+1000000000000000000No comment...
Μαλλον περισσοτερο ευρω-αιδια ειναι παρα ευρω-πεη:rotflmao:I'm back ...
τη βάψατε ευρω-πέη...
ο dessert μαζευε photo's ολον τον Αυγουστο κ σε περιμενε!!!
Μονο το Agusta λεει αντε κ το 1098 αλλα τι σχεση εχουν αυτα με την μπουρουχα που καβαλαει!!!
Τα δικα μας κοντραρονται ανετα με αυτα κ ας στοιχιζουν το 1/10:rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδιά...τώρα θέλετε να μιλήσουμε για τα παλιά τα Γιαπωνέζικα μία δεκαετία πριν πως ήτανε?
Ούτε για φτύσιμο...θα έβαζα φωτογραφίες αλλά δεν υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία να ψάξω για κακάσχημες Γιαπωνέζες δεκαετίας του 90.
Τώρα εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι τα Ευρωπαϊκά είναι άσχημα, ότι η Corolla του 87 γαμάει και δέρνει και ότι Japan rules επειδή...Escudo...Hallooooooo!!!
Αλήθεια...αφού είναι τόσο αξιόπιστα τα Japan...γιατί δεν τα βλέπουμε να κυκλοφορούνε?
Μήπως τα κάνανε ανακύκλωση για να φτιάξουνε μπουκάλια Coca Cola?
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ρε παιδιά...τώρα θέλετε να μιλήσουμε για τα παλιά τα Γιαπωνέζικα μία δεκαετία πριν πως ήτανε?
Ούτε για φτύσιμο...θα έβαζα φωτογραφίες αλλά δεν υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία να ψάξω για κακάσχημες Γιαπωνέζες δεκαετίας του 90.
Τώρα εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι τα Ευρωπαϊκά είναι άσχημα, ότι η Corolla του 87 γαμάει και δέρνει και ότι Japan rules επειδή...Escudo...Hallooooooo!!!
Αλήθεια...αφού είναι τόσο αξιόπιστα τα Japan...γιατί δεν τα βλέπουμε να κυκλοφορούνε?
Μήπως τα κάνανε ανακύκλωση για να φτιάξουνε μπουκάλια Coca Cola?
ρε εδω εσυ δε εχεις ευρωπαικο εμεις θα παρουμε ?![]()
![]()
![]()
Εγω corolla του '86 εχω!!!
αλλαζω λαδια καθε 2 χρονια και εχω να το κανω σερβις 6 χρονια![]()
![]()
Φίλε nikker πως ήτανε πριν χρόνια ΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ
Εξ άλλου ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΟΧΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ!
P.S. Όποιος θυμάται τα παλιά είναι παλιάνθρωπος!![]()
![]()
![]()
Τα ρώσικα πού μετράνε ασιάτικα ή ευρωπαϊκά?![]()
Είχαμε ένα Lada (13άρι πιο παλιό από το samara) το οποίο μετά από 20 χρόνια χρήσης-κατάχρησης το δωρήσαμε σε συγγενής αφού δεν πουλιόταν ούτε καταφέραμε να το σπάσουμε :rotflmao:
E ρε USSR!!!![]()
Chris
γιαννη θα ειστε στο τυμπακι τωρα 29-30 που γινεται ο αγωνας αν θυμαμαι καλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Ενα απο τις μοτο του team ProblematiX......996SPS
ξερεις προγραμμα? αν θα εχει trackday μοτοσυκλετων το σαββατο οπως την προηγουμενη φορα?
btw το μοτορι γ@μαει.. καλη επιτυχια στο team!