλία . Bandit S 09 ABS από 6249 ?

Ιταλία Bandit S 08 , εκδόση τράβελερ με βαλιτζά 47 lt από 5490 ?

Γερμανία Bandit S 09 ABS 7190 ?

Ισπανία Bandit S 09 ABS 7415 ? (για τους νοσταλγούς υπάρχει πωλείται εκεί ακόμα το

SV 650 με μάυρο πλάισιο έναντι 6910 ? )

Αγγλία 09 Bandit S ABS 7475 ?

Αυστρία . Bandit 650 S ABS το 10 μοντέλο 6669 ? και το 09 6399 ? !!!

Ελβετία Bandit S 650 ABS στα 9860 Ελβετικά φράγκα ή 7516 ?

Ελλάδα Bandit 650 S ABS (χρονία δεν αναφέρεται , στις φωτό δείχνει 08 μοντέλο ) . Τίμη ΕΚΠΛΗΞΗ μια και δεν αναφέρεται .

Το γνώριζά πως είμαστε πιο πλούσιοι απο τους μεθύστακες Εγγλέζους , τους κρυόκωλους Γερμανούς και τους βρωμερούς Γάλλους . Αλλά το ότι πλέον ξεπεράσαμε και τους Αυστριακούς , ακόμα και τους Ελβετούς , με βρήκε απροετοίμαστο ...

Πόσο ξύλο θέλουνε ...
    (ή θέλουμε)

:smilea:
    Modenas Kriss 125

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Η αγορά ναι μεν είναι ελεύθερη αλλά κάποιο γράμμα στη Suzuki Ιαπωνίας απευθείας ή μέσω της εδώ πρεσβείας τους θα βοηθούσε άραγε;
    Υπάρχει δυνατότητα να του βάλουν χέρι του ΣΦΑΚ ή έστω να πάρουμε μια πειστική απάντηση για το τι ακριβώς παίζει;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Το SV δεν είναι για νοσταλγούς, επανεισάγεται στην αγορά με νέες προδιαγραφές ρύπων. Ξαναπωλείται και Αγγλία κανονικά...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Το SV δεν είναι για νοσταλγούς, επανεισάγεται στην αγορά με νέες προδιαγραφές ρύπων. Ξαναπωλείται και Αγγλία κανονικά...
    Δεν το γνώριζα αυτό και απορώ μια και εκεί υπάρχει και το Gladius που είναι πάνω κάτω το ίδιο μηχανάκι. Οπώς και να έχει οι διαφορές ειναι τραγικές . Είναι δυνατόν 2000 σχεδόν κάτω στην Γαλλία ? Ολές χώρες της ΕΕ είναι με παρομοιές πολίτικες στην φορολογία .
    :o
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Η αγορά ναι μεν είναι ελεύθερη αλλά κάποιο γράμμα στη Suzuki Ιαπωνίας απευθείας ή μέσω της εδώ πρεσβείας τους θα βοηθούσε άραγε;
    Υπάρχει δυνατότητα να του βάλουν χέρι του ΣΦΑΚ ή έστω να πάρουμε μια πειστική απάντηση για το τι ακριβώς παίζει;
    απλα θα το παρει χαμπαρι ο ιδιος και
    θα ριξει τις τιμες
    γιατι κανεις δεν προκειται να αγορασει το bandit σε τετοια τιμη!

Στη σουζουκι στο Μαρουσι τα χει διπλα-διπλα το παλιο με το
    καινουργιο με τη διαφορα οτι το καινουργιο εχει +1500 περιπου...

Παντως το ειδα και σε ασπρο χρωματακι και ειναι μουρλια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    ...εκεί υπάρχει και το Gladius που είναι πάνω κάτω το ίδιο μηχανάκι.
    Μισοντυμένο το ένα, γυμνό το άλλο... Απλά ίδιο μοτέρ έχουν.

Στο thread των 1250 κάποιος είπε ότι το έφερε απ' έξω, κοντά στα 10,000. Βλέπω αρκετό κόσμο να κάνει το ίδιο τελικά...

Νέο μέλος

bandit 650 sa K8

akoma enas listis stn parea.kainourio tou 2008,feskoagorasmeno to pasxa sta 6000e kai 1200e ta extra.apo volo.an kai exo dei 3-4 mixanakia sto volo den exo petixei kanenan sto dromo.iparxei kaneis edo?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sotos.jpg 
Προβολές:	373 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	208230

Sotiko μια που σε βρίσκω εύκαιρο, αυτή η ζελατίνα τι λέει; Τι ύψος έχεις; Για πες εντυπώσεις γιατί το ψήνω...δεν αντέχεται ο αέρας της αρχικής μετά τα 120-130 km/h

Νέο μέλος

ζελατίνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
    Sotiko μια που σε βρίσκω εύκαιρο, αυτή η ζελατίνα τι λέει; Τι ύψος έχεις; Για πες εντυπώσεις γιατί το ψήνω...δεν αντέχεται ο αέρας της αρχικής μετά τα 120-130 km/h
    καλημέρα φίλε μου.κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα και στα ιδια χλμ.είμαι 1.73 και μ αυτή τη ζελατίνα άντε να κερδίζω καμία εικοσαρια χιλιόμετρα με κανονική θέση οδήγησης.από τα 150 και πάνω πρέπει να σκύψω.απο 200 και πανω αν δε μπω μεσα στη ζελατινα δεν τα πιανω.περα απο αυτα,αλλαζει αισθητικα ολη η μηχανη.γινεται πιο touring να το πω.οτι αλλο θες μπορεις να ρωτησεις.see you

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Δε λες και τιμούλες για βαλίτσες ζελατίνα φαίρινγκ;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Νέο μέλος

times paketou

trivalitso-zelatina-fairing peripou 1200e
    600e-100e-500e antoistixa
    an to pareis 6000e axizei na ta doseis.an agorastei ma tin kainouria timi anevainei poli to sinolo.gnomi mou etsi...

Είχα καιρό να οδηγήσω Bandit και προέκυψε ταξίδι... Μετά από πολύ μπέρδεμα, κατέληξα με δανεικό 650SA υδρόψυκτο.

Εντυπώσεις:
    -Το τιμόνι με τις γωνίες που έχει είναι ιδιαίτερα άβολο. Τόσα χρόνια δεν το είχα καταλάβει, αλλά σε σχέση με το πιο ίσιο που φοράει το επίσης δανεικό Ζ750 που κυκλοφορώ τώρα, τα χέρια μπαίνουν σε περίεργη θέση. Δεν θα ξαναμπεί το "μαμά" τιμόνι στο δικό μου όταν το φτιάξω...
    -Έχει επίσης κραδασμούς. Στο αερόψυκτο βγάζει αρκετούς στα χέρια αναβάτη και στα πόδια του συνοδηγού, στο υδρόψυκτο βγάζει πολλούς στα πόδια του αναβάτη, με συνέπεια να μουδιάζουν. Φορούσα την μπότα, με παπούτσι δεν θα ήθελα να το ταξιδέψω...
    -Η ζελατίνα με το φρυδάκι κάνει καλή δουλειά. Βασικά όλο το fairing δημιουργεί περίεργους στροβιλισμούς και φασαρία στο κράνος, αλλά η ζελατίνα διώχνει καλά τον αέρα και δεν ενοχλεί, ίσως όχι τόσο καλά όσο η χειροποίητη από τον MPF που είχα, αλλά πολύ κοντά και είναι σαφώς πιο όμορφη.
    -Το μοτέρ μου φάνηκε "άδειο" μετά το Ζ. Αλλά το συνήθισα γρήγορα. Στο ταξίδι η 6η έβγαινε μόνο στα διόδια...
    -Τα ελατήρια και οι αποσβέσεις εμπρός και πίσω είναι πολύ καλύτερα από τα μαμά του αερόψυκτου. Δικάβαλο και φορτωμένο σαν γαιδούρι βαλίτσα και tankbag και δύο γεμάτα άτομα επάνω και δεν τερμάτιζε εμπρός ούτε πίσω, χωρίς να σφίξω προφορτίσεις. Επίσης πολύ γλυκιά απορρόφηση σε ανωμαλίες, δεν κοπανούσε πουθενά.
    -Μεγάλη εντύπωση μου έκανε σε σχέση με το Ζ ότι πραγματικά αρνείται να στρίψει... Θέλει συνήθεια η πίεση στο τιμόνι. Εντύπωση όμως κάνει το πόσο σταθερό είναι μέσα στη στροφή, δεν κουνάει με τίποτα (ειδικά σε σχέση με το πολύ νευρικό Ζ) και παίρνει άνοιγμα το γκάζι τέρμα από πολύ νωρίς υπό κλίση. Μόνο μία φορά ταλαντώθηκε περίεργα, σε παρατεταμένη με κάθετη ανωμαλία στη μέση με καμμιά 140άρα, αλλά πάλι όχι ανησυχητικά.
    -Μεγάλη διαφορά τα φρένα σε σχέση με το αερόψυκτο... Σνιφ.
    -Κατανάλωση απίστευτη: Εθνική με 120-150 έκανα 280 χιλιόμετρα με 15.4 λίτρα. Δεν έχω δει τέτοια με το αερόψυκτο...
    -Τα Angel με τρόμαξαν. Θέλουν πολύ χρόνο για ζέσταμα. ΑΝ τα ζεστάνεις, κρατάνε καλά. Αλλά μέσα στην πόλη μάλλον δεν θα ζεσταίνονται ποτέ. Γλίστρημα με 2α και 2000 στροφές; Δεν θέλω. Και που να χειμωνιάσει κιόλας...
    -Η διαφορά στο βάρος σε σχέση με το αερόψυκτο φαίνεται μόλις πας να το ανεβάσεις στο διπλό σταντ, απλά αρνείται να ανέβει και να κατέβει. Το άφηνα στο πλαϊνό...

Μου λείπει το γαλάζιο κωλόπαιδο... Άντε να βρω καλάμια ebay να το φτιάξω σιγά σιγά...

p.s. Sotikos τα κόκκινα ανακλαστικά στις πλαϊνές βαλίτσες δεν πρέπει να είναι γυρισμένα προς τα πίσω; Ή έχει ίδια και στις δύο πλευρές; Νόμιζα ότι είναι ένα λευκό ένα κόκκινο...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •