Σελίδα 198 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 98148188193194195196197198199200201202203208 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.956 έως 2.970 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    καλυτερο το ακουσα απο φιλο μου γαυρο!

ρωτησε...

"ο Παναθηναικος νικησε??? το αφησα στο 0-1 στο 20''
    για να πετυχε το 0-1 μονο μαλλον ζαπινγκ θα εκανε...
    μονο ετσι θα εβλεπε το 0-1 χωρις το 1-1...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    H προταση της ημερας για τους βαζελους για χαλαρωση και ηρεμια .....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tzorvas-barcelona.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	29,6 KB 
ID:	209992

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    για να πετυχε το 0-1 μονο μαλλον ζαπινγκ θα εκανε...
    μονο ετσι θα εβλεπε το 0-1 χωρις το 1-1...
    Η ΖΑΠΙΝΓΚ έκανε..

η τον πηρανε με φορειο καθως βαρεσε εγκεφαλικό..

αλλα το δευτερο δεν εχει κ πολλές πιθανότητες..καθως γαυρος και παθηση στον εγκεφαλο ειναι σπανια..
    οπως και ο εγκεφαλος σε γαυρο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    H προταση της ημερας για τους βαζελους για χαλαρωση και ηρεμια .....

που εισαι εσυ?? εχασες γέλιο

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    που εισαι εσυ?? εχασες γέλιο
    \

Τι..??

λοιπον λεω να παιξω και σημερα κανα στοιχημα....

αλλα δεν βρισκω τον γαυρο......
    γιατι ρε σεις???

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΤΟ...αλλα τουλαχιστον αυτος παροτι βρισκοταν εκτος τακτικης 100% σιγουρα προσπαθουσε κατι να κανει...τα ειχε παρει στο κρανιο ρε παιδι μου...εκανε και 3 φαουλ...ετσι για το γαμωτο...εκανε και 2 σεντρες μετα απο προσωπικες ενεργειες...
    +οσα στον καλ

μαλλον στην χειροτερη βραδια του

ΟΛΕΣ οι ενεργειες για τον πεο

να κοβει το μπακ τους χαλαρα τον βυντρα το καταλαβαινω
    ο λετο θα πρεπει να τον δυσκολευει λιγο ποιο πολυ
    μαρκαρε με τα ματια
    εκανε τον βυντρα να δινει τα παντα, προσπαθησε το παιδι, και παλι να ειναι απελπιστικα μονος του

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ απο αυτες που αν ημουνα προπονητης θα τον εβαζε να ξαναπαιξει στον 2ο γυρο
    ΕΚΤΟΣ και αν το τζιμανι ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ του πε να μην μαρκαρει, για να ειναι ξεκουραστος να κανει καμμια ενεργεια

ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟ
    ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΓΙΟΛ ΧΑΖΟ σε αυτη την φαση

ο ανθρωπας εχει φαντασια αρχιδια τεχνικη ΕΝΣΤΙΚΤΟ και παααααααρα πολυ ταλεντο

εχει κανει πολλα κουλα που εχουν πιασει

οι αλλοι γιατι δεν τα κανουν? ο μονος ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ στην ελλαδα ειναι ο ΓΑΛΛΟΣ?
    δεν νομιζω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    +οσα στον καλ

μαλλον στην χειροτερη βραδια του

ΟΛΕΣ οι ενεργειες για τον πεο

να κοβει το μπακ τους χαλαρα τον βυντρα το καταλαβαινω
    ο λετο θα πρεπει να τον δυσκολευει λιγο ποιο πολυ
    μαρκαρε με τα ματια
    εκανε τον βυντρα να δινει τα παντα, προσπαθησε το παιδι, και παλι να ειναι απελπιστικα μονος του

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ απο αυτες που αν ημουνα προπονητης θα τον εβαζε να ξαναπαιξει στον 2ο γυρο
    ΕΚΤΟΣ και αν το τζιμανι ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ του πε να μην μαρκαρει, για να ειναι ξεκουραστος να κανει καμμια ενεργεια
    .
    τωρα αν εβαλε το Λετο και περιμενε να ακολουθησει παιχνιδι τακτικης μεγα λαθος...το παιδι δεν το εχει κανει ποτε και σιγουρα δεν θα το εκανε εκει μεσα...
    ισως τον εβαλε και πονταρε σε 2-3 ενεργειες που θα κρατουσαν λιγο πισω τον Ντανι Αλβες...αλλα αυτος δεν κρατιεται πισω ουτε αν τον δεισεις στο δοκαρι...

γενικα ομως πηρε την μπαλα στα ποδια του 5 φορες...γυρω του ειχε 3 παιχτες της Μπαρτσελονα κ κανενα δικο μας...τις δυο καταφερε να βγαλει σεντρα αφου περασε τους αντιπαλους..
    τις αλλες δυο βγηκε με την μπαλα εξω αφου πρωτα ειχε κανει κουρσα , υπο στενη πιεση και με καμια βοηθεια...αρα δωστε του κ ενα ελαφρυντικο ρε παιδια...

η αποψη μου ειναι οτι το κενο αριστερα επρεπε να το καλυπτει ενας απο τα κεντρικα χαφ (εχει δουλεψει αυτο, αν θυμαμαι καλα επι Τεν Κατε, με αντιπαλο την Ιντερ κ τη δουλεια αυτη να την κανει ο Σιλβα)...και οχι ο Λετο...

αν ηθελε ενα παιχτη πιο αψογο τακτικα θα επρεπε να βαλει απο την αρχη τον Γκαρσια στη θεση του Λετο..αλλα και αυτος δεν αγαπαει και τοσο πολυ το μαρκαρισμα...
    αρα για να τα λεμε κ ολα με τις επιλογες που εχεις εχεις κ τα χερια δεμενα κατα μια αποψη...

παιδια οπως και να τα φερεις χθες ο Νιομπλιας δεν ειχε παιχτες που να μπορουσαν να εφαρμωσουν σωστά τακτικά ενα αμυντικο παιχνιδι ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κ τη δουλεια αυτη να την κανει ο Σιλβα)...και οχι ο Λετο...

παιδια οπως και να τα φερεις χθες ο Νιομπλιας δεν ειχε παιχτες που να μπορουσαν να εφαρμωσουν σωστά τακτικά ενα αμυντικο παιχνιδι ...

α) για να κανει αλλη δουλεια ο σιλβα...πρεπει να ΜΗΝ εχει και να καλυψει τα κενα των περιπατητων (κατσου)

β) ποιο παιχνιδι μωρε? εχεις δει εσυ μεχρι τωρα κανενα σεμιναριο τακτικής απο τον νιόμπλια?

2 πραγματα μου καναν τεραστια εντυπωση!!!

-Παιζαμε με 10 παικτες απ το πρωτο λεπτο γιατι Κατσουρανης ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ -για αλλη μια φορα- στο γηπεδο!!!
    Εχασα τις αρχικες συνθεσεις γιατι ειδα το ματς απ το τριτοι λεπτο και στο 31 καταλαβα οτι ειναι και ο Κατσουρανης μεσα!
    -η Μπαρτσελονα που ειναι 3 κλασεις πανω απ τον ΠΑΟ εγραψε και περισσοτερα χλμ στον αγωνιστηκο χωρο!!!

Απ τα πρωτα κιολας λεπτα φανηκε οτι οι δικοι μας μπηκαν για να χασουν.........

Ετσι κι αλλιως θα χαναν αλλλα δεν ηταν λογος αυτος να μπουν τοσο αδιαφοροι!

α) για να κανει αλλη δουλεια ο σιλβα...πρεπει να ΜΗΝ εχει και να καλυψει τα κενα των περιπατητων (κατσου)

β) ποιο παιχνιδι μωρε? εχεις δει εσυ μεχρι τωρα κανενα σεμιναριο τακτικής απο τον νιόμπλια?
    ε ενταξει μην ξαναλεμε τα ιδια...

ο Κατσουρανης δεν πρεπει να παιζει ποτε...
    και ο Νιομπλιας δεν ειναι προπονητης...απο εκει κ περα λεμε..
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ε ενταξει μην ξαναλεμε τα ιδια...

ο Κατσουρανης δεν πρεπει να παιζει ποτε...
    και ο Νιομπλιας δεν ειναι προπονητης...απο εκει κ περα λεμε..
    α οκ....γιατι μεχρι τωρα μου πηγαινατε κοντρα σε αυτα...(δεν θυμαμαι ποιοι ακριβως για να ειμαι ειλικρινης) μεχρι και οτι ο κατσου ειναι η καλυτερη μεταγραφη που εχουμε κανει μου λεγατε....

α οκ....γιατι μεχρι τωρα μου πηγαινατε κοντρα σε αυτα...(δεν θυμαμαι ποιοι ακριβως για να ειμαι ειλικρινης) μεχρι και οτι ο κατσου ειναι η καλυτερη μεταγραφη που εχουμε κανει μου λεγατε....
    ...NOT ME..
    ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ - ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΤ ΕΜΕ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

-η Μπαρτσελονα που ειναι 3 κλασεις πανω απ τον ΠΑΟ εγραψε και περισσοτερα χλμ στον αγωνιστηκο χωρο!!!

Αυτος που επιτιθεται, ποσο μαλλον οταν επιτιθεται με τον τροπο της Μπαρτσελονα, παντα κανει περισσοτερα χιλιομετρα...δεν ειναι αυτο κριτηριο...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ότι και να λέτε παλλικάρια όλοι μας ξέρουμε ότι όποια ελληνική ομάδα και να έπαιζε χτες τόσα θα έτρωγε!

Έτυχε να είναι ο βάζελος...

Νομίζω ότι όλοι θα παρακαλούσαμε να μην είναι η ομάδα μας στη θέση του. Το χθεσινό ήταν μαρτύριο και παρότι για έναν ουδέτερο το ματς ήταν πολύ όμορφο οι ζέλες μάλλον δεν το βλέπουν έτσι (λογικά).

Άντε να δούμε αύριο τα δικά μας καϊνάρια...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αυτος που επιτιθεται, ποσο μαλλον οταν επιτιθεται με τον τροπο της Μπαρτσελονα, παντα κανει περισσοτερα χιλιομετρα...δεν ειναι αυτο κριτηριο...
    Κι ομως δεν ειναι παντα ετσι!
    Αυτος που προσπαθει τρεχει και χωρις τη μπαλλα!
    θα το δεις στους επομενους αγωνες της Μπαρτσελονα με τους αλλους!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864