ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Από αυτή την οπτική γωνία φίλε εσένα πρέπει να σου αρέσουν από αυτοκίνητα μόνο supercars όπως Ferrari Porche Mcaren κ.τ.λ, από γυναίκες μόνο τα μοντέλα και πάει λέγοντας! Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχεις και δεν θα έχεις ποτέ σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Αν θέλεις αντικειμενική, προσωπική, άποψη, δεν είναι κακές. Καλοστημένες, πολύ καλή γραμμη κύλισης, πολλά υποσχόμενες....
Αλλά υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερες...
Τα περισσότερα μηχανάκια που έβαλες είναι υποκειμενικά όμορφα αν εξαιρέσεις MV augusta, 1098, άντε και 999. Πολλά από τα υπόλοιπα είναι εκκεντρικά σχεδιασμένα και δεν έχουν καμιά σχέση με την αισθητική. Μπορεί να είναι επιθετικά όπως το super Duke, αλλά αυτό δεν είναι καλή αισθητική! Έχει διαφορά!
![]()
![]()
![]()
Chris
Δεν μπορείς έτσι απλά, να ορίσεις την λέξη όμορφο. Αυτό που κεντρίζει και διαφοροποιει και κάνει εντύπωση, είναι ξεχωριστό...Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Από αυτή την οπτική γωνία φίλε εσένα πρέπει να σου αρέσουν από αυτοκίνητα μόνο supercars όπως Ferrari Porche Mcaren κ.τ.λ, από γυναίκες μόνο τα μοντέλα και πάει λέγοντας! Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχεις και δεν θα έχεις ποτέ σου!
Τα περισσότερα μηχανάκια που έβαλες είναι υποκειμενικά όμορφα αν εξαιρέσεις MV augusta, 1098, άντε και 999. Πολλά από τα υπόλοιπα είναι εκκεντρικά σχεδιασμένα και δεν έχουν καμιά σχέση με την αισθητική. Μπορεί να είναι επιθετικά όπως το super Duke, αλλά αυτό δεν είναι καλή αισθητική! Έχει διαφορά!
![]()
![]()
![]()
Έσενα δηλαδή δεν σου αρέσουν τα supercars???;;;
Ούτε τα μοντέλα;;;![]()
Δηλαδή να κοιτάω μόνο την Μαρία της γειτονιάς, γιατί οι άλλες απαγορεύονται;;;
Προτιμώ να γουστάρω μηχανές των >60000 και να οδηγώ "στρογγυλοφάναρο",παρά να θεοποιώ το δάνειο μου των 10000? σε 462 δόσεις...
:a24:
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Φυσικά και μου αρέσουν τα super cars και η 1098 μου αρέσει, ακόμα και το Super Duke. Αλλά τα πιο ωραία πράγματα στην ζωή δεν κοστίζουν τπτ φίλε μου. Όταν πάω βόλτα με την μηχανή μου δεν σκέφτομαι ούτε την 1098, ούτε την MV, όπως δεν σκέφτομαι την Belucci όταν είμαι με την γκόμενα μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Δεν μπορείς έτσι απλά, να ορίσεις την λέξη όμορφο. Αυτό που κεντρίζει και διαφοροποιει και κάνει εντύπωση, είναι ξεχωριστό...
Έσενα δηλαδή δεν σου αρέσουν τα supercars???;;;
Ούτε τα μοντέλα;;;![]()
Δηλαδή να κοιτάω μόνο την Μαρία της γειτονιάς, γιατί οι άλλες απαγορεύονται;;;
:a24:
Αυτοί που θεοποιούν οτιδήποτε είναι απλά ανεγκέφαλοι! Άλλο το θεοποιώ και άλλο το γουστάρω! Γουστάρουμε μηχανές γιαυτό και είμαστε εδώ μέσα! Δεν τις θεοποιούμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Προτιμώ να γουστάρω μηχανές των >60000 και να οδηγώ "στρογγυλοφάναρο",παρά να θεοποιώ το δάνειο μου των 10000? σε 462 δόσεις...
Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ποτέ δεν θα έχεις μηχανάκι που γουστάρεις φίλε, εκτός αν κάνεις δάνειο 60000 ευρώ σε 462 000 δόσεις![]()
![]()
Chris
Dessert με γεια το μεράκι σου ρε φίλε που έκατσες και πόσταρες τόσες φωτογραφίες.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!