Σελίδα 199 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 99149189194195196197198199200201202203204209 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.971 έως 2.985 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δὲν ἔκατσα νά δῶ ὅλο αὐτό τὸ πρᾶγμα,ἀλλά ὃ,τι σοὐ ἀπάντησα,ἰσχύει τὴ φράση πού εἶπες...."απο την στιγμη που υπαρχει επαφη...επιτηδες κατα τυχη οτι ναναι...ειναι πεναλντυ... "
    τοτε τι μιλας ρε??εγω λεω για την συγκεκριμενη φαση...του κλωτσαει το ποδι...

υ.γ. το 11.56 ειναι η φαση...κουνας το ποντικι και δεν χρειαζετε να το δεις ολο...ασχετε

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρς σεις......

Του Γιωργου του εχει πει κανεις οτι ανοιξε το φορουμ ( η ειναι ακομα σοκαρισμενος με τον καινουργιο τους προπονητη....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ρς σεις......

Του Γιωργου του εχει πει κανεις οτι ανοιξε το φορουμ ( η ειναι ακομα σοκαρισμενος με τον καινουργιο τους προπονητη....)
    το ξερει...αλλα του εκατσαν πολλα τα 20+ (μετα σταματησα να μετραω) μπαλλακια που εφαγε,,,

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το ξερει...αλλα του εκατσαν πολλα τα 20+ (μετα σταματησα να μετραω) μπαλλακια που εφαγε,,,

:

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Είχαμε έναν που γράφει με "πολυτονικό", τώρα έχουμε και δεύτερο που γράφει με το κλασσικό πολυτονικό.
    Τελικά αυτό το θρέντ έχει πολύ επίπεδο....

OXI ΡΕ...........

ετσι μου εμαθαν απο το δημοτικο δε φταιω εγω.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ο πολεμος εναντιον της αεκ συνεχιζετε

φορτωνουν με καρτες τους παιχτες της για να μην τους εχει μαχιμους στα ντερμπι

ετσι ειναι

αληθεια το λεει και ο Παν-Σοφος

ομως,

για σταθειτε,

μια ειδηση της τελευταιας στιγμης..

ΕΠΙ του ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

"Στον Τραϊανό Δέλλα μπορεί να υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακο
    ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με μια αγωνιστική, ποινή που θα εκτίσει στον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε την παραπάνω ποινή, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το φύλλο αγώνα δεν ανέφερε ότι πέταξε το μπουκάλι αλλά ότι "το εναπόθεσε πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ".

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ............κάτι ποιό έξυπνο,μή τό πώ άλλιώς.

8 ό παρατηρητής στόν Κάκο στήν Τούμπα.

Σήμερα μάθαμε ότι ή έναπόθεση μπουκαλιού πίσω άπό τόν πάγκο
    τής όμάδας σου τιμωρείται μέ ποινή μιάς άγωνιστικής....:rotflmao:
    Στά έκτός έδρας............βεβαίως.
    Καί όταν είσαι άναπληρωματικός ...........βεβαίως.

Ό Γκοβού πάντως είχε καί παρέα τό Σάββατο........
    άλλά τό κόττερο μούγκα.
    Σιμάο καί Νταμιέν.......
    Πόσα είπαμε είναι τό συμβόλαιο τού Γκοβού ......???
    5 μύρρια....???

ΓΡΑΦΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ.........Σ'ΕΎΧΑΡΙΣΤΏ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

λες για οταν άλλαξα ομαδα αφου το ειχαμε κανει τσοντα και παιζαμε και 4?

γκμοχ....θεος...μακαρι πιο νεος να εμενε κιολας

προπονητες....καλα κρασια...

μονο μπιελσα κια τα μυαλα στα καγκελα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Σήμερα μάθαμε ότι ή έναπόθεση μπουκαλιού πίσω άπό τόν πάγκο
    τής όμάδας σου τιμωρείται μέ ποινή μιάς άγωνιστικής....:rotflmao:
    κοιταξε να δεις

γραφεις ενα κατεβατό ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

στο θεμα μας,

ο Δελλας ΠΕΤΑΞΕ μπουκαλι στους οπαδους, και ο ιδιος το παραδεχτηκε
    και στο φυλλο αγωνα γραφτηκε αυτο που λες
    το οποιο φυσικα ειναι ψεμα

οποτε τι μας λες για ΕΝΑΠΟΘΕΤΗΣΗ πισω απο τον παγκο?

τα χεις χασει τελειως?
    ή πουλας τρελα παλι?
    τα βλεπεις οπως θελεις παλι?

και συ ρε ΣΦΑΙΡΟ απο την αλλη,

θα μας τρελανεις? εχει βουηξει ο κοσμος με αυτα που γιναν και συ μας λες με ανετο στυλακι

οτι εγιναν αυτα που γινοντε σε ολες τις ομαδες, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ γινετε ιστορια?

ρε σοβαρευτειτε λιγακι και να τα βλεπετε αντικειμενικα τα πραγματα

οχι οπως σας βολευουν..

εχετε ξεσκισει τις ερμηνειες των κανονισμων..

ημαρτον..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    και συ ρε ΣΦΑΙΡΟ απο την αλλη,

θα μας τρελανεις? εχει βουηξει ο κοσμος με αυτα που γιναν και συ μας λες με ανετο στυλακι

οτι εγιναν αυτα που γινοντε σε ολες τις ομαδες, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ γινετε ιστορια?

ρε σοβαρευτειτε λιγακι και να τα βλεπετε αντικειμενικα τα πραγματα

οχι οπως σας βολευουν..

εχετε ξεσκισει τις ερμηνειες των κανονισμων..

ημαρτον..
    Έχεις πολύ κοντή μνήμη!

Θυμήσου τί τιμωρία έφαγες για τα επεισόδια στην Πάτρα (βόλεϊ) και τί εγώ στο χάντμπολ.

Θυμήσου τί τιμωρία έφαγες για το Περιστέρι.

Τί για τα όσα έχουν γίνει κατά καιρούς στο μπάσκετ (έχεις δώσει ρεσιτάλ), πόλο, βόλεϊ γυναικών κι όπου σκατά συναντιέσαι με τον γάβρο!

Ποιά η τιμωρία του γάβρου για Σέρρες (φέτος), Παγκρήτιο, Καβάλα (πέρυσι); Του Άρη στα Τρίκαλα; Ακόμη την ανακοινώνουν!

Παρόλα τα παραπάνω εγώ τρώω σε κάθε ματς πρόστιμο (ακόμη και σε αυτά που κερδίζω άνετα άρα δεν τίθεται θέμα επεισοδίων), έφαγα κεκλεισμένων με Πανιώνιο γιατί ο κόσμος πήγε να διμαρτυρηθεί ΕΚΤΟΣ γηπέδου για την ομάδα μου κι όχι για τον αντίπαλο (μετά το ματς με τον Άρη), ενώ τώρα με την ΑΕΚ το μπουκάλι έγινε μπουκάλια, πέτρες και δεν ξέρω γω τί άλλα σκατά κατέβαιναν στο κεφάλι του καθενός!

Μετά δες τί έγινε στην Τούμπα (δες κι όχι άκου από τη nova) και πες μου για τον κόσμο που βούηξε! Κανένας δε βούηξε, μόνο ο Αδαμίδης που πήγε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια των δύο χοντρών, νομίζοντας έτσι ότι θα το παίξει σοβαρός πρόεδρος κι ότι οι ΑΕΚτσήδες θα μασήσουν... Φυσικά η καταγγελία ξαφνικά έγινε μόνο για ένα μπουκάλι κι όχι για τη "ζούγκλα" που μας έλεγε στην αρχή, μιας και κατάλαβε ότι πάει για ξεφτιλίκι!

Εγώ δεν είπα ότι καλώς έγιναν, ούτε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα. Απλά θέλω να βλέπω να τιμωρούνται ανάλογα και οι άλλοι, κάτι που δεν συμβαίνει κατ' εξακολούθηση! Εξ ου και το "άνετο" στυλ.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Έχεις πολύ κοντή μνήμη!

Θυμήσου τί τιμωρία έφαγες για τα επεισόδια στην Πάτρα (βόλεϊ) και τί εγώ στο χάντμπολ.

Τί για τα όσα έχουν γίνει κατά καιρούς στο μπάσκετ (έχεις δώσει ρεσιτάλ), πόλο, βόλεϊ γυναικών κι όπου σκατά συναντιέσαι με τον γάβρο!

Ποιά η τιμωρία του γάβρου για Σέρρες (φέτος), Παγκρήτιο, Καβάλα (πέρυσι); Του Άρη στα Τρίκαλα; Ακόμη την ανακοινώνουν!

Παρόλα τα παραπάνω εγώ τρώω σε κάθε ματς πρόστιμο (ακόμη και σε αυτά που κερδίζω άνετα άρα δεν τίθεται θέμα επεισοδίων), έφαγα κεκλεισμένων με Πανιώνιο γιατί ο κόσμος πήγε να διμαρτυρηθεί ΕΚΤΟΣ γηπέδου για την ομάδα μου κι όχι για τον αντίπαλο (μετά το ματς με τον Άρη), ενώ τώρα με την ΑΕΚ το μπουκάλι έγινε μπουκάλια, πέτρες και δεν ξέρω γω τί άλλα σκατά κατέβαιναν στο κεφάλι του καθενός!

Μετά δες τί έγινε στην Τούμπα (δες κι όχι άκου από τη nova) και πες μου για τον κόσμο που βούηξε! Κανένας δε βούηξε, μόνο ο Αδαμίδης που πήγε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια των δύο χοντρών, νομίζοντας έτσι ότι θα το παίξει σοβαρός πρόεδρος κι ότι οι ΑΕΚτσήδες θα μασήσουν... Φυσικά η καταγγελία ξαφνικά έγινε μόνο για ένα μπουκάλι κι όχι για τη "ζούγκλα" που μας έλεγε στην αρχή, μιας και κατάλαβε ότι πάει για ξεφτιλίκι!

Εγώ δεν είπα ότι καλώς έγιναν, ούτε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα. Απλά θέλω να βλέπω να τιμωρούνται ανάλογα και οι άλλοι, κάτι που δεν συμβαίνει κατ' εξακολούθηση! Εξ ου και το "άνετο" στυλ.
    ωραια, τοτε τα 10.000 προστιμο γιατι τα φαγατε?
    και γιατι φαγατε αυτην την τιμωρια και οχι πχ αποκλεισμο εδρας?

και ελεος με την καραμελα για τον βαζελο..

2 αγωνιστικες χωρις εκτος εδρας οπαδους
    1η αγωνιστικη κεκλεισμενων στην εδρα μας

χρηματικα προστιμα..

ε ημαρτον

και για πραγματα που γινοντε εκτος γηπεδου ε..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ο πολεμος εναντιον της αεκ συνεχιζετε

φορτωνουν με καρτες τους παιχτες της για να μην τους εχει μαχιμους στα ντερμπι

ετσι ειναι

αληθεια το λεει και ο Παν-Σοφος

ομως,

για σταθειτε,

μια ειδηση της τελευταιας στιγμης..

ΕΠΙ του ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

"Στον Τραϊανό Δέλλα μπορεί να υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακο
    ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με μια αγωνιστική, ποινή που θα εκτίσει στον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε την παραπάνω ποινή, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το φύλλο αγώνα δεν ανέφερε ότι πέταξε το μπουκάλι αλλά ότι "το εναπόθεσε πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ".

ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΩΣ ΠΑΝΣΟΦΟ..............

Μή μέ άναγκάζεις νά σέ πώ ΜΠΟΥΦΟ.....!!!
    Ή ΑΕΚ πάει στήν Καβάλα χωρίς σέντερ-μπάκ
    καί θά μπορούσε νά πάει καί μέ τό γαύρο.
    Άναρωτήσου έσύ γιά αύτή τή γελοία άπόφαση πού βασίστηκε
    σέ ένα έπίσης γελοίο ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ πού συνέταξε αύτός
    πού έκανε τά έγκλήματα.
    Κάποιοι όμως δέ θέλησαν νά προκαλέσουν τόσο πολύ....
    ΔΙΚΑΙΑ.....??
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΣ
    Πάρε τόν έναν χτύπα τόν άλλον.....!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Έχεις πολύ κοντή μνήμη!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ............

Μιά ζωή τσαμπουκάδες καί τρομοκρατία.........
    Μιά ζωή όταν στράβωναν τά μάτς,έρχόταν ό τσαμπουκάς....!!
    Μπουκάλια,μπύρες,ρετσίνες, κ.λ.π.......
    ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...........1970
    Λάθος άντίληψη περί τού τί σημαίνει ή λέξη........ΕΔΡΑ

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17